baya karışık sayı değerler var onlar önemli doplerde kan akışına bakılıormuş ama doktor bana bu tam bir şey belli etmezki neden bunu istediler anlamadım dedi oda ayrı düşündürdü..geri kalan kısım da endometri falan yazıo yani çikolat kisti o..rapor yazmış baya uzun sayfa sayfa görüntüler var ayrıca..internnetten baktım bu yöntemle yumurtalığa dolan kan akışına bakıyorlarmış kan fazla dolarsa kötü demekmiş yaa onu bilemiyorum işte değerler var..internetten baktım normal değerlere ama bulamadım
adet olduğun gün ara eurofertili zk.ya gelcem yarın sizede gelmek istiyorum görüşmeye de. uzaktan gelicem başka zman gelemem dersen ayarlarlar bence. alev hanımla grüşcem de ücretsiz onun görüşmesi. bu kış klima alcaz zaten eve. yazın alcaktı eşim beklettim kışın en iyisi daha ucuza bulabiliriz diye geçirttim bu yazı böyle. birde 2 tane alcak. ki klimayı sevmem ben ama bu yaz gerek oldu. eşimde hep çocuk olursa kısında kullanırız diye yıllardır almak istiyor bu kı şkesin halletcem o işi.
ben umutun kalabalıklığıyla uğşamam sanırım ne öyle fabrika gibi. eurofertili denerim çare bulamazsam belki sonra giderim umuta . ama yarınki düşüncem ne olur bilemiyorum tabi:))
canım çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. sen aşılama için rapor alırken hsg çektirmedin mi? yani neden bir kere daha çektireceksin ki? bence böyle kendi kendine vesvese yapma. bu arada illa çektireceğim dersen muhtemelen sana uzak ama benim çektirdiğim yeri de tavsiye ederim. ben üsküdar'da özel mihrimah sultan tıp merkezi'nde çektirmiştim.burada hsg'yle ilgili o kadar korkunç şeyler okumuştum ki zk'de film çektirmekten ödüm patlamıştı.gideyim bari özel bir yerde çektireyim hani biraz daha nazım geçer dedim o yüzden mihrimah sultana gittim. sgk anlaşmasıyla 120 lira film, 17 lira da ilacı tutmuştu. çok şeker insanı acayip rahatlatan bir bayan teknisyenle, bayan kadın doğumcu vardı. biraz islami kesimin gittiği bir yer sanırım, çalışan herkes tesettürlü ama beni o kadar rahatlattılar o kadar iyi hissettirdiler ki ne olup bittiğini anlamadan filmim çekildi bitti gitti. filmi hemen 20 dakikada hazırlayıp elime verdiler. giderken 2 tane majezik almıştım o yüzden arkasından ağrım sızım falan da olmadı, hatta bütün gün gezdim. sadece adet lekelenmesi gibi bir kaç damla kan geldi o kadar. oradan o kadar memnun kaldım ki bugün yine hsg çektirecek olsam inan yine oraya giderim.
eurofertille umut arasında kalma durumu bende de var. rapor için 1 ayım daha olduğundan şimdilik zamanım var ama sizin daha çabuk karar vermeniz gerekiyor. bence her ikisinden de başarı istatistiklerini isteyin. ayda kaç hasta tedavi ediliyor, kaçı hamile kalıyor öğrenin.
canım kürtajla tüplerin alakası yok ki benim bildiğim. bence boşuna endişe ediyor. eğer neden tutunamıyor sorusu soracaksa ona gelinceye kadar eşinin sperm dna'sına baktırsın. yani her şey kadında bitmiyor. erkeğin spermiogramı normal çıktığı halde dna'sı bozuk olabiliyor. bebek de o yüzden tutunamayabiliyor. üstelik tüple hatta imsiyle dahi sözde en kaliteli spermi seçseler dahi bu dna sorunları anlaşılamıyor. hiç başarı elde edilemeyen ya da düşük olan normal/tüple hamileliklerin çoğunda asıl sebep sperm dna'sının bozuk olması çıkıyor. buna karşılık sperm dna'sı düzeltildikten sonra hemen hamile kalan dolu insan var. ya da tüpte hemen ilk denemede başarılı oluyorlar. yani illa ki her olasılığı elemek lazımsa hsg çekileceğine(üstelik de radyasyon alacak, o ay hamile kalmaması lazım) spermlere yoğunlaşmak da gerekiyor.
az önce buraya bir dünya şey yazdım çıkmadı tekrar yazmaya üşeniyorum artık uzun uzun beim aşılam olmadı olacak gibide değil beim kist kötü bir şeye çevirmiş herlde renkli dopler verdiler özelde çektirdim bu gün yarın kenan beye göstereceğim ..artık tüp bebkteyeim kenan beyle konuştum beni geri aldı ben ilgileneceğim artık senle beni bul dedi..asistan doktor infertilede tümörden şüphe ettiler iki gündür çok üzüldüm ağladım..aşılamayaı da tüpüde unuttum bir anda..bakalım ayrın çıkacak kan dopleri aldım..çikolata kisti sanırım ama belli değil daha muhtemelen ameliyat edecek kenan bey ..bundan sonra tüpteyim yanii..temiz çıkarsa sa zeynep kamilden vazgeçerim belki özelde tüp deneerim çok yoruldum ve yıprandım..
klima da allerji ye davetiya çıkartıyor canım çocuk için de kötü havayı kurutuyor en iyisi yazın bir fırıldak alırsın olur biter zaten 1 ay deli sıcaklar oluyor bir de her odaya peteklere suluk koy nem olsun evde.adetim hala sökülmedi çok ağrım var bugün gelecek sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırım cuma günü giderim zk ya. eurofertilin numarası kaç yazıversene bana :).
elifcim numara burda randevu al ve öyle git. uzaktan geleceğini söyle madur etmezler eminim.
Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn. / deniz hn.
tamam canım sağol. yarın ararım olmazsa bugün de daha başlama aşamasında bir iki kez kırmızı geldi çok ağrım var kopuyor belim bacaklarım kasıklarım sökülse de rahatlasam. inşallah gitmiştir kistlerim. bugün 1. günüm cuma 3. günüm. cuma gidicem.
hadi gözün aydın ters bir güne denk gelmedi en azından. benimde ara ar a oluyor ağrım. haftaya giderim bende.
bu arada sperm dna hasar testini araştırıyorum zk yapmıyormuş. fırsat buldukça labaratuarları arıycam. öğrendiklerimi yazcam. taktım yapcam ondan da. bakalım kaç para. her yerde yok fiyatı yüksektir bence.
selam kızlar, izin dönüşü müthiş yoğunluk vardı. ilk iş günleri malum yoğun geçiyor. geçmişi okuyamadım. umarım herşey yolundadır. elifcim adet olmaya başlamışsın sanırım. sevindim daha fazla gecikmediğine. duygucum sen nasılsın?
hoşgeldin bahar cım ben de tahmin ettim canım iş yoğunluğunu. evet adetim bugün başladı sadece 5 gün gecikmiş oldu. cuma günü gidiyorum kısmetse. randevu alıp eurofertil ile de görüşücem.selam kızlar, izin dönüşü müthiş yoğunluk vardı. ilk iş günleri malum yoğun geçiyor. geçmişi okuyamadım. umarım herşey yolundadır. elifcim adet olmaya başlamışsın sanırım. sevindim daha fazla gecikmediğine. duygucum sen nasılsın?
elif ufaktan olmaya başlamış evet. bende aynıyım canım rutin işler işte. senin yoğun olduğunu tahmin ettim ilk fırsatta gire dedim kendime.
bende dün akşam incir kürüne başladım evde indir vardı. bugünde takviye olsun diye az önceiç çıkışı evin ordaki aktara gittim incir aldım kendime eşimede keçiboynuzu aldım onada o kürü uygulıycam aktar çocuğa çuha çiçeğini sordum ne için kullancaksınız derken laf açıldı bunun yerine dah etkili olanları var hayıt otu falan dedi. öyle laf lafı açtı tüp yaptınızmı dedi. çok yakın bi abimiz var bankacı sperm sayısı falan azmış ona bi karışım yapılmı ve 3 ay içinde karıs hamile kalmış hatta şuan hamileymiş. adamın spermiyogramını bana gösterdi. sorun sizdemi eşinizdemi dedi genlde erkekte oluyor dedi bende hayır sorun bende ama eşimin morfolojisi düşük falan dedim .siz hem başka dr. daha gidin hemde testlenizi getirin aktar bi abimiz var yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyor test sonucunuza göre size bi karışım yapar isterseniz alırkullanırsınız dedi. bu işin önemli kısmı iyi bir bal kullanılması dedi zaten bal para tutar demeye getirdi. valla fotokoipi alıp yarın bırakcam çocuğa:)) kaybedecek neyimiz varki kızlar ya bakarsınız bu işten bişeyler çıkar bende etkili olursa sizede yönlendirirmişim. o yüzden bence şimdi hayıt otunu almayın dedi. zaten bende incir kürüyle aynı anda kullansam sakıncası ourmu dedimde inciri ne için kullancaksınız dedi laf lafı açtı ve o konuşmalar oldu. valla yarın gitcem. hatta bakcam her testimten fazla varsa bu akşam bile gidip verebilirim:)) tedavinin yanında yapcam ot çöp içinide...
hadi gözün aydın ters bir güne denk gelmedi en azından. benimde ara ar a oluyor ağrım. haftaya giderim bende.
bu arada sperm dna hasar testini araştırıyorum zk yapmıyormuş. fırsat buldukça labaratuarları arıycam. öğrendiklerimi yazcam. taktım yapcam ondan da. bakalım kaç para. her yerde yok fiyatı yüksektir bence.
kızlar ben ameliyat oluyorum çikolata kistinden sonrada biopsiye göndereceklermiş sonucu çok korkuyorum ağladım çok benim o taraf zaten tüp tıkalı yani çocuk zaten olmayacak o tarafla kenan beyle konuştuk baya bu gün de ameliyatı yapacak başka doktora yönlnderidi selçuk bey orada oda anlattı bana oda laporoskopi ile ama çok korkuyorum narkozdan ben artık..hem kötü huylumu diyede çok korkuyorum..çocuk sebepli değil yani bu amliyat sağlık açısından ..benimki 3.5 cm fazla büyük değilmiş ama yinede ameliyat diolar yarın testlerimi vereceğim kan filan ..sizce başka yerlere de sormalımıyım yarın gün alacağım ameliyat için
ben de bugün marmara üniv hastanesine ve maltepe üniv hastanesine sordum onlar da yapmıyormuş. bir kaç ay önce biruni laboratuarları yapmaya başlayacağız demişlerdi ama başladılar mı bilmiyorum. çapada var kesinkes biliyorum. bir de bakırköy ve nişantaşında tümlab'da 5-6 ay önce 130 liraya yaptırdıklarını yazmışlar buraya. burada bir kaç tane konu başlığı var bu gece onları okuyayım bakayım başka nereler yapıyor bulurum, haber veririm.
kızlar ben birşey sormak istiyorum ben bu ay iğneli tedavi gördüm aşılama için ama yumurta büyümedi aşılama iptal daha önce özeldede olmuştu böyle bu durum yüzünden tüp bebek için rapor işi gittikçe uzar şimdi ben du iptaller yüzünden tüp bebek yaptıramayacakmıyım en az iki tane istiyorlar aşılama ama kısmet olmuyo ne olacak böyle bizimki sebepsiz kısırlık
kızlar ben ameliyat oluyorum çikolata kistinden sonrada biopsiye göndereceklermiş sonucu çok korkuyorum ağladım çok benim o taraf zaten tüp tıkalı yani çocuk zaten olmayacak o tarafla kenan beyle konuştuk baya bu gün de ameliyatı yapacak başka doktora yönlnderidi selçuk bey orada oda anlattı bana oda laporoskopi ile ama çok korkuyorum narkozdan ben artık..hem kötü huylumu diyede çok korkuyorum..çocuk sebepli değil yani bu amliyat sağlık açısından ..benimki 3.5 cm fazla büyük değilmiş ama yinede ameliyat diolar yarın testlerimi vereceğim kan filan ..sizce başka yerlere de sormalımıyım yarın gün alacağım ameliyat için
günaydın kızlar sizlere bir sorum olucak. kendim için incir kürüne başladım ya. doğru zaman ne zaman olmalı onu düşündüm sizce küre başlamak için en doğru zaman hangisidir adet öncesimi adet sonrasımı?
şuan ara ara adet sancım oluyor 1 haftaya kadar adet olurum. bu arada yumurtalar gelişirse yumurtlama dönemindede kullanıyor olucam doğru zmanlamamı seçmişim acama. kür 21 gün devam edicek. yani bu 21 günde ben adet olurumda yumurtlama dönemimde de kullanıyor oılurum hatta yumurtlamam biter küs daha sonra biter. aklım karıştı şimdi hesapladımda uygun gibime geldi. ama kürün yapılış şeklinin olduğu sitelerde başlamak için en uygun zaman nedir söylememişler. bende aklıma eski bismillah deyip başladım.
tatlım şimdi senin adetin yaklaşıyor yapmana gerek yok ki. yeni adetinin 3. gününde başla ve 24. gününe kadar iç daha mantıklı canım. çok yapan birisi olduğum için biliyorum şuanda yumurtlaman bitmiştir zaten seni. ama bir sonraki aya fayda eder mi öyle hiç denemedim. açıkçası ben kendi bildiğim gibi yaptım ama i. saraçoğlu sanırım bi 21 gün diyordu da ne zaman başlanacağını unuttum. ama böyle denemek de mantıklı olabilir belki de geriden gelen yumoşlara etki eder. hiç denememiştim bende böylesi daha mı doğru acaba. bir araştıralım bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?