- Konu Sahibi superisi1986
-
aynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktımKesinlikle canim cok haklisin iste izin sorunu olmasa cok iyi olur aciliyet durumunda Allah yardimcisi olsun calisanlarin ekmek parasi icin katlaniyor insan asilamadan sonra 15 dk kadar yatiriyorlar canim sonra gundelik islerine devam edebiliyorsun tabi agir islerden kacinmak sartiyla doktor bana oyle dedi
Calısınca cok zorcanımaynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım
Yok ıslak mühürlü olcak nüfus müd den alınıyorKızlar tekrardan yazıyorum ama kusura bakmayınBu nüfus kayıt örneğini ben e devletten aldım ama bi sorun olmaz değil mi?
Sende keyfinden izin almiyorsun ama neden anlayisli olmuyorlar anlamiyorum cok sinir bozucu insan basina gelmeyince anlamiyor demek kiaynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım
Canım naptın halletınmı ıslerınıaynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım
Canım vazgeçtim o işten direkt tüp bebeğe karar verdik. Git gel işyeri çok sıkıntı çıkarıyor. En azından tahlillerimi yaptırmış oldum.Canım naptın halletınmı ıslerını
Özeldemındevam edıyorsun canım.Canım vazgeçtim o işten direkt tüp bebeğe karar verdik. Git gel işyeri çok sıkıntı çıkarıyor. En azından tahlillerimi yaptırmış oldum.
Evet canım şişli memoriala randevu aldık bu hafta sonuna bizim morfoloji ve hızda sıkıntı varÖzeldemındevam edıyorsun canım.
Bızımde sayı ve hızda var canım sıkma canını Hayırlısını dıleyelım ınsallah tez zamanda bızlerde annelık duygusunu tadarız canımEvet canım şişli memoriala randevu aldık bu hafta sonuna bizim morfoloji ve hızda sıkıntı var
Herkeze gore desıyor tedavı tatlım bakalım sana ne uyguluycaklarbenim kan testim kaldi sadece adet olmayi bekliorum sonra evraklari vercem bakalim ne tedavisi yapcaklar hersey normal cikti evraklarimda
Tiroid yüksekliğinde gebeliğe izin verilmiyor endokrin dr u bana öyle demişti risk oluşturu gebelik için dedi ilaçla kontrol altına aldı 2.5 olmalı en fazla sonra izin verdi 1.8 e kadar düşürdü ilaçlarla benimkinibenim adetim gecikiyo ve troidim yukswk cikio bu sorunlar var
İlacın en güzel saati sabah erken saatlermiş ne zaman erken kullanmaya ve tam saatinde almaya başladım o zaman düştü evet ilacı kullanırken tahlil veriyorsun be hiç ara verme aksatma o zaman güZel düşüyorbende ilac kullaniyorum enson 4 tu.ilaci icerekmi tahlil veriyosun
bende onumuzdeki ay asilamam olcak raporunuzu aldinizmi benim adete bihafta var ozaman alip ilac yazdircamMerhaba arkadaslar bende onumuzdeki ay zeynep kamilde asilama yaptiracagim acaba sureci bilen arkadaslar anlatabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?