ne bilim elifte adet belirtisi olabilir demişti. ak yada kara belli olacak. eğer varsa bişeyler değer düşükte olsa yarın kanda çıkar ve ben 22sinde tekrarlarım testi yoksa zaten bişey çıkmaz sanıyorum. zaten 4 hücreliydi tutmasıda zor bi ihtimaldi ama allahın işi belli ol derse olur. bi yerde hücre falan hikaye yani. artık hayırsılı diyorum korkunun ecele faydası yok. eğer gerçekten gelmekmek istiyorsa ve güçlü bi bebekse tutunmuştur. bazen kendi kendimi teselli etmek için güçsüzdü ama çabalaı ve sonradan olgunlaştı ve buna rağmen döllenmek istedi onuda başardı ve dayandı transfere kadar. güçsüzde olsa transfer olmayı başardı. çok güçlü ve tutunacakatır mutlaka diyorum(
evet canım böyle düşünmen çok güzel. inşallah tutunmuştur sana annesi.
az önce önüme bi paket getirdiler. milupaya üye olmuştum hamileyken. kargoyla paket göndermişler. still tee bebek bakım kitapçığı cd si pişik önleyici bi de ıslak mendil çıktı içinden. çok da karıştırmadım başka bi şey var mı bilmiyorum. güya bu ay doğum yapacaktım ondan göndermişler
kızlar sanırsam geldiniz hadi iyi haberler verin bizlere:) vval ihtiyacımız var
biz geldikkk:))
kızlar pıtırcığım çook küçük şu an daha 5mm cvarında. onun için kalp atışları duymadık. bayramdan sonraki yada ondan sonraki hafta gel dedi doktorum. ama olması gereken boyuttaymış. 3 haftalık falan dedi. 24 temmuzda döllenmişti ya onun için:)
benden haberler bu kadar:)
hadi maşallah diyelim minicikte olsa kesesi var:) kalp atışlarıda olacak inşallah. darısı hepimizin başına. kontrol nasıl yapıldı. vajinalmi? idrara sıkışıkmıydın? bilgimiz olsun bizimde.
biz geldikkk:))
kızlar pıtırcığım çook küçük şu an daha 5mm cvarında. onun için kalp atışları duymadık. bayramdan sonraki yada ondan sonraki hafta gel dedi doktorum. ama olması gereken boyuttaymış. 3 haftalık falan dedi. 24 temmuzda döllenmişti ya onun için:)
benden haberler bu kadar:)
idrara sıkışık değildim. üstten bakalım göremezsek vajinal bakarız dedi. ama vajinala gerek kalmadı. dedim ultrasonu daha iyi bi hast. gidiyim mi? gerek yok dedi. onlarda altan bakar ama farklı bişey görmezler dedi. 2 hafta sonra gittiğimizde inş. duyarız kalp atışlarını:)
amin canım inş. hepimiz sağlıklı sıhatlı alırız evlatlarımızı kucağımıza:)
canım gözün aydın. maşallah bebişine de. ben yalnızca keseyi görürsünüz sanmıştım ama bebeği de görmüşsünüz sanırım.
boyu evet tam haftasına göre. inşallah bayramdan sonra kalp atışlarını da duyarsınız gümbür gümbür miniğin.
tabiki duyacaksın hemde gümbür gümbür:) ozman dahada büyümüş olacak ve daha güçlü gelecek sesi. üstten bakılması iyi olmuş insan tedirgin olur böyle zamnda alttan bakılmasına.
günaydın kızlar gittim geldim hastaneye çoğu şeyi halettim sadece genel cerrahi kaldı malesef. hemde 2 genel cerrahi varmış 2 side bu hafta çıkmış izne saçmalığa bak buna bi dur diye yok demekki. gittim ayşe den konsültasyon kağıdımı aldım önce dahiliye ye girdim sonuçların arasından da kolesterol ilşe tiroidi en sona sakladımkolesterole bakmadı bile biliyomusunuz. sadece tiroidim normal değerden biraz daha düşük olduğu için tiroid ile ilgili bir tedavi gördünüz mü diye sordu ben de evet dedim ilaç kullandım şuanda kullanmıyorum dedim yalan attım aslında kullanıyorum desemde bişey demezdi. biraz düşük dedi daha önceki 2 tahlilimin değerini de girmişler oraya orda yaptırıldığı için. o değerler daha normal ama bu biraz düşük dedi. gebeliğinizde takip gerektirir dedi. nodül var mı diye sordu ultrason çekildiğimi söyledim bişey yok dedim tamam dedi. sadece bilgilendirmek için söyledim gebeliğinizde tiroid takibi gerekebilir dedi. imzaladı. bizimle işiniz bitti dedi:) baktım kağıda hipertiroidi vardır gebelikte takip gerektirir yazmış. ama onayı aldık anlayacağınız.
sonra psikiyatri ye gittim. anam o ne öyle 3. katmış çık çık bitmiyo bi de o katlar hastane kokuyo böö miğdem kalktı:) o da apık sapık sordu bişiler. bastı kaşeyi hayırlı ossun dedi. kocayı da üroloji ye salmıştım zaten o da halletmiş kendi işini nil var ya zaten orda o bölüme de bir sempatim oldu. doktor ameliyattaymış gittiğinde spermiyogramı 1 yılı kan tahlili de 6 ayı geçmeyen varsa onlardan istemicez demiş sekreterine telefonda. bizim sperm 8 aylık da kan içinn nil e demiş tam sınırda yenileyelim. gitmiş vermiş kanı. doktor gelince de yanına girmiş. zaten martta geldiğine bakmış sistemden. o zamanki raporunda da aşılama ve tüp bebek için uygundur yazıyo zaten ek bişey yapmamıza gerek yok demiş sekreterden al çıktısını tamam demiş. hatta eşim biz garanti olsun diye kanı da yeniledik demiş olsun bişey olmaz demiş. aslında gerek de yoktu sanırım. bu hepatit ve Hıv da senelik mi bakılıyo ne. herneyse onun üroloji raporu da halloldu. bir tek genel cerrahiye imzalatamadım ya
şimdi ben onun için adetimin 3. günü gitsem ultrason olduğu zaman imzalatsam ve herşeyi o gün teslim etsem olur mu?
eşim de beni eve bıraktı gebze ye gitti. ssk dökümü almaya. ben de nüfus kayıt örneklerini yenilicem. bitti sayılır yani. hastanede yapılacak bir genel cerrahi imzası ve ultrason kaldı.
bende haberler böyle :)
günaydın kızlar gittim geldim hastaneye çoğu şeyi halettim sadece genel cerrahi kaldı malesef. hemde 2 genel cerrahi varmış 2 side bu hafta çıkmış izne saçmalığa bak buna bi dur diye yok demekki. gittim ayşe den konsültasyon kağıdımı aldım önce dahiliye ye girdim sonuçların arasından da kolesterol ilşe tiroidi en sona sakladımkolesterole bakmadı bile biliyomusunuz. sadece tiroidim normal değerden biraz daha düşük olduğu için tiroid ile ilgili bir tedavi gördünüz mü diye sordu ben de evet dedim ilaç kullandım şuanda kullanmıyorum dedim yalan attım aslında kullanıyorum desemde bişey demezdi. biraz düşük dedi daha önceki 2 tahlilimin değerini de girmişler oraya orda yaptırıldığı için. o değerler daha normal ama bu biraz düşük dedi. gebeliğinizde takip gerektirir dedi. nodül var mı diye sordu ultrason çekildiğimi söyledim bişey yok dedim tamam dedi. sadece bilgilendirmek için söyledim gebeliğinizde tiroid takibi gerekebilir dedi. imzaladı. bizimle işiniz bitti dedi:) baktım kağıda hipertiroidi vardır gebelikte takip gerektirir yazmış. ama onayı aldık anlayacağınız.
sonra psikiyatri ye gittim. anam o ne öyle 3. katmış çık çık bitmiyo bi de o katlar hastane kokuyo böö miğdem kalktı:) o da apık sapık sordu bişiler. bastı kaşeyi hayırlı ossun dedi. kocayı da üroloji ye salmıştım zaten o da halletmiş kendi işini nil var ya zaten orda o bölüme de bir sempatim oldu. doktor ameliyattaymış gittiğinde spermiyogramı 1 yılı kan tahlili de 6 ayı geçmeyen varsa onlardan istemicez demiş sekreterine telefonda. bizim sperm 8 aylık da kan içinn nil e demiş tam sınırda yenileyelim. gitmiş vermiş kanı. doktor gelince de yanına girmiş. zaten martta geldiğine bakmış sistemden. o zamanki raporunda da aşılama ve tüp bebek için uygundur yazıyo zaten ek bişey yapmamıza gerek yok demiş sekreterden al çıktısını tamam demiş. hatta eşim biz garanti olsun diye kanı da yeniledik demiş olsun bişey olmaz demiş. aslında gerek de yoktu sanırım. bu hepatit ve Hıv da senelik mi bakılıyo ne. herneyse onun üroloji raporu da halloldu. bir tek genel cerrahiye imzalatamadım ya
şimdi ben onun için adetimin 3. günü gitsem ultrason olduğu zaman imzalatsam ve herşeyi o gün teslim etsem olur mu?
eşim de beni eve bıraktı gebze ye gitti. ssk dökümü almaya. ben de nüfus kayıt örneklerini yenilicem. bitti sayılır yani. hastanede yapılacak bir genel cerrahi imzası ve ultrason kaldı. bende haberler böyle :)
eşim de beni eve bıraktı gebze ye gitti. ssk dökümü almaya. ben de nüfus kayıt örneklerini yenilicem. bitti sayılır yani. hastanede yapılacak bir genel cerrahi imzası ve ultrason kaldı.
bende haberler böyle :)
slm kizlar bu ayin 10 da ikinci asilamami yaptirdim.6gun gecmis olmasina ragmen bende hicbir belirti yokk,acaba bu durumnormalmidir sizce? umudumu kaybetmek uzereyim ,olumlu olsaydi bi belirti olmazmiydi?
evet canım. inşallah öyle olucak. yalnız kistim hala çok büyük. umarım geriler yoksa sana çok ağrı yapar dedi
sen kistten ameliyat olmamışmıydın. öyle hatırlıyorum. yada olduktan sonra gene mi çıktı? boyutu neymiş? belkide bebiş büyüdükçe kist yok olacak.
evet canım ameliyat olmuştum. sonra ay tarafta tekrarladı. şu an 5 buçuk cm. zaten onun için hemen hamile kalmam gerektide aşılama ve tüp yaptırdım ben. yoksa korunmayı bırakalı 1 sene oldu. ama tedavisiz çalışma 4 max 5 ay oldu.
saol canım. zaten keseyi gördük:) o 5 mm. yani ben öyle anladım. keseyi ölçtü çünkü. bebeği görsek kalp atışlarınıda duyardık heralde dimi canım? sen daha deneyimlisin sonuçta. ben yaşadıkça öğreniyorum bu durumları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?