Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rn canım eurofertil ne kadar ücret istedi senden toplamda.

bahar bencede pes etme bi ay dinlensin vucudun bende şaşırmıştım pes peşe aşılama yaptırmana ve tedavi şeklşn benimkinden farklıymış bizim iki aşılama arasında 1 ay boşluk oluryordu bir adet es geçiliyordu. sanada bu tedavi uygulanıyor varsay. vücudun tepki vermesi normal iyi bile dayanıyorlar.

bencede rn nin ilaçları evet sanırım fiyatı çok uygundu. insanların bütçeleri sarsmak istemiyolar sanrıım yada tepki almamak adına uygun fiyalı ilaç yazıyolar yada kişinin hastalık boyutuna görede olabilir. bir sürü olasılık var. misal rn ye puregon yazsaydı 10 x 260 tl den = sırf puregonları 2600 tl tutacaktı ve burumda insanlar il yeni başlamış ne oluyoruz ya diyeceklerdi. yani bence uygun fiyatlı ilac deniyorlar ve bunuda taksist taksit aldıracaklar gibime geliyor.

evet eğer raporumla özel bir merkeze gitseydim ve o doktorda aynen kenanın yazdığı ilaçları ve aynı adetleri yazsaydı aynı parayı ödeyecektim.

bende konuştum bugün. 2500 ile 3700 arası tedavi + ilaçlar dendi.

yani sgk sız fiyat bu mu ? benmi yanlış hatırlıyorum bu durumda bana sgk sız yani raporsuz merkezşn aldığı para 3000-3750 dendi + birde buna ilaçlar dahil olacaktı ve ekstra tathll gerekirse onlar ve ilk ultrason 108 lira yani 5000 tl gibiydi. sizin verdiğiniz rakamlar raporlu hasta fiyatı gibi ???

bende konuştum bugün. 2500 ile 3700 arası tedavi + ilaçlar dendi.
eger imkanin varda basla canim. ne bilim bilezigini falan bozdurursun ilaclari kredi kartla alirsin. en azindan adam gibi tedavi olursun. sen simdi dusunme ben cumartesi gidince senin icin konusucam canim
kampanya icin ne yapman gerektigini ogrenicem ve dahil olmani saglicam. bana inanabilirsin en azindan teklifimi yapicam. umarim sonucunu alirsin canim sende.

yok canım maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür. uzun zamandır çalışıyorum. maaşım da iyi. eşimin de öyle. ama bunca çabayı çöpe atmak istemiyorum bi yandan. fevri davranıp son aşamada pes etmiş olmak pek yapıma uygun değil. çünkü gerçekten son aşamaya gelmiş durumdayım. ama eşim kararını vermiş gibi. beni böyle görünce üzüldü epey. çok teşekkür ederim canım. konuşup bilgi verirsen çok sevinirim. senden haber bekliycem.

canım sanırım kampanyalı fiyatlar bunlar. bende duyunca şaşırdım baya. bu arada senin ilaçlar neden o kadar tuttu. genelde hastalar 800 civarı ödüyorlar.

maddi sıkintin yoksa hic bekleme canim. cunku dosya hazirlamak bile 1 bucuk ay suruyo. ve bide asilama var onunde. daha baya bi git gel yapicaksin canim. beni esimde hic ostemiyodu zk yi annemde istemiyodu. ben nefret ederk gidiyodum. kenan bakti gorunus olarak eli yizu duzgun insanlariz bizi basindan savdi ki giden 1 hasta 1 hastadir diye. bede o sinirle aldim
dosyami ciktim arkama bakmadan. iyiki almisim tahlil tekrarlamadim:) sanada oyle yapmanintavsiye ederim canim. bu arada kampanya fiyati degil o fiyatlar daha uygun oluyo kampanyada

dosyayı dışarı vermediklerini sanıyordum ben. sorun olmaz mı? sonuçta o hastaneye ait. sen ne yaptın dosyanı almak için. konuşmak yeterli mi?

canım sanırım kampanyalı fiyatlar bunlar. bende duyunca şaşırdım baya. bu arada senin ilaçlar neden o kadar tuttu. genelde hastalar 800 civarı ödüyorlar.

1 kutu puregon normalde 240-260 tl miş. 15 kutu yazdı bana ben 14 kutusunu aldım 968,52tl + 6 kutu cetrotıde + 1 tane ovıtrelle çatlatma iğnesi

kısaca eczacıdan çıktı aldım ve şunlar yazıyor;

ödememem gereken muayene ücreti 35 tl

ödemem gereken fiyat farkı 968,52 tl

ödemem gereken ilaç katılım payı tutarı 248,79tl

ödemem gereken reçete katılım payı tutarı 3 tl.

hastanın eczaneye ödemesi gereken toplam tutar 1.255,31 tl (35+ 968,52 + 248,79 +3 = 1255,31)

baya yazmışlar canım. normalde tüp bebek hastalarına genelde 6-7 kutu yazıyorlar sanırım yumurta geliştirici iğneden. muhtemelen hepsini kullanmayacaksın. ama böyle olması iyi. çoğu insan yetmediği için bi kutu ücretli alıyo. inşallah hamile kalıp, elinde kalanları dağıtırsın sevabına.

evet allah başka dert vermesin en azından canımız sağ. olmaz denilenler bi hamile kalmışken illa bizde kalacağız. dedimya kuzen 4. tüpte tuttu hemde üçüz:) ama biri gitmeliymiş riskliymiş( kız neler çekti ameliyat bile oldu tüpleri alındı. normal yolla şansı sıfırlanmıştı. bizde öyle bir durum bile yok. inş. oda sağ sağlim doğumunu yapar. ve hepimize nasip olur. bende yenilgiyi pek kabul edemem yakıştıramam kendime pes etmeyi. çoğu kez isyan ettim zk.yı bırakın bi kenara çocuk işinden bile vazgeçtim ama sonra sinirim geçince pes etmek yok dedim. birde baktımki sabahın 6 sına saat kurup zk. yolunu tutmuş olduğum bile olmuştur :)))

dosyayı dışarı vermediklerini sanıyordum ben. sorun olmaz mı? sonuçta o hastaneye ait. sen ne yaptın dosyanı almak için. konuşmak yeterli mi?

yalan söylersin fotokopi alıcam dosyamdan dersin yada dosayamı verin dr. la görüşcem dersin ve dosyanı alıp çıkarsın :))) sekreder dosyayı bize verdiğinde kayıt almıyorki adımızı telimizi falan. nerden bilecekler. belki yılllar sonra arşiv düzenlemesinde şu nolu dosya yok diye ortaya çıkar:) ozmana kadar da kim öle kim kala:) ve bence aman kayıpsa kayıp derler üzerine düşmezler. yani doysanı ordan almak çook basit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…