Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tıp çok ilerledi işte kadının yumurtalıklarını geliştirmişler ilaca yüklenince de pırtlatmış işte yumurtayı. durumu daha vahim olanlarda var işte o yüzden biz yine de şükredelim canlar..

beni geçtiiiiin beni geçtin :) ben gidemicem yarın pazartesi artık.

valla pes senin kocaya da iyiymiş he :) benimkisi de aynen çok istiyor içi içini yiyor ama üzülüyor diye konuşmak istemiyor kapatıveriyor konuyu o da diyor bana geçenlerde tiroid ilacını çok içiyosun çok düştü tiroidin bak onu içme haftasonları falan diye. ilgililer canım sağolsunlar 1 dediğimiz 2 olmuyor işte.hiç bak ben tırsıyodum habire fikir değiştiriyosun zk ya gidicem diye de yırtınmıştın şimdi de özele gidicem diyosun dicek falan sandım. ama çok dır dır etmeden götürdüm eurofertil ile görüşmeye kararsızım özel mi olsun devlet mi diye dedim katıldı bana sonra da işte medicine a gidelim hem evimize de yakın daha rahat olur gidip gelmek falan dedi. başka koca olsa derdi belki de kazık mı batırıyo fazladan 1500 tl sana devlete gitcez derdi düşünmezdi ki senin kanlı çarşaflara sarındığını

kızlar size haberlerim var...bu gün acıbadem hasatnesine gittim bir araba bizi annemle aldı getirp götürdü ücretsiz muyene oldum en son sisitem aletler ve acayıp lüks zaten biliorsunuz acıbadem çok pahalı bir hastane..neyse ben aslında prof görüşecektim tam yoldayken telefon geldi konfransa gittmiş gene yakalaymadım neyse deniz bey görsün da iyi dediler oda prof yanında..hem tüp bebek için gitiim hem de amliayta gerek varmı sorayım dedim..neyse o kadar güzel karşılandımki doktor adeta en ince ayrıntıya kadar durumumu değerlendirdi yazdı ve anlattı..yarım saaten fazla sürdü..odaya girdik neyse mueyen için o kadar lüks ki terlik falan verdiler yeni ultrosona giriosun tam karşında seninde görebilmen için kocaman ekran ordan da kendin görüorsun ve ayrıntılarıya anlatıor....her neyse bendeki çikolat kistimiş gerçekten ama bu kötü bir şey falan değil dedi.. tüplerinde büyük ihtimal açık dedi ama belli değil tabi orası...çocuk bundan sebep olmuyor dedi ..tabi kesin değil gene..iki seçeneğin var ya tüp bebek yapacaksın direk yada rahatalayyaım diyorsan ameliyatı ol 6 ay bekle normal yolla kalabilirsin yumurtalıkların yaşına göre çok iyi dedi..hani fol falan oluyor ya bende baya varmış sağlıklı..tüp bebek şansım yüzde 60 dedi..orada da en iyi aletler var biliorsunuz erkekler için sprem mi büyüten bir alet onlardaymış her neyse..size tüp bebk fiyatını söleyim 4 bin ikiyüz ilaçlar hariç indirimde yapıolar 3750 falan olur dediler prof görüşüp kampanya varmış..bunu da düşünün derim acıbadem de tüp bebek baya pahalımış önceden 10 bin falanmış yeni gelen prof düşürmüş bence düşünün..bende karar aşamasındayım bu çarşamba ameliyat ama vaz geçip burda direk tüp yapabilirim ..yada amliyattan 6 ay sonra normal yolla deneyip..bununiçin pazartesi zeynep kamile gideceğim doktor selçuk bey ve kenan beyle görüşceğim..amliyatta ymurtalığım alınma riski varmı ne kadar var bir de bu amliyat yumurtalıklara zarar verip rezervi düşürüyormuş..zaten amliyattan da devletten para alıolarmış amliyat başına doktorlar devlettekilerde yani..baya karrasız kaldım hamile olursam kist küçülürmüş..pazartesi kenan beyle de görüşeceğim..amliyattan sonra beni tekrar aşılamayamı döndürecek yoksa direk tüp yaparmı sanmıyorum ya..paramla bile bu kadar iyi muayene olmadım ama beş kuruş vermeden acıbadem gibi yerde muyene oldum..muyene ücretsiz yani tüp bebekte.

doktor da baya bilgilerime şaşırdı her dediğini anlıorum ya fol falan böle onun dediklerini anlayıp cvplıyorum baya anladığımı anladı..ee dedim tecrübe olduk hem internetten okuyorum devamlı..annemlere ve eşime anlatıorum anlatıorum anlamıolar tabi benim sözlerimi doktorda benim dediklerimin aynısını dedi ..

Son düzenleme:
bir de zk de kaç aşılam geçirmen gerekiyor tüpe geçmek için bir de ilaçlar elimde kaldı aşılama için onlara nasıl bir çare bulabiliriim eczane geri alırmı sizce

valla oluyormuş ben çok uğraştığımı sölemiştimde benim güncel dedi kendiliğinden güncelleniyor o nasıl oluyorki dedim kenan bey geldi o ara öğrenemedim..sonrada heyacndan zaten amliyat işinden o aklıma gelmedi sormak. kapıdaki sekreterlere bakma sen onlar baştan savıor dedi herkese farklı bir şey diolar yolluolar o nasıl yaptıysa artık..ama belki dediği rapor değilde tahlilleridir yanlış anlaşılma olabilir..çünkü ben 6 ayda bir smear veremem demişti

Son düzenleme:

korunmayla pekte alakası yok gibi ben hiç korunmadım mesela hiç bir şekilde..eltimde dört sene hap içmiş bırakmış bıraktığı gibide olmuş

erkekler için çok öenmli olmuyor çocuk nedense benimde eşim öle hiç olmazsa o kadarda umrunda olmaz..benim için de çocuk çokta öenmli değil hayat çocuk üzerine kurmam..çocuk ALLAHIN bir nimeti onuda dilediğine verir yada vermz tıpkı zzenginliği verdi gibi..ama tabi nedeni araştırıp her yolu denemk gerek ondan sonra allahın takdiri

çok sevindim yaa cnm senin adına hayırlı olsun en azından tutan biri çıktı buda umut baya...yaşın kaçtı cnm ve sorun neydi sende

çok sevindim yaa cnm senin adına hayırlı olsun en azından tutan biri çıktı buda umut baya...yaşın kaçtı cnm ve sorun neydi sende

teşekkürederim yaşım 30 eşim ve bendede bişey çıkmadı iki yıllık evliyiz yani ıkı yıldır ıstıyoduk ılk aşılamada olmadı kısmet ikiyeymis ama degerimin yükselmesı lazımmıs 236nın yarın 500 olması lazımmıs ınsallah artar

hımminş artar cnm hayırlısı olsun bu kadar olmuş ya şükür..aşılama ikimi üçmü deneniyor zk de pki

evet hakılısın cnm bende çocuk sevmediğim için belkide benimde olmadı diyorum allah vermedi diyorum bazen kendi kendime ceza olarak..

haklısın canım. benim için hayatın anlamı çocuk. eşimde tam tersi gezmeyi anı yaşamayı seven işine ve bana çok bağlı çocuk olmasa da ömür boyu birlikte mutlu yaşayabileceğimizi düşünen biri. biz mutlu huzurlu olalım çocuk da isterse 10 sene olsun der mesela. çocuk istiyor tabii ama bunun için acele etmeye bizim yapığımız gibi 3-5 yıllık evliyken tedavi görmeye gerek olmadığını düşünüyor. ortada ciddi bir sorun yokken biraz hayatı akışına bırakma taraftarı. tedaviyi sadece ben istediğim için yaptırıyoruz anlayacağın. o da elinden geldiğince üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. benim kadar hevesli olmadığı için de biraz ağırdan alıyor. onu anlatmak istedim sadece. sanırım biraz yanlış anlaşıldı. bende üzüldüm.

Son düzenleme:
sabah 09.30 da girdiğim hastaneden 16.30 da çıkabildim bugün. ultrasona girdim sabah sorun yok. raporu dosyama koyduk. kan verdim. sonuçların bi kısmı çıkmış. kalanı yarın çıkacak sanıyorum. akciğer filmi ekg çekildi. öğleden sonra smear sonucunu aldım. idrar yolu enfeksiyonu düzelmiş tamamen. rahim ağzında çok az iltihap olduğunu, tedavi edilmesine gerek bile olmadığını söyledi. ben kaşıntı ve yanma şikayetlerim olduğunu söyleyince jel fitil ve antibiyotik yazdı. kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım. geçen sene çok fazlaydı iltihap iyileşmesine sevindim. kürtajla birlikte temizlendi sanırım. eşimin tahlil yaptırmasına gerek olmadığını söylediler. dosyada zaten üç tane farklı yerlerde yapılmış tahlilimiz var. süresinin geçtiğini özellikle söyledim ama gerek olmadığını söyledi kenan bey. kanda sadece serolojiye bakılmasının yeterli olacağını söyledi. dışarıda yapılan kan tahlillerini kabul ediyorlarmış. kardeşim seroloji uzmanı zaten o bakar sanıyorum. yalnız akciğer filmi sonucu doktorun yarın izinde olması nedeniyle yarın öğleden sonra çıkacakmış. randevularımı iptal edip, salı gününe aldım. salı günü gidip görüşeceğim. benden haberler şimdilik bu kadar.

Son düzenleme:
Kod:

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah sonun akadar sağlıkla ilerlersin canım. sizin sorununuz neydi aşılamayla olduğuna göre ciddi bir probleminiz yokmuydu acaba.

canım iyi haberler bunlar senin adına çok sevindim öncelikle yaşın kaç bebek sahibi olmak için fazla vaktin yoksa kesinlikle tüp bebek yaptırmalısın hem küçülür de hamileyken sonrasında doğum sonrası yani büyürse de aldırırsın. ama eğer acelen yoksa ameliyatını olup biraz akışına bırakabilirsin. ama bu meret tekrarlıyor da. ama benim arkadaşım çik. kistinden 2. ameliyatını oldu sonra bikaç ay denediler olmadı 1 aşılama yaptırdı ameliyattan sonra yine olmadı akşına bırakmıştı ki ameliyatın 6. ayında kendiliğinden hamle kaldı. yaşı da 32. karar senin canımç

canım tebrik ederim çok sevindim gerçekten zk da aşılaması tutanları nadir de olsa görüyoruz çoğalmaları sevindirici.Allah kucağına almayı nasip etsin.

canım yanlış anlaşıldı ben de üzüldüm derken benim yorumuma mı darıldın yoksa ? eğer böyle ise ben de çok üzülürüm ben genel anlamda kocalara sitem ettim sen de canı istemez hep ben hallederim deyince samimiyetimize dayanarak söylendim azcık yoksa eşlerimiz hepimizin kıymetlisi bizim kadar takmadıkları da kesin. sakın yanlış anlama.

spermiogramı kabul etmeleri süper olmuş eş de sorun yoksa bence tekrarlattırma gereği duymuyolar canım dışardan test kabul etmeleri de süper. immortable arkadaşımızın infertilite de yapılan kanlarını kabul etmeyip illa tüp bebekde yapılacak diye diretmişlerdi dedim ben de aynı hastanede farklı bölümden kabul etmiyosalar dışardan da kabul etmezler :) ama ediyolarmış bence de en güzeli bu her iki tarafa da kolaylık. böylelikle eşin de stres olmamış olur. sen de artık smear testi yaptırmaktan kurtulursun canım bak geçmiş iltihabın. ilaçları kullan istersen tamamen geçsin için rahat eder canım. rahim içi temiz ya enfeksiyon yok ya bu süper. ilaçlar belki rahim ağzı ve yolu içindir.çoğu gitti canım salı günü gidince konsültasyon kağıdın ile doktorları gezip hal hatırlarını sorarsın imzalarını alırsın:) genel cerrahi yi de yokla gitmeden orda dır inşallah. sonrası prosedür zaten dosyayı ordan al oraya ver sonra ordan al öteye ver geziniyo dosya :) kasım adetinle de sen başlıyorsun bence hadi hayırlısı canım.

baharcım niye üzülüyon bak benimkide başta hap veriyordu bana şimdi kendi istiyor. ben demeden gdiyor. seninkide zmanla öyle olur. artı eminimki o da istiyordurda dışa vurmuyodur erkek milleti işte akışına bırakalım derler (benimki de zman zman der) ama içi içinide yer yani. çaktırmıyolar akılları sıra :))) o yüzden dün istemeyen bugün ister. bugün stemeyende belki geçmişte istemiştir bebek.

kızlar gelin ortak bi gün yapalım pazartesi has. olalım. ben yarın gidip konseyden dosyamı alacağıma pazartesi gideyim baharcım sende salı gideceğine pazartesi gel. elifte pazartesi gelsin görüşelim o gün:) ne dersiniz? :)

çok iyi hoş derim süper derim hatta ama benim medicine a muayneye gitmem gerekli tatlım geri dönmemiz gerek. hem öyle olmasa bile ben ordan eve nasıl döncem eşim beni bırakmak ister eve e kendi de işe döncek olmaz ki. ama bir haftasonu sırf bu iş için organize oluruz. olar mı

cnm özel düşünüosan acıbademide düşün aletleri en son sistem tüp bebkte hem senin raporda varya daha uygun olur çok güzel hastane donanımlı uzak deme bence muyenede üctersiz detayına kadarda bilgi veriolar git görüş bence..ben burayı gördükten sonra bu gün medicine den geçtim hem prof yapıor sanırım tüp bebeği..genede sen bilirsin..ialçalar hariç 4200 tl indirimde yapıolar bana 3750 indiler acıbadem gibi yer ..yaşım 35 cnm fazla vaktim yok aslında ama şu sıvı beni düşündürüyo bebek tutunamazmış ya denesem tüp boşa gider diyede düşünmeden alamıorum kendimi..yaşıma göre yanlız yumurtlamam çok iyyimiş öle söledi fol baya vardı bu gün yani..rezervde düşük değilmiş büyük ihtimal bundan olmuyor çocuk dedi bu günkü deniz bey

Son düzenleme:

anladım cnm kırdıysam kusura bakma ben sana bir şey demek istemedim..gerçekten kadınlar için çocuk daha önemli bir bakıma çocuk olmayınca evlilik tehlikedeymiş gibi yada hayatın bir anlamı yokmuş gibi oluyor..insan birbiriyle uğraşmaktan sıkılıor bir de bebek kıyafetlerini görünce insan almak istior..ama alamıyor bunları yaşıyoruz hepimiz..benimde eşim baştan öleydi tedavi benim iteklememle oluyordu ama şimdi baktı geröekten iş ciddi..tüp bebek lafını bile ettirmezdi şimdi kendi istior ..bizim apartamanda şu an 3 hamile var hepside benden sonra yeni evlenenlerden var eski var anlıcan bir ben :))ama yine de insanlar bunu dert ettiğimizi bilmemeli güçlü durmalıyız..olmuyorsa vardır bir hayır ...nice çocuğu olan insanlar var şimdi olmasaymış keşke diolar hayırsız evlat çıkıor yani..onun için allahın bir nimeti takdir ederse verecek..vermese de bir hayır vardır....

nefer can öncelikle geçmiş olsun tekrardan.demek araştırmalra devam ediyosun. zamn önemli değil dersen ameliyat ol. ama yaklaşık 1 yıl daha beklemek istemem dersende tüp dene özelde (maddi imkan varsa) duyduklarımıza göre çik kisti tekrarlıyormuş. olmadı doğumda alırlar.
zk. aşılamayı sormuşsun 3 hakkın var ama 2 aşılama yapıp negatif olursa 3.aşılamayı deneme zorunluluğun yok.
acıbademde bülent tırış var hatta facede bile kenarda reklamı çıkıyor ama sanırım maslakta. gerçi onun hakkın olumsuz haberler çıkmıştı bir ara okumuştu. sen nerdeki acıbademe gittin. sgk anlaşması varmı? ben yok diye biliyordum olmadı bi araştırayım yarın.

olur bebeğim belki birgün göbüşlerimizle buluşuruz kimbilir. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…