Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım

aynen öyle nüfus müdürlüğüne gidicem ordan zeynep kamile günün yarısı zaten gitti. İşe geliyorum suratlar bir karış patronların valla bıktım
Sende keyfinden izin almiyorsun ama neden anlayisli olmuyorlar anlamiyorum cok sinir bozucu insan basina gelmeyince anlamiyor demek ki

benim kan testim kaldi sadece adet olmayi bekliorum sonra evraklari vercem bakalim ne tedavisi yapcaklar hersey normal cikti evraklarimda

benim adetim gecikiyo ve troidim yukswk cikio bu sorunlar var
Tiroid yüksekliğinde gebeliğe izin verilmiyor endokrin dr u bana öyle demişti risk oluşturu gebelik için dedi ilaçla kontrol altına aldı 2.5 olmalı en fazla sonra izin verdi 1.8 e kadar düşürdü ilaçlarla benimkini

bende ilac kullaniyorum enson 4 tu.ilaci icerekmi tahlil veriyosun
İlacın en güzel saati sabah erken saatlermiş ne zaman erken kullanmaya ve tam saatinde almaya başladım o zaman düştü evet ilacı kullanırken tahlil veriyorsun be hiç ara verme aksatma o zaman güZel düşüyor

insallah iki olmustur evet erken saatte iciyorum bi saatt sonra kahvalti.yuksek dozlari bende carpinti yapti biraktim.tekrar basladim hafta ici 25 hafta sonu iki tane aliyorum suan bakalim

Benimde bir haftam var bakalim bekliyorum rapor icin evraklarimi teslim ettim doktor adetinde gel rapor ala ilaclarini yazalim dedi o zmn alicam ins.sureci bilmiyorm o yuzden bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…