çok teşekkür ederim. ben 18 aralıktaki adetimle başlarız diye düşünüyordum. çünkü daha önce umutla görüştüğümde kesinlikle 1 ay öncesinde bir kontrol şart demişlerdi. bende hiç acele etmiyordum daha 1 ay bekliycez diye. dün sabah 9 gibi hastaneden raporu aldık. umuta geçtik. hiç bekletmediler. z.kamilden sonra orası iyi geldi bize. kuyruk yok, telaş yok...süleyman beyde çok ilgili kanımda ısındı :) hemen başlayalım, sabrım yok dedim :) bakalım durumuna ona göre karar veririz dedi. muayene koltukları farklı idi. topuklarını içine yerleştirip oturduğun bişey. farkına bile varmadım. muayenesi 1 dk sürmedi. baktı ve yaş maş diyorsun ama rezerv çok iyi dedi :))) uterusun biraz incelmesi lazım ama sorun olmaz dedi. gonaf f 300 dozla başladık. (toplam 5 kutu) 3 gün yapıp cumartesi kontrole çağırdı. yazdığı diğer ilaçlar. cetrotide 5 kutu, Merional 5 kutu ve Ovitrelle.. hepsi 5 er kutu. çok yaz demek aklıma gelmedi. ordan cıkıp z. kamile gittik. dün abartısız söylüyorum en az 10 toplama işlemi vardı. herkese acil yatış yapıp, kabınızı alıp gelin diyordu :) neyse z.kamilde 11:30 da ayrıldık. umuttayken reçeteyi eczaneye fakslamıştık zaten. 2 de de ilaçlarımızı aldık. herşey tıkır tıkır işledi çok şükür :)
inşallah seninde bulantıların çok olmaz. kardeşim perişan olmuştu. 57 kilo ile hamile kaldı. 5 aylık hamile iken 51 kilo idi. çok kilo verdi. hep kustu.. haftaya doğuracak zor bela 60 kilo oldu. yani hamile kaldığında 57 idi doğuracak 60. 3 kilo almış.. inşallah sen onun kadar zor geçirmezsin.
elifim çok şükür beklemedim ama birden kendimi işin içinde bulunca şaşırdım :), toplama günü 1 gün rapor veriyorlarmış. yani sadece toplamanın yapıldığı güne. transferden sonrada 10 gün rapor veriyorlarmış.bende toplamadan sonra 2/3 gün yıllık izin alırım. sonrasındada 10 gün rapor. o iyi oldu. seninde çok kalmadı, hem senin hazır, kolay olacak inşallah. hepimiz peşpeşe düzüldük valla. şu durumda assolistimiz sen olacaksın :))
maşallah herşey çok güzel ilerlemiş. inş tedavide güzel gider şimdiden kocana keçiboynuzu içirmeye başla ceviz fındık vs. yesin. belki faydası olur denemekten zarar gelmez. ama cetroditeyi devlet 7 kutu veriyor herkese umut neden sana 5 yazdıki hem elinde fazla kalsın nolucak. onu eksik yazmışlar.
ay sonay keşke bende kilo versem ya yeminle normalde veremediğim kiloları hamilelikte versem keşke. çünkü olmam gereken kilodan çok fazlayım şuan. ama kilo vermek için zamanım olmadı. ha vermeye çalışsamda ilaçlar ister istemez iştah açıp yada içinde bulunduğumuz buhrandan sebep şuursuzca yiyip kilo aldım ve vermek adına hiç bişey yapmadım sadece kiloluyum diye kendimi yiyp bitirdim ama emekte vermedim. keşke hamilelikte versem ne iyi olur. ve inanırmısım yeminle benki masa başında boğazı durmayan biriyim günlerdir yemek yiyemiyorum. ne sabah ne öğlen ne akşam. sırf bayılmayıp diye 2 şer lokma tıkıyorum ağzıma. eşimde inanamıyor bu durumuma malum beni hep yer görünce adam şaşırıyor:)
on gün rapormu yuhhh. zk.da fertilde opu ya rapor vermedi, transferede 3 gün verdiler. 10 gün çok değilmi bir araştır bakalım aslı astarını sonra rapor paranı almak için sgk larda sürünme.
ya kızlar sizlere saçma olmakla birlikte bir kaç sorum olucak malum bebek hemen olmayıp 2 yıl uğraşınca ve bu işlerle uzaktan yakından ilgim olmadığı için araştırmadım sizlere soruyorum.
1- şimdi bende bebek varsa hani kese oluyor ve içi doluysa o bebe ne yiyo?
2- bebek gamzeleri olsun diye ayva yiyion diye duymuştum birde batıl bir düşünce olan birini evinden gizlice yımırta çalıp pişirip yiyormuşsun bebek gamzeli oluyormuş bu bilgiler doğrumu? :)
3- birde bebeğin kime benzemesini istiyosan ona bakın diyolar ya hatta hep aynadan kendinem baktında sana bu kadar benzedi diyolar ya buda doğrumu. hadi diyelim doğru. hani zamandan itibaren bakmak gerekir ki o kişe benzesin.? :))
soruların cidden saçma dimi ama merak ediyorum napim:))
at bizim linki gelsinler şimdi oraya git gel zor olur. merak edene burdan yazalım:)) emme böyle iyiydi sakindi topiğimiz kend içağımızda takılıyorduk 3-5 kişi. ama yinede yardımcı olalım sevap lazım. :)
çok teşekkür ederim. ben 18 aralıktaki adetimle başlarız diye düşünüyordum. çünkü daha önce umutla görüştüğümde kesinlikle 1 ay öncesinde bir kontrol şart demişlerdi. bende hiç acele etmiyordum daha 1 ay bekliycez diye. dün sabah 9 gibi hastaneden raporu aldık. umuta geçtik. hiç bekletmediler. z.kamilden sonra orası iyi geldi bize. kuyruk yok, telaş yok...süleyman beyde çok ilgili kanımda ısındı :) hemen başlayalım, sabrım yok dedim :) bakalım durumuna ona göre karar veririz dedi. muayene koltukları farklı idi. topuklarını içine yerleştirip oturduğun bişey. farkına bile varmadım. muayenesi 1 dk sürmedi. baktı ve yaş maş diyorsun ama rezerv çok iyi dedi :))) uterusun biraz incelmesi lazım ama sorun olmaz dedi. gonaf f 300 dozla başladık. (toplam 5 kutu) 3 gün yapıp cumartesi kontrole çağırdı. yazdığı diğer ilaçlar. cetrotide 5 kutu, Merional 5 kutu ve Ovitrelle.. hepsi 5 er kutu. çok yaz demek aklıma gelmedi. ordan cıkıp z. kamile gittik. dün abartısız söylüyorum en az 10 toplama işlemi vardı. herkese acil yatış yapıp, kabınızı alıp gelin diyordu :) neyse z.kamilde 11:30 da ayrıldık. umuttayken reçeteyi eczaneye fakslamıştık zaten. 2 de de ilaçlarımızı aldık. herşey tıkır tıkır işledi çok şükür :)
inşallah seninde bulantıların çok olmaz. kardeşim perişan olmuştu. 57 kilo ile hamile kaldı. 5 aylık hamile iken 51 kilo idi. çok kilo verdi. hep kustu.. haftaya doğuracak zor bela 60 kilo oldu. yani hamile kaldığında 57 idi doğuracak 60. 3 kilo almış.. inşallah sen onun kadar zor geçirmezsin.
elifim çok şükür beklemedim ama birden kendimi işin içinde bulunca şaşırdım :), toplama günü 1 gün rapor veriyorlarmış. yani sadece toplamanın yapıldığı güne. transferden sonrada 10 gün rapor veriyorlarmış.bende toplamadan sonra 2/3 gün yıllık izin alırım. sonrasındada 10 gün rapor. o iyi oldu. seninde çok kalmadı, hem senin hazır, kolay olacak inşallah. hepimiz peşpeşe düzüldük valla. şu durumda assolistimiz sen olacaksın :))
nerdesiniz yahu kimseler yok. Ben bir markete gittim geldim alışveriş yaptım bugün evdeyim aksi gibi sizler yazmıyosunuz.
kızlar sonayım da benim önüme geçti en gerinize ben kaldım jübileyi ben yapıcam :) inşallah hep pozitif gider pozitifle de kapatırız transferleri :) assolistler en son çıkar misali benim embirocuğum en son çıkacak hıııh
kızlar sonayım da benim önüme geçti en gerinize ben kaldım jübileyi ben yapıcam :) inşallah hep pozitif gider pozitifle de kapatırız transferleri :) assolistler en son çıkar misali benim embirocuğum en son çıkacak hıııh
nerdesiniz yahu kimseler yok. ben bir markete gittim geldim alışveriş yaptım bugün evdeyim aksi gibi sizler yazmıyosunuz.
ben burdayımda işlerimi toparlıyorum epeyce yığmıştım bi temizlik yapayım dedim. Daha peşinden gelen önemli ve acil işlerde varsenin bugün günün yokmuydu?
ben burdayımda işlerimi toparlıyorum epeyce yığmıştım bi temizlik yapayım dedim. Daha peşinden gelen önemli ve acil işlerde varsenin bugün günün yokmuydu?
YA hiç aklıma gelmedi ilaç olayı. yoksa ya yetmezse hepsini yaz derdime o ilaç raporu 1 ay geçerli değilmi, yetmezse bir daha yazıversin. olmuyor mu öyle?
inşallah hepimiz pozitifleri görür hepimizin heyecanı sen olursun, seni merakla bekleriz :)
ya ben şu genetik olayını napacam.ranevu cumaydı ya dün gitmişken dr la görüşüp yaptırayım dedim ama doktor 3 gün yokmuş. çok şaşırdım. cuma gelsem nolcaktı dedim. niye randevu veriyor dedim. neyse kız bir kağıt yazıp verdi. yarın kartal eğitim araştırmaya git adımı ver randevu almana gerek yok dedi. e şimdi versem sonuc 1 ay sonra çıkınca geç olmaz mı? birde dün izinliydim, yarın yine izin al, gelecek hafta kontroller için izin alcam. sonra 10 gün rapor... yani yarına gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. napsam ki.
duygucumm hamilelik izninde bende gün yapacam. hiç günüm olmadıbecerememde, yani o kadar hamarat değilim. böyle gün yapıp döktürenlere bayılıyorum :)
kızlar ya saçlarımdan çok sıkıldım. bu durumda bana fikir verecek olan beni gördüğü için birtek duygu var ama yine de sorayım. saçlarım çok ince telli. şuanda kat kat kesili sırtımın ortasına kadar uzun ve sola doğru bir kahkül. fakat son kesimimi beğenmedim katlara göre daha uzun kahkül kesmişler biçimsiz duruyor. hemen sönüyor toplama gereği duyuyorum. daha modern hafif kısa bir saç kesimi mi yaptırsam diyorum. hem hamilelik olursa birdaha doğuma kadar kestirmem uzar durur :)
şuanki modelimin aynısını omuzlarımda kestirerek mi yaptırsam. yada şu son trend küt kesim önler uzun bişey mi yaptırsam? ama eşim çok kısa istemiyor. omuzlarına kadar kısaltabilirsin diyor :)
sonaycan ilaç olayını konuşmuştuk ya reçete 1 kez yaızılıp sisteme girildiğikten sonra üzerine ilave edemiyorsun. ben hep son limite kadar almıştım. ha elimde kalıyor ama napayım sonradan gidip cepten almaktansa diye fazladan aldım. ama sadık bey bu tedavide ekstradan menapur yazdı ha o ilaçta raporun içinde vardı ama ben reçetemi rapor çıkar çıkmaz aldığım için dolayısıyla tedavimde 20 gün sonra başladığı için cepten almak zorunda kaldım yani menapurlarımı raporlu alamadım çünkü o raporuma 1 kez reçete yazılmış ve sisteme girilmişti geri dönüşüde yoktu
bende hiç gün yapmadım annemde yapmamıştı sanırım ondan sebep sevmem öyle kadınların bir araya gelip gereksiz sohbetlerini özellikle belden aşağı konuşup kıkırdamalarını çocukluğumda komşulara şahit olmuştum:) o sebepten sevmiyorum sanırım birde alışmışız çalışmaya bu saatten sonra bünye günü de geceyide kaldırmaz :))
elifcan daha nolsun 2 gün senin 2 de görümceye takılıyon boş zman kalmıyor işte. bence sen gün kotanı doldurdun evine çekil ve bebeni doğur bu saatten sonra dediğin gibi bebeni büyük parka götür, alışverişe çık kadınların boş lak lakındansa bebeye faydalı işler yap. yaparsında eminim hem arkadaş olur sana sıkıldığın gün arkadaşlarından kurtarmış olur seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?