- 18 Aralık 2017
- 96
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi superisi1986
-
Allah sifalar nasip etsin
Aynen canim kesinlikle icimiz rahat en azindan ugrasiyoruz sonucta zamanini beklemekten baska caremiz yok ne yazik kiAslında vardır zamanı ama biz elimizden gelen çabayı gösterelim . Hakkımızda hayırlısı olsun
Hastanede benim tanistigim birisi de 3 asilamadan sonra tup bebege gecmistiBen 3. asilamayida yaptirmak istedim sansimi denemek istedim son oldugu icin belki 2 de olabilir
Peki tup bebekte ne sonu aldi zor mu acabaHastanede benim tanistigim birisi de 3 asilamadan sonra tup bebege gecmisti
Kesinlikle duanin gucu cok farkli hersey Allah tan biz yeter ki istemesini bilelim rabbim ol derse olur dua etmek zor birsey degil hergun en fazla 1 saatimizi ayirabiliriz kuran a duaya. Etkisi cok buyuk ben inaniyorumArkadaslar umutsuz yasanmiyor. Bende 3 bebegimi kaybettim ama yılmadim. Zeynep kamil de asilamaya basliyorum. Bizim degerlerimiz normal oldugu icin tup bebek yapmiyorlar. Ben dualarin gucune cok inaniyorum. O yuzden Meryem suresini ve 4444 salati tefriciyeye basladim. Bence sizde yapin. Hicbirsey kaybetmezsiniz.Ben genelde istedigim zaman hamile kalabiliyorum. O yuzden dualarin katkilariyla da en kisa surede hamile kalacagimi dusunuyorum Allahin izniyle. Ayrica incir ,havuc,sogan kurunu deneyin. Ebru Destan' in hamilelik kürünü mutlaka deneyin. Cunku o kürde aslan pencesi de var ve bu ot hamilelikten once kullanildiginda rahim kaslarini guclendiriyor ve dusugu onluyor. Allah kimseye yasatmasin ama dusugun fiziksel ve ruhsal acisi cok buyuk. Ayrica esime de aktarda balli karisim yaptiricam. Sadece doktor destegiyle olmaz.
Kesinlikle duanin gucu cok farkli hersey Allah tan biz yeter ki istemesini bilelim rabbim ol derse olur dua etmek zor birsey degil hergun en fazla 1 saatimizi ayirabiliriz kuran a duaya. Etkisi cok buyuk ben inaniyorum
Dogrudur canim ben incir kuru hic uygulamadim troide baktircam tekrardan insallah normaldir tabiAma incire dikkat edin oda süt hormonlarını yükseltiyo diye duydum ve troide baktırın ondanda düşük oluyo
Merhaba canim smear yaptirdin mi. Ben yaptirmistim 10 gun once falan sonucum cikmis bana 1 ayda cikar demislerdi sanada haber vereyim dedim bilgin olsunNe yani bi smear testi iicn 1 ay mi bekliycem yuh hic adil degil ya
Ben ilaclara para odemistim ve fostimon 75 kullanmistimAşılama için ücret ödedinimiz mi acaba ve hangi ilaçları kullandınız
Birde catlama ignesi olarak ovitrelle
Evt fostimon kullandimÜçündede fostimon mu kullandınız
Ben raporlu almistim 1. de 275 - 2. de 230 - 3.de 280 civari odedimBen gonal f kullandım 2 kutu raporsuz 550 tl ovittarelle 50 tl ye aldım
Eger ki dosyalarin hazirsa dosyan kurula gittiyse doktorun ztn adetin 2. yada 3. gunu gitmeni soyluyor o zaman tedavi basliyor yumurtaliklara bakiliyor daha sonra 5 gun ilaclari kullaniyorsun tekrardan kontrole gidiyorsun 2 gun falan tekrardan kullaniyorsun tekrardan kontrole cagriliyorsun o zaman asilama belli oluyor bende bu sekildeydiInfertilite bölümünden randevu alsam aşılama kaçıncı ayda olur
Eger ki dosyalarin hazirsa dosyan kurula gittiyse doktorun ztn adetin 2. yada 3. gunu gitmeni soyluyor o zaman tedavi basliyor yumurtaliklara bakiliyor daha sonra 5 gun ilaclari kullaniyorsun tekrardan kontrole gidiyorsun 2 gun falan tekrardan kullaniyorsun tekrardan kontrole cagriliyorsun o zaman asilama belli oluyor bende bu sekildeydi
Bunu simdi deme lutfen yaaa özelde yaptirdim ve 90 tl verdim smear ile kulture sonuclari da en erken cuma gunu cikicakMerhaba canim smear yaptirdin mi. Ben yaptirmistim 10 gun once falan sonucum cikmis bana 1 ayda cikar demislerdi sanada haber vereyim dedim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?