Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tabi canım, neden kascakmışın millete iş öğretmeye. "sözde" senden daha eğitimli bilgili birini almak için seni işten çıkarmadılar mı bunlar? alsınlar işte daha bilgilisini!!! dediğin gibi gelen çuvallasın da azıcık kıymetini anlasınlar. eşinin dediği gibi dosyaları falan göster, hiiç gerisine karışma. zaten işten çıkartılan kim kime öyle iş öğretmiş? beni işten çıkardıklarından domuzluğuna sadece dosyaları çıkartıp bu dosya budur demiştim, bir de bilgisayarımın şifresini bir kağıda yazıp yöneticime vermiştim. kendime kolaylık olsun diye oluşturduğum ms office şablonlarını falan bile silmiştim. bana ne, yeni gelen kendisi tekrar yapsın...
bu arada bana bebek telsizi hediye geldi. kraft marka iyi bir şeye de benziyor. yani almama gerek kalmadı.
plastik göğüs ucu da bahsettiğim göğüs kalkanı denen şey oluyor işte. ondan muhakkak alcam zaten. göğüslerim şimdiden çok hassas ve acıyor, çocuk emmeye başlayınca ne olur düşünemiyorum bile.

sonaycım sen doktoruna sor ama hareketin pozisyonla alakası yokmuş. benimki mesela en çok düz sırt üstü yattığımda yani bebeğin en rahat olduğu pozisyonda çok tekmeliyor. pozisyondan ziyade aktif olarak bir şeyler yaptıktan sonra mesela yürüyüş yapıp dinlenmeye geçtiğinde, ya da bir işle uğraşıp, sonra oturduğunda bir de yemeklerden sonra çok hareket edermiş.

Ben daha şimdiden seneye bahar ı düşünüyorum çocuk da 6 aylık olur emziriyor olurum yine aynı dertler:)

şimdiden o zamanları düşünme :))) o zaman daha kolay olacak, çok zorda kalındımı zaten 6 aydan sonra ek gıdalar verilebiliyor.. şimdiki gibi olmaz.

benimkide akşam saatlerinde ve gece yatarken hareketleniyor, galiba gündüzleri çoğunlukla uyuyor :)

Göğüs pompası duygunun dediği gibi gerek olırsa hemen alınıver ama telsiz lazım gibi ne hoş hediye gelmiş kimden merak ettim oldukça yakın birisi olmalı ama telsizler için de radyasyon yayıyor bebeğe zararlı diyolar.

şimdiden o zamanları düşünme :))) o zaman daha kolay olacak, çok zorda kalındımı zaten 6 aydan sonra ek gıdalar verilebiliyor.. şimdiki gibi olmaz.
Kimisinin semptomlaro doğumdan sonra geçiyomuş i şallah benim de öyle olır:)

canım bir akrabama doğum yaptığında hediye olarak 2 tane birden gelmiş. birini çıkartıp bana verdi. yani o da satın alıp vermedi ama yine de aynı derece sevindim. bu arada ithalat ihracatla uğraştığım günlerden bir bilgi geçeyim; aklında bulunsun ab ve amerikada tüm elektrikli aletlerde rohs denen bir kural var. elektrikli aletlerin yayabileceği radyasyon miktarı kanunlarla kısıtlanmış durumda. aynı şekilde ce belgelerinde de radyasyonla ilgili denetimler yapılıyor. üretici firmalar ürünlerinin sağlığa uygun olduğunu sertifikalandırmak zorunda. eğer bu sertifikaları olmazsa ab ülkeleri ve amerikada mal satamadıkları gibi, ihracat ithalatı da yapılamıyor. yani ab ve amerikan markalarının ürünlerinde radyasyon endişesi duymaya pek gerek yok. ama adı sanı duyulmadık çin malı ürünlerden daima kork. onların zaten her şeyleri şaibeli.

neyseki sona geldim işte giremiyorum malum eleman olunca yanımda yazamıyorum. akşamlarıda yorgun oluyorum. valla ilk gün gösterdim biraz snra dank etti ama 4 günde ne kadr ne öğretebilriim bazı bilgilere hakim olmayınca ne kadarda anlatsam boş. artık bu saatten sonrasıda beni ilgilendirmez zaten ben önüme bakarım.

çok güzel bir hediyeymiş daha çok kraft ve wee marka görüyorum ben zaten. bence iyidir ein ol. iyi olmasa bile en azından para vermedin. hani para verip memnun kalmamakta var. benim arkadaş hep dediğin o kalkandan kullandı ama demesine göre insan istiyorki bebekle temasım olsun diyordu ama bence yalan onunda kolayına geldi bu durum :)

benim göğüsle hamileliğin ilk zamanlarında çok feciydi allah göstermesin içlerinde yara var gibi yanıyordu. epeyce devam etti sonra geçti. heralde süt kanallarımı ne oluşuyordu. ama şimdi maşallahı var benimki fındık kadar memişlerim varken şimdi koca hoştayn memikli oldum (hoştayn ne demek bende bilmiyorum eşimin tabiri öyle ne demekse artık :))

bu arada sizin mide yanmalarınız oluyormu. bende başladı hani yediklerimdenmi diyorum ama uzun süre yemek yemediğimde oluyor bu defada açlıktanmı diyorum. artık yemek yemeğe korkuyorum. çok şükür dayanılmıycak gibi değil ama genede yanma olması huzursuz ediyor insanı. birde şey sorayım. sizde akıntı oluyormu bende bu ara yoğun gibi acaba normalmi?

Merhaba arkadaslar
ben progen 300 75toz olarak 5 gun vuruldum 10.gun kont.gittigimde 13mmlik yumurta vardi 2 gun daha 75toz vur dediler yani toplam 7 gun vurulmus oluyorum.belime bisey oldu yuruyemiyorum suan sol ayagim kitlendi bel agrisindan normal mi?birde iliskiden sonra 2kere kan geldi biri normal kan rengi digeri cok acik pembeydi yarin kont.gidince sorcam drlara ama birde size danisiyim dedim bu konuda bilginiz varmi?

hoştayn(holstein) bir inek cinsi:)))) hollanda dan ithal edilen, çok süt vermesiyle ve bizim yerli ineklere göre daha iri olmasıyla ünlü bir cins:)))
bende de feci mide yanması oluyor. kötü yanı bir de reflüyle birlikte oluyor ve mide asidi yemek borumu yakıyor. bir yerde okumuştum, hem bebek mideye baskı yaptığı için hem de safraya baskı yapıp fazla safra salgılanmasına sebep olduğundan oluyormuş galiba. benim doktor arada gaviscon ya da rennie tarzı bir şey içebilirsin demişti. genelde az bir şey karbonatlı su ya da soda falan içip geçiştiriyorum ama çok dayanılmayacak gibi olursa bir tane gaviscon alıyorum. içmezsem saatlerce sürüyor, hatta gece devam ediyor, sabah reflüden yemek borum yanmış, boğazım acıyarak uyanıyorum. bütün gece gelen asit yüzünden sesim falan da kısılmış oluyor.
bende bazen gelen su gibi kıvamsız beyaz bir akıntı var. sanırım hormonlar sebep oluyor.

arkadaşım ayağının kilitlenmesi normal değil. iğnelerle bir ilgisi olacağını sanmıyorum(sonuçta iğneyi karnından ya da koldan yapmış olmalısın) ama sen bir doktora görün. anlattığın durum benim de geçirdiğim siyatiğe benziyor. benim hamilelik siyatiğiydi ama seninki ters bir hareketten olmuş olabilir. fizik tedavi hareketleri var yapıyorsun düzeliyor. istersen internetten de siyatik diye bak. hareketleri görürsün. hani bir denersin bakalım rahatlatıyor mu? kan gelmesinin de normal olduğunu sanmıyorum. doktoruna muhakkak belirt.

Sagol suan hastanedeyim mutlaka soylicem tesekkur ederim.

duygucum benimde göğüsler büyüdü, karında büyüdükçe sanırım birbirine dayanacaklar :)) artık millette farkediyor, hayırlı olsunlar başladı. az önce müdürüm nasıl bebek, tahliller falan iyimi dedi. yanında bir adam vardı kaç aylık dedi.5.5 a yaklaştık dedim. benim hanım 4 aylık hamile ama sizin iki katınız, 2li 3 lü test yaptık iyi çıktı dedi. ilgili baba :))

benimde mide yanmalarım oluyor ama çok değil. çok nadirde reflü gibi geriye kaçmada olabiliyor.
akıntıya gelince anlatmışmıydım bilmiyorum ama benimde akıntı çok oldu sarımtrak ve kokudanda rahatsız olunca doktora söyledim doktor 7 tane fitil verdi. prospektüsünü okuyunca ve kan pıhtılaşmayı engelleyici ilaç kullananların kullanmaması gerektiğini okuyunca kullanmadım. kontrole gittiğimde durumu anlatıp kullanmadığımı söyledim, oda kanı sulandıracağından bir sıkıntı yok, kullanmazsam ilerler ve erken doğumu tetikler, akıntıyı sevmeyiz dedi. bende kullanmaya başladım, bu akşam sonuncuyu koyacam :)

ya biz o ilaçları kullanmaya başladığımızda bize tedavi süresince ilişki yasak dediler. zaten biz o gün bugündür o yasağı sürdürüyoruz :)) sen iğne olurken neden ilşkiye girdinizki. sizi uyarmadılar mı?

Aaa yok uyarmadilar bende adet bitince basladim bebek calismalarina ayy dr soylemesemmi kizar falan belkide belim ondan boyle oldu.

Aaa yok uyarmadilar bende adet bitince basladim bebek calismalarina ayy dr soylemesemmi kizar falan belkide belim ondan boyle oldu.

arkadaşım doktora söyle. sonay arkadaşımla biz tüp yaptık, sen aşılama yapmışın sanırım. üstelik üstüne adet görmüşün. o yüzden durumun farklıdır. hem kızarsa kızsın canım, canından kıymetli mi?

Soyledim bel agrisi icin ilacdandir dedi kan icinde bilemiyorum dedi.yok daha asilama olmadim ignelere basladim ama yumurta gene buyumemis.pazartesi gitcem tekrar buyurse catlatip asilama yapilcak ama moralim cok bozuk suan

Soyledim bel agrisi icin ilacdandir dedi kan icinde bilemiyorum dedi.yok daha asilama olmadim ignelere basladim ama yumurta gene buyumemis.pazartesi gitcem tekrar buyurse catlatip asilama yapilcak ama moralim cok bozuk suan

aşılama olunca belki yasak değildir. bizimki tüp olduğu için yasak olabilir. bozma moralini inşallah büyür ve aşılaman yapılır.

aşılama olunca belki yasak değildir. bizimki tüp olduğu için yasak olabilir. bozma moralini inşallah büyür ve aşılaman yapılır.
Sagol daha 12.gun ve biri 13.5 biri 10.5 yumurta var buyur mu buyur herhalde bilemiyorum siz hamilesiniz bana dua edin arkadaslar

ben başka bir şey sormak istiyorum. bu şeker yüklemesinde sadece kan mı veriliyor yoksa idrar da verilecek mi? ona göre hastane seçcem. idrar da varsa, sabah zaten mesanem dolu uyanıyorum, uzak bir yerler seçmeyeyim. en yakın yerde gidip yaptırayım.

nevincim ben yarın sabah iyi uyanırsam gidip yaptıracağım. aslında salı yaptırsam bedava olacaktı ama o gün tetenoz, normal kan tahlilleri ve kan sulandırıcı iğnede olunca cok olur düşüncesiyle yarın gidip 70 tl verip yaptırmayı düşünüyorum. idrar veriliyormu bilmiyorum. yarın idrar alırlarsa sana mesaj atarım sıkışık git diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…