iyi aksamlar arkadaslar bisey sormak istiyorum
zk de asilamadan sonra kac dk yatiriyolar hatirlayaniniz varmi?
normalda 15-20 dk. ama öğlen arasına denk geldiysen yarım saat 45 dk. yatabilirsin. infertile bölümünde aşılama olacaksan böyledir genelde.
evet vitaminden kastım elevit ya da provit(ama provit gereksiz pahalı) valla ben de demirin fazlası iyi olmaz diye düşündüm de içmedim ama kadın ısrarla demir iç dedi bana. ha amerikada yaşayıp doğuran bir türk arkadaşımdan da aynen dediği gibi eksik olsun olmasın hemen demir ve vitamin verdiklerini de hakikaten biliyorum. o arkadaşım bana hatta içtiği takviyelerin bulantısını azalttığını da söylemişti. ha şu da var amerikalıların beslenme düzeniyle biz türklerinki apayrı. onlar bizim gibi çok sebze, taze pişmiş yemekler pek yemiyorlar. belki bu tür takviyelere daha çok ihtiyaç duyuyorlar. bizler sebze, baklagil, et olsun daha dengeli bir beslenme düzenine sahibiz. ben duyduğumu aktarayım da sen kullan kullanma bilgin olsun. seçim senin sonuçta...Nevincim peki demir eksikliği çık amasına rağmen demir almak da sakıncalı değilmi? Yani demir tam ise uykuyu başka bişey yapıyodur ye düşünüyorum mesela ben artık progestanın yaptığını düşünmeye başladım çünkü vuılduktan sonra eve zor atıyorum kendini öğlen uykusu için :) bı dediğin vitaminler elevit de var mı acaba?
duygucum maaşallah az zamanda çok işler yapmışın. dün sanırım avukatla da konuşmaya gittin, ne oldu ne dedi?
hangi dağda kurt ölmüş de zk'e tadilat yapmışlar? o leş haline alışmıştık biz halbuki:)))) ben en son gittiğimde kan vermenin taşıncağını söylemişlerdi. ama taşınma curcuna gibi olmasından hiç bir şey kaybettirmemiş sanırım. istedikleri kadar tadilat yapsınlar, isterlerse her yeri som altından yapsınlar bence öncelikle kalabalığa çare bulmaları lazım. o tuvaletlere de bir askı koymak çok mu zor kardeşim anlamıyorum ki? alt tarafı 3 paralık bir şey, en sonunda gidip koçtaştan alıp hayrına verecem alın koyun diye.
erenköyden rapor almasan da oraya kaydının girmesi de iyi olmuş. mahkemede bunalıma girdiği için şu tarihte erenköye başvurdu diye kaydını gösterebilirsiniz. hani çok üzüldün de psikoloğa gitme ihtiyacı duydun hesabı.
bu arada nasıl oluyorsa aile hekimin toptan o hastane kayıtlarının hepsini görüyor. hatta özelleri de görüyor. yani gizlin saklın kalmıyor. burada yazmıştım bizim sağlık ocağı bana en son şu tarihte istanbul tüpe şu tarihte zk'e jinekolojiye ve dahiliyeye gitmişin diye saydı döktü de şaşırmıştım.
normalda 15-20 dk. ama öğlen arasına denk geldiysen yarım saat 45 dk. yatabilirsin. infertile bölümünde aşılama olacaksan böyledir genelde.
evet valla dün yapacaklarımın hepsini hallettim bugün boşum sıkıntıya düştüm. birde evde olmak ne kadar kötüymüş hani canım sağ olsa kalkıp cam çerçeve girişim günümü geçircem işte yapamıyorum daha doğrusu yapmak istemiyorum riske atmak istemiyorum kendimi. öylece sürünüyorum. çalışmak gibisi yokmuş heralde:) daha işte çıkmadan arar oldum iş hayatını:) bari bebikler gelsede oyalanacak işimiz olsa.
zk nın kan alma odasından sonraki ileriye doğru giden koridoru ve odaları sıfırlamılar orası son sistem bir adım gerisi gene aynı yamalı bohça gibi işte:) ama onada şükür. dün benimde aklıma geldi gidip şuraya yapışkanlı askılardan alayımda sevabıma asayım şuraya dedim:))
avukat konuştu ama çokta tatmin olmadım kötü niyet davası açılacak ama bu arada en az 1-2 şahit olsun dedi. hatat ben yeni giren personelin cv sinide yanıma aldım aslında buda yeterli olabilir benim gözümde ama genede düşün dedi tanık konusunu. çok saçma yani 3-5 kişilk bir şirkette kimi tanık olarak kullancam bari burdaki patrona diyim gel bana tanıklık et :)))) tanık olmazsa kaybetme olasılığımız olabilirmiş bu durumdada mahkeme masrafları yaklaşık 1500 tl + avukat ücretini ödemek bana düşermiş. başka bir av. daha var birde onlarla görüşmeye gdicem. bakalım onlar ne kadar tatmin edici konuşmalar yapacakalr.
siz evde nasıl vakit geçiriyorsunuz ya( uyusam uykuya çok düşkün değilim vede sonradan baş ağrısı yapıyor. kitap okusam sıkılıyor. Tv desen ayrı bir felaket kalkıp hamurmu açsam :))) alışverişe çıksam genel olarak herşey var gibi yoksa işe mi gitsem :)))
valla ben de ilk işten ayrıldığımda sudan çıkmış balık gibi olmuştum ama zaman içinde insan alışıyor. bir de cam çerçeve silmesem de evin işi bitmiyor. mesela evelsi gün eşim evdeydi. haftasonu alış verişe çıkmadığımız için kalk hadi gidelim oldum. malum ağır ne varsa ona taşıtmaya da fırsat oldu. 2 saat öyle alış verişle oyalanmışım. eve geldim yerleştirdim, dağ gibi ütü vardı onları yaptım, yemek yaptım zaten akşamüstü oldu. dün de ağır kışlık giysileri tasnif ettim. hani artık giyilme imkanı olmayan ağır montlar, çok kalın kazaklar vs... bir de çocuk odası yapacağımız odada bir gardırop var içi sırf giymediğimiz giysilerle dolu. mesela küçülüp de giyemediğimiz ama aslında gayet yeni ve iyi olanlarını koliledim, bulursam bir hayır kurumuna falan vercem. günlük rutinim genelde şu şekilde: 1-2 saat ev işi (bir gün toz alma, bir gün paspas, bir gün süpürge, ütü, ya da ne bileyim mutfak çekmecelerini temizleme gibi incik boncuk bir iş vs ) 1 saat yemek yapma, 1-2 saat internette oyalanma, en az 1 saat yürüyüş ve ıvır zıvır alış veriş(mesela oldu ya evde maydanoz yok, sırf yürüyüş olsun diye gidip kadıköy çarşıdan alıyorum) , aralarda dinlenme falan akşam üstü oluyor. yok hala vaktim olursa internetten dizi seyrediyorum ya da xbox oynuyorum, zaten eşim eve geliyor.
ha bu arada kötü niyet ve manevi tazminat davaları iki ucu boklu değnektir. mahkemede ispatı çok zordur, çok sağlam delillerin olmadığı sürece kazanamazsın ve hakim genelde istediğin tazminat rakamını vermez. yani sana bir ihtimal de olsa astarı yüzünden pahalıya gelebilir. o yüzden sen bu dava mevzularını ilk sorduğunda hiç bahsetmedim. yani görüştüğün avukat sana aslında mantıklı açıklamalar yapmış. başka avukatla da elbette görüş ama ooo çok kolay hemen kazanırız diyene de sakın inanma.
ya bende öyle ufak tefek şeyleri yapıyorum. ama ütü işini bırakalı aylaaar oldu:) kendim zaten hep kumaş elbise giydiğim için ütü gerekmyor. eşimde giyceği gömlek pantolonu 2 günde bir ütüleyip giyiyor. ama artık evde olursam sırf kendime iş çıakrmak için eşime 2 gömlek 2 pantolon ütülerim. yemek işide maşallah elimin ayarı yok bi yapıyorum sanki 10 kişilik bir aileyiz yesek 3-4 gün yenir :) ama yaptığım yemeği en 2 gün giyoruz işte. geçen eşim hurcu içinde bişey ararken bende atılcakları fark ettim. her yıl yazlık kışlık ayrımı yaparken onca şey paketleyip veriyorum hala bitmiyorbirde çalışma odasındaki kitapları kolilemem lazım evin yanında bim var koli istedim boş yoktu yoksa dün o işi yapcaktım şimdide inmeye üşeniyorum (( olmadı bende kalın kışlıkları hurçlara koyayım nasıl olsa kıl tüy dökülcek süpürgeyi sonrasında açarım. ben yer silme işini viledayla yapmayı sevmiyorum illa dizlerimn üstünde bastırarak yapcam süpürdükten sonra silmiyorum çünkü viledayla yapınca sinir oluyorum (
yani evde olunac iş gerçekten çok bunu biliyorum ama işte kendimi zorlamaktan korkuyorum işe giriştimmi kendimden geçiyorum. ama otur oturda vakit geçmiyor anam. eve mahkum olup yatalak olanların allah yardımcısı olsun((
avukat konusundada zaten bende öyle toz pembe konuşana inanmam. ama durum belli aslında hamileyim en büyük delil işte ekstra neden delil istenir anlamam. artık bedeli ne olursa olsun davamı açıcam varsın cebimden para çıksın ama onlarında siciline dava konusu işlensin istiyorum..
canım sen de ev işinde kendini kaybetme. seni zorlamayacak şekilde az az günlere taksim et benim gibi. ben haftada bir elektrik süpürgesi açıyorum ama lamine parkeler statik elektrikten çok toz tuttuğu için, 2-3 günde bir de kuru paspasla ayrıca siliyorum. hani ucunda dikdörtgen mikrofiber bez olan bir paspaslar var ya onlarla. yemeği de özellikle porsiyon olarak günlük yapıyorum. yani bugün yenip bitiyor, yarına yenisi yapılıyor. eğer çok sevdiğim bir şeyse ertesi gün de öğlen yemek için biraz fazla yaparım o kadar. yerleri de hayatta öyle dizimin üstünde falan silemem. insanın sırtı ağrıyor. şu kendi kendine dönüp sıkan paspaslardan aldım, onla siliyorum, olduğu kadar artık. yani benimki hep tembel işi:)) eşim spor giyinip işe gittiği için öyle ütülencek klasik gömleği pantolonu yok. ama haftada 1 ya da 10 günde bir falan biriktirip çamaşır yıkadığım için dünya kadar iç çamaşırı, kot/kanvas pantolon, kışsa kazak, yazsa tişört, tabi yanında da muhakkak benimkiler ve nevresimler, masa örtüleri falan oluyor. gömlek pantolon gibi itinalı ütü istemese de sayıca çok şey olunca insanın vaktini alıyor.
bir de her gün çıkıp yürüyüş yapmayı ihmal etme. içtiğimiz vitaminlerdeki d vitamini ve demir güneşle aktive oluyor, vücutta emiliyor. temiz hava alıp, yollarda insanlar, vitrinlere bakıp oyalanıyor da insan.
ay ben öyle nevresim kazak , iç çamaşır falan hayatta ütülemem :) çamaşırları makinadan çıkartıp asarken silkeleyip asıyorum gayet düz oluyorlar. beyazlarıda 2-3 yıkamadan sonra 90 derecede yıkıyorum olup bitiyor işte. nevresimi ütüle ser yatağa gene kırışıyor verdiğin emeğe elektrik ft. yazık :)) yürüyüşe başlıycam ama hava ktü gene grip tekrarlar diye korkuyorumda . dün doktor işlerini hallederken epey esiyordu korktum hasta olucam diye. iyice ısınmadan özellikle yürüyüşe çıkmam heralde. o dönen paspaslar her yere giriyormuki . dikdörtgen olan daha kullanışlı olur ama oda ıslak olmuyor işte. bende arada yerleri ıslak mendille siliyorumtam pasaklı işi ama napim :))) yle her haftada süpürge açmıyorum.ç yani eşim açsın diye bekliyprum bekliyorum adam illa bir bahane buluyor ya kavga edip kendimi sinir ediyorum yada kalkıp kendim açtıktan sonra sinirden ağlıyorum. en son öyle olmuştu aç aç deidim sallladıda salladı. baktı olcak gibi değil bi h.sonu kendim açtım o arada işteydi aradı napıyosun diye bağırıp çağırıp ağlayıp kapattım. işte birinden iş beklemekte bu kadr can sıkıcı. sonra bakıyor yerlerde toz var toz dediğim kış olduğu için genelde kazak tüyleri falan oluyor. bakıyorum fayansların üzerini kağıt havlu yada wc kağıdıyla tüyleri topluyor. ama hadi gel şuraya gezmeye gidelim desem hiç bahane sunmaz hemen tamam hadi hazırlan gidelim der. bende hep anasına sövüyorum anası neki danası nola pasaklı ananın pasaklı oğlu diyorum yüzüne :))) eee devir değişti nede olsa :)
aman ne bileyim ben kendi anamdan öyle görmüşüm, illa her şeyi ütülerim. bir de eşim iç çamaşırları ütülenince bir sevindirik oluyor. hani ütülemesem de bozulmaz ama ütülenince hoşuna gidiyor. ben bir ara da mantar enfeksiyon olmuştum. doktor yüksek ısıda yıkasan da bu enfeksiyon ölmez, iç çamaşırlarınızı ütüleyin demişti o gün bugün temelli ütüler oldum. zaten acayip yüksek buhar kapasiteli bir ütüm var, kırışıkları açmak için pek yormuyor, bası basıveriyorum her şeye. dönen paspasları da olduğu kadar oraya buraya sokuyorum. bu kadarını yaptığıma şükür. benim eşim de diyorum ya ben hamile kaldığımdan beri iyice serdi. sanki kendi hamileymiş gibi hiç bir şeye elini sürmek istemiyor. senin gibi bazen ben de söylüyorum söylüyorum hiiç tınmıyor. ben de iş başa düştü artık onla kavga edemicem deyip kendim yapıyorum. kendim yaptıkça da illa bir kadın bul o yapsın diyor. ben de öyle birini bulamadım. bir kere annesine geleni aldım, kadın maaşallah kıçıyla dağları deviriyor. evde düşürmediği şey kalmadı. bir tane de biblomu kırdı sinir oldum. saat 4 oldumu 100 lira aldı çekti gitti, 2 saat de yok camlar çok tozluymuş, yok balkonlar çok oyalamış diye şikayet etti. arkasından bir baktım, odanın birinin camını silmemiş, kenar köşe hiç süpürülmemiş, ütüleri de yapmamış. öyle kadına ne diye para vercem. onun yaptığı kadar işi ben kendim de yaparım. şimdi bir de 120 lira istiyormuş. ha becerikli temiz birini bulursam elbette isterim yoksa paramla kendimi sinir edemicem.
bende daha öyle bir sorun olmadığı için valla ütülemiyorum iç giysileri. senin eşin sevindirik oluyormuş benimde çamaşırlarımı ütüleyen biri olsa bende sevinirim tabi. aynen benimkide çok serdi enson artık dedim benişm hamile olmam sana yaradı oh ne alak elini bişeye sürmüyosun belkide bu tozun pisliğin içinde hasta oldukta iyileşemiyoruz dedim. ne varki evde bunlar kir değilki elbise tüyleri diyor. ne olcaktı ağaç yaprakları insan balgamlarımı olcaktı bura sokakmı tabik iböyle tozların olması normal dedim. ama nerdeeee söyleneip boşa kendimi sinir ediyorum. aynısını benimkide yapıyor bi kadın tut diyor tabi kendine yırtıcak ve ev temiz olunca onun başını şişirmiycemi. bir ara bende salıyorum ama beynim kemiriyor bi yere kadar dayanıyorum sonra kalkıp gene kendim yapıyorum. senin kadında çok sinirmiş cidden ben olsam peşine arar rezil ederdim valla.
mayısta badana yaptırcam o arada camalr perdeler evin içini hepsini bir arada çıakrtıcam sonra bebe için oda takımı araştırmaya başlıycam. ve çalışma odasına kitaplık yaptırcaz. yani şu temizlik badana işi aradan çıksa geri kalanlar koaly gibi.
benimde mayıs sonu gibi bebek odası yapacağımız misafir odasını boşaltmam gerekiyor. badana yerine kağıt mı kaplatsam diyorum. malum şimdi silinebilir kağıtlar falan çıktı. hala karar veremedim. gerçi pek kullanılmayan bir oda olduğu için badanasında da pek bir şey yok. ama kum beji gibi bir renk olduğu için çocuk odasına uygun düşmeyebilir. mobilyayı da ben internetten iyi kötü beğendim. yani ne istediğimi kararlaştırdım. zaten her yerde aynı modeller. millet modokoda çok kazık başka yerlere bakın diyor. nereye bakalım bilmiyorum ki, o yüzden ısmarlama yaptırmayı düşünüyorum. hiç olmazsa o kadar para verceksem adi adi mdf şeyler olacağına, daha masif bir şey olsun. arkadaşım da bir yer tavsiye etti bakalım kaç para dicekler görcem. zaten dün kayın valideme bu konuda isyan ettim. bana aylardır mobilya almadın diye laf ediyor. her gün mevzuyu açmasından içim kurudu resmen. ha bir de mevlit elbisesine takmış durumda. dün en son yeter ya dedim, şöyle 7. ayı falan göreyim mobilya alırım, elbiseyi de doğunca alırım. insanın içinde bir korku oluyor, hani olur ya her şey ters de gidebilir diye hep bir ihtimal kafanda dönüyor hiç anlamıyorlar. yani olur çocuğuma karnımda bir şey olur, ya da doğar bir hastalığı olur, şimdi hamileyim iyiyim diye hiç bir şeyin garantisi yok ki bunları da düşünmek lazım.
ya benim kayın valide zaten kafayı bozmuş. çocuğa nevresim aldım diyorum, "mevlit elbisesi de aldınmı" diyor. bütün derdi de kendini tatmin. yoksa mevlidi ben izmirde kendim akrabamla yapcam yani onun mevlitle maddi manevi ilgisi olmadığı gibi muhtemelen bulunmucak da...zaten öyle pek dini seremonilerle alakası da yoktur. bugüne kadar ne ölmüş kocasına ne de kızına ölüm yıl dönümlerinde bir mevlittir ya da helvadır, hayırdır yaptığını hiç görmedim. bütün derdi hani benim çocuk sanki yapma bebek, giydirip süsleyip kendini tatmin etmek. mağazalarda da sadece cicili bicili elbiseler bakıyor. bebekler 6 aya kadar kedi yavrusu gibi küçücük bir şey oluyor, bu elbiselere bakmak gereksiz ancak yumuşak penyedir, kadifedir tulumlar, alt üst takımlar giyebilir diyorum beni dinleyen kim? ben öyle dedikçe inadına gidip tüllü şifonlu sentetik elbiselerin peşinde koşuyor... neyse işte dün beni çok sinirlendirdi. bakalım mevlit yapabilcemmi, çocuğum sağlıklı doğcakmı, o günleri görebilcemmi, izmirde yapmayı düşünüyorum seyahate bir manim olcakmı olmucakmı dedim. hem mevlit dediğim 2. ayda falan yapılıyor. ne acelesi var anlamış değilim. mobilya da aynı şekilde, zaten ilk bir kaç ay beşikte yatar bebek, o yüzden acelesi yok ama kadın gece gündüz beni sık boğaz ediyor. mesela haftaiçi eşim işteyken ben onu arabayla alcakmışım, modokoya gitcekmişiz onla gezcekmişiz, model bakcakmışız... kendine gezmek aranıyor ne de olsa...hee dedim kocam ne? şam babası mı? bu çocuk benim olduğu kadar onun da, bakılcaksa hep beraber bakılır beğenilir.bende acaba kağıtmı yapsam dedim eşim olmaz boya yaparız istersen sticker yapıştırırsın dedi. hem kağıt olunca duvarlar hava lamıyor sağlık acısından basan daha iyi ha kağıt görsel olarak iyi ama badana sağlıklı. bende kum beji yaptırcam mobilyalar beyaz olunca güzel durur. aslında grimsi yada nefti yeşilde olsun dedim ama eşim her oda ayrımı olcak tek renk yapalım olsun diyor. bizimde oturma salonu dışında diğer odalar ufak hani bir günde 3 oda birden yapılır. bende eşime modokya bakalım dedim pahalı dedi ki biliyorum pahalı olduğunu en azından fikir olur model açısından dedim. karşıda demirkapıda modesa var eyüp diyte geçer orda olan mağazaların şn. burdaki modokoda da var buranın kiraları yüksek olduğu için fiyatlara yansıtıyrouz demişti düğün mobilylarımızı alırken misal burda 3 e satıyosak orada 5 -6 milyara saıyoruz demişti adam. olmadı orayada bakarız ama ısarlama yaptırmak pek mantıklı gelmiyor ki zaten hazırlardan daha çok para tutuyor emi ol. binaya su saatlerine kapaklı dolap yaptırıp 6 tane . ve posta kutusu yaptırdık 1200 tl düşün yani. biz koca gardrop ve beşik falan yaptrıırsan dunya para tutar birde ayğı yada bacağı aksak olur en iyisimi hazır almak diyorum. eğer saaçhaneye bebe arabası bakmaya gidersen dediğim mobilyacıalr çarşısınada bakabilirsin. evet aslında dünyanın binbirtürlü hali var ama allahtan benim annemler çok eşya alma deyip duruyorlar o kötü ihtimal sanırım onlarında aklına geliyor ama die getirmiyorlar .bebek hayırlısıyal bir doğsun elbise eşya kolay deyip duruyorlar. ama tabi sen kaynanana bunu analtamazsın o başka alemde uçuyor bırak hayal kursun. onca eksik varken mevlid elbiseside şurda dursun diyeydin :))
ay ben öyle nevresim kazak , iç çamaşır falan hayatta ütülemem :) çamaşırları makinadan çıkartıp asarken silkeleyip asıyorum gayet düz oluyorlar. beyazlarıda 2-3 yıkamadan sonra 90 derecede yıkıyorum olup bitiyor işte. nevresimi ütüle ser yatağa gene kırışıyor verdiğin emeğe elektrik ft. yazık :)) yürüyüşe başlıycam ama hava ktü gene grip tekrarlar diye korkuyorumda . dün doktor işlerini hallederken epey esiyordu korktum hasta olucam diye. iyice ısınmadan özellikle yürüyüşe çıkmam heralde. o dönen paspaslar her yere giriyormuki . dikdörtgen olan daha kullanışlı olur ama oda ıslak olmuyor işte. bende arada yerleri ıslak mendille siliyorumtam pasaklı işi ama napim :))) yle her haftada süpürge açmıyorum.ç yani eşim açsın diye bekliyprum bekliyorum adam illa bir bahane buluyor ya kavga edip kendimi sinir ediyorum yada kalkıp kendim açtıktan sonra sinirden ağlıyorum. en son öyle olmuştu aç aç deidim sallladıda salladı. baktı olcak gibi değil bi h.sonu kendim açtım o arada işteydi aradı napıyosun diye bağırıp çağırıp ağlayıp kapattım. işte birinden iş beklemekte bu kadr can sıkıcı. sonra bakıyor yerlerde toz var toz dediğim kış olduğu için genelde kazak tüyleri falan oluyor. bakıyorum fayansların üzerini kağıt havlu yada wc kağıdıyla tüyleri topluyor. ama hadi gel şuraya gezmeye gidelim desem hiç bahane sunmaz hemen tamam hadi hazırlan gidelim der. bende hep anasına sövüyorum anası neki danası nola pasaklı ananın pasaklı oğlu diyorum yüzüne :))) eee devir değişti nede olsa :)
Selam kızlar anca geldim eve nihayet gördük kalp atışlarını daha yeni dedi doktor henüz kan tahlili istemedi 15 gün sonra tekrar gel dedi ama ben onu beklemicem tabi cumartesi medikal e gidicem zaten tahliller için gitmiştim devlete olmazsa medikalde yaptırırım. Sonra alev hanımı aradım bilgi verdim ilaçlara ve iğneye 12 haftalık olana kadar devam dedi daha çok yeni normal dedi kalp atışı için de o da 1 hafta sonra tekrar muayne olun dedi hayırlı olsun dedi. Ama bende hala acabalar var 6+3 çıktı 10 gün önce de 5+4 çıkmıştı hesabıma göre 7 haftalık çıkması gerekiyordu biraz geriden geliyorama 3 gün ileri yada geri çok fark etmiyor sanırım nazlı bebek daha yerleşiyor korkularım hala dvam ediyor ne kadar zormuş tüm gece rüyamda ultrasona girdim yanıp sönen ateşböceği gibi kalbi gördüm bana malum oldu önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı kesem büyümüş içinde bebecik var başını gördüm ortasında da pıt pıt bir damar atıyor bana hiç rahat yok Allah şu ikili testimin temiz çıktığı zamanları göstersin banada.
Selam kızlar anca geldim eve nihayet gördük kalp atışlarını daha yeni dedi doktor henüz kan tahlili istemedi 15 gün sonra tekrar gel dedi ama ben onu beklemicem tabi cumartesi medikal e gidicem zaten tahliller için gitmiştim devlete olmazsa medikalde yaptırırım. Sonra alev hanımı aradım bilgi verdim ilaçlara ve iğneye 12 haftalık olana kadar devam dedi daha çok yeni normal dedi kalp atışı için de o da 1 hafta sonra tekrar muayne olun dedi hayırlı olsun dedi. Ama bende hala acabalar var 6+3 çıktı 10 gün önce de 5+4 çıkmıştı hesabıma göre 7 haftalık çıkması gerekiyordu biraz geriden geliyorama 3 gün ileri yada geri çok fark etmiyor sanırım nazlı bebek daha yerleşiyor korkularım hala dvam ediyor ne kadar zormuş tüm gece rüyamda ultrasona girdim yanıp sönen ateşböceği gibi kalbi gördüm bana malum oldu önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı kesem büyümüş içinde bebecik var başını gördüm ortasında da pıt pıt bir damar atıyor bana hiç rahat yok Allah şu ikili testimin temiz çıktığı zamanları göstersin banada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?