rn canım eurofertil ne kadar ücret istedi senden toplamda.
canım direncin mi kırılıyor?öyle hissediyorum. haklısın tabiki. şeytan daha fazla bekleme git ver parayı yaptır özelde diyor ama yapma pişman olursun çok paran gider netice de alamazsan yine dönersin özele. ben medicine a giderken orda da oldu kist. hep verdikleri menogon kist yaptı. puregon yapmadı bak. klomen de yapmamıştı hiç.
canım sinirlerim bozulmaya başladı benim artık sabır gösteremiyorum. dile kolay bir yılı geçti artık. nefret ettim anlayacağın. beşinci aşılama denemesi tabii üstüste çok deneyince kist oluyor bunlar gayet normal. ama benim artık dayanacak gücüm kalmadı. eşimde sinirlendi bugün artık özelde yaptırmayı düşünüyorum
ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun canım ben de aşılamanın iptal edildiği gün böyleydim sabır taşı olsa çatlardı eşim de özele gidelim orda yaptıralım raporla dedi. zor ikna ettim aşılama sürecini z.k da atlatmaya. bizim de sonrası belli değil zaten.sen biraz dinlen iyice bir düşün. sadece 1 aşılaman kalmışken tüp bebeğe geçmek için ..... yine de en doğru kararı eşinle sen verirsin tabi.
ben hala annedeyim. ama perşembe akşamı eşim gelip alır cuma sabahı hastanedeyiz. Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah tıkır tıkır.
canım direncin mi kırılıyor?öyle hissediyorum. haklısın tabiki. şeytan daha fazla bekleme git ver parayı yaptır özelde diyor ama yapma pişman olursun çok paran gider netice de alamazsan yine dönersin özele. ben medicine a giderken orda da oldu kist. hep verdikleri menogon kist yaptı. puregon yapmadı bak. klomen de yapmamıştı hiç.
duygucum rn nin ilaçları ucuz tutuyor ama şimdilik. demekki ilaca göre değişiyor ücret. benim kafam basmıyor bu işe zaten. raporla alsaydın ilaçlarını özelde yazdırıp yine aynı parayı öderdin işte.
ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun canım ben de aşılamanın iptal edildiği gün böyleydim sabır taşı olsa çatlardı eşim de özele gidelim orda yaptıralım raporla dedi. zor ikna ettim aşılama sürecini z.k da atlatmaya. bizim de sonrası belli değil zaten.sen biraz dinlen iyice bir düşün. sadece 1 aşılaman kalmışken tüp bebeğe geçmek için ..... yine de en doğru kararı eşinle sen verirsin tabi.
ben hala annedeyim. ama perşembe akşamı eşim gelip alır cuma sabahı hastanedeyiz. Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah tıkır tıkır.
adet olduğuna sevindim canım. inşallah herşey senin için de yolunda gider. ben artık umudu kestim. bir senedir hep aksilik hep aksilik. zeynep kamilde tüpe geçsem bile iğneler bende fazla etki yapıyor biliyorsun e2 değeri hep yüksek çıkıyor ve onu çok dikkate alıyorlar. yani o kadar rapor çıkarttıktan sonra tüp tedaviminde iptal edilme ihtimali var.
annemlere geldim bende hastaneden sonra kasıklarım feci ağrımaya başladı. yoldada hissetmiştim ama az önce resmen kıvrandım sancıdan. gece de yola çıkıyoruz inşallah geçer. böyle devam ederse ne yapıcam bilmiyorum. sende kist olduğu ay böyle sancılar olmuş muydu?
bahar bencede pes etme bi ay dinlensin vucudun bende şaşırmıştım pes peşe aşılama yaptırmana ve tedavi şeklşn benimkinden farklıymış bizim iki aşılama arasında 1 ay boşluk oluryordu bir adet es geçiliyordu. sanada bu tedavi uygulanıyor varsay. vücudun tepki vermesi normal iyi bile dayanıyorlar.
canım ilaçlarını almışsın hayırlı olsun. pes etmek değil de inancım kalmadı artık. bi senedir her söyleneni büyük bi sabırla yaptım. bu kadar uzayacağını bilsem zk de başlamazdım artık psikolojim kaldırmıyor sanırım.
canimrn canım eurofertil ne kadar ücret istedi senden toplamda.
seni cok ama cok iyi anliyorum canim zk de 1 ameliyat ve 2 asilama yaptirmis biri olarak. benimde psikolojim kaldirmadigi icin direkt vazgectim. inanilmaz sabir gerektiren bir surec ve 1 sene sonunda bu tepki cok normal. bence eger varsa imkanin iyi bir merkezde sansini denemen. bana sordu eger puregonu bulman kolayda onu yaziyim dedi. bende farketmez dedim. fostimon yazdi. benimde asilamam araliksiz arka arkaya oldu. tup icin 1 ay ara verdim ve basladim. gerci kisten dolayi cok zamanim yol benim. ayrica bakti tahliller var istemicem tahlillerin car zaten dedi. bilmiyorum ama olmasida olmamasida Allahtan. ama insan gibi muamele gordum ya. memnunum ben suanki durumumdanbahar bencede pes etme bi ay dinlensin vucudun bende şaşırmıştım pes peşe aşılama yaptırmana ve tedavi şeklşn benimkinden farklıymış bizim iki aşılama arasında 1 ay boşluk oluryordu bir adet es geçiliyordu. sanada bu tedavi uygulanıyor varsay. vücudun tepki vermesi normal iyi bile dayanıyorlar.
canım ilaçlarını almışsın hayırlı olsun. pes etmek değil de inancım kalmadı artık. bi senedir her söyleneni büyük bi sabırla yaptım. bu kadar uzayacağını bilsem zk de başlamazdım artık psikolojim kaldırmıyor sanırım.
canim
benim orda calisanlardan tanidigim
var. kampanyadan yararlaniyrm onun icin 2350tl muayene+tup bebek+dondurma islemi canim.
bende konuştum bugün. 2500 ile 3700 arası tedavi + ilaçlar dendi.
eger imkanin varda basla canim. ne bilim bilezigini falan bozdurursun ilaclari kredi kartla alirsin. en azindan adam gibi tedavi olursun. sen simdi dusunme ben cumartesi gidince senin icin konusucam canimbende konuştum bugün. 2500 ile 3700 arası tedavi + ilaçlar dendi.
seni cok ama cok iyi anliyorum canim zk de 1 ameliyat ve 2 asilama yaptirmis biri olarak. benimde psikolojim kaldirmadigi icin direkt vazgectim. inanilmaz sabir gerektiren bir surec ve 1 sene sonunda bu tepki cok normal. bence eger varsa imkanin iyi bir merkezde sansini denemen. bana sordu eger puregonu bulman kolayda onu yaziyim dedi. bende farketmez dedim. fostimon yazdi. benimde asilamam araliksiz arka arkaya oldu. tup icin 1 ay ara verdim ve basladim. gerci kisten dolayi cok zamanim yol benim. ayrica bakti tahliller var istemicem tahlillerin car zaten dedi. bilmiyorum ama olmasida olmamasida Allahtan. ama insan gibi muamele gordum ya. memnunum ben suanki durumumdan
canım bir yıl içinde beş aşılama yaptırdım. bir buçuk ay süren bi gebelik. sonrasında bir buçuk ay ölü olduğunu bildiğimiz halde aldırmadık. sonra zk da kürtaj. kürtajdan sonra hemen tedavi olamazsınız üç ay ara dediler ona da tamm. ama artık psikolojim dayanmıyo. tamm bu yaşadıklarımın çoğu benim bünyemin verdiği tepkilerle alakalı ama ben tüp bebek tedavimin iptal edilmesinden de korkuyorum artık. herşey o kadar kesin ki. devlet ne dediyse o. bizim psikolojimizin hiç önemi yok. eşim bugün telefonda ağladığımı duyunca çok üzüldü. ne gerek var bu kadar eziyete gidelim iyi bi yere yaptıralım her ay bi şey çıkarıyolar bunlarla mı uğraşıcaz sana yazık değil mi psikolojin bozulduktan sonra ne anlamı var dedi. ona kalsa zeynep kamil başından beri vakit kaybı. bende başından beri çok inanıyordum ama bugün nedense soğudum ilk defa imkan var parayı hiç düşünmüyorum ama bi yandan da yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye düşünüyorum. bu kadar çileyi boşuna çekmiş olacağım. ani karar verip negatif olursa pişman olmaktan korkuyorum. acaba orda yaptırsam sonuç ne olurdu demek istemiyorum. kararsızım anlayacağın. bu arada sen zeynep kamilden tahlillerini alıp mı gittin eurofertile ya da dosyanı?
eger imkanin varda basla canim. ne bilim bilezigini falan bozdurursun ilaclari kredi kartla alirsin. en azindan adam gibi tedavi olursun. sen simdi dusunme ben cumartesi gidince senin icin konusucam canim
kampanya icin ne yapman gerektigini ogrenicem ve dahil olmani saglicam. bana inanabilirsin en azindan teklifimi yapicam. umarim sonucunu alirsin canim sende.
yani sgk sız fiyat bu mu ? benmi yanlış hatırlıyorum bu durumda bana sgk sız yani raporsuz merkezşn aldığı para 3000-3750 dendi + birde buna ilaçlar dahil olacaktı ve ekstra tathll gerekirse onlar ve ilk ultrason 108 lira yani 5000 tl gibiydi. sizin verdiğiniz rakamlar raporlu hasta fiyatı gibi ???
canım bir yıl içinde beş aşılama yaptırdım. bir buçuk ay süren bi gebelik. sonrasında bir buçuk ay ölü olduğunu bildiğimiz halde aldırmadık. sonra zk da kürtaj. kürtajdan sonra hemen tedavi olamazsınız üç ay ara dediler ona da tamm. ama artık psikolojim dayanmıyo. tamm bu yaşadıklarımın çoğu benim bünyemin verdiği tepkilerle alakalı ama ben tüp bebek tedavimin iptal edilmesinden de korkuyorum artık. herşey o kadar kesin ki. devlet ne dediyse o. bizim psikolojimizin hiç önemi yok. eşim bugün telefonda ağladığımı duyunca çok üzüldü. ne gerek var bu kadar eziyete gidelim iyi bi yere yaptıralım her ay bi şey çıkarıyolar bunlarla mı uğraşıcaz sana yazık değil mi psikolojin bozulduktan sonra ne anlamı var dedi. ona kalsa zeynep kamil başından beri vakit kaybı. bende başından beri çok inanıyordum ama bugün nedense soğudum ilk defa imkan var parayı hiç düşünmüyorum ama bi yandan da yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye düşünüyorum. bu kadar çileyi boşuna çekmiş olacağım. ani karar verip negatif olursa pişman olmaktan korkuyorum. acaba orda yaptırsam sonuç ne olurdu demek istemiyorum. kararsızım anlayacağın. bu arada sen zeynep kamilden tahlillerini alıp mı gittin eurofertile ya da dosyanı?
aslında bu yaşadıklarımız hepsi kader. bize yazılmış bir yazı var zaman ilerledikçe görüyoruz başımıza gelenleri. yani bebek sahibi ne zaman olacağımız yazılı. tutacağı varsa zk. da da tutar, eurofertilde de, bahçeçide de. msele oramı buramı değil mesele bize nasıl bir kader yazıldığı. zk. da tamam sıra bekleme olayı var dün 2 de gittim 4 de zor çıktım hastaneden, sırr bi reçeteye ilaç yazdırmak için. ama bence çokta hor kullanılmıyoruz ne yapıyolarki bizi sedyeye bağlayıp işkencemi ettiler. arada dr. terslemiş artı ko kdar da olsun :)) özel bir merkeze onca para bayıldıktan sonra birde kötümü davranacakları. parayı veren düdüğü çalar hesabı tabiki insan gibi davrancaklar. şahsen zk dada insanmışşız gibi davranıyolar arada olan aksiliklerde yoğunluktan kaynaklı. ve tedaviye ara verilmeside bizim vücudumuzun verdiği tepkiye bağlı. misal kist var diye tedaviye devam etmek doğru bişey olsa zaten devam ederler. birde özel merkezde olsan o kisti tedavi etmeden aşılamaya yada tüpe geçmezler.eğer aksilik olacaksa ordada olur. ve fazla fazla ödediğin parayla kalırsın. dediğim gibi her şey yazımızla ilgili. ben 1250 tl ye ilaç aldım 1500 tl de verirdim merkeze yapardım tüpümü. ama olacağı varsa zk dada olur diyorum. 2 denemede tutmadımı sonrası zaten başka yeri tercih ederim. paramla denemem zk. da 2 kez denedik birde başka yeri deneyelim derim.
maddi sıkintin yoksa hic bekleme canim. cunku dosya hazirlamak bile 1 bucuk ay suruyo. ve bide asilama var onunde. daha baya bi git gel yapicaksin canim. beni esimde hic ostemiyodu zk yi annemde istemiyodu. ben nefret ederk gidiyodum. kenan bakti gorunus olarak eli yizu duzgun insanlariz bizi basindan savdi ki giden 1 hasta 1 hastadir diye. bede o sinirle aldimyok canım maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür. uzun zamandır çalışıyorum. maaşım da iyi. eşimin de öyle. ama bunca çabayı çöpe atmak istemiyorum bi yandan. fevri davranıp son aşamada pes etmiş olmak pek yapıma uygun değil. çünkü gerçekten son aşamaya gelmiş durumdayım. ama eşim kararını vermiş gibi. beni böyle görünce üzüldü epey. çok teşekkür ederim canım. konuşup bilgi verirsen çok sevinirim. senden haber bekliycem.
aslında bu yaşadıklarımız hepsi kader. bize yazılmış bir yazı var zaman ilerledikçe görüyoruz başımıza gelenleri. yani bebek sahibi ne zaman olacağımız yazılı. tutacağı varsa zk. da da tutar, eurofertilde de, bahçeçide de. msele oramı buramı değil mesele bize nasıl bir kader yazıldığı. zk. da tamam sıra bekleme olayı var dün 2 de gittim 4 de zor çıktım hastaneden, sırr bi reçeteye ilaç yazdırmak için. ama bence çokta hor kullanılmıyoruz ne yapıyolarki bizi sedyeye bağlayıp işkencemi ettiler. arada dr. terslemiş artı ko kdar da olsun :)) özel bir merkeze onca para bayıldıktan sonra birde kötümü davranacakları. parayı veren düdüğü çalar hesabı tabiki insan gibi davrancaklar. şahsen zk dada insanmışşız gibi davranıyolar arada olan aksiliklerde yoğunluktan kaynaklı. ve tedaviye ara verilmeside bizim vücudumuzun verdiği tepkiye bağlı. misal kist var diye tedaviye devam etmek doğru bişey olsa zaten devam ederler. birde özel merkezde olsan o kisti tedavi etmeden aşılamaya yada tüpe geçmezler.eğer aksilik olacaksa ordada olur. ve fazla fazla ödediğin parayla kalırsın. dediğim gibi her şey yazımızla ilgili. ben 1250 tl ye ilaç aldım 1500 tl de verirdim merkeze yapardım tüpümü. ama olacağı varsa zk dada olur diyorum. 2 denemede tutmadımı sonrası zaten başka yeri tercih ederim. paramla denemem zk. da 2 kez denedik birde başka yeri deneyelim derim.
haklısın canım. ben doktorlardan hiç ters muamele görmedim. gayet de sabırlılar bence. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz dediğin gibi. ama bu kadar olumsuzluk insanı bezdiriyor bazen. yine de allah başka dert vermesin. çok şükür tek sıkıntımız bebek. o da olacak bi gün diye sabırla bekliyoruz.
maddi sıkintin yoksa hic bekleme canim. cunku dosya hazirlamak bile 1 bucuk ay suruyo. ve bide asilama var onunde. daha baya bi git gel yapicaksin canim. beni esimde hic ostemiyodu zk yi annemde istemiyodu. ben nefret ederk gidiyodum. kenan bakti gorunus olarak eli yizu duzgun insanlariz bizi basindan savdi ki giden 1 hasta 1 hastadir diye. bede o sinirle aldim
dosyami ciktim arkama bakmadan. iyiki almisim tahlil tekrarlamadim:) sanada oyle yapmanintavsiye ederim canim. bu arada kampanya fiyati degil o fiyatlar daha uygun oluyo kampanyada
canım sanırım kampanyalı fiyatlar bunlar. bende duyunca şaşırdım baya. bu arada senin ilaçlar neden o kadar tuttu. genelde hastalar 800 civarı ödüyorlar.
1 kutu puregon normalde 240-260 tl miş. 15 kutu yazdı bana ben 14 kutusunu aldım 968,52tl + 6 kutu cetrotıde + 1 tane ovıtrelle çatlatma iğnesi
kısaca eczacıdan çıktı aldım ve şunlar yazıyor;
ödememem gereken muayene ücreti 35 tl
ödemem gereken fiyat farkı 968,52 tl
ödemem gereken ilaç katılım payı tutarı 248,79tl
ödemem gereken reçete katılım payı tutarı 3 tl.
hastanın eczaneye ödemesi gereken toplam tutar 1.255,31 tl (35+ 968,52 + 248,79 +3 = 1255,31)
haklısın canım. ben doktorlardan hiç ters muamele görmedim. gayet de sabırlılar bence. kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz dediğin gibi. ama bu kadar olumsuzluk insanı bezdiriyor bazen. yine de allah başka dert vermesin. çok şükür tek sıkıntımız bebek. o da olacak bi gün diye sabırla bekliyoruz.
dosyayı dışarı vermediklerini sanıyordum ben. sorun olmaz mı? sonuçta o hastaneye ait. sen ne yaptın dosyanı almak için. konuşmak yeterli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?