anladım canım yani sen tedavinin iptal edildiği ay mı hamile kaldın?
valla umut her zaman oluyor baharcım ama eşim mesaiye kalıyor 3-4 akşamdır bu akşam da kalıcak gelince ayakların uzatıp yatmak istiyor hiç yanaşamıyorum yanına ama haftasonunu değerlendiririz inşallah.
sen nasılsın bu arada yarın 7 temmuz karar verdin mi test yaptıracakmısın? bence yaptır ya yoksa bile biz buna alışığız dimi. daha fazla stres yapmamış olursun.
duygu cum canım sana bişey sorucam şimdi sen tüp raporu çıkartırken dahiliye ye gittin ya onlar senden akciğer ve ekg dışında başka şeyler de istediler mi? ve gittiğin doktor bayanmıydı erkekmiydi?
bir topikte okudum da erkek olan baya uğraştırmış kızcağızı.aklıma takıldı hatta anlattım arkadaşım hiç problem yaşamadı diye. korktum da bize denk gelir mi dersin böyle uğraştırıcı doktorlar.
klasik tüp bebek de iyidir canım yukarıda anlattım o da doğal oluyo çünkü güzel bişey bence. rn sen adetini beklerken hamile olmayasın canım :)
canım z.k da da mikro yapılması çok güzel aslında eşde sorun yoksa doğal da deneyebilirler ama ayırım yapmadan direk herkese tek yöntem uyguluyolar demekki başarı şansı artıyodur. aslında doğalda iyi değil mi yani neticede eş de sorun yoksa her bir yumurta birikintisinin üzerine sperm birikintilerini enjekte ediyolar ve kendileri dölleniyo bu da güzel ama mikro daha iyidir tabi. şimdi mikro da spermlerin hep hareketlileri seçiliyo ya bi kadın var burda bebekleri ölüyo hep 6 aylık karnında böbrekleri gelişmiyoo 4-5 kez tüp denedi hepsinde öyle oluyo ve bebekleri hep erkek. yani mikro yaptırırsak hepimizin hareketli spermlerinin erkek olması muhtemel yüksek ihtimal :)
evet canım ben yumurta gelişmediği için aşılamanın iptal edildiği ay hamile kalmıştım. ama o günden itibaren hiç ara vermeden gün aşırı birliktelik oldu. sonra eşim iş için şehir dışına çıktı. geldiğinde hamile olduğumu öğrendim:)
yarın yaptıracağım testi ben. umudum olduğundan değil tam tersi kesin tutmadı diye düşünüyorum bu kez ama her neyse bir an önce öğrenip, adeti beklemek istiyorum son aşılama için.
canım randevu alırken mutlaka bayan doktordan almaya çalış. erkek doktor daha detaycı şeker kolesterol kilo gibi konulara takıyormuş. bazı hastaların raporu 1-2 ay ertelenebiliyormuş bu yüzden. bende sanırım ani kilo alışımdan kaynaklı yüksek kolesterol çıkmıştı. ilaç ya da diyet önerir belki diye dahiliyedeki bayan doktordan randevu alıp konuşmuştum. bana tüp bebek raporu çıkartmamı engelleyecek kadar yüksek olmadığını söyledi. çok güler yüzlü tatlı bi bayandı. sonra düşürdüm zaten kolesterolü.
valla bilmiyorum ki canım en son 6 haziranda adt oldum. 2. aşılamaydı biliyosun ve 24. günümde adet olmuştum. sanki bu ay biraz geçti gibi:) ama umutlanmak istemiyorum. onun için kan testi yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim. eğer olmazsam pzrtesi ksin yaptırırım.
umarım seninde yumurtaların geç oluşmuşlardır da sizd değerlendirirsiniz bugünleri. sanırım geçen ayda geç oluştular ki adetin o kadar geç geldi canım.
ne yani şimdi mikrodan senbep biz kız isterken erkekmi olcak. ozman laborantan mümkün olduğunca ağır ağır ilerleyenleri seçin şöyle aheste aheste döllesin diyelim :)
ben gittiğimde bayan vardı kana, akciger filmine ve ekg ye baktı ama öyle ıncık cıncık yapmadı. ben bilinçli almadım bayana tesadüfen en yakın randevu tarihi o bayanında öyle denk geldi. sen söyleyince öğrendim şimdi erkek dr. un gıcık olduğunu :S
Kızlar bugün adetim Basliyo. Agrilarim var birazpazrtesiye Alev hanimdan randevu aldim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye
Cok tesk ediyorum canim. Senin icinde hayirlisi olsun. İnsallah bu denemende sonucu alirsin canimkızlar sonucum negatifinşallah önümüzdeki hafta adet olup başlarım altıncı aşılama denemesine:))
Kızlar bugün adetim Basliyo. Agrilarim var birazpazrtesiye Alev hanimdan randevu aldim. Allah izin verirse basliyorum tedaviye
kızlar sonucum negatifinşallah önümüzdeki hafta adet olup başlarım altıncı aşılama denemesine:))
bu arada ben jinekoloji polikliniğinden smear testi için randevu aldım önümüzdeki hafta cuma günü için. inşallah o zamana kadar adetim bitmiş olur. geçen sene temmuz ayında yaptırmıştım en son. üçüncü kez yaptıracağım inş. rahim ağzındaki iltahap için antibiyotik verecekler muhtemelen. bir an önce kullanmış olurum en azından. bi de bununla vakit kaybetmek istemiyorum tüp bebek öncesi.
daha öncede sorduğum sorulara cvp veren arkadaşlar çok sağolun ama yine birşey soracağım ben tüp bebek tedavisi için doktora gittim nufus kaydı foto gibi evraklar tamam teslim edecektim dok izne çıkmış bu arada yapabileceğim birşey varmı yani smear amh akciğer filmi falan onları halledebilirmiyim veya bilmediğim başka şeylerde varsa yoksa doktorunmu yönlendirmesi lazım???
ercelf canım ben z.k den zeytinburnuna geçtim orası çok uzak yani benim gittiğim yerdeki doktor ve sekreter izne çıkmış dosya açılsın diye hazırladığım evrakları veremedim kan testi yapıldı bazal usg ve vajinal muanemi oldum adetliyken şimdi onlar hazır eşim için ürolojiye gün aldık ben diğerlerini doktor yollamadan halledebilirmiyim die merak ediyorum bide kilo sorunum var kolestorolde çok yüksek onları biraz daha geç yaptırmak istiyorum
anladım canım kolesterolünü biran önce düşürmeye bak zira bazı doktorlar bu konuya çok takıyolarmış.
arkadaşlar bide ben bu akciğer ve egk için hangi bölümlerden randevu alacağım siz zeynep kamilde halledebildinizmi işinizi?
duygu arkadaşımız haletti canım dahiliye bölümünden alıyorsun sanırım bayan olan doktordan al erkek için biraz takıntılı diyolar sende de kolesterol varmış 2 ay ilaç kullandırır valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?