Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tabiyki canım seve seve yardımcı olurum. bildiğim yerden sorarsan tabii:) yeni bebeği olan arkadaşlarım soruyorlar bazen o kadar kursa gittin sen bilirsin diye. ama pratikte önemli tabii teorik bilgi bi yere kadar.

bence de düşün canım sana çok uygun olur. bir de çok yaygınlaştı hangi genç kızı görsem çocuk gelişimi okuyorum diyor. lise mezunları bile o bölümden mezunsa öğretmen oluveriyolar anaokulunda. maaşlarını bilmem ama bayana uygun bir meslek. heleki çocukları seviyorsan.

ben evlendikten sonra 6 ay çalıştım gebze de bir fabrika da santraldeydim aynı zamanda partonun özel asistanı gibi bişey herşeye biz bakıyoduk 2 kişiydik. rezervasyonlar toplantılar uçak biletler vs.. herneyse yanımdaki kızla geçinemedik. beni barındırmadı orda. salak hem yalnız yapamıyorum deyip eleman istiyor gelen kızları da çekemiyor sonra iş öğretmiyordu baktım ki arkamdam kuyumu kazıyor. bir hafta c.tesi o bir hafta ben şeklinde cumartesileri çalışıyoduk. ben de insan kaynakları ile öyle anlaşıp girmiştim işe. baktım ki çıkmış patrona o çalışsın ben kıdemliyim demiş. zaten kurumsal bir yer değildi başlarılar beni ezmeye. ben de sana don gelen bana şalvar gelir dedim bastım istifayı çıktım. ben bekerkan hüriyyet ve milliyet te çalıştım. süperdi ortamım. sonra burda bulamadım öyle biyer seçici de olunca kaldı öyle. o sırada açıköğretime sardım işte tüm dersleri verdim de 2 cik kaldı onları da verip mezun olucam inşallah. iş hayatı acımasız ama biraz da şans kimisi çok rahat çalışıyor. benimkisi de ablam bakar diyor sen çalışırsın. aslında ben de heves ediyorum ama kıyamıyorum da bebeğimi bırakmaya. benimki ben ne istersem onu yapar. iş bul derim bulur. çıkıcam derim karışmaz. öyle işte.

neyse kızlar ben 1 beze daha mantı hamuru yoğurdum dünden kıymalı harcım kalmıştı başka da neye kullanıcam onu ziyan olmasın yapıyım da difirize atıyım bi misafire falan çıkartırım hazırcacık iyi olur. hem baya stresimi alıyo radyoyu da açıyorum oh.

sonra beli görümceme giderim. öptüm hepinizi görüşürüz..

çocukları sevmez miyim canım. ama çok zor iş gerçekten. maaşımın neredeyse dörtte birini kazanabilirdim o işi yapmış olsaydım:) ama ilerde anaokulu açmak gibi bi düşüncem var.

kolay gelsin canım sana. nasıl stres alıyordur hamur yoğurmak özendim şimdi. çok da becerirmişim gibi:)

bir koşu bankaya gittim hava sıcakmış yaa. günlerdir çıkmıyorum öğlen dışarı. eskiye nazaran daha az sıcak ama yinede sıcak. başımda da ağrı var sanki hafif umarım şiddetlenmez.

bende biraz utu yaptim kizlar. bi postada camasir attim yikandi astim. biraz dinleniyim yavas yavas yapicam utuyu birikti baya. gecen gun niyetlendim ama yapamamistim. bide bi kac gundur basim cok agriyo.
ben is yaparken baya kaynatmissiniz bu arada:) okudum
birazcik. bende cok isterdim pedagog veya anaokul ögretmeni olmayi. maas konusunu bilmiyrm ama sanirim fenada almiyolar? bende aciktan devam edicem bu sene yazilmayi dusunuyrm. onlisans mezunu oldugum icin sinavsiz gecis vardi tabi sistem hala degismediyse.

ütü yapmak bu sıcaklarda zor kolay gelsin valla. Parça parça yap bence boş odan varsa masa kurulu kalsın aklına estikçe kısım kısım yaparsın. Benimde başımda ağrı var bugün 2, okullara bebeler gelince devam etcez heralde öyle görünüyor. Belki ilham verirler bizlere.

kendini çok yorma ranacım. dinlene dinlene yap işlerini. ilk üç ay önemli biliyorsun. temizlik hele mümkünse hiç yapma bu dönemde. ben çok yormuştum kendimi gebeliğimde. şimdi çok pişmanım. bebeğin iyi olsun da varsın işler kalsın.

aynen canim yormuyrm. dinlenerek yapiyrm. ama bi yandan da yapmam gerekiyo. temizligi esime yaptiriyrm ama utuyu kendim yapmaliyim:) bende senin gibi dusunuyrm ilk 3 ay onemli. daha keseyi bile gormedim hem. doktor kontrolunden geciyim ondan sonra daha rahat edicek icim

bos odam var canim ama ne bilim orda olunca yapmiyrm. simdi getirdim gozumun onune azar azar yapiyrm. bugun cok sicak degil ya. dun balkonda otururken usudum ben biliyomsn:)
kafama koydum çalisma ekonomisi okumak istiyrm. ayrica kpss icinde biraz calismaya basladim:)

evet aynen bende üşüyorum artık boş oturduğum zamn hatta geçen akşam çorap giymiştim eşim bu çorap ne demişti:) gece yatarken pike var ama ince elyaf yorganım var onu alcam bu gece. Bende normalde kansızlıkta var çok üşürüm ama sıcağıda sevmem yazın. Okul işi tamamda kpss ye girmeyi hiç düşünmüyorum bence %100 torpil var. çevremden giripte devlete girenini görmedim. Hepside salak değil ya.

evet aslinda oldukca zor atananilmek ama ne bilim sonucta giricem sinava cunku basvuruda bulundum. onun icin calisip biraz yuksek not almak istiyrm. tabi calisabilirsem. cunku ders calismaktan pek hoslanmam:)

evet aslinda oldukca zor atananilmek ama ne bilim sonucta giricem sinava cunku basvuruda bulundum. Onun icin calisip biraz yuksek not almak istiyrm. Tabi calisabilirsem. Cunku ders calismaktan pek hoslanmam:)

aynen valla başımda hoca olsun tıp bile okurum bu yaşta ama bağımsız çalışmak bana göre değil sıkıya gelemiyorum. Misal benim ablam tarihçi yaklaşık 8 yıldır atanamıyor.

aynen valla başımda hoca olsun tıp bile okurum bu yaşta ama bağımsız çalışmak bana göre değil sıkıya gelemiyorum. Misal benim ablam tarihçi yaklaşık 8 yıldır atanamıyor.
hmm kotu bi durum ablan icin canim. tarihte hele hic iyi degilimdir. senin bolumun neydi canim.
bisi sorucam bahar sen daha iyi bilirsin sanirim bu soruyu. ben yarin idrara sıkisik mi gidicem? alttan ultrasonla bakmicak dimi?

hmm kotu bi durum ablan icin canim. Tarihte hele hic iyi degilimdir. Senin bolumun neydi canim.
Bisi sorucam bahar sen daha iyi bilirsin sanirim bu soruyu. Ben yarin idrara sıkisik mi gidicem? Alttan ultrasonla bakmicak dimi?

ben kısa adıyla "borsa" okudum ama muhasebe yapıyorum. O alanda uzmanım yani. Valla bahar daha iyi bilir ne de olsa başından hamilelik geçti elifte bilir. Sıkışık olma durumunu ama bildiğim kadarıyla alttan muayene edilcek. (hatta ben bebeğe bişey olmazmı diye şaşırmıştım biriyle konuşurken) ama bi ark. Benim gittiğim dr. Hiç alttan bakmadı bana demişti. Gideceğin yerlede alakalı olabilir. Ama sen alttan bakılcakmış gibi hazırlıklı git. Hadi bakalım yarın senden ve eliften iyi haberler gelir inş. Cuma benden iyi haber gelir inşallah:)

degisik bi bolum. ama genel muhasebede zor ya. detayli. yada bana oyle geliyo. ama calistigim yerde muh. de yardim ediyodum ba bs ler falan:)
ya alttan muayeneye hazir olmak kolayda ustten muayene icin idrara sıkisik olmak gerek ya ondan sordum. bahar beni bilgilendirrrr:)

hmm kotu bi durum ablan icin canim. tarihte hele hic iyi degilimdir. senin bolumun neydi canim.
bisi sorucam bahar sen daha iyi bilirsin sanirim bu soruyu. ben yarin idrara sıkisik mi gidicem? alttan ultrasonla bakmicak dimi?

canım keseyi görmek için gittiğimde zeynep kamilde vajinal ultrasonla bakmışlardı. sonra kalp atışı için başka bi hastanenin gebe takip bölümüne gittim karından baktılar. doktoruna göre değişir ama çok küçük gebeliklerde karından bakılan ultrasonla görülmeyebiliyor. vajinal ultrasonla bakılsa bile endişelenmesi gerektirecek bi durum yok. vajinal bakılacaksa idrara sıkışık olmanda fayda var. yok karından bakılacaksa o zaman idrarını son damlasına kadar yapmış olman gerekiyor. kalp atışını duyamasanız boş yere üzülme.
altıncı haftanın sonunda ancak duyulabiliyor diye biliyorum ama şansın varsa yarın duyabilirsin de.

canım ters yazmışım kusura bakma. vajinal ultrasonda idrarını yapmış olman gerekiyor. abdominal yani karından bakılan ultrasonda sıkışık olman gerekiyor.

aa karindan ultrasonda idrara sıkisik olmak gerekmiyo mu? ben hep kist icin gittimde sıkisik olmam gerekiyodu. iyi bari. o zaman fark etmrz hangisiyle bakarsa baksin

ranacım sen bence yarın sıkışık git. hemşireye sorarsın eğer doktorun vajinal bakacaksa idrarını yaparsın. keseyi görmeye gittiğinde fark eder mi bilmiyorum ama ben bebeği görmek için gittiğim hastanede heyecandan idrarımı yapmamıştım bebek yok kese boş dediler. apar topar zk ya gittim iyice sıkıştığım için lavaboya girdim hemen. kenan bey baktığında hemen gördü bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…