araya girdim ama kusura bakmayın belki lkazım olur diye yazıyorumkızlar aradım. konuştum hemşireyle. 2. kanamanızda gelin ultrasonla bakalım rapor çıkarma işlemlerine başlarsınız bu ilk denemeydi dimi dedi evet dedim. sonra nasıl bir tedavi şekli uygulanacak bakarız dedi. şuan hafif kanamam var zaten dedim tamam o devam eder dedi. yani ağustos sonu adet olcam ben dedim tamam eylül adetinde gelin dedi. bende ayşe hanım 2 ay deyince direk ekim diye hesapladım ve raporun çıkması fakan derken kasım aralığı bulur diye düşündüm dedim. zaten rapor falan 2 ayı buluyor onu demek istemiştr dedi. en erken nezman başlanır ona karar verilir dedi. yani eylül adetimde gidicem. ohhh bee hamileymişim gibi sevindim valla:)) 1 ay 1 aydır.
evet onla konuştum zatn. severek anlatıyor belli. ilacımıda o anlatmıştı hastanede. çilli ve kilolu. kilo dedimde kızlar bu arada bari spora devam edeyimde belki 2-3 kilo veririm:)
kızlar aradım. konuştum hemşireyle. 2. kanamanızda gelin ultrasonla bakalım rapor çıkarma işlemlerine başlarsınız bu ilk denemeydi dimi dedi evet dedim. sonra nasıl bir tedavi şekli uygulanacak bakarız dedi. şuan hafif kanamam var zaten dedim tamam o devam eder dedi. yani ağustos sonu adet olcam ben dedim tamam eylül adetinde gelin dedi. bende ayşe hanım 2 ay deyince direk ekim diye hesapladım ve raporun çıkması fakan derken kasım aralığı bulur diye düşündüm dedim. zaten rapor falan 2 ayı buluyor onu demek istemiştr dedi. en erken nezman başlanır ona karar verilir dedi. yani eylül adetimde gidicem. ohhh bee hamileymişim gibi sevindim valla:)) 1 ay 1 aydır.
evet onla konuştum zatn. severek anlatıyor belli. ilacımıda o anlatmıştı hastanede. çilli ve kilolu. kilo dedimde kızlar bu arada bari spora devam edeyimde belki 2-3 kilo veririm:)
kızlar aradım. konuştum hemşireyle. 2. kanamanızda gelin ultrasonla bakalım rapor çıkarma işlemlerine başlarsınız bu ilk denemeydi dimi dedi evet dedim. sonra nasıl bir tedavi şekli uygulanacak bakarız dedi. şuan hafif kanamam var zaten dedim tamam o devam eder dedi. yani ağustos sonu adet olcam ben dedim tamam eylül adetinde gelin dedi. bende ayşe hanım 2 ay deyince direk ekim diye hesapladım ve raporun çıkması fakan derken kasım aralığı bulur diye düşündüm dedim. zaten rapor falan 2 ayı buluyor onu demek istemiştr dedi. en erken nezman başlanır ona karar verilir dedi. yani eylül adetimde gidicem. ohhh bee hamileymişim gibi sevindim valla:)) 1 ay 1 aydır.
selam arkadaşlar aşılamadan artan ilaçlarınızvarmı gonal f falan gibi..
ben tüp bebek 4 denememi yaptırıcamda ilaca ihtiyacım var..
kıslarrr benimle ilgilenen olmicekmi bişeyler sormustum ama...:26:
Kızlar bu tüp bebek bana çook ayıp etti o kadar hormon aldım 0,0 çıkması cidden ayıp. Hani 0,01 olsa gam yememde 0,0 ne demek. Hepten kurumuşum yaa(
kıslarrr benimle ilgilenen olmicekmi bişeyler sormustum ama...:26:
canım için rahat olsun. Ben ikinci denemede herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Olana kadar devam edeceğiz allahın izniyle. Pes etmek yok. Eylül geç değil canım. çok bekletmiyorlar ne güzel. Bir ay dediğin nedir ki çabucak geçer. Bi daha ki sefere herşey daha güzel olacak inşallah. Bu arada bi sonraki denemende hiç itiraz istemiyorum incir kürüne başla diyorum ben. Lütfen benim hatrım için en azından bi kez dene incir kürünü. Sana çok faydası olacak. Yumurta rezervini artıran kürler var. Onları araştır bu arayı bu şekilde kürlerle değerlendir bence. Hem bi şey yapmadan beklemekten iyidir hemde sana çok faydası olacağına inanıyorum. Eylülde sıkı bi şekilde başlarsın tedavine. Herşey daha güzel olacak inşallah bi sonraki denemende.
canım elimde bir kutu puregon var fakat tüp bebek tedavime saklıyorum bende. hamile kalırsam vermeyi düşünüyorum elimde kalan ilaçları ama malum tedaviye devam ettiğim için lazım olacak bana.
canım bence sen çareni başka topikte ara burdakiler sana ancak yarın filan dönerler genelde kendileriyle konuşuyorlar dışa kapalı bu kızlar
ay bahar yeminle incir kürü geldi aklıma hem spora başlıycam hem o küre. Kürü tedaviye başladığımda başlamayı düşünüyordum. Dahamı erken başlamam gerek. Birde tüpten sonra hamile kalan oluyormuş ya öyle bişey olsa ne güzel olur valla. Ama bende rezerv yok ki öyle bi şans olsun. Ama şu adeti bi atlatayım. Kocamın benden kurtuluşu yok adamı unuttuk bee:))) 20 gündür bacı kardeş yatıyoz. Adetim bi gelsin temizleneyim veyumurtlama sürecine gireyim valla her akşam ifhalını kesicem. Belki bu arada denk gelir allahın işi.
Birde eylülde tedaviye başlamıyoruz rapor çıkarmaya başlıyoruz ultrason ve kan vererek. Ha diğer şeyleri yine isterlermi bilmiyorum. Durun 2. Tüpünü yapan bi kız vardı numarası vardı arayıp ona sorayım. Aynı şeyler sıfırdanmı yapılcak diye. Akciğer, ekg, vs.
Vede aklınızda olsun fsh yüksek rezerv göçük bunun için neler gerek koca karı ilacı tarzı. Hormon yanına takviye yapcam ve yumurta patlaması yaşatcam bünyeye hiç görmediği kadar yumurta görcek.
canım bence sen çareni başka topikte ara burdakiler sana ancak yarın filan dönerler genelde kendileriyle konuşuyorlar dışa kapalı bu kızlar
canım sen belirsizlikten kurtulduğuna da seviniyorsun hep diyordun ya önümü görmek istiyorum diye. Nasip değilmiş. Yılmak yok devam edicez daha 2. Deneme var. Onun rapor işlemleri var sonra merkez araştırmak var falan var filan var. Ohoo daha .ok işimiz var :) bana da ayşe nin dediği saçma gelmişti. Senin bu adetin bitsin eylülde ilk gördüğün adetinde gidersin ve başlarsın rapor işlemlerine. Rapor kaç ayda çıkar bilmiyorum ama 2. Si bence daha kısa sürede çıkar. Kız sen ilk tüpü devirdin de bana mı yetişiyosun ne ikimiz de ekim de yapak mı tüpü :)
evet fırsat bu fırsat canım sen hemen bayramdan sonra kaydını aktif hale getir spora git. Ben bikaç akşamdır yürüyorum inan farkediyor. Kendii daha zinde hissediyorum. Gerçi bu sabah kalktığımda etlerim didiklenmiş gibiydi ama alışır heralde :)
ay bahar yeminle incir kürü geldi aklıma hem spora başlıycam hem o küre. Kürü tedaviye başladığımda başlamayı düşünüyordum. Dahamı erken başlamam gerek. Birde tüpten sonra hamile kalan oluyormuş ya öyle bişey olsa ne güzel olur valla. Ama bende rezerv yok ki öyle bi şans olsun. Ama şu adeti bi atlatayım. Kocamın benden kurtuluşu yok adamı unuttuk bee:))) 20 gündür bacı kardeş yatıyoz. Adetim bi gelsin temizleneyim veyumurtlama sürecine gireyim valla her akşam ifhalını kesicem. Belki bu arada denk gelir allahın işi.
Birde eylülde tedaviye başlamıyoruz rapor çıkarmaya başlıyoruz ultrason ve kan vererek. Ha diğer şeyleri yine isterlermi bilmiyorum. Durun 2. Tüpünü yapan bi kız vardı numarası vardı arayıp ona sorayım. Aynı şeyler sıfırdanmı yapılcak diye. Akciğer, ekg, vs.
Vede aklınızda olsun fsh yüksek rezerv göçük bunun için neler gerek koca karı ilacı tarzı. Hormon yanına takviye yapcam ve yumurta patlaması yaşatcam bünyeye hiç görmediği kadar yumurta görcek.
elifcan işte bak bu kadar hızlıyım tüpümü yaparım sonucu tutturmam ve sana yetişirim:)) rapor çıkarsa ekime belki birlikte başlarız ki en erken kasıma başlarım diye düşünüyorum. Sende o kadar bekledin bi ay daha bekler kasımda benle gelirsin :) zaten kafamda tasarlamıştım. Negatif olursa yarın yola çıkıp tatile gidiyoruz. Dönüşte adet falan derken eylülde tekrar spora devam. Kasıma jkadar hakkımız var.. Hem her şeyde bi hayır vardır bebe olsaydı ödediğim onca para boşa gidicekti artı kilolu kalacaktım. Bi yandan da iyi oldu belki çok zayıflarımda öyle hamlie kalırım. Kader kısmet bakalım zman bize neler gösterecek.
elifcan işte bak bu kadar hızlıyım tüpümü yaparım sonucu tutturmam ve sana yetişirim:)) rapor çıkarsa ekime belki birlikte başlarız ki en erken kasıma başlarım diye düşünüyorum. Sende o kadar bekledin bi ay daha bekler kasımda benle gelirsin :) zaten kafamda tasarlamıştım. Negatif olursa yarın yola çıkıp tatile gidiyoruz. Dönüşte adet falan derken eylülde tekrar spora devam. Kasıma jkadar hakkımız var.. Hem her şeyde bi hayır vardır bebe olsaydı ödediğim onca para boşa gidicekti artı kilolu kalacaktım. Bi yandan da iyi oldu belki çok zayıflarımda öyle hamlie kalırım. Kader kısmet bakalım zman bize neler gösterecek.
Kıslarrr benimle ilgilenen olmicekmi bişeyler sormustum ama...:26:
heee anladım seker ama beni unutma olurmu neden dersen tukendim ben artık
4. denem olacak hani elinizde kalan ilaç varsa gebe kalanla riçin diyorum eczaneye verdiğiniz kadar farkı veririm size..
canım hamile kalırsam ve ilacım artarsa eczaneye vermem zaten kesinlikle. ihtiyacı olan birine hediye ederim.
aklımda olacaksın. o aşamaya gelirsem ulaşırım sana mutlaka özelden.
bende varım canlarrr bende. Sanırım ancak ekim sonu ya da kasım başına yetişicek benimde. üçümüz aynı anda başlıycaz gibi geliyor bana. Elifcim biraz beklerse tabii bizi:) var mısınız üçümüz birlikte başlayalım diyete. Veee en fit halimizle tüpe geçelim. Böylesi daha hayırlı olacak sanırım bizim için. Aldığımız hormonlara inat zayıflayalım ve en çıtır halimizle başlayalım.
diğer kızlarda cevap verdi sanırım hepimiz hala tedavi görüyoruz. Ve elimizde olan ilaçlar bize gerekli. Ben tüp bebek yaptım sonuç bugün çıktı negatif. Eğer pozitif olsaydı bir süre sonra ilaçlarımı bağışlayacaktım ama ne yazıkki artık mümkün değil. Puregon kullanıorum zaten sende gonal f sormuşsun. Hamile olan bi arkd. Var bu topikte onundaelinde ilaç yok ve gonal f kullanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?