Kızlar sizden kıskandım minnak göbeğimin fotoğrafını çektim. birkaç da kıyafet kombini yaptım hamile kreasyonu diyelim :) bana fikir verirseniz sevinirim.
fotolar maillerinizde :)
kızlar gemen dıgıl a hastane odası süsleme yazdım görsellerden baktım. millet abartıp kendi nevresimini pikesini falan sermiş yatağa mavili pembelii. oof hastane için bu kadar abartmaya gerek yok bence yaa. ama ya diğer doğuranlar yaparsa bizim odalarımız süssüz mü kalacak gıı :)
duygucum inmez doğumdan önce deme sen akşamları uzanınca ayaklarının altına 1-2 yastık koy kalp seviyenden biraz daha yukarda olsun. bak nasıl iniyor o zaman. yani büyük konuşmiyım ama şişlikler yerçekiminden oluyor mümkün olduğunca bu şekilde istirahat et ki ayaklarda biriken ödem ve kan akışı yukarı doğru gitsin. bu şekilde rahime de daha çok kan gidiyormuş.
balonlara gelince hani doğum yaklaşınca üf üf üf üf diye nefes alıp veriliyor ya işte o enerciyi balonlar için kullanırız. üf üf bu bitti getir bi balon daha üf üf ayyyy geliyor galiba son bitane daha
çok abartmadan nacizhane bir kapı süsü üç beş tül yaparız artık. dediğin gibi fotoğraf çekilecek güzel gözüksün. bana da cumartesi olmuyor artık yaaaa 1 ay geçti şu 2 gün geçmiyor. sen de erken gitme hastaneye orda beklemek daha stresli olur. bir de bana idrara sıkışık bakıcak rahim ağzı uzunluğundan dolayı. randevum da saat 10 da. o saate sıkışamam ki. yani kahvaltıdan sonra hiç girmemem lazım tuvalete artık öyle yaparım. bir de geçen sefer ille tatlı yicem belki cinsiyetini söyler diye çikolata ve meyvesuyu yedim. beklerken de stresten şiştim. çıkınca çok midem bulandı. bu sefer yemicem hiçbişey. bi bebek iyi rahim uzunluğu da iyi desin. oynamıyorsa zaten git tatlı ye sonra gel der.
ya çatı muaynesinde doktor baya bikaç parmağını rahimağzından içeri sokup evirip çeviriyormuş. spekulumları taktırdık o kadar oralara genişlemiştir zaten sen kendini sıkma rahat ol yeter. senin canın acımaz. aslansın sen :)
elifiiimmm ben ilk defa gördüm seni :) minnacıık bir göbeğin var ama hamile olduğun tam anlaşılmıyor. bence elbise süper olmuş. 2. seçeneğimde 0290 veya 0301. ayakkabıları da cok beğendim.
şunuda söyliyim yani bende öyle oldu.. göbeğimin üstüne gelen herşey rahatsız ediyor beni, özellikle akşamları dahada şiştiğim için tahammül edemiyorum. hamilelik için aldığım şeyler bile dar geliyor artık. yani sen bu şalvarı falan en fazla 7 aya kadar giyersin. sonrada benim gibi anne modeli penye gecelik alıp hemde XL, ancak onlarla dolaşırsın :). bu hafta yıkayınca eşimin penyesini giydim o bile sıcak geldi, sonra yüzücü atletini giydim onla takılıyorum. her ne kadar koltuk altı açıklığı belime kadar inip yanlardan göğüslerim çıksada evde rahat oluyor, yoksa nefes alamıyorum.
hee işte öyle mütevazii göbeğimi çekeyim dedim akşamları daha çok şişiyor ama normali bu.ee çıkmış mı bari göbüş ?
bu arada hamile donlarımı da dizdim. pendikten aldım M bedenler hep tükenmiş 1 tanesini 4 lira dan buldum biyerden. diğer 2 sini de 5 tl ye 3 tane beyaz aldım. 2 tane de ekru vardı evde şahinler marka anamların ordan almıştım aynı dona orda 6 tl vermiştim. 4 tl -5tl-6tl ne kadar fark var dimi. 5 tane şimdilik artık yetiyor.
ya elbise biraz kısa. oturunca falan baya bacaklarımın yarısına çıkıyor. yaşlı başlı insanlar akrabalar var. bir de insanın bacak arası terler hava da çok sıcak oralarda yelleyemem dePP
artık şalvarlı bir kombin yapıcam.
ben de aslında hevesli değildim odaya. hatta senle konuşuyorduk ya başlarda komodini bolaştırız bebeğin eşyalarını ona koyarız ahşap da bir beşik alırız falan diye. ama siz böyle hazırlandıkça canım çekiyor. bir de nasılsa yapılacak hazır olsun herşeyi odasına yerleşsin isterim yine de 28. haftadan önce kalkışmam. yazın öyle alışverişe çıkmam gittiğim yerde görürsem beğenirsem artık rengini pembe mavi neyse seçer öyle alırım. toptan yapmam zaten böyle senin gibi gördükçe gittikçe. english home un nevresimlerini çok beğendim mesela. böyle gördükçe alırım işte. sonra dediğin gibi bir ramazan geçsin ağustos falan geçsin ağustosun başında zaten ayrıntılı ultrasonumuz var. sonra eylül de hızlandırırım işte.
ya ben NBB marka kilot almıştım 4 lira sonrada zam geldi 4,90 olmuş. geçende aynı markayı emin önünde sordum 7 lira dediani bakmayın adı çıkmış oranın cidden kazık orası. bende de 4 tane var 2 de valize koydum. idare ediyorum işte hastane için siyah aldım ne bilim hani kan vs bulaşırsa içim ürpermesin diye siyah alayım dedim yoksam sevmem siyah don. senin göbekte daha çok çıkmamış. eşim geçen gün diyorki ya milletin göbeğine bakıyorumda kocamaaan bizimki çok büyümedi acaba bebek zayıfmı doktor ne diyor dedi:)) bugün 36 hafta olduk primadan mail gelmişde 9. ay diyor yuuh oakadr oldukmu dedim:)) bu ara bir tuhaflık var doğum düşüncesiyle ilgili. hani korku desen değil heyecan desen bir nötrlü var ama çözemedim. mesela normal diye tutturdum ama acıusına dayanabilirmiyim diye aklıma bile gelmiyor. nasıl olcak hiç bilmiyorum (.
kizlar merhaba, dun aksamustu kusadasina donduk, ctesi gecesi de istanbula donuyoruz. sanirim bu arada sizler sus pus islerine dalmisiniz. gonderdiginiz mailleri gordum. sonaycan senin sekerler pek guzel. elifcim senin kapi susu, sekerler falan da cok guzel olmus. ben de ilk gelir gelmez izmirden perdemle avizeyi aldim. mobilyaci da ptesi teslimat yapacak. yerlesince odanin fotografini cekip size yollarim. bu arada ayaklarim cok daha fazla sismeye basladi. sonuna kadar dikkat ediyorum ama neden bu kadar cok sisiyorlar anlamis degilim. 1,5 ay daha katlancam artik... benden haberler bu kadar. cepten yazmak zaten zor oluyor. dondugumde konusuruz.
bebeğin kilosundan ne kadar geliştiği belli işte canım. senin kalçaların geniş olduğu için içerde daha çok yer var demekki dışa doğru çok büyümemiş. önemli olan sağlıklı olması. kuzenim ilk bebeğini 2500 gr doğurdu. ama tastamam ve sağlıklıydı. sonradan kilo da alırlar. ben de bir 2500 gk ı görsem 3000 gk ı hiç düşünmicem yani.
ben de siyah çamaşır hiç sevmem. beyazlarla atamıyosun ayrı yıkamak gerekiyor falan. ama iyi düşünmüşsün koyu renk olmasını. pedlerini de uzun al yatarken arkadan kaçak olmasın :) malum 9 ayın adeti bolaşıcak. yani çok olmaz ama normal adet gibi bikaç gün yoğun kanama olabilir sonra o 40 gün dedikleri lekelenme şeklinde sürüyor. kürtajımda yaşadım. lohusalıktan bir farkı yok kendine dikkat ediceksin demişti doktorum. kürtajdan 45 gün sonra da normal adetimi olmuştum.
ya ben de hiçbirşeye üye olmadım. nevin demişti aslında numune gönderen nereler vardı unuttum bile. milupa ve primaydı sanırım başka yok aklımda. mustela nın bebek şampuanı ve besleyici göğüs kreminin numuneleri var seminer de vermişlerdi okadar. milupa mamalarını gönderiyomuş falan baya bişiler veriyomuş. nivea da sanırım. kk da okumuştum herkes numune istiyomuş kayıt yaptırıyolarmış falan ama bana o işlerle uğraşmak bile angarya geliyor. üç beş bedava şey gelicek diye onların takip yükünü çekmek istemiyorum
doğum için de ben eskiden yani bu tedavileri yaşamadan önce sezeryanla doğurana burnumu kıvırarak bakardım oda doğum mu ben normal yapıcam çatır çatır doğurucam derdim. ama tedavide çok yoruldum. ağrı acı olarak değil de psikolojik olarak. artık acı çekmek istemiyorum bebek sahibi olmaya çalışırken her bakımdan acı şeyler yaşadık. istemiyorum sanırım normal doğumu. sancısını acısını da geçtim bebeğe bişey olur korkusu var bende. sorun olmazsa epidural sezeryan isticem. bakalım ama normal yapabilirsin derse de belki 4 cm açılma olana kadar dayanır öyle epidural alırım. bakalım sen nasıl tecrübe edineceksin.
hissizlik daha şimdiden bende bile var. seni henüz anlayamam da doğumda korku heyecan hepsi birarada olur heralde. hissettiğin bizde tedavilerden kalma soğukkanlılık bence. hala yere sağlam basma isteği. bir kaptıramadık kendimizi hamileliğe. kucağımıza almadan da inanamicaz galiba.
kızlar gemen dıgıl a hastane odası süsleme yazdım görsellerden baktım. millet abartıp kendi nevresimini pikesini falan sermiş yatağa mavili pembelii. oof hastane için bu kadar abartmaya gerek yok bence yaa. ama ya diğer doğuranlar yaparsa bizim odalarımız süssüz mü kalacak gıı :)
elifiiimmm ben ilk defa gördüm seni :) minnacıık bir göbeğin var ama hamile olduğun tam anlaşılmıyor. bence elbise süper olmuş. 2. seçeneğimde 0290 veya 0301. ayakkabıları da cok beğendim.
şunuda söyliyim yani bende öyle oldu.. göbeğimin üstüne gelen herşey rahatsız ediyor beni, özellikle akşamları dahada şiştiğim için tahammül edemiyorum. hamilelik için aldığım şeyler bile dar geliyor artık. yani sen bu şalvarı falan en fazla 7 aya kadar giyersin. sonrada benim gibi anne modeli penye gecelik alıp hemde XL, ancak onlarla dolaşırsın :). bu hafta yıkayınca eşimin penyesini giydim o bile sıcak geldi, sonra yüzücü atletini giydim onla takılıyorum. her ne kadar koltuk altı açıklığı belime kadar inip yanlardan göğüslerim çıksada evde rahat oluyor, yoksa nefes alamıyorum.
ya kızlar bakmayın benim süs püs işlerine daldığıma. başkası yapıyor olsa aman görmemişin bir çocuğu olmuş derdim inanın sanrıım şuan bunları düşünüyor olmam doğumun ağrı ve sancısını unutmak içindr. heralde kendimi oyalamak istiyorum diğer türlü oturup kötü şeyler düşünücem. oda süslemeside öyle olayın b.kunu çıkarmak gibi bişey yapmam kalacağım gün sayısına göre yaparım. 2 gün kalrısam kapı süsünü onlar takmazsa evdekini götürürüm birde bikaç balon şişirtim uygun yerlere asarız. yoksa öyle tüller yazlar falan olmaz yani. eşim zaten benim telaşımdan ilgilenemez kardeşlerim gelirse onları tembihlerim ama onlarda gelemeyebilir. yani yaparsa onlar yapar. yoksa eşimden yapmasıı beklemem. haa sancı çekerken kalkıp oda süslersem millete iş bırakmayım diye şaşmayın yani :))) belki süsleme yaparken doğar bebek:)
ya ben dışarlarda dolandığımda şişer iniyor evde koltukta oturduğumda gene şişiyor yle uzanamıorumda ter basıyor koltuk yakıor. ama bu ara yatarken yastık koyuyorum işleri indi epey. ama ne kadr insede belli başlı yerlerde gene duruyor. yarında eğitie gidicem kesin oturmaktan çok şişer. benimkinin şişmemesi için sürekli gezmem yada uzanıp sürekli yastık koymam gerek.
valla elifcan dediğin doğru elle muayene olcak. kuzenm tüp tedavisinde olmuşta böyle bir muayene doktor resmen kolunu soktu diyor:(( sende var gazı tabi nede olsa parmağı yiycek olan benim. ya hadi o parmağı yedim bari normal olsun parağı yediklten sonra sezeryan olursa ona yanarım :) hakkını versek bari.
bu arada o bahsettiğin siteleirnhepsine üyeyim. nivea molfiks prima milupa vs. dha kimseden 1 çöp gelmedi. hani bilgi amaçlı mail bile gelmiyor. sadece prima aylık mail atıyor .
aynen bende öyle dolanıyorum evin içinde düşünki yazlık elbiseler bile sıcak geliyor bende don atlet geizyorum. atlet kendi atletlerim büyük vardı bir kaç tane babaanne atletinden olar oluyor. don ise eşimin boxerlarını yiyorum valla çok rahat oluyor napim gelen gidende yok ohh pöfür pöfür oluyor diğer türlü üzerimdeki 1 tişört bile feci batıyor hemen soyunup dökünüyorum. dediğiniz gibi bende akşamları çok şişiyorum az yesem bile bir gerginlik oluyor. hatta akşam yürüyüşlerinde zorlanıyorum hani kilo yada karnınım büyüklüğünden değil. bebek iyice byüdüde aşağımı çekiyor neyse karnımın altı inanılmaz geriliyor.
kızlar bu arada günlük 1,5 lt su çtim şu ana kadar ve inanırmısınız idrarımın rengi açıldı. içmeye devam bu durumda. birde günde 2 adet hurma yemeye başladım doğuma faydası varmış diyorlar ya bakalım görcez.
hoşgeldin nevin. iyi gezdin valla sıcaklarda. o kadar gezersen şişer tabi ayakların :))) şaka bir yanada havalar çok sıcak artık şişmesi çok normal. benimde son 1 haftadır şişiyor hatta geçen akşam yürüyüşe çıktıkta eşimin terliğini giydim:)) uzun elbsee giymiştim altında görünmez dedim görünsede umrum değldi valla hem havada kararmıştı:)) ama bu saatten sonra artık inmez doğumdan sonra ancak inerler. bende tuzu azaltttım diyelim bakalım ne kadar başarılı olucam. birde bol su içmek gerekiyormuş. gerçi her şeyi yapıyorum diyorsun ama. olcak o kadarda bişey kalmadı zaten.bu arada kapı süsü şekerler falan elifin değil benimdi :))) yanlış yazdın heralde. bizde mobilya işini başkasına verdik adam en geç 4 temmuzda getirecekti. ama bu h.sonu getirebilrim demiş bakalım 15 günde yaptı yani. nasıl bişey çıkacak. perdelerimin kumaşlarını beğendim ama mobilya gelip yerleşince ölçüsünü alıp perdeciyi arayıp başla dikime diycem.
kız sonay ben ne şişircem balonu babası şişirsin ben doğumdayken hani çıkınca foto falan çekmek için yoksa zaten gözümüz görmez süsü püsü ama eşim durmaz foto çekmek isterse oda biraz süslü olsun. birde oda kapısına asılan süsleri hastane takmıyr herkes kendi takıyor. bakalım şimdiki planlar böyle ama o gün ne olur bilinmez. pazartesi randevum 9,20 deydi doktor ameliyatamı ne gircekmiş 10,20 ye aldılar kesin girmem 11 i bulurbir an önce o muayeneyi olup kurtulmk istiyordum ((
duygucum inmez doğumdan önce deme sen akşamları uzanınca ayaklarının altına 1-2 yastık koy kalp seviyenden biraz daha yukarda olsun. bak nasıl iniyor o zaman. yani büyük konuşmiyım ama şişlikler yerçekiminden oluyor mümkün olduğunca bu şekilde istirahat et ki ayaklarda biriken ödem ve kan akışı yukarı doğru gitsin. bu şekilde rahime de daha çok kan gidiyormuş.
balonlara gelince hani doğum yaklaşınca üf üf üf üf diye nefes alıp veriliyor ya işte o enerciyi balonlar için kullanırız. üf üf bu bitti getir bi balon daha üf üf ayyyy geliyor galiba son bitane daha
çok abartmadan nacizhane bir kapı süsü üç beş tül yaparız artık. dediğin gibi fotoğraf çekilecek güzel gözüksün. bana da cumartesi olmuyor artık yaaaa 1 ay geçti şu 2 gün geçmiyor. sen de erken gitme hastaneye orda beklemek daha stresli olur. bir de bana idrara sıkışık bakıcak rahim ağzı uzunluğundan dolayı. randevum da saat 10 da. o saate sıkışamam ki. yani kahvaltıdan sonra hiç girmemem lazım tuvalete artık öyle yaparım. bir de geçen sefer ille tatlı yicem belki cinsiyetini söyler diye çikolata ve meyvesuyu yedim. beklerken de stresten şiştim. çıkınca çok midem bulandı. bu sefer yemicem hiçbişey. bi bebek iyi rahim uzunluğu da iyi desin. oynamıyorsa zaten git tatlı ye sonra gel der.
ya çatı muaynesinde doktor baya bikaç parmağını rahimağzından içeri sokup evirip çeviriyormuş. spekulumları taktırdık o kadar oralara genişlemiştir zaten sen kendini sıkma rahat ol yeter. senin canın acımaz. aslansın sen :)
bende hiçbiryere üye olmadım. hiç uğraşasım yok.
doğum konusunda iğnelerden ve eskiden beri istediğim için sezeryan olacam.nevinle, eğitimde epidural olanlarla konuştuktan sonra epidural olmaya karar vermiştim. doktorumla konuşunca zayıf kadınlarda yaklaşık 1 hafta süren başağrısı oluyor diyince vazgeçtim gibi. yani sonuçta ikisindede ameliyat. biri uyanık diğeri uyur vaziyette. 1 hafta başağrısı çekeceğime tam anesteziyle yapalım diyorum. yinede o vakit geldiğinde o ruh halimle karar değiştirebilirim. söylemişmiydim tam anestezi ile epidural arasında 400 tl fark var.
balon şişirmeyle ilgi aynı şey gelmiş aklımıza, illede duyguya şişirtecez yani :) kızlar şurda 2/3 gün kaldı muayeneye. pazartesi güzel haberlerinizi alcaz. bende pazartesi akşamı gidicem. peşpeşe dizildik
ya ben dışarlarda dolandığımda şişer iniyor evde koltukta oturduğumda gene şişiyor yle uzanamıorumda ter basıyor koltuk yakıor. ama bu ara yatarken yastık koyuyorum işleri indi epey. ama ne kadr insede belli başlı yerlerde gene duruyor. yarında eğitie gidicem kesin oturmaktan çok şişer. benimkinin şişmemesi için sürekli gezmem yada uzanıp sürekli yastık koymam gerek.
valla elifcan dediğin doğru elle muayene olcak. kuzenm tüp tedavisinde olmuşta böyle bir muayene doktor resmen kolunu soktu diyor:(( sende var gazı tabi nede olsa parmağı yiycek olan benim. ya hadi o parmağı yedim bari normal olsun parağı yediklten sonra sezeryan olursa ona yanarım :) hakkını versek bari.
bu arada o bahsettiğin siteleirnhepsine üyeyim. nivea molfiks prima milupa vs. dha kimseden 1 çöp gelmedi. hani bilgi amaçlı mail bile gelmiyor. sadece prima aylık mail atıyor .
aynen bende öyle dolanıyorum evin içinde düşünki yazlık elbiseler bile sıcak geliyor bende don atlet geizyorum. atlet kendi atletlerim büyük vardı bir kaç tane babaanne atletinden olar oluyor. don ise eşimin boxerlarını yiyorum valla çok rahat oluyor napim gelen gidende yok ohh pöfür pöfür oluyor diğer türlü üzerimdeki 1 tişört bile feci batıyor hemen soyunup dökünüyorum. dediğiniz gibi bende akşamları çok şişiyorum az yesem bile bir gerginlik oluyor. hatta akşam yürüyüşlerinde zorlanıyorum hani kilo yada karnınım büyüklüğünden değil. bebek iyice byüdüde aşağımı çekiyor neyse karnımın altı inanılmaz geriliyor.
kızlar bu arada günlük 1,5 lt su çtim şu ana kadar ve inanırmısınız idrarımın rengi açıldı. içmeye devam bu durumda. birde günde 2 adet hurma yemeye başladım doğuma faydası varmış diyorlar ya bakalım görcez.
siz hastanelerinizin doğum ücretlerini öğrendiniz mi kızlar?
bu arada geçen sefer anneme gittiğimizde topkapı da oturan bir arkadaşımıza gittik bebekleri oldu. o da epidural almış. boylu poslu bir kızdı. çok kilosu da yoktu ama senin gibi zapzayıf da değildi. onda da olmuş 1 hafta baş ağrısı.
yani değer mi acaba o anı canlı yaşamak için o baş ağrısını çekmeye? sonra bebekle 1 hafta baş ağrılı geçireceksin. kızcağız hiçbir ilaç fayda etmedi diyor. hayırlısı ve kısmet diyelim artık.
ben de hiç üye olmak istemiyorum. göndermesinler hiçbişey istemiyorum. ilk gebeliğimde milupa ya üye olmuştum. sonra düşük oldu. bana 1 sene her ay mail gönderdiler. çok etkilendim. bikaç kez üyelikten çıktım işe yaramadı. en son mail attım sonra çıkardılar sanırım artık göndermiyolar. tekrar da bulaşmak istemiyorum. alıp alıp deneriz bebeğe neyi beğenirse onu yediririz ek gıda ya başlayınca da. bez konusunda da prima alırız ilk zamanlar sonra cildine göre bakarız duruma.
evet hepimiz peşpeşe. ben cumartesi doktordan sonra sarıyer e gidicem. arkadaşlarımız davet etti. belki 1 gece kalırız yada gece geç vakit döneriz ama ben yolda telefondan hemen güzel haberler alırsam uçururum size. akşamüzeri pazara inicem biraz çok bunaldım evde hava da esiyor zaten eşim de gelicek arabayla dönücez yine belki 10 tl ye 1-2 bol blüz bulurum. görümcemin de olsa emanet şeyi sevmem. düğünde giyersem giyerim birisini sonra yıkarım hepsini geri veririm. kendimin olsun 1-2 tane olsun..
ELİFİM doktorumda aynısını söyledi valla. ben yaparım ama böylede bir durum var, ağrı kesici veriyoruz ama yinede etkili olmuyor, ben söylemiş olayım sen ona göre kararını ver dedi. her kadında olmamış ama cogunlukta oluyormuş. 1 hafta baş ağrısıyla gelen gidenle bebekle ugrasılmaz. ben tam anesteziyle olup sonrasındaki ağrıyada 15 dk dayanırım.
benim doguma 1400 tl dediler galiba. o zamana değişir mi, yada ek şeyler çıkarmı bilmiyorum.
ohh ne güzel gezin gezin :) ben artık 10 dakika yürüyüp çarşıya bile gidemem. bu fıtık belası eksiktiolmayaydı ne güzel yürüyüş yapıp gezebilirdim. eğer fıtık dışarı fırlarsa elimle içeri bastırıp doktora gidecekmişiz. inşallah öyle bişey olmadan şu 40 günü geçiririz.
hamile kıyafeti olarak şu anda pek bişey alma, evdekilerle idare et. büyüdükçe ucuz bikaç bişey al yeter. ben calıstıgım icin mecburiyetten aldım, birde sonrasında kardeşimde giyeceği için pek acımadım.
ben daha önceden 2 kez narkoz aldım. birisi 2005 de burun ameliyatımda. ikincisi de yumurta toplama işleminde. ayılırken ikisinde de hiç zorluk yaşamadım. hatta şimdi aklıma geliyor. opu ma sadık bey yetişememiş ve alev hanım yapmıştı. uyandığımda sadık bey başucumdaydı gelmiş ve bana bilgileri veriyordu. adamı dinlerken hıçkırık tutmuştu. narkozdan sanırım tutamıyodum bi yandan hı hı diye dinliyodum ama sonra söylediklerinin hepsini unuttum eşime sormuştum neler dedi diye. sonra bir bir aklıma gelmeye başladı. hatta doktor sözünü bitirince uyku moduna geçmişim yine. eşime zaten hatırlamaz bu söylediklerimi odada yine konuşuruz demiş
ben de baş ağrısına dayanamam. normalde çok yaşayan bir insan değilim baş ağrısı o yüzden olduğunda hiç hoşlanmam. hamilelikte oluyor bazen. yani 1 hafta az değil ilaca rağmen geçmicek. bir de emzireceğiz. 1-2 gün deseler neyse de 1 hafta olunca ben de düşünüyorum yani. tam bayılmada hiçsorun yaşamadım. yine bayılırız anasını satayım. ama işte epiduralde hemen çıkarmıyomuşlar beldeki hortumu odaya gelince de takılı duruyomuş baya ağrılar açısından rahat oluyormuş. bilmiyoruz bakalım zaman neyi gösterecek. ben daha sormadım ama medikalde de o civarda bişeydir. senin hastanenin adı neydi sonay?
ay nasıl yani çıkınca elinle içine sokup doktora gitmek ? çok dikkat et o zaman sen. ben de hamilelikten sonra da giyilebilecek şeyleri tercih ettim. bir son aylarda kot pantolona ihtiyaç duyabilirim kışa girecez ya malum. ama havalar artık ılıman geçiyor belki ihtiyaç bile olmaz. bakıcaz artık.
leennn boşveer elalemi. dediğin gibi sen evini süsle süslersen, orda kalacağımız 2 gece ya olur ya olmaz. oraya yapacağımızı evimize yaparız ki zaten onu bile yapabileceğimi sanmıyorum. bende sanmıyorum sanmıyorum deyip halay başımızdan görüncede teyy teeyy teeyyy deyip peşinden gidiveriyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?