Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar gittim geri geldim öğleden sonra gittiğim için ama yarın sabah tekrar gidicem benim kültür testim yok. Her hastane yapıyo mu kültür testini

Bugun zeynep kamile evrak teslimi yaptim. Imza icin esimle birlikte gitmek istedim ve ozellik benim kimlik ve nufus kayit orneginin 2 fotokopisini istediler. Evrak listesinde 2 tane yazmiyor neyse dosya haftaya persembe gunu heyetten cikicakmis bayramin ilk gunu de adet olucam dolayisiyla tup bebek bolumum acil gibi 7/24 calismadigi icin ve dosya haftaya cikcagi icin benim asilamam her turlu temmuz ayina kaldi uzuldum gozlerim doldu evrak bolumundeki gorevli bayan da uzulme herseyin hayirlisini iste dedi dun gece kador gecesiydi sabah 5e kdr uyumadim hep dua ettim Allah buyuk insallah

Hakkında hayırlısı olsun vardır bundada bi hayr
Bende gittim muayene etti kan verdim kağıttakileri hazırla gel dedi

Merhaba kızlar ben sizden tahmini bir bilgi almak istiyorum yaklasık subat ayından berı tedavi goruyorum. 3 ay klomen kullandım artık asılamaya baslıcaz Allahın ıznıyle. Bayramdan sonrakı ılk adetının 2. gunu gel dedı bana. Ben calısıyorum ve yıllık ızınımı asılamaya denk getırmem gerekıyor dınlenmek ıcın. Adetın 2. gunu muayeneye gıdersem sızce tahmını aşılama kac gun sonra olur? Şimdiden tesekkur ederım kızlar Allah hepımızıın gonlune gore versın

15. yada 16. gune denk geliyor bende 3 asilama yaptirdim bu sekildeydi hakkinda hayirlisi olsun insallah

3. Gün iğne yada ilaç için başlarsın eğer kistin yoksa o ay . 15. Gündede ben yaptırdım. adetin bittikten sonra izne çıksaydın keşke

3. Gün iğne yada ilaç için başlarsın eğer kistin yoksa o ay . 15. Gündede ben yaptırdım. adetin bittikten sonra izne çıksaydın keşke
araya bayram girdi diye bayramdan sonrakı adette gel dedı temmuzun 5 ı gıbı adetım 16 temmuz da izne çıkıcam sanırım musaıtlık yok şirkette herkes izne cıkıyor umarım denk gelir

Ne iş yapıyorsun ayakta çok durmazsan sıkıntı olmaz şimdiden stres yapma hayırlısı
bilgisayarla işim ayakta durmuyorum ama ıste oturmakta etkı edıyormus sanırım okudugum doktor yorumlarında oyle yazıyordu 3 gun yatmak lazımmıs sanırım kuzum insan ister istemez geriliyor işte.

bilgisayarla işim ayakta durmuyorum ama ıste oturmakta etkı edıyormus sanırım okudugum doktor yorumlarında oyle yazıyordu 3 gun yatmak lazımmıs sanırım kuzum insan ister istemez geriliyor işte.

Cnm tüp bebekte yatmak lazım embriyonun tutunması için. Aşilamada da üç gün yatmak gerekmiyor. Hatta doktorum günlük işlerine devam edebilirsin normal ilişkiyle hamile kalmışsın gibi düşün dedi. Ha sperm ilişkiyle girmiş içine hatta siringayla. Kaldı ki oturmak neden zararlı olsun :) Bunların hepsi nasip işi otursan da kalksan da tutacağı varsa tutar

:) İÇİM FERAHLADI AZCIK :) TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK <3

:) İÇİM FERAHLADI AZCIK :) TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK <3
Eşimin gömlekleri birikmiş ütü yapılmadı lazım şimdi oturduğum yerden yapmak zorunda kaldim of of kıymetimizi bilmiyorlar hasta halimize bile onları düşünüyoruz
Takma kafana asilamada öyle aman aman telaş yapman gerekmiyor cnm için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…