Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olmazsan meyane ücreti alınıormu...myle bir şey olmaması lazım cnm yaa eğer öleyse benden de isterler gerçi akılma da geldi ama dün yine aradı beni murat bey dediğim prof tayfun beye göstermiş benim ultrosonu oda incelemiş ameliyata gerek yok demiş ama hala içimde bir sıkıntı oldu rahat edemeyceğim..sanırım sen direk hastaneyi aradın sana verdiğim numarayı ara cnm murat beye iyice sor eğer onla gidersen belki ücretsizdir ben beş kuruş ödemedim arabaylada taa kaynarcadan aldılar..sonra para talep edermi bilemem ama hiç te öle görünmüyor yaa..neyse bakalım çıkar yakında...bana da doktor bey direk 3750 tl falan olur demişti ilaçlar hariç..ama ilk tutumazsa para iade ediolarmı bilmiordum..cnm muyene işini sor bence sen de ol eğer öle değilse..benim özel sigorta bütün özel hasytaneli karşılıor ama sadece acıbademi değil..orayı bu sene anlaşmadan çıkardılar pahalı diye...4250 paket demişsin içinde ne var paketin peki tahliller falanmı...birde eğer gidersen muyeneye tüm evraklarını götür tek tek inceliolar eşinin ve senin

cnm yazgim arakadışımıza numara verdim murat bey onu ara onun sayesinde gidersen ücretsiz sanırım ben beş kuşu ödemedim öle bir şey de demedi şu ana kadar ama bilemiorum..yazgimden al numarayı ara zaten bahsettteim arkadaşlarıma da verdim arayacaklar diye..bence ara konuş aylin verdi de numarayı..eğer gidersen tüm eşinin ve senin tahlil sonuçlarını falan götürmeyi unutma beni deniz bey mueyene etti çok ilgiliydi ama prof denk elirse o nasıl bilmiorum

Son düzenleme:
özelde bir kez tüp denesen sonra zk e dönsen eğer tutmazsa tabi tekrar aşılamdanmı başılorsun acaba..benim karnımda su birikmesi çıktığı için direk tüpte çekinceliyim çünkü bebeğin tutunmasını engelliormuş tüplerde su varsa..parada boşa gider o vakit

ben direkt hastaneyi aradım. murat bey dediğin kişiyi aramadım o sanırım bulduğu hasta karşılığıprim alıyor ve böyle tiplerde yapıştı yakayı kurtaramazsın:)) ben şu aşamada düşünmüyorum raporum orda geçmiyor çünkü son raporumuda başka yerde kullanıcam. daha sonraları eğer olmazsa belki düşünürüm. yardımın için teşekkür ederim.

hastalık durumuna göre direkt tüpte yapabilirler. bence sen ameliyatını ol.özeller gerek yok der ameliyata bi kaç kez tüp denerler daha sonra birde amliyat edelim derler. bence ameliyatını ol ve daha sonra ne yapacağına karar ver. sıvı birikmesini kim söyledi öyle bir şey yoktu oda yenimi çıktı? elf sürekli bahsediyordu bu konudan. tüplerde sıvı birikmesi olunca hamile kalsan bile düşükle sonuçlanabiliyormuş. sana çikolata kisti denmişti sıvı olayı nerden çıktıki? birde sorsaydın kist ameliyatı yapılırken sıvı olayına müdahale ediyorlarmı onun içinde bir çözümleri varmıymış.

canım karnında mı rahim de mi sıvı birikmesi oluyor bunu hangi doktor söyledi sana ve nasıl teşhis edildi bana yazarmısın. ve dediğinde haklısın bu sıvı birikmesi kesinlikle embriyoyu zehirleyip tutunmasına engel oluyorumuş bence o yüzden ameliyatını ol. özeller direk tüp bebek yapmak istedikleri için ameliyata gerek yok derler ama tüp tutmayınca da ameliyat da yapalım derler o yüzden tüp den önce bence sen ameliyatını ol devlet hastanesine güven onların tedavi şeklinde biliyosun çıkar yok kenan beyin dediği doğru önce sağlığın. sonrasında daha kolay olucak bence herşey. ameliyattan sonra bakarlar durumuna hangisi uygunsa ona yönlendirirler ama tüplerin açıksa eminimki senin normal yolla bile çocuğun olur. eşinde sorun varsa da zaten direk tüp bebeğe yönlendirirler.
ayrıca elinde ilaçların dursun tüp bebekte de kullanabilirsin buzdolabında sakla alt bölmesinde.

haklısın doğru aslında bende farkındayım öyle olduğunun da annem almış kartını ve aramış o da annemi arıyor yani ordan irtibata geçtim bende ..yoksa bende asla aramam böle kişileri ama iyi oldu benim için bir bakıma çok yardımcı oldu eğer sonunda bir bit yeniği çıkmazsa...

aslında bende öyle düşünüyorum önce amliyat sonra tüp direk ama 6 ay bekle demişti deniz bey normal yolla kalabilirsin dedi..tüplerin açık olabilir dedi..sağ tüp tıkalı benim ama yapışıkmı yoksa içi su mu dolu o belli değil tabi..ameliytta buda belli olacak..karınım içinde sıvı birikmesi yazmış renkli dpoler çeklidim ya en son onda çıktı..o sıvı kistten de olabiliyormuş bir de tüplerde su varsa yani oraya akabilior sanırım..büyük ihtimal su var tüplerde yani ben öle tahmin ediorum..sıvı birikmesi çıktığına göre..işte eğer yapışıklık varsa bebeğe zararı yok tüpte ama sıvı varsa tutunamayabiliormuş ..internetten okuduğum kadarıyla bunlar tabi...

cnm renkli dopler çektirdim ya onda çıktı sonuç bölümünde dogles poşunda (rahimin arka tarafı oluyor) ve her iki paraovian alanda sıvı koleksiyonu izlenmiştir yazıor zaten bir kere bana mediciede bir doktorda ultsonda sıvı da var demişti ama orada görünüyormu tam bilmiorum..yanlız tüpte sıvı ayrı bir konu sanırım..ondan da aşağıya akabilir yanlız..kistten de sıvı akabilir..bende öle düşünüyorum cnm bu sıvı kafama takıldı ameliyat olmadan tüp şansım düşük olabilir..özeller para için öyle diyebilir ama devletteki doktorlarda her amliyattan para alıolarmış devletten yani ne kadar çok amliyat yaprsalar o kadar iyi..ufak ialçala tedavi edilebilir bir şeye de bence amliyat ediolar..eşimde haraket sorunu var ama az çok değil sayı fazla olduğu için yapmıolar..ama kararım önce ameliyat sonra 6 ay bekle tüpün durumuna göre kapalı ise hemen tüp bebek acı badem de yapacağım kesin..

tüpde zaten yazdıkları 2 ilaç var. ya puregon yazıyorlar ya da gonal f. her yer bu 2 ilacı kullanıyor. acıbadem sana hangisini tercih eder bilemem ama puregon yazarlarsa kullanırsın. sonuçta zk'de bana tüpde kullanabilirsin dediklerine göre demek ki doktorlar ona göre ayarlıyorlar. o yüzden bence ilaçlarını elden çıkarmak için çok acele etme.
benim raporum ancak kasım adetime yetişir her halde ama raporu beklemeden gidip bahçeci umutla görüşeceğim. ekim ortası gibi hangi ilacı kaç doz alacağım belli olmuş olur. yok ben bir an önce bunları elden çıkarmak istiyorum dersen de burada konu başlığı açabilirsin. burada elde kalan ilaçları satanları sık sık görüyorum. özellikle raporsuz alacak olanlara raporlu fiyat üzerinden satışlar cazip geliyor, çabucak satılıyor.

bahçeciyle konuştuğumda bana puregon yada gonal f kullanıyoruz demişti. ilaç dahil paket fiyat verdi ne ilaç kullanacağımı nerden biliyorlar dr. lar dedim. biz zaten genelde gonal f kullanıyoruz demişti teldeki bayan. bence dozuda üç aşağı beş yukarı hemen hemen herkese aynı dozu veriyorlar diye tahmin ediyorum.

bu arada benim rapor konseyden çıkmış alıp heyete verdim. aslından Konseydenden çıktımı diye bugün aramam gerekiyordu ama ben perş öğleden sonra aradım . cuma öğleden sonrada gidip heyete teslim ettm. bu salı kurul toplancak haftaya salı arayın dedi yani 2 ekimde. ama ben beklemiycem ve bu perşembe arıycam gene :))) erken çıkıyorda ne olur ne olmaz diye hastalara geç arayın diyolar.

kızlar z k den aradılar yarın amliyat oluyorum bir gün öne aldılar bu akşam yatıyorum yarın amliyat dua edin benim için çok korkuyorum yaaa

Canim bugun medicine da bende muayne oldum benim de rahmimde sivi gorunuyor ama bu normal bisey nitekim ilk doktorum gebe kaldigim ay beni muayne ederkes rahimin arka duvarinda sivi var cok guzel demisti her sivi zararli demek degilmis bu normal bir sivi mi yoksa iltihabi biseymi bunu ancak rahim filmi yada laparoskopi ile anlayabiliriz dedi. Yani rahimde sivi olmasi normal ama tupten gelip enfeksiyonlu ise o zaman sorun. Ama onun icin de ilk denemeden sonra baktiricam suan bakarsalar ve bisey yoksa bosuna bakilmis olur figen hanim ilk deneme olur tutmazsa o zaman arastiririz dedi.
Sen de ameliyat olmakla en dogru karari verdin sonrasinda 6 ay degilde 3 ay beklersin olmazsa tupe gecersin hakkinda hayirlisi olsun.

Arkadaslar selam zk daki isimi halettim duygucum benimde sali giriyor heyete ayni gun cikicak bizim raporlar. Sonrasinda medicine a gittim gorustum figen hanimla bayram tatilini sordum 10 gunluk bir tatil dedi ilk 5 gun yada son 5 gun tatil olucakmis onlarada ama bunu hastalara gore ayarliyolarmis 10 gunluk bir tedavi suresi oluyor dedi adetin maksimum en gec 14. Gunu yumurta toplama yapiliyormus hesapladi iste arefe gunu yum. Toplama olsa bayramdan sonra transfer olur dedi. Adete gore arayin biz ona gore program yapariz dedi ama olmazsa kasim adetinize birakabiliriz dedi. 10 ekimde adet olsam 13 ekimde ilaca baslasam 10 gun ilac kullansam 23 yada 24 ekimde yani en gec arefe gunu yum toplama olur bayramdan sonrada transfer olur dedi. Acikca sordum laboratuvarin durumunu eger icerde embriyo var ise asla yalniz birakilmiyo embriyolog arkadas gorevinin basinda olup bebeklere bakiyo dedi. Sonra muayne oldum hic gelisen folikulum yok tabiki bir umut dedim 2 aydir dinleniyorum dedim ama yok rahimtemiz sol over temiz sag ise muallakda yani ne oldugunu laparoskopi harici anlamak mumkun degil dedi mr da sag over tanimlanamamistir demesi sag overinizin olmadigi anlamina gelmez dedi nitekim ilaci verince oluyo sagda yumurta gozuken seyde over olabilir bir miktarda sivi birikimi gozukuyor dedi.her sivi da zararli demek degilmis incelemek icin erken dedi tutmazsa o zaman bakariz dedi icim biraz rahatladi rahimde sivi olmasi normalmis ilk doktorum gebe kaldigim ay rahimin arka tarafinda sivi birikmis cok guzel demisti o ayda hamile kaldim zaten artik yaptirip neticye bakicaz tutmazsa o zaman 2.deneme oncesi laparoskopi olurum figen hanimda.neyse fiyat zaten 1800 tl dondurma 500 tl e2 ve progesteron da ucret disi sordum 18 tl e2 ikisi birden de 47 tl yani 2000 i bulucak yine. Benden haberler boyle.

hadi hayırlısı canım. normalde haftaya salı dedi ama ben bu perşembe arıycam çıkmamışsa cuma sabah arıycam:) demek sıvı birikme olayı öyleymiş. en azından aklındaolan soru işaretleri bir nebzede olsa gitmiş olur. ama benim aklıma bayramda yarım şekilde çalışmaları takıldı. tabi sen bire bir görüştün yeterli şekilde tatmin olduysan o da iyi. yani sen medicinaya karar verdin dimi? hakkımızda hayırlı olan olsun.merkez nere olursa olsun inş. bu ay ikimizinkide pozitif sonuçlanırda hamilelikle ilgili bişeyler paylaşırız artık.

kızlar z k den aradılar yarın amliyat oluyorum bir gün öne aldılar bu akşam yatıyorum yarın amliyat dua edin benim için çok korkuyorum yaaa

geçmiş olsun canım inş sağ salim atlatrsın ve ameliyattan sonra da çabuk toparlanırsın. kendini iyi hissedersen girip bize bilgi verirsin. dualarımız seninde sonundaiyi şeyler olacağını düşün ve güçlü olmaya çalış. sağlıcakla kal.

Günaydın kızlar

Nerelerdesiniz artık kimse uğramaz oldu herkesmi çok yoğun ya. azcıkta buraya vakit ayırın özledik hepinizi:)

gunaydın duygu bahar da girmiyor artık bugün hastanede olacaktı ama dün de girip hiçbişey yazmadı bişeye mi kızdı ben merak etmeye başladım.
aslında hala karar vermedim eşimle ilk denemeyi zk da mı yaptırsak diye düşünüyorum özel olmalarına rağmen yarım çalışıyolar evet ama arayın size göre ayarlarız filan dediler. bilemiyorum belki 1 ay beklemek daha doğru şu bayram telaşını atlatmak hem herkesin içi rahat eder. ilaçları yazdırmaya gittiğimde görüşmek istiyorum kenan bey ile..kopamıyom ordan baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…