tatlım canım benim haklısın tedaviler mahvediyo insanı psikolojimiz bozuluyo ben de herşeye ağlıyorum kendimi soyutladım herkesden oturduğum yerde bile kimseyle görüşmüyorum pek günlerden çıktım görümceme bile sinir olmaya başladım yok yere.herşeye herkese sinir oluyorum.ama geçicek tatlım bıkmak yok yılmak kesinlikle yok yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şu son aşılamayı da bi atlat ondan sonrası daha kolay olucak inşallah. ben de bunaldım evde anneme geldim kalmaya dün eşim getirdi bıraktı burdayım bu hafta bakalım.çok iyi geldi eşim de çalışsın çocuk izin ala ala işleri birikti toparlasın işlerini.
canım eşinin üzerine gitme bence yani ben de bazen düşünüyorum olmazsa çocuğum bırakır mı beni diye ama asla bunu ona hissettirmiyorum. zaten bırakmaz o beni yolumuza o şekilde devam ederiz. ama evlilik her şartta birlikte olmaktır canım. bu bir kader bence yazılmış bir şey. olmuyorsa bizim çocuğumuz olmuyor çünkü biz bir bütün oluyoruz artık.tabi istemeyen erkek istemez boşar. ama benim eşim asla öyle birşey yapmaz ben olmazsa naparız deyince bile kızıyor herişde bir hayır vardır biz de yolumuza öyle devam ederiz diyor.sen de öyle düşün emi. eşini soğutma kendinden onlar zaten bizlerin ne kadar üzüldüklerini görüyolar.
ayrıca hastane bilgilerin süper yine döktürmüşsün ben de ezberledim artık mailime de kopyaladım ya :) ama yine de arada unutursak sorarsak kızmazsın bıkmazsın dimiiiii )))
tatlım acaba daha 3. aşılaman olmadan başlarlar mı
tüp bebek dosyası açmaya. tahlilleri kendiliğinden yaptırınca da bunlar tüp bebek dosyası açılmadan yapılmış deyip kabul etmezseler? ne biliyim aklıma geldi?ama tahlilleri yaptıabiliyosan süper olur tabi. nasılsa aşılama için gideceksin hep hastaneye o arada onları da halletmiş olursun.
duygucum gel biz z.k dan şaşmayalım ilk denemelerimizi orda yaptıralım.her merkez için geçerli değildir ama özel merkezlerde de çok konuşmayan bilgi vermekten aciz olan doktorlar var.sonra tutmazsa ilk denemeyi z.k da yaptırsaydık keşke demeyelim. zaten tutmazsa devletteki 2 deneme. özellere bayılıcaz paraları. umut tüp bebek 2000 tl alıyomuş raporlulara 1000 tl de ilaçlar tutsa 3000 tl.zaten devletteki hakkın bütünce üzerine bir 3000 tl daha koyup özel yaptırıcaksın.o yüzden ben şuan 1000 tl maksimum ilaçlara ilk deneme için de 500 tl devlete yatırıp 1500 tl ye ilk denememi devlette yaptırma taraftarıyım. git gel yapa yapa artık kenan da tanıdı beni tayfun da :)
kıza ve uzun protokoller var canım ona doktor karar verir. bence sen git raporunu al ve doktorla konuş.
ben gittiğimde bir bayan daha kol iğnelerini kullanıyorum göbek iğnelerine geçmedim dedi demekki uzun protokol. neden uzun orğrotokol yapılıyor acaba daha öncelerden geriden gelen folikülleri kaliteli hale getirmek için mi?
canım bence git raporunu al doktorla konuş ilaçlarını yazdır. sonra tatile git gel. uzun protokolse de adetinin 21. gününde başlarsın işte.
ben bakmıştım var bikaç kişi bir de umut a gidenler topiğinde birisinin arkadaşı z. k da yaptırmış tutmuş. sorular sordum cevap bekliyorum. gidenler kesinlikle tavsiye ediyor.özelden herkes oraya geliyor diyolar. orda da mikro yapılıyor zaten.
7+2 yani 7 hafta 2 günlük hamile daha yeni yani. ben de bikez karşılaştım 35 yaşında 9 yıldır olmuyomuş e embriyo koymuşlar birisi tutmuş. biz ultrason sırasındayken o da girdi sanırım 8 haftayı geçene kadar hala tüp bebek takip ediyor. kadına sordum çok memnunum dedi tuzla dan gidip geliyomuş.
canım iyi haberlere çok sevindim ilaç listesi daha kabarır bence bunlar daha başlangıç :) siz ilaçlar hariç mi merkeze 6000 tl vereceksiniz yoksa?