Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar sayfada sorunmu var 211 sayfa var gibi görünüyor ama o sayfayı açamıyorum ben.

kızlar sayfada sorunmu var 211 sayfa var gibi görünüyor ama o sayfayı açamıyorum ben.

sorun yok duygu ben şuan 211. sayfadayım. sen yeni tertemiz bembeyaz bir sayfa aç ordan dene :)
canım bu arada sen tatil planı yaptın mı?

sorun yok duygucum. arada takılıyo sanırım böyle. hızlı yazalım da bari 212. sayfaya geçelim. duygu da görebilsin:))

ne garip değilmi kızlar kimimiz dua ediyoruzki adet olalım kimimizde dua ediyoruzki adet olmayalımda bebek olsun. adetlerde şaştı ne yapcapını gariplerim. ama hep onlar bizi yönlendiriyor valla kendi bildiklerinden şaşmıyolar canları isterse gelip istemezse gelmiyola(

bırak hasteneyi tatilini yap desekte boş bir an önce tatil bitsede tedavime başlasam diye bakıyorsun. ama arada da olsa unutuyorsun. bizde kısmetse 18-26 ağustos arası gidiyoruz. assos olur diye düşünüyorum cuma test sonucu çıksın hemen rezervasyon yaptırıcam. 3 günde yıllık izin alıp bayramı 9 güne çıkardık. hiç olmadı evde takılırız onada razıyım sonuç iyi olsunda. artık negatifsede kimbilir kendimi nerelere vururum. artık beni aramaya çıkarsınız. :)

günaydın kızlar nasılsınız desemde şuan 2 kişimiz eksik. rana ve elif inşallah iyi haberlerle dönersiniz. yarında umarım ben iyi haberler veririm. baharcım sen nasılsın?

kızlar zk yı aradım test günüm 18inde dedim 17 sinde gelsem olurmu zorunluluk varmı gününde gelin diye.yok gelebilirsiniz dedi. yani yarın zk ya gidicem. en azından nerde yaptırsam derdine düşmiycem. milliyette bi haber okudum cerrahpaşada doğum yapan bir kadının başına gelenler.. allah sen ne verirsen hayırlısını ver dedim. bebek bebek diyoz ama insan böyle olayları görüncede sen daha iyisini bilirsin yarabbim diyorum.

günaydın kızlar nasılsınız desemde şuan 2 kişimiz eksik. rana ve elif inşallah iyi haberlerle dönersiniz. yarında umarım ben iyi haberler veririm. baharcım sen nasılsın?

günaydın canım. iyiyim sen nasılsın?
cerrahpaşadaki haberi okudum bende. tüylerim ürperdi.
elifle rana güzel haberlerle dönerler inşallah.

günaydın canım. iyiyim sen nasılsın?
cerrahpaşadaki haberi okudum bende. tüylerim ürperdi.
elifle rana güzel haberlerle dönerler inşallah.

iyi diyelim laf icabı endişeli bi bekleyiş içindeyim bazen akıntının gittiğini hissediyorum eyvah kesin kanama var diye wc ye bile gidesim gelmiyor korkudan. sonra dayanamayıp gidince derin bi oh çekiyorum ama olmadı gibi( neden jelin partikülleriyle beraber pempe yada kahve belirtiler olsunkii. arada oluyor(

canım akıntı olması iyiye işaret bildiğim kadarıyla. rananın da akıntısı vardı. kahve lekeler gebelikte de olabiliyor. kardeşimin gebeliği çok yolunda gitmesine rağmen onda bile kahve lekelenme olmuştu. endişelenme boş yere.

ne bilim elifte adet belirtisi olabilir demişti. ak yada kara belli olacak. eğer varsa bişeyler değer düşükte olsa yarın kanda çıkar ve ben 22sinde tekrarlarım testi yoksa zaten bişey çıkmaz sanıyorum. zaten 4 hücreliydi tutmasıda zor bi ihtimaldi ama allahın işi belli ol derse olur. bi yerde hücre falan hikaye yani. artık hayırsılı diyorum korkunun ecele faydası yok. eğer gerçekten gelmekmek istiyorsa ve güçlü bi bebekse tutunmuştur. bazen kendi kendimi teselli etmek için güçsüzdü ama çabalaı ve sonradan olgunlaştı ve buna rağmen döllenmek istedi onuda başardı ve dayandı transfere kadar. güçsüzde olsa transfer olmayı başardı. çok güçlü ve tutunacakatır mutlaka diyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…