Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sağol canım içim bi nebze olsun rahatladı ama ilk iğne yediğimde tekrar yazarım canım çok tatlı değildri aslında ama yinede tedirginim bilmem neden
hep normal olacak hayaliyle yaşadığım için sanırım bu fikre alışamadım ben ondandır ama elden bişey gelmez rabbim nasıl istemişse bizler için öyle olacak hayırlısı diyoruz en başta

tabiki deneyimlerimizi yazalımki birbirimize yardımcı olalım:)

sen mutluysan en önemlisi o canım.ilaçları özelde öyle yapıyolar benim özelde de öyleydi tane tane yazıyolardı yetmezse yeniden aldırıyolardı. bizim de ovitrelle duruyodu geçen aydan 3 kutu puregon a 277 tl ödedik. geçen ayki iptal edilen tedavimden de 225 dozum kalmıştı önce onları vurarak başladım iğnelerime. inşallah yeter :)

ayyy canım yaa çok sağol bak iyice rahatadım şimdi o zaman bugün hemen gideyim ben hastaneye şimdi doktor benim eşime rapor yazmış eşiniz bu raporla tüp bebeğe başvursun demiş yanımda bişi götürmem lazım mı acaba hiç bilmiyorum ben raporu aldım yanıma bugün gidicem bi bakalım offf çalışıncada çok zor ya Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin sen zk emi gidiyorsun

evet ben biraz bilgisisim bu konuda bizim çok apar topar oldu hiç alıştıramadım kendimizi birden tüp bebek merkezinde bulduk zk de meesela bugün raporunu götürcem eşimin ben başvurcakmışım napçaklar ne etçekler hiç bir fikrim yok
tabiki deneyimlerimizi yazalımki birbirimize yardımcı olalım:)

dur bakalım yavaş yavaş öğrenicez bu işide valla sağolasın canım gideyim bakayım yolu bile bilmiyorum inanki eşim götürmüştü daha önce arabayla şimdi ben şişliden gidicem nasıl olcak bilmem sora sora bulucaz inşallah

bi sorum olacak mikroenjeksiyon nedir daha farklı bişey mi bildin varmı şimdi raporda okudum da onun için uygun olur denilmiş

aaa süpermiş dur yola çıkınca arayıp bulurum artık :))

bi sorum olacak mikroenjeksiyon nedir daha farklı bişey mi bildin varmı şimdi raporda okudum da onun için uygun olur denilmiş

mikroenjeksiyon yapılıyo artık tüp bebkler canım. normalde tüp bebekte yumurta ile sperm aynı ortama konulup döllenmesi bekleniyor. ama mikroenjeksiyonda spermi yumurtanın için enjekte ediyolar. böylelikle şans daha artıyor. onun için artık mikroenjeksiyon yapılıyor.
ama sana uygulanan ilaçlar aynı değişmiyor. sadece lab. uygulanan işlem değişiyor:)

hımm anladım canım teşekkürler bakalım nasipte ne varsa yaşayacağız işte sınav dünyası bizimde sınavımız buymuş ne yapalım Allah beterinden saklasın hepimizi

merhaba canımm nasılsın sen aşılama yaptırıyordun değil mi ne aşamadasın zk emi gidiyorsun sende
mrhaba canim iyiyim sen nasilsin? ben 2 kere zk da asilama yaptirdim 2 yillik evli oldugum
icin birazda alavere dalavereyle tup bebek yapamicaklarini devletin karsilamiyacagini soylediler. bende suan eurofertilde tup bebek yaptiriyorum.

sağol canım bende iyiyim çok şükür
nasıl yaa çok garip olmuş biraz ben daha 2 yıllık bile evli değilim inşallah bizede öyle bişey demezler ama gerçi eşime rapor yazıldı bugün onunla tüp bebeğe başvurucam inşallah öyle bişeyle karşılaşmam tabi yinede hayırlısı peki eurofertil nasıl fiyatlar filan ilgi alaka zk de pek ilgi görmeiycem bunu hissediyorum ama sonu güzel olsun inşalllah
senin içinde inşallah hayırlısı olur peki bi sorum daha olacak süre olarak ne kadar zamanını alıyor insanın tedavi bu iğneler ne zaman başlanıyor ne kadar sürüyor ne zaman transfer oluyor bilgin varmı bide ben çalışıyorum sürekli izin almam gerekecekmii acaba muayene ne kadarda bir ne kadar süreyle oluyor bunlar benim kafamı karıştıranlar evde olsam hiç dert etmem de işte çalışınca izindi vs zor
mrhaba canim iyiyim sen nasilsin? ben 2 kere zk da asilama yaptirdim 2 yillik evli oldugum
icin birazda alavere dalavereyle tup bebek yapamicaklarini devletin karsilamiyacagini soylediler. bende suan eurofertilde tup bebek yaptiriyorum.

zk da rapor hazırlaman gerekiyor canım tüp bebek için. bir buçuk ay gibi bi süre içinde hazırlayıp tedaviye başlıyosun. bi uzun protokol bide kısa protokol var canım. benim ki kısa protokoldü. adetimin 3. günü iğnelere başladım. 12 - 15 gün sürüyo transfer işlemine kadar. bnim yarın kontrolüm var. sanırım yumurtalar istenilen boyuta gelmiştir. pzrteside toplama işlemi olur. eurofertilde fiyatlar çok pahalı değil canım. ben ilgi alakadan memnunum. zaten sonuç Allahın takdiri. ama doktorlar, çalışanlar hatta hastalar bile hepsi gülr yüzlü. gerilmiyosun. etrafta yeşil yeşil önlüklü hasta görmüyosun. hadi kızlar yumurta toplamaya diye bağıran hasta bakıcı yok:) serin, sakin bi ortam. bende zk da yaptırıcam diye iştn ayrıldım. işlemler uzun sürüyo diye ama orda yaptırmadık. yani bütün planlarımı alt üst etti zk

Son düzenleme:

mikroenjeksiyon da spermlerin en hızlı ve en hareketli olanları gelişimini tamamlamış olanları laboratuvar ortamında özel olarak seçiliyor ve çatlamış yumurtanın içine bir şırınga ile enjekte ediliyor. döllenme işlemi bu şekilde gerçekleşiyor. şansın artıyor. normal tüp bebekde sperm ve yumurta doğal ortama bırakılıyor kendileri dölleniyor.

12 mm olmuş canım tayfun bey vardı artık tanıyor beni sizin sağ tarafınız yoktu dimi dedi evet dedim hiç sağa bakmadı :) solda 12 mm dedi birtane daha vardı ama bu daha büyük olanı sanırım diğerini hiç söylemedi belki de geride kalmıştır o. aynı doz devam.pazartesi yeniden çağırdı.inşallah 15mm olur o güne kadar.biryandan seviniyorum biryandan da büyümesi durur diye korkuyorum. inşallah devam eder. bikere 10 mm nin üzerine çıkan yumurtalar genelde büyüyor. ama dozu az gelip de 12 de kalırsa yandık o zaman dozu arttıracak pazartesi ve biraz geç kalınmış olacak. ama ben kötü düşünmek istemiyorum. bu hızda giderse pazartesi 15 mm olmuş olur. öarşamba 18 :) perşembe yada cuma da yapılır aşılamam. bu da 15. yada 16. günüme denk geliyor. 1.5 yıldan sonra ilk defa bu kadar erken yapılmış olucak aşılamam. ne kadar çok hesap yaptım dimi.hayırlısı artık baharcım. inşallah yapılır bu aşılama. ümidim de var ne yalan söyliyim bu yumurta umut vaadediyor :) belki son aşılamamda gelir meleğim..[/QUOTE]

canım çok sevindim gerçekten. 12 mm geçince kendiliğinden bile büyüyor merak etme. hadi bakalım hayırlısı. bu ay herşey yolunda maşallah. önümüzdeki hafta yapılır hayırlısıyla aşılaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…