Evet ya metabolizma yavas calisiyor bende sorma ins.su rapor sorunsuz bir ciksa da yapsam artik tup bebisi :)metabolizmanı düzenlediği için zaten kilo verirsin. şuanda az çalıştığı için zaten kilo almışsındır. biz iyiyiz çok şükür dün kontrol vardı herşey yolunda. darısı en kısa zamanda senin başına olsun inşallah.
Merhaba canım, sen aşılamada puregon kullandın değilmi, bir yerde aşırı saçlarım döküldü demişsin, benimde çok döküldü, onunla bağlantısı varmıdır acep:26: benimde 2 negatif aşılamam var, galiba tüpe geçilecek
bence de en güzeli. bir arkadaşım da aldığı ıslak mendilleri suyun altında akıtıp öyle siliyordu :) o da mantıksız o zaman ıslak mendilleri alma pamuğu ıslat dimi ama. belki de sadece pamuk ve su daha iyidir deneyerek görücez. ama az kullanmak en güzeli neticede kimyasallar ve havalanmıyor popoları bezi takıveriyosun yeniden o yüzden uçucu olmuyor.
doktorun ayrı olunca ayrıca para ödediniz tabiki. benim doktorum hastanemde o yüzden sorun yok. hatta muhasebede eniştemin bir akrabası çalışıyor belki bize indirim bile yapar istediğimiz odayı da ayarlar.
bebekler ters mi tepiyor diyorsun beraya uslu dedik çakal çıktı :) sağlıklı olsunlarda doğunca görücez bakalım :)
bu arada sen epidural olmayınca bebeğin doğuş anını göremedin ya ameliyathanedikelre verdiniz mi fotoğraf makinasını? resim çekiyolar mı öyle yada doğuş anını videoya alıyolar mı? ben öyle bişey mi yapsam diyorum da?
selam güzel anneler. biizm dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kilosu boyu, kalça ultrasonu temiz sorunsuz. boyumuz 2 cm uzunmuş yaına göre. kiosu ortlamadaymış 4,160 kg. yarında ilk aşımız var sağlık ocağınagötürcem. doktora sordum bu aşı ateş yaparmı sanmam ama yaparsa fitil kullanırsın demişti.( bir önceki gidişimde yazıştı evde bulunsun demişti.) kuzenimede sordum ilk yaptırdığım aşı ateş yapmad dedi. yani hepatit aşısı demekki ateş yapmıyor. nevin senle konuştukya tandem testini dr. sülüman bize bilgisini vermiş. ama dediğin gibi ben yaptırmadım. iyikide yaptırmamışım çünkü şifada verdiğimiz topuk kanını tandem yöntemiyle analiz ediliyor diye bir kağıt bldum. yai bize tandem testi yapılmış. o sonuçarı şifadan almam gereke sadece. dr. sonuçlara baktı bişey yok dedi ama genede dosyada bulnması için alıcam.
bu arada bez konusunda carrefourdaki araştırmama göre en pahalı prima sonra huggies sonra molfix. ve pampersin ıslak mendilleri 3 lü paket 5,90 demiştin ya alayım dedim yoktu te olarak vardı o da 3,5 tl miydi neydi. uni baby jokerde 50 tl 12 li paket. metroda ise 43 tl. ama sadece ıslak mendil içinde metroya gitmek istemiyorum. sen gene anında gördüğün indirim olursa haber et bana bende büyük beden bez alıp depolıyayım:)))
elifcan seninde herşey maşallh yolunda gidiyor inş sende sağ salim kızın alırsın kucağına sonrada senin bez telaşın araştırman başlar. ama bana ilerde bşey sorarsan hatırlamayabilirim çünkü çok çabuk unutuyorum. hatta ierde beraya anlatacağım anımda kalmayacak bu yüzden bir çok şeyi not olarak yazmak istiyorum. içtiğim onca omega bşa gitti :))) bu arad 75 lik şeker yükleesinden korkma öyle bildiğimiz şerbet gibi değil hatta limon götür bir kaç damla sık izin veriylar. hatat onlarda limon varmış kendi limonlarından sıkmışlardı :)) onda da sorun çıkmaz ve şeker yükleesindne sonra zaman daha hızlı geçer.
sonayla whatsaptan arada yazışıyoruz iyilermiş şuan için bir sorunları yokmuş. bebeğe kendi sütünü veriyormuş şuan için mama vermyormuş. sizleri sordu iyiler dedm elif aloışveriş telaşında nevinde bebesini büyütüyor dedm.
nevo bu arada lara bebekle aranız nasıl, sağığı sıhhati iyimi, sen nasıl oldun toparlandnmı? annen dndümü izmirden?
bizim 2 eylülde yani haftaya salı 40 ımız çıkıyor bende 2 gün önceden mevlütü okutsam erken olurmu yoksa 40. günmü okutmak gerek bilginiz varmı? tabi bizim evde olmıycak gene mecburen karşıya gidicem annemlerde okutucam hiç değilse 3-5 kişi gelir:)) zaten yarın gee gelcekler yanımda h.sonu eim var diye gittiler yarın geliriz 40 çıkana kdar bi sen gelirsin bi biz idare ederiz dedi babam. hatta ben gelir yanında 3-4 gün alırım diyorda ben sıkılır diye yok diyorum. garibim bakıyorki annem hasta ondan ümit yok bari ben gideyim diyor. berayı bir seviyor gezdiriyor görmeniz lazm. ölürüm ben sana deden sana ölsün kurban olsun deyip duruyor:))) allah evlat hasreti çeken herkesi yüzünü güldürsün tez vakitte.
önemli değil canım ben buldum bir tarif yaptım maksat bademler değerlensin bir de üst komşumun tabağı bendeydi onu doldurup verdim biraz da kayınvalideme götürdüm eve 3-5 tane bişey bıraktım ben yiyemiyorum zaten tatlı. hiç kilo almamışım bu ay bebek de 750 gr olmuş kuzenim oğlunun 7. ayda 750 gr olduğunu söyledi ben 6. aydayım maşallah gayet iyi dedi. ekmeği pilavı makarnayı çok tüketmiyorum. et but sebze ve bollca meyve yiyorum yemekten çok meyve yiyorum yarıyor demekki böyle gider inşallah.nevo ben primaya üyeyim ordan mail gelmişti kayıt yaptırdım. ama onun dışında diğer bir çok markayada kayıtlıyım ama onlardan ne mail geliyor nede numune. hadi primada bugüne akdar numune yollamadı ama en azından gebelik boyunca hafta hafta gelişim maili atıyordu dğerlerinde böyle bir icraatta yok.
elifcan çok geç cevap veriyorum ama artık kusura bakma. bedemli kurbi tarifi istemişsin ama bende yok. netten bulabilirsin bir çok tarif tutuyor. ben ik denemede olsa gözümü karartıp yapıyorum genelde güzel oluyor. sende öyle yada kapa gözünü bademleri mideye indir:))
ben, alıp ameliyathaneye götürülürken bir görevli fotoğraf makineniz varsa alayım dedi. biz de verdik. allah razı olsun adam kare kare doğumu çekmiş. kızımın doğduğu ilk an, yıkanıp silindikten sonra gözlerini açıp ilk bakışı falan hepsi var. ama aklında bulunsun makine götürmek lazım. malum şimdi herkes cep telefonunla fotoğraf çekiyor. cep telefonunu ver olmuyor tabi.
ıslak mendiller bence öyle çok adisini falan kullanmadığın sürece tahriş falan yapmıyor. ki eşimin de benim de cildimiz aşırı hassas ve alerjiktir. yani bizim kızın da genetik yatkınlığı var. ama en iyi markayı da kullansan, ne de olsa kimyasal. o yüzden arada sulu pamukla siliyorum ki o kimyasallar silinsin gitsin. diğer yandan hep sulu pamuk da kullanmak istemiyorum, çünkü iyi kurulanmazsa çocuk mantar falan olur diye de korkuyorum. o yüzden bazen biriyle bazen biriyle siliyorum. şimdi yaz olduğu için kaka yaptıysa da dediğim gibi lavabonun altında ılık suyla yıkayıveriyorum. poposu da havalansın diye, o yıkamalardan sonra havluyla kurulayıp bir kaç dakika açık bırakıyorum. ama bezler gördüğüm kadarıyla hakikaten emici. hani biz de çok uzun saatler aynı bezle bırakmıyoruz değiştirip duruyoruz belki ondan, ama kaka yapmadığı sürece ne zaman açsam çocuğun altı kuru oluyor, çişten eser göremiyorum. ama kaka yaptımı bez bir yere kadar çekiyor. bakıyorum cam macunu gibi kızımın poposuna sıvanmış oluyor:))) ha kaka yaptımı zaten hemen huysuzlanıyor, ayrıca bildiğin süt kokan bir kaka kokusu geliyor. yani kakayı da fark etmeyip öyle uzun uzun durma imkanın olmuyor.
bu arada daha önce tavsiye etmiştim yine ısrarla tavsiye ediyorum. mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap var. muhakkak ama muhakkak al oku. ben kızımda aşırı faydasını gördüm. oradaki teknikler, kızımı çok daha az ağlayan ve uykusu daha düzenli bir bebek haline getirdi.
selam güzel anneler. biizm dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda kilosu boyu, kalça ultrasonu temiz sorunsuz. boyumuz 2 cm uzunmuş yaına göre. kiosu ortlamadaymış 4,160 kg. yarında ilk aşımız var sağlık ocağınagötürcem. doktora sordum bu aşı ateş yaparmı sanmam ama yaparsa fitil kullanırsın demişti.( bir önceki gidişimde yazıştı evde bulunsun demişti.) kuzenimede sordum ilk yaptırdığım aşı ateş yapmad dedi. yani hepatit aşısı demekki ateş yapmıyor. nevin senle konuştukya tandem testini dr. sülüman bize bilgisini vermiş. ama dediğin gibi ben yaptırmadım. iyikide yaptırmamışım çünkü şifada verdiğimiz topuk kanını tandem yöntemiyle analiz ediliyor diye bir kağıt bldum. yai bize tandem testi yapılmış. o sonuçarı şifadan almam gereke sadece. dr. sonuçlara baktı bişey yok dedi ama genede dosyada bulnması için alıcam.
bu arada bez konusunda carrefourdaki araştırmama göre en pahalı prima sonra huggies sonra molfix. ve pampersin ıslak mendilleri 3 lü paket 5,90 demiştin ya alayım dedim yoktu te olarak vardı o da 3,5 tl miydi neydi. uni baby jokerde 50 tl 12 li paket. metroda ise 43 tl. ama sadece ıslak mendil içinde metroya gitmek istemiyorum. sen gene anında gördüğün indirim olursa haber et bana bende büyük beden bez alıp depolıyayım:)))
elifcan seninde herşey maşallh yolunda gidiyor inş sende sağ salim kızın alırsın kucağına sonrada senin bez telaşın araştırman başlar. ama bana ilerde bşey sorarsan hatırlamayabilirim çünkü çok çabuk unutuyorum. hatta ierde beraya anlatacağım anımda kalmayacak bu yüzden bir çok şeyi not olarak yazmak istiyorum. içtiğim onca omega bşa gitti :))) bu arad 75 lik şeker yükleesinden korkma öyle bildiğimiz şerbet gibi değil hatta limon götür bir kaç damla sık izin veriylar. hatat onlarda limon varmış kendi limonlarından sıkmışlardı :)) onda da sorun çıkmaz ve şeker yükleesindne sonra zaman daha hızlı geçer.
sonayla whatsaptan arada yazışıyoruz iyilermiş şuan için bir sorunları yokmuş. bebeğe kendi sütünü veriyormuş şuan için mama vermyormuş. sizleri sordu iyiler dedm elif aloışveriş telaşında nevinde bebesini büyütüyor dedm.
nevo bu arada lara bebekle aranız nasıl, sağığı sıhhati iyimi, sen nasıl oldun toparlandnmı? annen dndümü izmirden?
bizim 2 eylülde yani haftaya salı 40 ımız çıkıyor bende 2 gün önceden mevlütü okutsam erken olurmu yoksa 40. günmü okutmak gerek bilginiz varmı? tabi bizim evde olmıycak gene mecburen karşıya gidicem annemlerde okutucam hiç değilse 3-5 kişi gelir:)) zaten yarın gee gelcekler yanımda h.sonu eim var diye gittiler yarın geliriz 40 çıkana kdar bi sen gelirsin bi biz idare ederiz dedi babam. hatta ben gelir yanında 3-4 gün alırım diyorda ben sıkılır diye yok diyorum. garibim bakıyorki annem hasta ondan ümit yok bari ben gideyim diyor. berayı bir seviyor gezdiriyor görmeniz lazm. ölürüm ben sana deden sana ölsün kurban olsun deyip duruyor:))) allah evlat hasreti çeken herkesi yüzünü güldürsün tez vakitte.
Evet ya metabolizma yavas calisiyor bende sorma ins.su rapor sorunsuz bir ciksa da yapsam artik tup bebisi :)
Evet 2 asilamada puregon kullandim ama sac dokulmesini ben troid de bagladim ama ilacdanda olabilir felakett dokuluyor avuc avuc sac cikiyor hele banyodan sonra tararken sorma
nevo ben primaya üyeyim ordan mail gelmişti kayıt yaptırdım. ama onun dışında diğer bir çok markayada kayıtlıyım ama onlardan ne mail geliyor nede numune. hadi primada bugüne akdar numune yollamadı ama en azından gebelik boyunca hafta hafta gelişim maili atıyordu dğerlerinde böyle bir icraatta yok.
elifcan çok geç cevap veriyorum ama artık kusura bakma. bedemli kurbi tarifi istemişsin ama bende yok. netten bulabilirsin bir çok tarif tutuyor. ben ik denemede olsa gözümü karartıp yapıyorum genelde güzel oluyor. sende öyle yada kapa gözünü bademleri mideye indir:))
Kac asilama oldun sizdeki sorun neydiBenim şimdi durdu biraz,aşılama geçen aydı,ayrıca saçlarıma bakım yapıyorum, aktarlarda satılan bakım yağları var, onların faydasını çok gördüm. Onlardan deneyebilirsin. Bende rapor çıkartmayı istiyorum, bakalım Eylül ortasında gideceğim inşallah. Allah yardımcımız olsun.
Kac asilama oldun sizdeki sorun neydi
2 aşılama oldum canım, Eylül adetimde tekrar gideceğim. Muhtemelen tüp bebeğe geçilecek. Rapor şartlarından emin değilim, bakalım bize olurmu? Bu arada bildiğim kadarıyla sebepsiz infertile bizimkisi. Bir ara eşimden şüphelendiler fakat onun sonuçlarıda orta ayar çıktı, sizde sorun nedir? kaç aşılama oldun?
günaydın kızlar sağlık ocağına gittim ama tetanoz aşısı kalmamış o yüzden olamadım eylül ayının ilk haftasında çağırdılar. magnezyumum bitmişti onu yazdırdım. sevindirici olan benim ebe min tayini çıkmış ve gitmiş onun yerşne başka birisi baktı çok güzel ilgilendi hatta bizim ebe hariç diğer bütün ebeleri tanıyorum ve seviyorum isabet oldu:)
bu arada hep mana bulurdum insanlar yaz günü nasıl grip olur diye ben de oldumhafif ama.
pazar günü dondurma yemiştim fazla soğuk geldi heralde pazartesi burun tıkanıklığı kulaklarımda kaşıntı falan başladı bu gece de hiç uyuyamadım yutkunamadım bile boğazım şişti gece kalkıp sıcak süt içtim yumuşadı sabah da içtim şimdi de ıhlamur demliyorum. doktora sordum ilaç veremem dedi verse de ben kullanmam zaten biliyosunuz parol içebilirsin dedi ondan da evde var ama kullanacak kadar değil boğazım yumuşadı. pastil bile vermedi. ılık süte karabiber ek ve iç dedi anne yöntemi dedi bakalım ıhlamuru içeyim de geçmezse denerim şimdilik ateş yok ama tansiyonum 9-4 çıktı. halsizliğim var. sonra eczaneye uğradım hem ilacımı aldım hem de kahvaltı ediyormuş arkadaşım çay içtim 1 saat oyalandım orda da ölçtürdüm 12-7 çıktı. ama şimdi evde ölçtüm 10-7. genel anlamda bir düşüklük var başım ağrıyor. soğuk suları meyve ve dondurmaları kesmek lazım artık.
elifcan geçmiş olsun. aman dikkat et, biliyorsun ben öyle hamileyken ateşli grip geçirdim, bir kere azdımı ilaç da kullanamadığından bir türlü atlatamıyorsun. hatta benimki sinsi sinsi yerleşip yüz felcine de neden oldu. o yüzden sen bol bol yat dinlen. iyice azmadan atlatmaya bak. aman diyeyim öyle dondurma, soğuk su falan da uzak dur. hani annen gibi konuşcam ama, ceryanda falan da kalma. mağaza klimalarına da dikkat et. ben en çok dışarıdaki klimalardan uyuzum. hem çok soğukta çalıştırıyorlar hem de kimbilir temizliyorlarmı, temizlemiyorlarmı, eminim hepsi mikrop kaynıyordur. daha biraz önce notere gittim, açmışlar klimayı sonuna kadar, yönünü de aşağı vermişler, insanın üstüne üstüne üfürüyordu.
nevincim bizimki 25 temmuz gece doğdu 24 ağutosta kalça ultrasonu çektik. yani 2 önce 2 gün sonra farketmiyor. zaten 2 dk.süren bir işlem.duygucum şimdi bu kalça ultrasonuna tam 30 günlük olunca mı gittin? ben de şimdiden randevusunu alayım diyorum da o yüzden soruyorum. kızının her şeyinin sorunsuz olmasına çok sevindim.
zaten fark etmişsindir ama aklında olsun, carrefourda bezler genelde başka yerlere göre pahalı. mesela migrosta da pahalı ama migros ayda 1 defa muhakkak 1 alana 2.si %50 indirimli kampanyası yapıyor ama carrefourda o tip kampanyaları pek görmüyorum. yapsa da, zaten sadece 3-4 numara büyük bezlerde yapıyor. buna karşılık sık sık ıslak mendilleri ucuzlatıyor. e tabi onları da tesadüf edip gününde gittiysen yakalayabiliyorsun.
lara bebek maaşallah gayet sağlıkta. yanakları dolmaya başladı, boyu da uzadı artık yeni doğan beden kıyafetleri giyemiyor. 3 ay kıyafetlerine geçti. 3 saatte bir kurulmuş gibi acıkıyor ve iştahı o kadar açık ki, hala mama da veriyoruz. zaten bu gidişle bırakamayacağız da. pompayla sağdığımda sütüme bakıyorum, yağsız ve biraz şeffaf, her halde ne kadar emerse emsin bizim kızı doyurmuyor. kendim de çok daha iyiyim. yüz felcim tamamen iyileşti. dikişlerim artık pek acımıyor ama ben yine de zorlamıyorum. kanamam da iyiden iyiye azaldı. adetin son günü, uçuk kahve rengi 1 damla bir şey gelir ya, aynen öyle, kaç günlerdir. tabi kendimi iyi hissedince evde otur otur sıkılıyorum. kızımla her gün gezmelere gidiyorum. sabah akşam pusetine katıp katıp dışarı çıkıyorum. kızım da temiz hava ve güneş alıyor. gezince uzun ve derin uyuyor. zaten günün en az 18 saati uyuyor, yani uykudan yana pek sorunumuz kalmadı artık. annem geçtiğimiz hsonu gelecekti, haftaya biz kuşadasına gitmeyi düşündüğümüzden gelme dedim. açıkçası o burada olunca, çok karışıyor, kızımın düzeni bozuluyor, o yüzden de gelme oldum. aman allah annelerimizin eksikliğini göstermesin ama, böyle tek başıma sanki daha iyiyim. haftaya da, eşimin 2012den 1 hafta izni kalmış, onun bahanesine yazlığa gideceğiz. bakalım annemle ne tartışmalarımız olacak.
40'ı tam olarak çıkmadan elbette ki mevlit yapabilirsin. 2-3 gün fark etmez ki... mevlit zaten bir müslüman geleneği değil türk geleneğidir. yani diğer müslüman ülkelerde yok, sadece bize has bir şey. o yüzden öyle farz ya da sünnet olan şeyler gibi kesin kuralları yok. ne zaman sana uygunsa yapabilirsin. ben çocuk 3 aylıkken ancak imkan bulup yapanı bile gördüm.
sağol nevincim valla akşam çok kötü oldum öğlen parol u çıkartmıştım ama içmedim fakat direnmenin yersiz olduğunu anladım akşam eğer almazsam daha kötü olucaktım felaket tıkandım kafam davul gibi oldu 1 tane parol aldım birer fıs da burun spreyi kullandım zaten hemen şişmiş içi görebiliyorum aynada felaket yaktı kimbilir nasıl mikrop dolu içerisisonra rahat uyumuşum. bugün yine alırım da azcık ayaklanayım. moralim çok bozuk benim ruh halimdenmidir nedir kız da pek hareket etmiyor tansiyonum da düşük halsizim ondan olabilir o hareket etmeyince de ağlayasım geliyor akşam baya bi kötüydüm. ama sabah başladı tekmelemeye ilaç da iyi geldi sanırım :)
valla klimalar cidden mikrop yuvası dışardan aldığı havayı soğutup üflüyor binbir türlü mikrop vardır içinde. artık yasak soğuk şeyler kış moduna erken giricem sanırım gözüm korktu baya. havalar da müthiş sıcak bikaç gündür hele yarın daha da sıcak olacakmış. birazcık serinleseydi de rahata erseydik.
duygucan ın da annesi geldi gene sanırım yalnız olsa girerdi hepten giremiyor ev karısı çocuğunun anası oldu :)
sen nasılsın lara bebek nasıl?
nevo karnında çatlak oldu mu ve çok kaldı mı toparlansın diye bişey kullanacakmısın?
ben sadece vazelin sürüyorum şuan çatlak falan yok görenler hiç 6 aylık karnın yok diyor. cidden de öyle. minicik bir karnım var. minyon boyuma göre karnım da minyon :) bir de içimden diyorum ki içerde tek böbrek yok tek tüp de yok çocuk yeri bol buldu içerde seriliyor hiç dışarı göbek yapmaya niyeti yok :)
göğüslerim acımaya başladı dünden beri son aylara girince yine mi azacaklar ne böyle iyiydi yahu :)
yok elifcim ya ne annemin gelmesi pazartesi geldiler çocuğu aşıya götürdük. güya annem kalma niyetiyle gelmiş babam dönecekti. ama babam bira baskı yaptı annemin arkasından konuştu:) kızım burda bunun sana faydası olmaz başına bela olur kocanla konuş anlaş gel karşıya gidelim 1 hafta daha kal 40 bi çıksın sonra gelirsin dedi. hani anneminde canına minnet. bizde olunca kulaklarını salıyor aağı hasta modunda arabay bindik eve geldik ooo maşallh gülüyor dip diri oldu. bakma aslında düşüncesizlik diz boyu ama babamın aklı kalmasın diye 3 çuvalla toplanıp geldim. mesela ben markete gittim evin orda babamda berayı dolandırıyordu evin içinde neyse bebiş ağlamaya başlamış çocuk kızarıp morarmış. annem turşu kuruyor babam ya sen kadınsın bi çocuğu elimden al belki dilinden anlarsın demiş. ben ne yapabilirim deyip turşuya devam etmiş:)) hani gülermisin ağlarmısın. nevinin dediği gibi annem gelipte yanımada kaldığında başıma bela olcağına hiç gelmesin daha makbule geçer. hem nereye kadar biri yanımda olcak. çok şükür bebek usluda hani gereksiz yere sabahtan akşama kadar ağlayan bir çocuk değil. gazı olursa aşırı ağlar oda çıkınca susar. birde uzanmaktan çok sıkıldığında mzıldanırki alıp gezdirelim ha aman almayalım dersekte yayagaraı basıyo. bende kıyamıyorum zaten yat yat başı ateş gibi oluyor bari gezdireyim biraz diyorum. birde artık biraz büyüdü ya öpüp sıkasım geliyor. arada kaçamk öpünce yakalanıyorum:))
sağol nevincim valla akşam çok kötü oldum öğlen parol u çıkartmıştım ama içmedim fakat direnmenin yersiz olduğunu anladım akşam eğer almazsam daha kötü olucaktım felaket tıkandım kafam davul gibi oldu 1 tane parol aldım birer fıs da burun spreyi kullandım zaten hemen şişmiş içi görebiliyorum aynada felaket yaktı kimbilir nasıl mikrop dolu içerisisonra rahat uyumuşum. bugün yine alırım da azcık ayaklanayım. moralim çok bozuk benim ruh halimdenmidir nedir kız da pek hareket etmiyor tansiyonum da düşük halsizim ondan olabilir o hareket etmeyince de ağlayasım geliyor akşam baya bi kötüydüm. ama sabah başladı tekmelemeye ilaç da iyi geldi sanırım :)
valla klimalar cidden mikrop yuvası dışardan aldığı havayı soğutup üflüyor binbir türlü mikrop vardır içinde. artık yasak soğuk şeyler kış moduna erken giricem sanırım gözüm korktu baya. havalar da müthiş sıcak bikaç gündür hele yarın daha da sıcak olacakmış. birazcık serinleseydi de rahata erseydik.
duygucan ın da annesi geldi gene sanırım yalnız olsa girerdi hepten giremiyor ev karısı çocuğunun anası oldu :)
sen nasılsın lara bebek nasıl?
nevo karnında çatlak oldu mu ve çok kaldı mı toparlansın diye bişey kullanacakmısın?
ben sadece vazelin sürüyorum şuan çatlak falan yok görenler hiç 6 aylık karnın yok diyor. cidden de öyle. minicik bir karnım var. minyon boyuma göre karnım da minyon :) bir de içimden diyorum ki içerde tek böbrek yok tek tüp de yok çocuk yeri bol buldu içerde seriliyor hiç dışarı göbek yapmaya niyeti yok :)
göğüslerim acımaya başladı dünden beri son aylara girince yine mi azacaklar ne böyle iyiydi yahu :)
elifcan biliyorsun ben adeta ikize hamile gibiydim. üstten dev bir karnım vardı. bio oil ile o yüzden yağlana yağlana bi hal oldum. tam göbek deliğimin yanında, bebeğin aşırı tekmelediği bir yer vardı, yine de orada incecik bir tane çatlak oldu. ha onu da çok umursamıyorum, öyle ince çatlakları lazerle siliyorlarmış. yani istersem gider yok ettiririm. karnım da daha tam toplanmadı. zaten ameliyat bölgesinin bir karış üstüne kadar bir hissizlik de var. dün kontrole gittim, rahmim de küçülmüş ama tam olarak eski boyutuna daha dönmemiş. ama sağolsun larayla ilgilenmekten, düzenli yemek yemeyi unutur olduğumdan, yavaş yavaş zaeyıflayacağıma inanıyorum.
Ben cuma gunune emre beyden randevu aldimda simdi ilk karsilasmamiz olcak ya sadece testlere falanmi bakar yoksa benide muane edermi ona gore hazirlikli gitcemde bilgisi olan yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?