nefer can öncelikle geçmiş olsun tekrardan.demek araştırmalra devam ediyosun. Zamn önemli değil dersen ameliyat ol. Ama yaklaşık 1 yıl daha beklemek istemem dersende tüp dene özelde (maddi imkan varsa) duyduklarımıza göre çik kisti tekrarlıyormuş. Olmadı doğumda alırlar.
Zk. Aşılamayı sormuşsun 3 hakkın var ama 2 aşılama yapıp negatif olursa 3.aşılamayı deneme zorunluluğun yok.
Acıbademde bülent tırış var hatta facede bile kenarda reklamı çıkıyor ama sanırım maslakta. Gerçi onun hakkın olumsuz haberler çıkmıştı bir ara okumuştu. Sen nerdeki acıbademe gittin. Sgk anlaşması varmı? Ben yok diye biliyordum olmadı bi araştırayım yarın.
sağol cnm bir haftadır paso geziorum desem yeri var çare arıyorum hemen amliyat masasına ytamamyım dedim araştırayım..ben kadıköy acıbademe gitim cnm sgk illaki vardır heralde ama istersen bizi götürüp getiren kişinin numarasını verebilirim zaten arasanda orayı direk söylüolar tüp bebkte muyene ücretsiz..hem de nasıl tam teşkkülü detyına varana kadar anlatıor çok menunkaldım ..arkadaşımda aramış bu gün oa da ücretsiz demişler fiyatta 4200 demişler bana da aynı ama daha indiririz dediler ilaç hariç tabi..gittiğim doktorun adı deniz beydi senin dediğini arkadaşım söledi bana ama dediğin gibi o orda değil..orda prof var adı şu an gitti aklımdan bir de yan tarafında hemen deniz bey var..oda baya iyi geldi bana mesleğinde zaten acıbademde öle eften püften doktor yokmuş...para için tüp bebek yapacaklar desek mesela bana karar senin için rahatlayacaksa amliyat ol doğal yolla 6 ay bekle dedi olmazsa gelir yaparsın dedi..ama ameliyatlık durum yokmuş ..kist gebe kalırsan küçülürmüş..eğer gidersen tüp için size daha da uygun olur raporun varsa
hımminş artar cnm hayırlısı olsun bu kadar olmuş ya şükür..aşılama ikimi üçmü deneniyor zk de pki
Kod:
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah sonun akadar sağlıkla ilerlersin canım. sizin sorununuz neydi aşılamayla olduğuna göre ciddi bir probleminiz yokmuydu acaba.
canım raporum var ama orda raporun geçeceğini sanmam ine yarın arayıp sorarım. Kadıköy acı badem dediğin bir kozyataında var e5 in arka caddesinde bir de ataşehirde var memorial ve şifa has. Olduğu tarafta. Onlardan biri yoksa kadıköy merkeze yakın bir yerlerde demi var acıbadem.
olur bebeğim belki birgün göbüşlerimizle buluşuruz kimbilir. :)))
cnm özel düşünüosan acıbademide düşün aletleri en son sistem tüp bebkte hem senin raporda varya daha uygun olur çok güzel hastane donanımlı uzak deme bence muyenede üctersiz detayına kadarda bilgi veriolar git görüş bence..ben burayı gördükten sonra bu gün medicine den geçtim hem prof yapıor sanırım tüp bebeği..genede sen bilirsin..ialçalar hariç 4200 tl indirimde yapıolar bana 3750 indiler acıbadem gibi yer ..yaşım 35 cnm fazla vaktim yok aslında ama şu sıvı beni düşündürüyo bebek tutunamazmış ya denesem tüp boşa gider diyede düşünmeden alamıorum kendimi..yaşıma göre yanlız yumurtlamam çok iyyimiş öle söledi fol baya vardı bu gün yani..rezervde düşük değilmiş büyük ihtimal bundan olmuyor çocuk dedi bu günkü deniz bey
sağol cnm bir haftadır paso geziorum desem yeri var çare arıyorum hemen amliyat masasına ytamamyım dedim araştırayım..ben kadıköy acıbademe gitim cnm sgk illaki vardır heralde ama istersen bizi götürüp getiren kişinin numarasını verebilirim zaten arasanda orayı direk söylüolar tüp bebkte muyene ücretsiz..hem de nasıl tam teşkkülü detyına varana kadar anlatıor çok menunkaldım ..arkadaşımda aramış bu gün oa da ücretsiz demişler fiyatta 4200 demişler bana da aynı ama daha indiririz dediler ilaç hariç tabi..gittiğim doktorun adı deniz beydi senin dediğini arkadaşım söledi bana ama dediğin gibi o orda değil..orda prof var adı şu an gitti aklımdan bir de yan tarafında hemen deniz bey var..oda baya iyi geldi bana mesleğinde zaten acıbademde öle eften püften doktor yokmuş...para için tüp bebek yapacaklar desek mesela bana karar senin için rahatlayacaksa amliyat ol doğal yolla 6 ay bekle dedi olmazsa gelir yaparsın dedi..ama ameliyatlık durum yokmuş ..kist gebe kalırsan küçülürmüş..eğer gidersen tüp için size daha da uygun olur raporun varsa
teşekkür ederim canım amin inşallah sag salim kucagıma alırım.bugün başlıyan lekelerımden sonra korkmaya başladım artık hayırlısı bklım nolucak soruna gelıncede sebepsiz ınfertile dendı ama ben hep 7 yıl önce geçirdiğim çıkolata kıstı amelıyatına baglamıstım doktorlar hayır tedavını olmussun artık bı sorun yok demelerıne ragmen aklımda hep o vardı
kızlar nefer alem arkadaşımızın söylediği acıbadem tüp bebek merkezinide aradım. acıbadem semtinini içindeymiş. diğer acı badem hastaneleri tüp işlemi yapmıyormuş tüp merkesi olarak acıbademdeymiş gelelim fiyatlara,
SGK geçmiyor yani rapor geçmiyor, özel sağlık sig. geçmiyor (nefer rapor lafı edince şaşırdım zaten nasıl geçer acıbademde diye:))
4250 paket + 1000-1500 ilaç. ilk etapta 300 tl muayene ücreti alıyorlar tedaviye başlayıncada 1000 tl. bu 1300 tl işlem olcağı zamn 4250 tl de düşülüyormuş. bir nevi muayene ücreti yok. (ama tabi gidip orda muayen olur tedavi olmazsan muayene ödüyosun ben böyle anladım)
transfer olmazsa 3250 tl alıyolarmış yani 1000 tl gibi bi iade yapıyolarmış. embriyo dondurma 1000 tl 1 yıllık. dondurulmuş emriyodan transfer edilirse o da 1000 tl. şeyi sormadım ama test tahlil isterse ortalam onların rakamı ne olur demedim. zaten ortalamada olsa bi rakam verceğini sanmam. birde rapor yok deyince çok dinlemedim:)) şu ilk etapta raporumu kullanayımda sonra buraları düşünürüm.
aradım medicine ı randevumu aldım ben zaten sabahtan operasyonlar olduğu için öğlenden sonraya verdiler. ilk görüşme ücretsiz. muayne ücreti de sgk lı fiyatı 42 tl. 1800 tl raporlu fiyatı. artık bunun dondurması vs.. yine 2000 tl yi bulur. bakalım donduracak yumurtamız çıkacak mı o da mechul tabisi.
valal elificm. ayşe banada öyle dedi bende mecburen işi kocaya yıktım mol miktarda fotomu verdim ordan alıp heyet odasına vercek. malum foto çok verdimki beni özlemişlerdir diye. sana git nolcak öğleden sonra yı bekleme desem olmaz. ayşenin sağı solu belli olmaz. ama söyle bir yalan atsan doyamı alamaya geldim konseyden çıkmış dr. la görüşcem bu yüzden erken geldimde diyebilirsin ama ne der inan hiç blmiyorum. ben eşime devrettim işine yakın bi koşu gidip halleder. kendi dedi zaten ben gidimmi bende sazan gibi atladım. belkide beni denedi.:)) sen ara acı bademi sor tüp bebek düşünüyorum gelip sizde muayaene olmak kaç lira tedaviyesizde başlamazsam ücret alıyormusun yada her koşulda ücretsizmi de Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi
0216 544 44 00 0216 544 43 00
birde daha şimdiden öyle deme bakalım dondurulcak embriyo olcakmı deme. valla ben asalında önceden pozitif düşün poz. olsun diyen bir insandım sonradan böyle negatif biri oldum. bence şimdiden çakralarını aç ne pozitif düşünmeye başla:)) bak valla işe yarıycak bence biraz arınıp başlamam lazım düşünce gücüne.
bir de zk de kaç aşılam geçirmen gerekiyor tüpe geçmek için bir de ilaçlar elimde kaldı aşılama için onlara nasıl bir çare bulabiliriim eczane geri alırmı sizce
tmm canım ben de medicine dan 13.30 da randevu aldım önce oraya giderim orda en geç 2 de biter işim sonra zk ya geçerim hem tenhalaşmış olur zaten dosya alıp resimleri verip gelcem. ayrıca şimdi acıbadem e gitmek filan da zor geliyor ücretsiz olsa bile bir de kafa karıştırmaya ne gerek var dimi başka bişey söylerler. artık ilk tüpü gözüm kapalı yapıcam. ekstra bişey düşünmek istemiyorum. olmazsa sonra çarelerini ararız.
ercefl sen neden havuz yöntemini düşünmüyorsun? daha garanti olmaz mı? bir de şimdi yumurta toplamada alınan küçük yumurtaları da laboratuarda büyütüyorlarmış diye bir şey duydum. büyütüp dondurup bir sonraki işlemde kullanabiliyorlarmış.
bir kullanıcıdan alıntı ;
sizlerden havuz yöntemi ile ilgili bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Benim ilk defa duyduğum bu yöntemi benim gibi fsh yüksek rezervi az hastalarda uyguladıklarını elde edebildikleri yumurtaları biriktirip 2 - 3 toplamadan sonra seçerek tüp bebek yaptıklarını söylediler. şuan hormon tedavisindeyim dhea vitaminler falan tüp bebek eylülde 33 yaşındayım daha önce 3 başarısız denemem var önceden nedeni bilinmeyenken bir süredir cikolata kisti ve yüksek fsh yüksek prolaktin bunlara bağlı rezerv azlığı ile mücadele ediyorum bu yöntem bana umut olurmu bilemiyom desteğinize bilgilerinize ihtiyacım var rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
immortable canım bu sanırım senin bahsettiğin. genellikle rezervi az olanlara uygulanıyormuş. benim rezervi bilmem ama fsh normal seviyede. yumurtam oluyor yani ama dondurulacak kadar çok çıkar mı onu bilemiyorum. duygu için daha uygun sanki bu yöntem.
GNC | GNC Men s Arginmax 90 Tablet | 83,65 TL
GNC - Arginmax Mens
içerikleri sayfanın altında yazar. fikrini söylersen memnun olurum.
sevgili immortal arkadaşım hani bir çok vitamin adı söylemiştin ya bunu buldum eşim için ama elıp almamakta kararsızım. acaba her hangi bi yaz etkisi olurmu emin olamadım. yani vücudunda bunların eksikliği varmıdır yok isebu vitamini alınca fazlalık yaratıpta zara verirmiki !!!!
pardon canım ya kişileri karıştırdım. duyguya söyleyeceğime sana söylemişim.bir kullanıcıdan alıntı ;
sizlerden havuz yöntemi ile ilgili bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum. Benim ilk defa duyduğum bu yöntemi benim gibi fsh yüksek rezervi az hastalarda uyguladıklarını elde edebildikleri yumurtaları biriktirip 2 - 3 toplamadan sonra seçerek tüp bebek yaptıklarını söylediler. şuan hormon tedavisindeyim dhea vitaminler falan tüp bebek eylülde 33 yaşındayım daha önce 3 başarısız denemem var önceden nedeni bilinmeyenken bir süredir cikolata kisti ve yüksek fsh yüksek prolaktin bunlara bağlı rezerv azlığı ile mücadele ediyorum bu yöntem bana umut olurmu bilemiyom desteğinize bilgilerinize ihtiyacım var rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
immortable canım bu sanırım senin bahsettiğin. genellikle rezervi az olanlara uygulanıyormuş. benim rezervi bilmem ama fsh normal seviyede. yumurtam oluyor yani ama dondurulacak kadar çok çıkar mı onu bilemiyorum. duygu için daha uygun sanki bu yöntem.
evet canım. özellikle rezervi düşük olanlara uygulanıyor. mesela bir arkadaşım var son denemesinde sadece 2 yumurtası gelişti onlardan da 1i 2. kalite, diğeri hepten kötüydü. donduracak yumurta elde edilemedi. o tek 2. kalite olanı dölleyip transfer ettiler ama tutmadı. havuzda bildiğim kadarıyla transfer olmaksızın bir kaç defa yumurta toplama işlemi yapıyorlar. her defasında o yumurtalar bir havuzda toplanıyor. içlerinden en iyisini de (çift embriyo konacaksa iyilerini) seçip transfer ediyorlar. genelde blastokist transferi yapıp şansı daha da artırıyorlar. diğerlerini de donduruyorlar. tabi bir kaç defa yumurta toplama işlemi yapıldığı için maliyet biraz artıyor ama şansın da daha yüksek oluyor.bende anlamadım valla bi kaç defa tüp tedavisi olup yumurta olusturup toplayıp tüpü daha sonramı deniyorlar???? yanlışmı anladım
canım arginmax zaten sperm sayı hız ve morfolojisi için en çok kullanılan vitamin. fakat günde 6 tane içilip biraz da pahalı olduğu için sana direkt önermemiştim. ama eşinde infertilite olmadığı için 2şer falan da içirebilirsin.
evet canım. özellikle rezervi düşük olanlara uygulanıyor. mesela bir arkadaşım var son denemesinde sadece 2 yumurtası gelişti onlardan da 1i 2. kalite, diğeri hepten kötüydü. donduracak yumurta elde edilemedi. o tek 2. kalite olanı dölleyip transfer ettiler ama tutmadı. havuzda bildiğim kadarıyla transfer olmaksızın bir kaç defa yumurta toplama işlemi yapıyorlar. her defasında o yumurtalar bir havuzda toplanıyor. içlerinden en iyisini de (çift embriyo konacaksa iyilerini) seçip transfer ediyorlar. genelde blastokist transferi yapıp şansı daha da artırıyorlar. diğerlerini de donduruyorlar. tabi bir kaç defa yumurta toplama işlemi yapıldığı için maliyet biraz artıyor ama şansın da daha yüksek oluyor.
canım sana aşılama için ne yazmışlardı? puregonsa benimde 3 kutu elimde kaldı. tayfun bey bana tüpte kullanabilirsin demişti. eğer tüp yapmayacaksan, eczane de senden geri almazsa, hala da elindeyse ben tüp yapacağım zaman belki seninkileri de satın alabilirim. hani maksat işin görülsün o kadar para vermişin boşa gitmesin. ona göre kendime eksik ilaç yazdırırım gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?