Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim de kafam karıştı o yüzden. eşim artık düşünme diyor:) opudan sonra telefonda bilgi verildi. yarıdan fazlası döllendi dendi ama transferden sonra kesinlikle bilgi vermediler. o kadar sıkıştırmama rağmen embriyolog içerde söyleyeceğiz diyordu sürekli. transferden önce de o kadar sancım vardı ki onu sormak o an için aklıma gelmedi. transferden sonra herkes çıkınca yanıma gelip 1 adet 4 hücreli 1. kalite embriyo transfer edildi. başka kaliteli embriyonuz kalmadığı için donduramadık. prosedür gereği 1.kalite olmayan embriyoları donduramıyoruz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü o gün hastaneye geldiğimden beri herşey çok güzel. bölünmeleriniz çok iyi falan diyordu. neyse artık önümüze bakacağız. fertili tercih etme sebebim aslında embriyoskop. onun dışında fertil ve istanbul tüp arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. bakalım bir görüşeyim tekrar hangisi aklıma yatarsa artık.

anladım canım. sadık alev farketmez aslında. üç doktor birlikte karar veriyorlar nasılsa tedavi sürecine. raporumu almaya gittiğim gün alev hn dan randevu alıp konuşurum artık.

asel nasılsın canım aşılamaya mı başlıyorsun özelden msj atamadım mesaj kutun dolu canım hayırlı olsun tedavin

selam kızlar cumartesi günü ataşehir şifa hastanesine gittim randevular çarşambaya kadar dolu olmasına rağemn tüm engelleri aşarak rica minnet muayenemi oldum. gittiğim doktor zk. ihtisaslı bir dr. dedim zk da kan idrar testi yaptığımda bana 2 li test ve dopler tarihi verdiler. salla zk.yı der gibi bir el sallaması yaptı. 14 ocak haftasına randevu al 2 li test için gel dedi. ve idrar kültürümde bakteri çıkmıştı ya onu göstermek için ya odadaki mehme hocaya gitti. hoca perinatolog yani riskli gebelik uzmanı 2 li testide kendisi yapıyormuş. hatta hocayla beni tanıştırdı hocam burda zk. hayranı bir hastamız var. birde bu modeller var işte diye gülüştü. bende manevi bağım var ordan kopamıyorum falan dedim. yok iyi birşey biz kötü demiyoruz asla dedi doktorum. bdevet hastanesini asla küçümseyenlerden değilim dedim. sizce şifadamı yaptırayaım 2 li testimi? zk damı. yoksa her ikisindemi?

şifaya 17 ocak tarihine randevu aldım

zk 22 ocak tarihine verdi. acaba şifadaki randevumu öne çeksemde bir sonraki haftada zk.da mı yapsam. hani allah başa vermesin riskli bişey görünürse garantilemişmi olayım 2 adet 2 li test yaparak. ama bir yandan da kafa yorup alıma kötü bişe getirmek istemiyorum. siz olsaydınız ne yapardınız? yada şifanın randevusunu öne çekip 1 defa şifadamı yaptırsam. fyatı 1 ocaktan sonra güncellenecek. normalde 192 tl miş 105 lira diye indirimkli fiyat almışım geçtiğimiz haftalarda ama 2013 te zam olcak taş çatlasa 150 olsun yeni fiyatı. kafam karıştı he yapsam acaba?

duygucum maşallah senin bebik büyüdü mü o kadar? ikili test deyince şaşırdım bi an. sen bilirsin ama test sonuçta. yani özelde yaptırınca daha iyi çıkmıyor sonucu. ama için öyle rahat edecekse şifada da yaptırabilirsin.

baharım seni çok iyi anlıyorum. benimde 19 yumurta toplanmış 14 ü döllenmişti. 3. günde aradılar 11 tanesi çok iyi diğer 3 tanesi geri kalmış 4 hücreli olarak. 5 günde gittiğimde 2 tanesini transfer ettiler. geriye 2/3 tane kaldı onların 6. gündeki durumlarına göre dondurabiliriz yada donduramayız dediler.. onlarla ilgili kağıt imzalattılar.sana imzalattıkları gibi. diğer gün arayıp dondurulacak kalmadı diyince çok ağladım bende. yani insan kendini çok kötü hissediyor gerçekten. o embriyolog arkadaş demiştiki ilk 2/3 günlük döllenme yumurtalarla ilgili, 2/3 günden sonra devam etmeleri ise tamamen sperm kalitesi ile ilgiliymiş. o yüzden sadece yumurtalarla igili olmayabilir... inşallah bu sefer herşey yolunda gider. sen ne zaman başlayacaksın.

canım söylediğin gibi spermin yumurtaya etkisi 4.günden itibaren ortaya çıkıyormuş. zaten embriyo kalitesini %99 yumurta belirliyor. bizim ebriyolar 2. günden itibaren bozulduğu için yumurtalar kalitesizdi muhtemelen. bana iki gün boyunca herşey çok güzel dendiği için birden öğrenince şok oldum. hatta transferden önce yanıma gelip embriyolarınızı donduracağız ohss geçince transferinizi yaparız dedi tamam dedim çaresiz. kaç embriyo dondurulacak diye sordum 4-5 tane dedi ! eşimde yanımdaydı. kağıtları imzaladık. (dondurulacak embriyo kısımları boştu. oraya birşey yazılmamış) transfer masasında hiç kaliteli embriyo kalmadı deyince şaşırmamın nedeni o. yani hem kandırıldım. hem kendimden şüphe ettim. o ana kadar da zaten devlet sırrı gibi saklamışlardı. öğlene doğru sancım o kadar artmıştı ki onlarla uğraşamadım. neyse artık geldi geçti. ocak sonu başlayacağım bi aksilik olmazsa. sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

duygucum ben ne yapacağımı söyliyeyim... ben şifa da yaptırırdım ve 2. kez yaptırmazdım. herkes tek sefer yapıyor. hiç çift yapanı duymadım. bence sende fazla yıpratma kendini.

dediğin gibi artık geldi geçti, bundan sonrasına odaklan.
benimde bir sıkıntım yok şu anda.. tamamen iyileştim. ilaçlarımı kullanıyorum ve haftaya pazartesi muayeneye gidecem. inşallah ikisininde kalp atışlarını duyarım. başta tek olsun diyordum ama iki keseyide gördüğümden beri ikiz olmalarını çok istiyorum :) 1. gittiğimden beri 1 kese diğerine göre az gelişmiş dediğimde eşim çok üzüldü.. oda ikiz olmasını çok istiyor. artık hayırlısı. sabırsızlıkla pazartesini bekliyorum :)

canım çok sevindim bilmiyordum iki kese olduğunu. ikisine de maşallah kaç haftalıksın şu an? bebikleri gördünüz mü peki?

canım çok sevindim bilmiyordum iki kese olduğunu. ikisine de maşallah kaç haftalıksın şu an? bebikleri gördünüz mü peki?

çok teşekkür ederim baharım :) yok yok daha bebek görünmüyor. zar zor keseleri gördük. biri 6 mm diğeri 7 mm. gelecek pazartesi belki kalp atışlarını duyabiliriz. darısı senin başına inşallah.

Günaydın kızlar duygu cum soruna cevap vereyim bende arkadaşlara katılıyorum 2 kez yaptırmana gerek yok bence rahat ol biryere ve ordaki doktora güven oraya git. Bence şifa çok iyi bir seçim riskli gebelik uzmanı da varmış bak süper bencr artık zk ile yıpratma kendini. Ne kadar rahat bir hamilelik geçirirsen o kadar iyi olur hep güzel düşün pozitif ol.

çok teşekkür ederim baharım :) yok yok daha bebek görünmüyor. zar zor keseleri gördük. biri 6 mm diğeri 7 mm. gelecek pazartesi belki kalp atışlarını duyabiliriz. darısı senin başına inşallah.

inşallah canım:) daha 5 haftalık falan o zaman. inşallah haftaya bebikleri de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız canım.

kimsecikler yok :) iyi yıllar herkese.. umarım tüm kötü şeyler 2012 de kalmıştır :)

Merhaba kızlar transfer günüm belli oldu cumartesi yapılıyor herşey yolunda hayırlısıyla inşallah transfer olduğum günü de görürüm. Transferden sonrası da su gibi akıp gider umarım bu arada artık eskisi gibi sık giremicem çünkü eşim çok kızmaya başladı okumamı istemiyor moralin bozuluyor ve kafanı hiç rahatlatamıyosun okudukça hep aklında oluyor diyor. Haklı da ne kadar rahat olursam o kadar iyi netice alacağımı ümit ediyorum artık girmicem buyüzden heleki transferden sonra hiçbişey okumak takip etmek kafamı meşgul etmek istemiyorum. Sonucumu tabiki sizlerle paylaşırım inşallah pozitif olur
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun gebelikleriniz sorunsuz devam etsin bahar cım senin de inşallah 2. Denemen pozitif olsun inşallah. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalınnn :)

HADİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM. İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER. buraya girmemek kafanı dağıtıyorsa girmemen daha faydalı tabii. bende kan pıhtılaşması vs olanları okuyorum benim bile moralim bozuluyo sıkıntıya giriyorum. bende diğer yerleri çok okumak istemiyorum... sende kendine iyi bak.. herşeyin hayırlısı olsun. sonucu muhakkak bildir. çook öptümmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…