O konuda yine de bilgi aldım ben ultrason muayenelerim iyi geçiyor ama işte en basta labatuvar yetersiz en önemli olan seyler bu ve rastgele tedavi uygulamaları herkese aynı tedavi cok sacma birde Lütfi Kırdarı da sordum ben hemen hemen aynı protokol uygulanıyor sadece onların ultrason muayenelerine doktorlar kendileri giriyor o yüzden bende vazgeçtim aynı olduktan sonra pek Bi anlamı yok orasınındaEkonomik olarak çok zorluyor bu surec gerçekten haklısınız. Ben bu yüzden 2 tedavimi de burda gördüm. Sonra duydum ki Lütfi kirdar da varmış orda doktorla birebir görüşme yaparak ilerleniyormuş. Ama son hakkım kaldığı için özelde de araştırma yapacağım yine, sgk destekli olduğunda belki nispeten daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Burda ben yumurta sayımı sordum ultrason sonrası, onu bile söylemediler ,muayene ederken duyduklarımı yapay zekaya yazarak bilgi alabildim. Yani bir doktor görebilme şansımız olsaydı keşke, üzgünüm, inşallah hepimiz beklediğimiz mutlu sona kavuştuğumuz bir süreç yaşarız
Sizin kaç yumurta toplandı kaç tane döllendiEkonomik olarak çok zorluyor bu surec gerçekten haklısınız. Ben bu yüzden 2 tedavimi de burda gördüm. Sonra duydum ki Lütfi kirdar da varmış orda doktorla birebir görüşme yaparak ilerleniyormuş. Ama son hakkım kaldığı için özelde de araştırma yapacağım yine, sgk destekli olduğunda belki nispeten daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Burda ben yumurta sayımı sordum ultrason sonrası, onu bile söylemediler ,muayene ederken duyduklarımı yapay zekaya yazarak bilgi alabildim. Yani bir doktor görebilme şansımız olsaydı keşke, üzgünüm, inşallah hepimiz beklediğimiz mutlu sona kavuştuğumuz bir süreç yaşarız
Peki özel için rapor vermiyor mu artık hiç bir devlet hastanesi ,öyle bazı araştırmalar yaptım ama net bir şey bulamıyorum. Zeynep kamil özel için rapor vermiyoruz dedi dün, siz biliyor musunuz ?O konuda yine de bilgi aldım ben ultrason muayenelerim iyi geçiyor ama işte en basta labatuvar yetersiz en önemli olan seyler bu ve rastgele tedavi uygulamaları herkese aynı tedavi cok sacma birde Lütfi Kırdarı da sordum ben hemen hemen aynı protokol uygulanıyor sadece onların ultrason muayenelerine doktorlar kendileri giriyor o yüzden bende vazgeçtim aynı olduktan sonra pek Bi anlamı yok orasınında
3 tane toplandı, 3 ü de dollendi 4.gun embriyosu oldu ,1i transfer edildi fakat tutmadı. Kalanları da imha ettiler ona da üzüldüm zaten az çıkıyor, ziyan oldu.Sizin kaç yumurta toplandı kaç tane döllendi
Evet önceden raporu özelde kullanma hakkın vardı geçen sene kasım ayında falan kaldırdılar o uygulama yı eger kaldırmasalardı bende belki raporu ne yapr eder özelde kullanırdımPeki özel için rapor vermiyor mu artık hiç bir devlet hastanesi ,öyle bazı araştırmalar yaptım ama net bir şey bulamıyorum. Zeynep kamil özel için rapor vermiyoruz dedi dün, siz biliyor musunuz ?
3 tane toplandı, 3 ü de dollendi 4.gun embriyosu oldu ,1i transfer edildi fakat tutmadı. Kalanları da imha ettiler ona da üzüldüm zaten az çıkıyor, ziyan oldu.
Ya sizin hepsi döllenme güzel olmus benim de zaten en cok kızdığım şey imha etmeleri bana da 7 yumurtadan 3 döllendi Bi tane transfer ettiler diğerleri tranfer edilecek kalite de değil dediler ve imha ettiler bende cok üzüldüm o kadar kalabalık ki hangi bir embriyoyu dondıracaklar tabi bu yüzden de istemiyorum hiç o kadar özeldekiler ki Bi dünya hormon iğne kullan ama emeklerin boşa en cokta vücuduma aldığım hormonlara üzülüyorum ben o kadar hormona 3 emriyo olsana tekrar en baştan başlamak zorunda kalamsakPeki özel için rapor vermiyor mu artık hiç bir devlet hastanesi ,öyle bazı araştırmalar yaptım ama net bir şey bulamıyorum. Zeynep kamil özel için rapor vermiyoruz dedi dün, siz biliyor musunuz ?
3 tane toplandı, 3 ü de dollendi 4.gun embriyosu oldu ,1i transfer edildi fakat tutmadı. Kalanları da imha ettiler ona da üzüldüm zaten az çıkıyor, ziyan oldu.
Çok kötü oldu bu yeni karar ,ben bugün arastirirken farkettim ,yazık ya ozeller de ateş pahası ,Allah yardımcımız olsun. Benim bir de yumurta az çıktığı için tekrar tekrar toplama vs yapılacağı için ekstra maliyetli oluyorEvet önceden raporu özelde kullanma hakkın vardı geçen sene kasım ayında falan kaldırdılar o uygulama yı eger kaldırmasalardı bende belki raporu ne yapr eder özelde kullanırdım
Bana da aynısını dediler ,eve geldim ve eşime dedim ki yerleri yok yüksek ihtimalle 1 2 tane embriyoyu tutmuyorlar çöp ediyorlar. Vücudumuz çok yoruluyor bu süreçte ilaçlardan, psikolojik olarak da çok zor bir süreç her şeye ağlar oldum. Devlette devam etmek istemiyorum artık ama ne yapacağım şuan fikrim yok ,zamana bıraktım şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun.Ya sizin hepsi döllenme güzel olmus benim de zaten en cok kızdığım şey imha etmeleri bana da 7 yumurtadan 3 döllendi Bi tane transfer ettiler diğerleri tranfer edilecek kalite de değil dediler ve imha ettiler bende cok üzüldüm o kadar kalabalık ki hangi bir embriyoyu dondıracaklar tabi bu yüzden de istemiyorum hiç o kadar özeldekiler ki Bi dünya hormon iğne kullan ama emeklerin boşa en cokta vücuduma aldığım hormonlara üzülüyorum ben o kadar hormona 3 emriyo olsana tekrar en baştan başlamak zorunda kalamsak
Bence az cok da durumumuz varsa zorlayın özeli seçin biz bir embriyo için neleri verip ne mücadeleler veriyoruz bu kıymetsiz olmaması lazım yerleri yok bizim için o kadar kıymetli embriyo yu imha etmeye ne hakları var burdan bile belli o kadar özensiz oldukları cidden en üzüldüğüm yer bizim ne emeklerle o yola girip embriyo yu imha etmeleri içim sızladı resmen öyle deyince cok yazık yaÇok kötü oldu bu yeni karar ,ben bugün arastirirken farkettim ,yazık ya ozeller de ateş pahası ,Allah yardımcımız olsun. Benim bir de yumurta az çıktığı için tekrar tekrar toplama vs yapılacağı için ekstra maliyetli oluyor
Bana da aynısını dediler ,eve geldim ve eşime dedim ki yerleri yok yüksek ihtimalle 1 2 tane embriyoyu tutmuyorlar çöp ediyorlar. Vücudumuz çok yoruluyor bu süreçte ilaçlardan, psikolojik olarak da çok zor bir süreç her şeye ağlar oldum. Devlette devam etmek istemiyorum artık ama ne yapacağım şuan fikrim yok ,zamana bıraktım şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun.
Birde size transfer sonrası progestan dex diye iğne verdiler miÇok kötü oldu bu yeni karar ,ben bugün arastirirken farkettim ,yazık ya ozeller de ateş pahası ,Allah yardımcımız olsun. Benim bir de yumurta az çıktığı için tekrar tekrar toplama vs yapılacağı için ekstra maliyetli oluyor
Bana da aynısını dediler ,eve geldim ve eşime dedim ki yerleri yok yüksek ihtimalle 1 2 tane embriyoyu tutmuyorlar çöp ediyorlar. Vücudumuz çok yoruluyor bu süreçte ilaçlardan, psikolojik olarak da çok zor bir süreç her şeye ağlar oldum. Devlette devam etmek istemiyorum artık ama ne yapacağım şuan fikrim yok ,zamana bıraktım şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba sizinde mi yumurta az?Bu süreçte hiç test yapmayın önerileri okudum sizi duama ekledim rabbim inşallah yarın güzel haber almayı nasip edernamaz kılın dua edin Rabbim ol derse olur Allahın izni ile inşallah
Biz Medicalpark göztepe meryem hoca da basladık. Sgk desteği almak istiyoruz dedik oradan 1 hafta gibi kısa sürede cıktı.
Amh 0.5 benim Allahım inşallah bol ve dolu yumurtam olur diye dua ediyorum rabbim inşallah ferahlık versinbiz şuan sadece takviye sürecindeyiz. Regl dönemi gideceğiz o zaman sekillenecek
Çok haklısınız, ben de çok üzüldüm, vücudum zaten az üretiyor, embriyo olmuş 4.gune kadar gitmiş ,imha edilecek dendi. Bir de ben çift transfer yapsak olmaz mı dedim olmaz hakkınız gelmemiş henüz dendi. Bir hizmet sunuluyor ama benim tecrübe ettiğime göre eksik aksak,ozenilmeden. Aret kamari araştırmaya başladım ,belki görüşmeye de gideceğim, son denemem olur zaten olursa.Bence az cok da durumumuz varsa zorlayın özeli seçin biz bir embriyo için neleri verip ne mücadeleler veriyoruz bu kıymetsiz olmaması lazım yerleri yok bizim için o kadar kıymetli embriyo yu imha etmeye ne hakları var burdan bile belli o kadar özensiz oldukları cidden en üzüldüğüm yer bizim ne emeklerle o yola girip embriyo yu imha etmeleri içim sızladı resmen öyle deyince cok yazık ya
Progestan fitil verildi sadece. Bir de aspirin. Size iğne mi verdiler?Birde size transfer sonrası progestan dex diye iğne verdiler mi
İnsallah dogru doktora çıkar bütün yollarımız sadece üzülmekle kalıyoruz elimizden hiç bişey gelmiyor bana da ilk transfer de sizdeki ilaçlar verildi ama yeni transfer olan birisınden duyduğumda iğne de vermişler zaten normalde bütğn özeldekiler o iğneyi veriyor bu hastane neden vermiyor şaşırıyorumÇok haklısınız, ben de çok üzüldüm, vücudum zaten az üretiyor, embriyo olmuş 4.gune kadar gitmiş ,imha edilecek dendi. Bir de ben çift transfer yapsak olmaz mı dedim olmaz hakkınız gelmemiş henüz dendi. Bir hizmet sunuluyor ama benim tecrübe ettiğime göre eksik aksak,ozenilmeden. Aret kamari araştırmaya başladım ,belki görüşmeye de gideceğim, son denemem olur zaten olursa.
Progestan fitil verildi sadece. Bir de aspirin. Size iğne mi verdiler?
O doktoru baya beğenen var inşallah kolaylıkla artık bizde kavuşuruz mucizelerimizeÇok haklısınız, ben de çok üzüldüm, vücudum zaten az üretiyor, embriyo olmuş 4.gune kadar gitmiş ,imha edilecek dendi. Bir de ben çift transfer yapsak olmaz mı dedim olmaz hakkınız gelmemiş henüz dendi. Bir hizmet sunuluyor ama benim tecrübe ettiğime göre eksik aksak,ozenilmeden. Aret kamari araştırmaya başladım ,belki görüşmeye de gideceğim, son denemem olur zaten olursa.
Progestan fitil verildi sadece. Bir de aspirin. Size iğne mi verdiler?
İğne vermemelerine ben de şaşırdım 2dir sadece fitil verdiler. En son rahim kalinligim da alt sınırın altındaydı zaten onun için de bir şey vermeleri gerekmez mi estrofem gibi ,hiç hazırlık yapılmadan transfer edildi hemen. Yazık oldu emeklerimize ,zaman da geçiyor. İşte doktor da yok ki soralım, aklımda bir sürü soru var soracak kimse olmadı o dönem ama.İnsallah dogru doktora çıkar bütün yollarımız sadece üzülmekle kalıyoruz elimizden hiç bişey gelmiyor bana da ilk transfer de sizdeki ilaçlar verildi ama yeni transfer olan birisınden duyduğumda iğne de vermişler zaten normalde bütğn özeldekiler o iğneyi veriyor bu hastane neden vermiyor şaşırıyorum
Fiyatları nasıl bilemiyorum ama görüşmeye gideceğim, amin inşallah yüzümüz gülsün beklemeden artikO doktoru baya beğenen var inşallah kolaylıkla artık bizde kavuşuruz mucizelerimize
Yaa nasıl rahim inceliğinde ilaç kullanmadan transfer eder ya gerçekten bu kadar rastgele yapılan bir tedavi yöntemi olamaz bende şaşırdım hiç duymamıştım verdiklerini çünküİğne vermemelerine ben de şaşırdım 2dir sadece fitil verdiler. En son rahim kalinligim da alt sınırın altındaydı zaten onun için de bir şey vermeleri gerekmez mi estrofem gibi ,hiç hazırlık yapılmadan transfer edildi hemen. Yazık oldu emeklerimize ,zaman da geçiyor. İşte doktor da yok ki soralım, aklımda bir sürü soru var soracak kimse olmadı o dönem ama.
Fiyatları nasıl bilemiyorum ama görüşmeye gideceğim, amin inşallah yüzümüz gülsün beklemeden artik
Fiyatları büyük ihtimal yüksektir malesef hiç uygun tedavi yok artık hersey o kadar zorlaştırıyor kiİğne vermemelerine ben de şaşırdım 2dir sadece fitil verdiler. En son rahim kalinligim da alt sınırın altındaydı zaten onun için de bir şey vermeleri gerekmez mi estrofem gibi ,hiç hazırlık yapılmadan transfer edildi hemen. Yazık oldu emeklerimize ,zaman da geçiyor. İşte doktor da yok ki soralım, aklımda bir sürü soru var soracak kimse olmadı o dönem ama.
Fiyatları nasıl bilemiyorum ama görüşmeye gideceğim, amin inşallah yüzümüz gülsün beklemeden artik
Hiç sormayın, ihmal üstüne ihmalYaa nasıl rahim inceliğinde ilaç kullanmadan transfer eder ya gerçekten bu kadar rastgele yapılan bir tedavi yöntemi olamaz bende şaşırdım hiç duymamıştım verdiklerini çünkü
Evet yüksekmis ama bu sektörde uygunu da kalmadı ki artık. En azından hapla tedavi ediyor diye duydum o belki daha az maliyetli olabilir diye düşündüm, yine de bilmiyorum. Yani ya son olarak burda deneyeceğim tüm imkanlarımız kullanıp ya da vazgeçeceğim. Görüşmeden sonra karar karar vereceğim bakalım, hayırlısı olur inşallah.Fiyatları büyük ihtimal yüksektir malesef hiç uygun tedavi yok artık hersey o kadar zorlaştırıyor ki
Allah kolaylık versin inşallah yolumuz yorucu ama sonu güzel olsun hepimizin de insallah ne desek de boşHiç sormayın, ihmal üstüne ihmal
Evet yüksekmis ama bu sektörde uygunu da kalmadı ki artık. En azından hapla tedavi ediyor diye duydum o belki daha az maliyetli olabilir diye düşündüm, yine de bilmiyorum. Yani ya son olarak burda deneyeceğim tüm imkanlarımız kullanıp ya da vazgeçeceğim. Görüşmeden sonra karar karar vereceğim bakalım, hayırlısı olur inşallah.
İğneler ne kadar tuttu sizin pekiHiç sormayın, ihmal üstüne ihmal
Evet yüksekmis ama bu sektörde uygunu da kalmadı ki artık. En azından hapla tedavi ediyor diye duydum o belki daha az maliyetli olabilir diye düşündüm, yine de bilmiyorum. Yani ya son olarak burda deneyeceğim tüm imkanlarımız kullanıp ya da vazgeçeceğim. Görüşmeden sonra karar karar vereceğim bakalım, hayırlısı olur inşallah.
Amin inşallah, yüzümüzü güldürsün RabbimAllah kolaylık versin inşallah yolumuz yorucu ama sonu güzel olsun hepimizin de insallah ne desek de boş
15.000 tuttu devlette ,çok uygun bence. Benim disarda da 1 tedavim oldu orda ilaçlar + tedavi 200bini bulduk geçen sene. Havuz filan da yapılmadı devam edemedik çok pahalı olduğu için. Aret bey hapla tedavi ediyor diye duydum hep ,ondan bi umitlendim ama o da görüşmede belli olacak ,bana ne önerir bilemiyorum. Her halukarda zor olacak ,Allahim yardım etsin çabalarımızı boş çıkarmasınİğneler ne kadar tuttu sizin peki
Evet bende dogal tedavi uyguluyor diye duydum ne kadar iğne kullandınız siz sanki benim ilk tedavimden fazla tutmuş tabi ilaç dozları fazla olabilir sizinkiAmin inşallah, yüzümüzü güldürsün Rabbim
15.000 tuttu devlette ,çok uygun bence. Benim disarda da 1 tedavim oldu orda ilaçlar + tedavi 200bini bulduk geçen sene. Havuz filan da yapılmadı devam edemedik çok pahalı olduğu için. Aret bey hapla tedavi ediyor diye duydum hep ,ondan bi umitlendim ama o da görüşmede belli olacak ,bana ne önerir bilemiyorum. Her halukarda zor olacak ,Allahim yardım etsin çabalarımızı boş çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?