Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
banada garip geldi zaten:) neyse bi gidiyim bakalimne
olucak.

gideceğin yeri arasana şimdi daha erken hazırlıklı git. Yani suyumu alayım orda içerim sıkışırım deme hemen sıkışmıyosun sonra bastırıyolar. Bence ara sor durumunu anlat ne için gideceğini sana söyler ne yapman gerektiğini sıkışık derse biraz evde içersin kalanını hastanede.

Buarada sizlere bi sorum olcak şimdi benim test günüm 18 inde ya arefe günü yani. Zk. öyle kayıt aldıysa ve ben gittiğimde test gününüz 18 ağustos bayramdan sonra gelin gibi saçma birşey dermi ayşe. Ozman özel bir yere dönmem gerek düşünüyorumda öyle bir durumda nereye gidebilirim diye.

canım o benimde aklıma geldi açıkçası. yani test gününü kayda alıyorlar mıdır diye bugün aklımdan geçirdim. bence bi gün önceden arayıp sorabilirsin. olmadı bulunduğun yerde sgk anlaşması olan bi özel hast ya da lab da baktırabilirsin.

ozman yarın arayayım eğer yok bayram ertesi derlerse özel bi yerde yaparım. Kaç liraki bu testler. Sağlık ocağıda var orada yapar belki zaten 4 gözle hamile kalmamı bekliyolar. Gebe kalırsanız muhakkak haber verin bize diye. Takip ediyorlar sanırım.

Ama kızlar benim hiç ümidim yok biliyomusunz başta iyiydi ama son 2 gündün hafif pembemsi akıntı geliyor kesin tutmadı(( emekelrim boşa gitti bence(( normal olsa herşey ne diye pembe akıntı gelsinki((

evet canım sağlık ocağı da var. ama sonucu ertesi gün veriyorlar sanırım. yine bayramdan sonraya kalmasın. onu da önceden öğrenmek lazım. hiç sorma test sonucun gider gitmez arıyorlar. test yaptırdığı hastane sonuçları bağlı olduğun sağlık ocağına gönderiyor. böylece hamile olduğunu öğrenip hemen arıyorlar takip için. ama ben zk da yaptırdığım için kan testlerimi haliyle avrupa yakasında olduğum için göndermemişler. en son bebeğin yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için işyerine yakın bi hastanede yaptırmıştım kürtaj olmadan iki gün önce. hemen aradı sağlık ocağından hemşire tebrik ederim diye. anlattım durumumu. kürtaj olacağımı söyledim. sanki tanışıyor muşuz gibi ilgilendi benimle haberdar etmemi istedi. sonra ben aramadım tabii. iki gün sonra ben kürtajdan çıkar çıkmaz daha kendime gelmeden aradı. meğer kendisi de yıllar sonra tam tüp bebeğe geçecekken doğal yolla hamile kalmış.

bitirdim geldim canım valla sonlara doğru sıkıldım bende aa dedim yeter yapışıyolar elime falan sonlarını zor yaptım :) canım isteyince herşeyi yaparsın ben de bilmiyordum öğrendim. çalışan ev hanımına hasret ev hanımı çalışana ne olucak bu böyle :)

sistem değişmedi canım hala aynı :)

hmm kotu bi durum ablan icin canim. tarihte hele hic iyi degilimdir. senin bolumun neydi canim.
bisi sorucam bahar sen daha iyi bilirsin sanirim bu soruyu. ben yarin idrara sıkisik mi gidicem? alttan ultrasonla bakmicak dimi?

canım benim gebeliğimde hiç alttan bakılmadı 4+4 de gittim değerim 2000 in üzerindeydi sıkışık da değildim keseyi gördü doktorum. 1 hafta sonra da idrara sıkışık gittim kalp atışlarını da duydu. sen evden çıkmadan önce 1 küçük şaşalı iç oraya öyle git. sıkışık ol yani o yetmezse bir yarım litre daha içersin. bence kalp de kese de gözükecek. eğer göremezlerse idrarını boşaltırsın öyle vajinadan bakarlar. açmadığımız yer mi allasen :) hem bişey olmaz bazı doktorların 8 haftaya kadar alttan bakma prensibi vardır.daha net ve garanti diye sanırım.

bitirdim geldim canım valla sonlara doğru sıkıldım bende aa dedim yeter yapışıyolar elime falan sonlarını zor yaptım :) canım isteyince herşeyi yaparsın ben de bilmiyordum öğrendim. çalışan ev hanımına hasret ev hanımı çalışana ne olucak bu böyle :)

sistem değişmedi canım hala aynı :)

hmm kotu bi durum ablan icin canim. tarihte hele hic iyi degilimdir. senin bolumun neydi canim.
bisi sorucam bahar sen daha iyi bilirsin sanirim bu soruyu. ben yarin idrara sıkisik mi gidicem? alttan ultrasonla bakmicak dimi?

canım benim gebeliğimde hiç alttan bakılmadı 4+4 de gittim değerim 2000 in üzerindeydi sıkışık da değildim keseyi gördü doktorum. 1 hafta sonra da idrara sıkışık gittim kalp atışlarını da duydu. sen evden çıkmadan önce 1 küçük şaşalı iç oraya öyle git. sıkışık ol yani o yetmezse bir yarım litre daha içersin. bence kalp de kese de gözükecek. eğer göremezlerse idrarını boşaltırsın öyle vajinadan bakarlar. açmadığımız yer mi allasen :) hem bişey olmaz bazı doktorların 8 haftaya kadar alttan bakma prensibi vardır.daha net ve garanti diye sanırım.

evet sanırım sağlık ocağı 1 gün sonra veriyorki bir sonrası bayram bayramdan sonraya kalır. Bi kere sormuştum gebelik testi yapıyormusunuz sonuç ne zman demiştim ertesi gün demişlerdi. Olmadı semt hastanesine giderim. 50-100 neyse para veririm. Zk da yaparlarsada protokol no alırım netten öğrenirim. Sonuç almak için oraya gitmem. Birde 22 ağustosta test yaparım garanti olsun olasi 17 sinde negatif çıkar 22 sindede negatif çıkarsa tutmadı derim. çünkü 22 sine kadar bişey varsa muhakkak çıkar.

canım ben en son medicine a giderken orda yaptırmıştım test günümde 27 tl idi ücreti. bence kan için öyle bi tarih girmemişlerdir sanmam. sen git cuma günü yaparlar bence bayram giriyor ben nerde yaptırıcam dersin 1 günden bişey olmaz gerekirse doktorla konuş nolcak. ha 11 gün ha 12? varsa çıkar zaten ama olmazsa özel biyerde en fazla 40-50 tl ye yaptırırsın. ve sonuç negatif çıksa bile bayramdan sonra yine yaptırırsın canım garanti olsun. ama ya tutarsa:) ibşallah tutar canım bu arada akıntın ne durumda?

bencede canım sonuç için beklemeye gerek yok. protokol numaran vardı diye hatırlıyorum senin. e2 sonuçlarına bakıyordun sanırım netten.

bencede canım sonuç için beklemeye gerek yok. Protokol numaran vardı diye hatırlıyorum senin. E2 sonuçlarına bakıyordun sanırım netten.

protokol no sürekli değişiyor ayşe kayıt girdikçe yeni bir no veriliyor. Bende kan verirken ordaki adamdan şu noyu yazda sonuç netten bakim diyorum. Aslında o protokol noyu ayşede kayır girdiğinde çıkıyor ama uyuzluk yapıp surat asıp vermez diye hiç muhatap olamyın kan odasındaki ekrandan yazıyorum.

bencede araya bayram giriyor yapmanız lazım derim. Canım artık hiç umudum yok biliyomusun. Sildiğimde pembemsi akıntı geliyor. öyle şakır şakır değil sildikçe oluyor(( tutmadı diyorum yada yavaş yavaş gidiyr diyorum(( inş bunlara rağmen vardır ve beni büyük şoka sokar. Her adımda kaybetme korkusu var ya bu nasıl iştir (( tuttuda ya gidiyosa bu akıntıyla ,yada tutarda kalbi atmazsa diye bir sürü korku var(

allah allah. ben bir kez dahiliyeden protokol no aldım. sürekli aynı numara ile giriş yapıp hem tüp bebekteki hemde diğer bölümlerdeki bütün bilgilerime ulaşıyorum.

allah allah. Ben bir kez dahiliyeden protokol no aldım. Sürekli aynı numara ile giriş yapıp hem tüp bebekteki hemde diğer bölümlerdeki bütün bilgilerime ulaşıyorum.

o no sana verildiği için sanırım girebilirsin. Ama dikkat et sisteme girdiğinde her tahlilin protokol nosu farklı. Genelde a120.... Diye başlar ama geri kalan tüm rakamlar farklıdır. Ben de sürekli yenisini alıyorum. Aslında 1 tanesini ne olur ne olmaz diye bi yere not etmek lazım. O noyla girip diğer tüm tahlilleride görebiliriz.

evet canım ben aynen öyle yaptım. evet hepsinin numarası farklı ama bir tanesi yetiyor giriş yapabilmek için.

ben de aynısını yapıyorum canım kandaki esmer kel adamla aramız iyi kaç kez 8 tüp kan verdim e uzun bir vakit tabi :) hep ondan istiyorum protokol ü..

ben de aynısını yapıyorum canım kandaki esmer kel adamla aramız iyi kaç kez 8 tüp kan verdim e uzun bir vakit tabi :) hep ondan istiyorum protokol ü..

ayy o benim de kankam:)) çok iyi bi adam o gerçekten. bana çok yardımcı olmuştu gebeliğimde ameliyathane ile riskli gebelikler arasında koştururken hep sonuçlarımın erken çıkmasını sağlamıştı. her gidişimde sorar durumumu moral de verir sağolsun

yook beee kara ya ondandır. Doğulu ya benziyor. Benimkisi de coştu bu arada dün ev bakmıştık ya tutturdu alalım diye :)

erkek milleti işte çok garipler hemen gaza geliyolar. Ben lüks mereklısı olsam varya ohooo ne gaza getirirdim artık borçtan kurtulamazdık :))

canım zeynep kamil de riskli gebelikler bölümüde mi var? orda öyle riskli gebeliklere bakan uzman bir doktor var mı?

erkek milleti işte çok garipler hemen gaza geliyolar. Ben lüks mereklısı olsam varya ohooo ne gaza getirirdim artık borçtan kurtulamazdık :))

sorma aslında lüks meraklısı değildir.yani bina eski olduğu için sıfır bir ev almak istiyo. ben de istiyorum ama o biraz acele ediyo. daha arabamızın borcu var. onu da aşık olarak aldı daha 3 yıl ödicez. ben de ortalama bir ev istemiyorum 150 ye falan buluyo alabiliriz ama arabayı satıp daha uygun bişeye binermişiz. ödermişiz birikimimiz de var biraz. ama ben de beğenmiyorum 150 lik evvleri. ben böyle variodoor kapıları hilton banyoları olan içi güzel yapılı evleri beğeniyorum :) onlarda 180-200 :)
bikaç gün tutturur sonra geçer benim önceliğim bebek. sonra 3-4 yıl sonra ev de olur inşallah. hem bu evin içini sıfır yaptırdık biz. azıcık kirletelim dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…