maltepe üniv. hast. Sgk'lı fiyatımuayene ücreti prof:180tl doç:120 yard.doç:80 lira 15 gün mauayene süresi varmış dr. 15 gün içinde çağırırsa para yok 15 günü geçerse ücret alınıyor. testler hakkında ısrar ettim ama fiyat bilgisi verilmiyor dediler
Universal Kadıköy Sgk'lı fiyatı
muayene 42 tl
2 li test 51 tl
3 lü test 81
4 lü test 200 civarıymış. muayene süresi 10 gün 11. gün gidince para ödeniyor.
universal çamlıca Sgk'lı fiyatı (sözde sgk özel olsa nolurdu)
muayeneye ömer bey 77tl , ebru hn 100 tl , aytuğ kolankaya 300tl (yalnız dikkat bu 300 sgk lı fiyatı) testler hakkında fiyat veremiyoruz telde dedi ne yani bi fiyat öğrenmeye orayamı gelcem dedim ısrar ettim söyledi ama ne kadar doğru bilemem ama bence doğru aşağı yukarı fiyatlar böyle çünkü.
2 li test 110-120 tl
3 lü yapılmıyor.
birde memorialle acıbademden fiyat alcam onlarda neymiş bakalım
yazgım ve immort kızlar ben emre bey tüp daktırım ama yakınımda bir kadın doğumcum olsun diye sokağımın başında olması münasebeti ile üniversal kadıköye gidiyorum..Naim bey uzman doktor..Doç olmasına bir kaç ayı kalmış..Çok acayip tatlı bir doktor..Fazlası ile rahat..mandalina yediğimiz bile oldu yani siz düşünün..Bana her gittiğimde soda kahve ne varsa ikram ettiriyor muhabbet ediyoruz..Her sorduğunuz soruya cevap verir..Muayene süresini uzun tutuyor..Öyle 5 dk falan bakmaz mesela ultrasonda..İnceler ben meraklı olduğumdan bana gösterir ne nerde diye..Hastane çok sakin ve randevulu çalışıldığından her şey nizamlı..42 tl muayene ücreti ultrason aletleride çok güzel kesinlikle tavsiye ederim denemedim demezsiniz en azından..
İyî akşamlar kızlar bugün döktürmüşsünüz bakıyorum. Duygu cum hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda sürekli devam edebileceğiniz bir doktor bulursunuz ama benden size tavsiye parası neyse verin prof a gidin hep onlar muayne etsin. hele 4. aydaki detaylı ultrasonu benim arkadaşım 400 tl verip bi prof a yaptırdı çok önemli olduğunu düşünüyorum.Benim doktor işi de haftaya kaldıkaldı adetim gecikti. Test yaptım iki tane ikisinde de saatler sonra silik hayalet ikinci çizgi çıktı. Hatta hayal bile gördüğümü düşündüm ama var çerçekten çok açık renk bi pembelik idrar kuruyunca meydana çıktılar saatler sonra ama bugünki hayalet çizgim daha belirgin. Onunla bile mutluyum. Yine de ümitlenmiyorum adetimi bekliyoum. Beni yanıltmasına izin vermicem..
Günaydın kızlar nasılsınız? kimseler uğramamış topiğimize ne oldu nazarmı değdi yoksa( sonay izinde, baharda girmemiş hiç. elif , nevin, aylin arada girip yazmışsınız. kimsenin yazacak bişeyleri yokmu artık?
canım universal kadıköy bana da oldukça yakın sayılır. geçen sene arkadaşım da oradaki bir doktordan çok memnun kalmıştı(ama onun doktoru ayrılmış) söylediğin naim beyi ben de düşüneyim bari. genel olarak universalin ücretleri de iyiymiş. sen emre beyle daha önce tüp mü denedin? istanbul tüpdemi yoksa eski çalıştığı yerlerde mi? yoksa yeni mi deneyeceksin? ben buraya daha sonradan katıldım senin evveliyatını bilmiyorum, daha önce anlattıysan tekrar ettiriyorsam kusura bakma canım.
canım universal kadıköy bana da oldukça yakın sayılır. geçen sene arkadaşım da oradaki bir doktordan çok memnun kalmıştı(ama onun doktoru ayrılmış) söylediğin naim beyi ben de düşüneyim bari. genel olarak universalin ücretleri de iyiymiş. sen emre beyle daha önce tüp mü denedin? istanbul tüpdemi yoksa eski çalıştığı yerlerde mi? yoksa yeni mi deneyeceksin? ben buraya daha sonradan katıldım senin evveliyatını bilmiyorum, daha önce anlattıysan tekrar ettiriyorsam kusura bakma canım.
aaa cnm belkide hamilesindir yaa silik çizgi olunca hamile olunuyormuş ama genede ümit vermek istemem tabi sen daha iyi bilirsin
yazgım ve immort kızlar ben emre bey tüp daktırım ama yakınımda bir kadın doğumcum olsun diye sokağımın başında olması münasebeti ile üniversal kadıköye gidiyorum..Naim bey uzman doktor..Doç olmasına bir kaç ayı kalmış..Çok acayip tatlı bir doktor..Fazlası ile rahat..mandalina yediğimiz bile oldu yani siz düşünün..Bana her gittiğimde soda kahve ne varsa ikram ettiriyor muhabbet ediyoruz..Her sorduğunuz soruya cevap verir..Muayene süresini uzun tutuyor..Öyle 5 dk falan bakmaz mesela ultrasonda..İnceler ben meraklı olduğumdan bana gösterir ne nerde diye..Hastane çok sakin ve randevulu çalışıldığından her şey nizamlı..42 tl muayene ücreti ultrason aletleride çok güzel kesinlikle tavsiye ederim denemedim demezsiniz en azından..
İyî akşamlar kızlar bugün döktürmüşsünüz bakıyorum. Duygu cum hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda sürekli devam edebileceğiniz bir doktor bulursunuz ama benden size tavsiye parası neyse verin prof a gidin hep onlar muayne etsin. hele 4. aydaki detaylı ultrasonu benim arkadaşım 400 tl verip bi prof a yaptırdı çok önemli olduğunu düşünüyorum.Benim doktor işi de haftaya kaldıkaldı adetim gecikti. Test yaptım iki tane ikisinde de saatler sonra silik hayalet ikinci çizgi çıktı. Hatta hayal bile gördüğümü düşündüm ama var çerçekten çok açık renk bi pembelik idrar kuruyunca meydana çıktılar saatler sonra ama bugünki hayalet çizgim daha belirgin. Onunla bile mutluyum. Yine de ümitlenmiyorum adetimi bekliyoum. Beni yanıltmasına izin vermicem..
iyyiz duygucum sen nerelerdesin unuttun bizleri artık..
Bence bu pozitif silsilesi birisinin negatifi ile son bulacak o da ben olabilirim. Herşeyin hayırlısı. Geciken adet sinirlerimi çok bozuyor hiç şaşmayan adetim tedavilerden dolayı şaşıyor bu kadar yıpranmış vücutta donmuş bebek tutar ı bilmem Allah bilir. Sonayın 5. Gün transferiydi 2 gün de önce vuruldu ovitrelle eder 7 gün. 5. Günlerde test tarihi 10. Gündür o 4 3 gün erken yapmış. Yani transferden sonraki 8. Günde geçen perşembeydi çünkü transferi. Yani çatlatma iğnesinden sonra 15 gün geçmiş idrar yanıltmaz o zaman yüksek ihtimal ikizlere gebe hiç dondurulmuşu kalmadı ama rabbim belki de gerek bırakmicak. Her işte bir hayır vardır kızlar umarım kan testi de güzeldir.
sanmıyorum aylin ya bizimkisi heves işte. hep gecikirdi ama uzun zamandan sonra ilk defa canım test yapmak istedi. onda da bu geldi işte başıma. Allahtan umut kesilmez tabi ama ben pek ihtimal vermiyorum. 2 yıl geçmiş olmamış bundan sonra mı olacak birden pat diye. sanmam...
Bence bu pozitif silsilesi birisinin negatifi ile son bulacak o da ben olabilirim. Herşeyin hayırlısı. Geciken adet sinirlerimi çok bozuyor hiç şaşmayan adetim tedavilerden dolayı şaşıyor bu kadar yıpranmış vücutta donmuş bebek tutar ı bilmem Allah bilir. Sonayın 5. Gün transferiydi 2 gün de önce vuruldu ovitrelle eder 7 gün. 5. Günlerde test tarihi 10. Gündür o 4 3 gün erken yapmış. Yani transferden sonraki 8. Günde geçen perşembeydi çünkü transferi. Yani çatlatma iğnesinden sonra 15 gün geçmiş idrar yanıltmaz o zaman yüksek ihtimal ikizlere gebe hiç dondurulmuşu kalmadı ama rabbim belki de gerek bırakmicak. Her işte bir hayır vardır kızlar umarım kan testi de güzeldir.
kızlar sonay bu sabah msj attı dayanamayıp dün (cuma) idrar testi yaptım demiş ve çft çizgi çıkmış. dedimki kesin ikizdir bu kadar erken idrarda çıktığına göre. normalde test günü salıymış ama te cumadan yapmış ve çift çizgi. ben ikiz isitiyordum sana kısmet olcak dedim:) o pek ikiz istemiyordu ama olsun bir taşla 2 bebiş vurmuş olacak. yarın kan testi yaptırcakmış. idrarda bile çıktığına göre ama tek ama çift kesin bebik var. hayırlı haberlerini alırız inş. sıra geldi elfime inş bu ay sonuda ondan + haberi gelecek. sonra tpik şenlenecek. her gün dua ediyorum sabah akşam. bu yolda emek veren herkesin ez zamanda yüzünü güldürsün diye. ne kadar zor olduğunu bizlerden başka kimse bilemez çünkü.
Evet kaldım canım o silik çizgiler neden çıkıyo bilmiyorum gebelik yok ama onu biliyorum kan da baktırdım. Hiç gecikmez normalde de tedavilerden dolayı arada aksıyor bi ay erken olursam öbür ay bikaç gün geç gelebiliyor biz sabırsızız bekleyemiyoruz ondan da oluyor beyin etkileniyorvalla o belli olmaz ama tabi sen daha iyibilirsin kendini hep geçiyorsa adetin olmayabilir bu seferde ama silik çizgi çıkınca bir ümit oluyormuş diye duymuştum çünkü benimki nep net bir tane çizgi çıkardı hep ..:)hem sen daha önce normal yolla hamile kalmamışmıydın öyle hatırlıyorum neden yine olmasınki benim dört senede bir kere bile olmadı mesela..
Saçmalama bigün hepimiz anne olucaz vazgeçmek yok şubata ne kaldıki zaman çabucak akıp geçiyor kistin küçülecek bu ara sana çok iyi gelecek dinlenmiş rahim her zaman iyidir tedavilerde kist küçülünce bebeğine daha çok yer kalacak:)bence o sen değilssindir ben olabilirm bence ilk seferde tutmaz demişti bir doktor bana senin..moralini bozma bence senin öyle ciddi bir sorunun yok ohss herkeste olabilir..beni bırak çocuk yapmaktan vazmıgeçeceğim bu gidişle o belli değil
Biri tutmazsa öteki tutar umutsu olma canım 35 likler daha şanslı sanki bu tüp tedavisinde :))yaşı 35 ten yukarı olunca çift embiro konuluo sanırım bana da öle olur herlde ama benim bir tane tutacağından ümidim yok ..
bu arada az önce sonayla konuştum gidip kan testi de yaptırmış bhcg 143 çıkmış:))))))))))))))) bir de ikizlerimiz geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?