Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben sadece başlığı gördüm. çok detaylı incelemedim ama hastaneye gittikçe mümkün olduğu kadar hastalarla sohbet etmeye çalışıyorum. tüp bebekle hamile kalıp kontrole gelen çok kişiye rastladım.

kızzlarr ben geldimm.. eurofrtilde tedaviye başladık.. Alev Hanım çok tatlı çok konuşkan ve çok güler yüzlü bi dr. kesinlikle tavsiye ederim.
cumartesiye kadar festimon 75 verdi. 2 toz 1 sıvı olarak kullanıcam. birde folik asit verdi. cmrtesi kontrolüm var.
bu arada mikro yapılıyormuş şansı arttırmak için.
açıkcası çok memnun kaldım ben rahat, ferah, sakin bi yerdi. çok şükür gerilecek bir ortam yok. yani benim için herşey olumlu umarım sonucuda olumlu olur...:)

ya bende herkesle konuyorum valla. birileri konuşur sazan gibi araya girerim. ama nedense konuştuklarım hep benden deneyimsiz. hamile kalana pek rastlamadım rastlasamda konuşsam ne iyi olur. yoksa gebe izlememi uğramam gerek:) malum hamile kalanlar artık o tarafa gidip geliyor.

hakkında hayırlısı olsun inş. maddi manevi emeklerin boşa gitmez. bu arada yeni bi ilaç ismi öğrenmiş olduk:) bende yarın zk. raporumu almaya gidicem hala ne yapsam diye düşünüyorum. benide bugun eurofertilden aradılar neye kaarar verdiniz bi ara görüşmeye gelmiştiniz diye sordular.

inşallah. biz tanıdık bi eczanede bulduk ilaçlarım 260 tl tutuyo şimdilik tabi ilaçlara bi iki ekleme daha yapabilir. tedavide kullanıcağı ilaçları istedim oda yazdı hepsini. ama büyümezse fostimona bi iki kutu daha kullanabilirsin dedi. anlaşmalı eczanelerinden 20 tl ye 2 kutu aldık bugünlük. yani şu anda toplam 300 tl ödemiş olduk. bakalım daha ilaç eklemeye gerek kalıcak mı?

ama ben ilgidn alakadan memnun kaldım. Sonucu Rabbim bilir..

hayırlı olsun canım. allah emeklerini boşa çıkarmasın. inşallah herşey yolunda gider ve olumlu neticelenir tedavin.

canım ilaçlar için sadece 300 lira mı ödedin? hemde raporsuz olarak.

çok teşekkür ediyorum canım. evet şu an bu kadar ödedim. ama bi miktar daha artabilir. raporum yok ama eczane tanıdık canım onun çok indirimli aldım:)

fostimon 75/ 8 adet
orgalutran 0,25 / 1 adt
ovitrelle 250 mg 1 adet

bu alçlarım 260 tl tuttu canım. tabi ilaç sayılarını yükseltebilir dr. o zman biraz daha artacak tabiki.

bende şaşırdım raporsuz 300 tl. biz raporla o fiyata alıyorduk aşılama ilaçlarımı. eczane tanıdık diye bişey yok bence sonuçta o da para kazanıyor. belki ucuz ilaç yazdı ondna az para tuttu. netice önemli bebek olsunda ilça ucuz pahalı fark etmez. ama ciddi bi indirim yapacağını sanmam hiçbir eczanenin.

fostimon 75/ 8 adet
orgalutran 0,25 / 1 adt
ovitrelle 250 mg 1 adet

bu alçlarım 260 tl tuttu canım. tabi ilaç sayılarını yükseltebilir dr. o zman biraz daha artacak tabiki.

hepsini göbekten iğne şeklindemi yapıyorsun. avitrelle zaten çatlatma iğnesi. hadi bu yazdıkları ilçatan bi posta daha yazsa 260* 2 = 520 tl bence yine iyi bir fiyat olur. benim kuzen 4 iğneye 400 lira veriyordu. nihayet hamile ama daha çok taze.

10 tane fostimon merkezin anlaşmalı eczanesinde 200 tl idi canım. evet ucuz ilaç yazdım dedi ama eczane sağolsun indirim yaptı.

fostimon 75/ 8 adet
orgalutran 0,25 / 1 adt
ovitrelle 250 mg 1 adet

evet fostimon çok pahalalı bi ilaç değil kutu fiyatı 25-30 lira civarında fark alınmıyo bende aşılamamı zeynep kamilde yaptırdığımda fostimon kullandım raporum olduğu için 50 lira verdim tüm ilaçlara :)

fostimon göbekten canım. ovitrelle de göbekten ama diğerini bilmiyorum canım. bencede çok iyi bi fiyat ben 1500 tl yi gözden çıkartmıştım.

24,95 tl netten baktım canım. ama ben çatlatma ve diğer iğne ile birlikte hepsine raporsuz o fiyatı verdim. bakalım belki dvamı gelicktir.

fostimon göbekten canım. ovitrelle de göbekten ama diğerini bilmiyorum canım. bencede çok iyi bi fiyat ben 1500 tl yi gözden çıkartmıştım.

bende 1500 ü bulur diyordum ama dur bakalım daha yenisin umarım o fiyata kadar getirmezler yok gelişim yok ilaç değiştirelim vs. demezler inş. senin yada eşinin ne gibi bi sorunu vardı?

bende 1500 ü bulur diyordum ama dur bakalım daha yenisin umarım o fiyata kadar getirmezler yok gelişim yok ilaç değiştirelim vs. demezler inş. senin yada eşinin ne gibi bi sorunu vardı?

inşallah canım.
benim sağ overde 5.5 cm çikolata kisti var.
1,5 yıl önce açık ameliyat olmuştum sağ overden çik. kisti için.
yani şu an kisti tedavi etmek için gebe kalmam gerekiyor.
eşimde herhangi bi sorun yok.
2 yıllık evliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…