Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne yapmayı planlıyorsun Peki tekrar aşılama yaptıracak mısın doktorun ne dedı
Fatma 13 agustosta kan sonucum 2.6ydi ve o gun adet oldum. Adetken tekrar doktora gittim belki hamileyimdir diye. Doktor 4 tane kistin var dedi. Ardindan adetim bekledigimden 1-2 gun daha uzun surdu. Adetim bitti ama hala ciddi ciddi adet agrim vardi. Adetten 5 gun sonra tuvalette pembe leke farkettim. Doktora gittim ve hamile oldugumu ogrendim hem de deger haftasina gore cok cok yuksek. Doktor kendinde hamiel kalmis olabilirsin diyo ama bence gec dollenme oldu. Simdi durumum nolcak bilmiyorum. Kalp atisini duymadan hamile oldugumu kabul edemiyorum. Tevekkul ediyorum Allaha insallah kucagima almak nasip olur. Darisi isteyen herkese.

Amin Peki kalp atışları ne zaman belli olacak İnşallah hamilesindir değerlerin yüksek ikiz de olabılırsın

Üzerinden zaman geçmiş ama sorayım gene bende zeynep kamilde aşılama yaptırdım sonuçları bekliyorum şuan yaptırıp gebe kalanınız var mı? Kalmayanlar tüp bebeğimi geçtiniz

Üzerinden zaman geçmiş ama sorayım gene bende zeynep kamilde aşılama yaptırdım sonuçları bekliyorum şuan yaptırıp gebe kalanınız var mı? Kalmayanlar tüp bebeğimi geçtiniz
Tup bebege gecmek icin 2 asilama yaptirmak zorundasin cnm. Ben asilamadan 1 hafta once kendim hamile kalmisim. Doktorlar asilamadnan once rahmi kontrol etmedikleri icin anlamadilar. Asilamadan sonra 4 tane kistim olustu ve kistler tuplerimi kapadiklari icin bebek tupte kalmis yani dis gebelik olusmus. Oyleki gebelik kan tahlilinde bile cikmadi ve gebelik gec farkedildigi icin bebek tupte cok buyumus o yuzden ameliyatla tupumu de aldilar. Artik tek tuple hamile kalmaya caliscam. Doktorlar olaya direk tup bebek olarak bakiyolar ama ben normal denemeye devam edicem. O yuzden herseyin hayirlisini iste.

Hadi ya çok üzüldüm canım ya şimdi bende ya öyle olduysam diye düşünmeye başladım hani kan tahlilinde çıkmamış tekrar muaneyemi gitmek gerek aşılamadan önce gebe kalındığını öğrenmek için

Sen saglik ocaginda yaptir bi kan tahlili ondan sonra asilamaya gec

Ben 3 kere asilama yaptirdim ama hic biri tutmadi. Simdi sira tup bebekte pazartesi baslicam insallah kasima gun vermislerdi insallah bundan guzel sonuc alirim rabbim hepimize yasatsin insallah o guzel duyguyu

Ben 3 kere asilama yaptirdim ama hic biri tutmadi. Simdi sira tup bebekte pazartesi baslicam insallah kasima gun vermislerdi insallah bundan guzel sonuc alirim rabbim hepimize yasatsin insallah o guzel duyguyu
Arkadasim Zeynep kamilde 2 asilama 2 tuo bebek yaptirdi. En son tup bebek tutmadi dediler. 1 hafta sonra dogal yolla hamile kaldigini ogrendi. Allah dileyen herkese hayirli evlatlar versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…