Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duygu cum canım sana bişey sorucam şimdi sen tüp raporu çıkartırken dahiliye ye gittin ya onlar senden akciğer ve ekg dışında başka şeyler de istediler mi? ve gittiğin doktor bayanmıydı erkekmiydi?
bir topikte okudum da erkek olan baya uğraştırmış kızcağızı.aklıma takıldı hatta anlattım arkadaşım hiç problem yaşamadı diye. korktum da bize denk gelir mi dersin böyle uğraştırıcı doktorlar.

evet canım ben yumurta gelişmediği için aşılamanın iptal edildiği ay hamile kalmıştım. ama o günden itibaren hiç ara vermeden gün aşırı birliktelik oldu. sonra eşim iş için şehir dışına çıktı. geldiğinde hamile olduğumu öğrendim:)
yarın yaptıracağım testi ben. umudum olduğundan değil tam tersi kesin tutmadı diye düşünüyorum bu kez ama her neyse bir an önce öğrenip, adeti beklemek istiyorum son aşılama için.

canım randevu alırken mutlaka bayan doktordan almaya çalış. erkek doktor daha detaycı şeker kolesterol kilo gibi konulara takıyormuş. bazı hastaların raporu 1-2 ay ertelenebiliyormuş bu yüzden. bende sanırım ani kilo alışımdan kaynaklı yüksek kolesterol çıkmıştı. ilaç ya da diyet önerir belki diye dahiliyedeki bayan doktordan randevu alıp konuşmuştum. bana tüp bebek raporu çıkartmamı engelleyecek kadar yüksek olmadığını söyledi. çok güler yüzlü tatlı bi bayandı. sonra düşürdüm zaten kolesterolü.

klasik tüp bebek de iyidir canım yukarıda anlattım o da doğal oluyo çünkü güzel bişey bence. rn sen adetini beklerken hamile olmayasın canım :)

valla bilmiyorum ki canım en son 6 haziranda adt oldum. 2. aşılamaydı biliyosun ve 24. günümde adet olmuştum. sanki bu ay biraz geçti gibi:) ama umutlanmak istemiyorum. onun için kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim. eğer olmazsam pzrtesi ksin yaptırırım.
umarım seninde yumurtaların geç oluşmuşlardır da sizd değerlendirirsiniz bugünleri. sanırım geçen ayda geç oluştular ki adetin o kadar geç geldi canım.

ne yani şimdi mikrodan senbep biz kız isterken erkekmi olcak. ozman laborantan mümkün olduğunca ağır ağır ilerleyenleri seçin şöyle aheste aheste döllesin diyelim :)
ben gittiğimde bayan vardı kana, akciger filmine ve ekg ye baktı ama öyle ıncık cıncık yapmadı. ben bilinçli almadım bayana tesadüfen en yakın randevu tarihi o bayanında öyle denk geldi. sen söyleyince öğrendim şimdi erkek dr. un gıcık olduğunu :S

vay be inanılır gibi değil işte benim de 18. günümde gelişmediği için bırakıldı acaba o günden bugüne neler oldu merak ediyorum aslında. biz de tedbiri elden bırakmayalım o zaman canım çalışalım bu haftasonu bugünde kasıklarımda batmalar ve bel ağrım var ya adet belirtileri. yada sanki ay başında mı yumurtladım ki belki de o yüzden başka yumurta gelişmemiştir.ümitsizliğe kapılma canım ve daha fazla ümitlenmemek için de en kısa zamanda yaptır testini. ben yine de hayırlı haberlerini bekliyorum.

anladım boşuna yazmamış o zaman o forumdaki kız onunda kolesterolüne takmış 2 ay ilaç kullandırmış sonra da akciğer için detaylı testler istemiş vs.. ben de bayana alırım o zaman bak bunu öğrenmem iyi oldu. benim şeker ve kolesterol yok ama tiroid var onun için de ilaç kullanıyorum.inşallah bir sorun çıkartmazlar.

canım ya benim de işte aşılamadan sonra nedense geçen ay 37. günde geldi bakalım seninde gecikicek mi böyle. adetim geç olduğu için de yumurtlamam da kaymış olabilir ama inşallah bu sefer o kadar geç olmam gününde gelsin ya adet düzensizliği sardırmayalım bir de başımıza.

ay çok güldüm canım yaaa bakın deriz zbiz böyle hafif ağır olanları seçin deriz yavaş yavaş gidenleri alın deriz onlar kız deriz
tövbe tövbe.
canım işte erkek biraz gıcıkmış bunu da öğrenmiş olduk kadın tatlı bir bayanmış ondan alırım bende artık.

Kızlar bugün adetim Basliyo. Agrilarim var biraz pazrtesiye Alev hanimdan randevu aldim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye

bu arada ben jinekoloji polikliniğinden smear testi için randevu aldım önümüzdeki hafta cuma günü için. inşallah o zamana kadar adetim bitmiş olur. geçen sene temmuz ayında yaptırmıştım en son. üçüncü kez yaptıracağım inş. rahim ağzındaki iltahap için antibiyotik verecekler muhtemelen. bir an önce kullanmış olurum en azından. bi de bununla vakit kaybetmek istemiyorum tüp bebek öncesi.

daha öncede sorduğum sorulara cvp veren arkadaşlar çok sağolun ama yine birşey soracağım ben tüp bebek tedavisi için doktora gittim nufus kaydı foto gibi evraklar tamam teslim edecektim dok izne çıkmış bu arada yapabileceğim birşey varmı yani smear amh akciğer filmi falan onları halledebilirmiyim veya bilmediğim başka şeylerde varsa yoksa doktorunmu yönlendirmesi lazım???

Kızlar bugün adetim Basliyo. Agrilarim var biraz pazrtesiye Alev hanimdan randevu aldim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye

canım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider hemen büyür yumurtaların dondurulacak kaliteli embriyon bile olur inşallah.pozitif düşün pozitif olsun canım:) ben de 1 hafta sonra pazartesi başlamış olurum. bahar da başlayacak sonucu negatifmiş peşpeşe inşallah hayırlı haberler alırız bundan sonra.

kızlar sonucum negatif inşallah önümüzdeki hafta adet olup başlarım altıncı aşılama denemesine:))

ben de seni merak ettiğim için girmiştim canım öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sen kocanla iyi olda sağlıklı olun da gerisi olur elbet hiç üzülme ama neden negatif olur ki bu aşılamalar hep smear testi iltihap için mi tekrarlayacaksın. benimkisi mart ta yapılmıştı inşallah birdaha istemezler.isterseler dnde yenileriz artık.belki iltihap sebep oluyordur tutmamasına canım sen tedavini ol.inşallah temizlenirsin o zamana. adet günün ne zamandı? yine benden önce başlicaksın :) yani 3. klomene başlicaksın dimi?

canım hangi doktor izne çıkmış? nüfus kayıt örneği ve fotoları önce teslim etmene gerek yok ki herşeyi topla bitir sonra teslim edersin. dahiliye de 2 doktor varmış bayan olan daha iyiymiş erkek olan uğraştırıyomuş biraz ona git bu süre zarfında akciğer ve ekg istiyolarmış onları yaptırırsın. psikolog a ve eşin için
roloji ye gittiniz mi?

ercelf canım ben z.k den zeytinburnuna geçtim orası çok uzak yani benim gittiğim yerdeki doktor ve sekreter izne çıkmış dosya açılsın diye hazırladığım evrakları veremedim kan testi yapıldı bazal usg ve vajinal muanemi oldum adetliyken şimdi onlar hazır eşim için ürolojiye gün aldık ben diğerlerini doktor yollamadan halledebilirmiyim die merak ediyorum bide kilo sorunum var kolestorolde çok yüksek onları biraz daha geç yaptırmak istiyorum

anladım canım kolesterolünü biran önce düşürmeye bak zira bazı doktorlar bu konuya çok takıyolarmış.

arkadaşlar bide ben bu akciğer ve egk için hangi bölümlerden randevu alacağım siz zeynep kamilde halledebildinizmi işinizi?

anladım canım kolesterolünü biran önce düşürmeye bak zira bazı doktorlar bu konuya çok takıyolarmış.

evet bende ondan çok korkuyorum onun için diğerlerini halledeyim bari bide ben öğrenciyim eylülde okul açılıyo aksilik bu yaz halledemiycem galiba ben bu işi canım sıkıldı ya

arkadaşlar bide ben bu akciğer ve egk için hangi bölümlerden randevu alacağım siz zeynep kamilde halledebildinizmi işinizi?

duygu arkadaşımız haletti canım dahiliye bölümünden alıyorsun sanırım bayan olan doktordan al erkek için biraz takıntılı diyolar sende de kolesterol varmış 2 ay ilaç kullandırır valla :)

duygu arkadaşımız haletti canım dahiliye bölümünden alıyorsun sanırım bayan olan doktordan al erkek için biraz takıntılı diyolar sende de kolesterol varmış 2 ay ilaç kullandırır valla :)

tamam canım ben o zaman ona sorayım bakalım çok sağol

ben de seni merak ettiğim için girmiştim canım öncelikle evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sen kocanla iyi olda sağlıklı olun da gerisi olur elbet hiç üzülme ama neden negatif olur ki bu aşılamalar hep smear testi iltihap için mi tekrarlayacaksın. benimkisi mart ta yapılmıştı inşallah birdaha istemezler.isterseler dnde yenileriz artık.belki iltihap sebep oluyordur tutmamasına canım sen tedavini ol.inşallah temizlenirsin o zamana. adet günün ne zamandı? yine benden önce başlicaksın :) yani 3. klomene başlicaksın dimi?

çok teşekkür ederim canım. 07 temmuz 2007 de evlenmiştik. beşinci yılımız doldu bugün. herkes nedense aynı şeyi söyledi bugün bana. neden negatif oluyo diye. halbuki ikinci aşılamada çok zor şartlarda kendiliğinden olmuştu. smear testimin süresi geçti benim. aslında bütün tahlillerim geçen yıla ait. ben artık yavaştan başlamak istiyorum tüp bebek tahlillerine. iltihap olduğu için de ilk smeardan başlamak istiyorum. iltihap normal yoldan olmasını engeller tabii ama aşılamada rahim ağzını devre dışı bıraktıkları için sanmıyorum aşılama şansını düşürdüğünü. üçüncü klomene başlayacağım bu ay kısmetse. 10 temmuz adet günüm ama ne zaman gelecek artık bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…