canim boyle dusunme Allahin gucube gider. cabuk buyumesi iyi bisey. daha az strese girdin bak:) bende sadece esimle gittim ama bozel odam vardi canim toplu yatmiyoduk. bide hasta temsilcileri varya onlarda yardim ettiler. eger bi bayan olursa yaninda daha iyi olur senin. toplu yaticaksiniz ya biseye ihtiyacin olursa bayanin yanina gelmesi daha kolay. gerci aninda uyaniyosun korkma. hemen kendine geliyosun. bide hemen uyanmaya calisirsanda ise yariyo:) ben aninda uyandim:) rahat olmak kendini sıkmamak cok onemli. canin hic acimiyo. narkozda cok hafif veriyolar ki hemen uyan diye canim. hic korkma.
günaydın kızlar. dün en son ben mi yazmışım yoksa sizlerde yazdınızda sitede yine sorun oldu ve silindimi?
hastaneye gidip geldim. kenan vardı ve herzamnki gibi yine bastırarak muayene etti ve canımı yaktı. belgin hanım 3 kez baktı canım hiç yanmamıştı. bugün sürpriz ve kenan geldieşinle en son ne zman birlikte oldun. bi daha olma büyük ihtimal yarın gene çağırcaz seni ve cuma yumurtaların toplanır dedi. bakalım kan sonucu çıksında ne diycek hemşire. tırsıyom yaaa
kizlar benim esim
7 kardes 4 kiz 3 erkek:) 4 gorumce 1 elti(digeri daha bekar) ama kokmaz bulasmazlar sansliyim yani. benimse 1 tanecik ablam var. 1 yas buyuk benden:)
duygucum bende e2 sonuclarini bilmiyrm normal degeri ne oluyo fikrim yok. ama kontrol altindasin merak etme. hem o testler bizim icin degil doktorlar icin aydinlatici. her gittiginde bakip telas yapma lutfen. zafere az kaldi. merak etme. hersey guzel gidiyo goruyosun.
elifcim beklemek ne zor dimi:) gunler gecmiyo. sen me zman yaptircaksin tahlilini? ben 7 agustosta yaptircam. bi tanidigimda kadin dogum uzmani ya ona gidicem. yakacik kadin dogumda calisiyo. onun icin simdiden aldim randevumu:)
baharcim sen nasilsin? islerin nasil iyimi? bende cok istiyorum aslinda doguma kadar calismak. ama nasil olucak bilmiyrm
günaydın kızlar. dün en son ben mi yazmışım yoksa sizlerde yazdınızda sitede yine sorun oldu ve silindimi?
hastaneye gidip geldim. kenan vardı ve herzamnki gibi yine bastırarak muayene etti ve canımı yaktı. belgin hanım 3 kez baktı canım hiç yanmamıştı. bugün sürpriz ve kenan geldieşinle en son ne zman birlikte oldun. bi daha olma büyük ihtimal yarın gene çağırcaz seni ve cuma yumurtaların toplanır dedi. bakalım kan sonucu çıksında ne diycek hemşire. tırsıyom yaaa
hadi hayırlısı duygucum yaaa. ben de heyecan yaptım şimdi valla. hiç korkacak bi şey yok. çok kısa sürecek zaten. narkozu da işlem biter bitmez seni ayıltacak şekilde veriyorlar. işlem sırasında da bir şey hissetmiyorsun zaten ben kürtaja bile çok rahat girmiştim. hiç düşünmemiştim. şimdi sen çok daha güzel bir şey için alacaksın o narkozu hiç boş yere stres yapma. bebeğine konsantre ol ve rahatla. kaç yumurtan var şu an. bi şey söylediler mi?
endımetrium 11 mm dedi kenan. dün belgin hn.12 demişti. onların sağı (yani benim solunda) yanılmıyosam 3 tane saydı. onların solu (benim sağımda) 4-5 tane saydı. 15mm - 15,5- 14,6 - 16 - 13 genelde bu aralıktaydı. yani hiç 8-9mm dediği olmadı varsa en küçüğü 12 dir. bu büyüklükler iyi mi hiç bilmiyorum ve onlara soru bile sormuyorum. kızlar ya dua edinde çok yumurta olsun ve kaliteli olsunki dondurabileyim. ve bir daha bunları yaşamak yerine direkt transfer ettiririm. bi bayan vardı 2. tüp denemesi ilki tutmamış başka bir bayanda dondursaydın ya niye ilaç kullanıyosn gene dedi. o da toplamda 3 tan toplamışlar 1 tanesi döllenmiş diğer 2 si çöp. mecburen ilaç işine devam dedi. inş. bol bol koca koca ve kalitesi süper olurda 3-5 tane dondururlar
günaydın duygu cum sanırım sen yazmışsın çünkü ben daha yeni uyandım :) çok sevindim çokkk bak ne kadar erken oldu toplamda 3-4 kere çağırıyolar yumurtalar büyümüştür yarına daha da büyürler yarın son kez bakıp çatlatma iğneni yaptıracaklar bence cuma da toplama. en geç haftaya salı da yumurta toplama. ya fırsatın olursa sorarmısın embriyoların nasıl izlendiğini falan ?hangisini transfer edeceklerine nasıl karar verdiklerini? bu arada dondurma işlemini düşünüyomusun sen eğer kaliteli iseler mutlaka dondur birdaha bu sürece katlanmazsın.
inşallah bol kaliteli yumurtların olur canım. fazla kaliteli embriyon kalırsa dondur bencede kesinlikle. inşallah hızlıca bölünür embriyoların ilk denemende tutar ve kalanlarla kardeş yaparsın sende bebişine.
inş. baharcım ya. sona doğru yaklaştıkça tedirginliğim artıyor aslında dahada hafiflemem gerek ama ne bilim işte bu endişeyi üzerimden atamyıorum ya bi aksilik olursa diyorum sanırım transferden oh be diyecem. lokma dağıtsam ogün ne etsem.
alsında ikiz olsa şimdi çobuk defterini bi çırpıda kapatırım:) desenize bir olduda ikizimi kaldıbelki içerde bölünüp kardeş yapar kendine. hayırlısı artık ya. sanrıım en geç haftaya perşembe kuş gibi olurum:)
kızlar ya bu sağlık kurulu için hani şu iç hastalıkları psikiyatri ve genel cerrahiye bi kağıt imzalatıyorsunuz ya kimsenin bişey bildiği yok dün gittim dahiliye ekg ve akciğer filmin nerde dedi dedim bana kimse bişey demediki dedim doğru dürüst bilgi vermiyorlarki dedi zaten senin bi suçun yok ama yarın getir imzalayayım dedi bu sabah gittim testlerimi de götürdüm neyse imzaladı etti şimdi bunu sağlık kuruluna vereceksin dedi sonra gittim bu tüp bebekteki sekretere sordum sağlık kurulunun yerini dedi 3 fotoğrafla birlikte heyeete gönderceksin dedi ama bu fotoğraf işinden kimse bahsetmemişti sadece dosya açtırırken verdikleri kağıtta yazıyordu 4 fotoğraf bayan için o kadar değil mi şimdi anlamadığım heyete o dosyanın tamamı gitmiyormu hazırladığımız onca evrak testler vs offf birisi açıklarsa sevinirim yaa her sabah mesaiyi zk de yapıyorum
aynen bende son iki haftadır gün aşırı mesaimi zk. da açıyorum. listede yazıyor foto olayı ama maalesef kurul bol bol foto istiyor elimdekiler azalınca 20 lik foto çoğalttım onlarda bitmek üzere her rapor için 3-4 foto istiyolarlar. hatta kurul odasındaki memura söyledim. bu kadar fotoyu alıp napıyonıuz koleksiyon mu demiştimde memurda gülmüştü. 2 tane fazlasıyla onların işine yarar ama aldıklar 4 foto saçmalıkta yapılacak birşey yok. aslında yönlendirme yapıyolar sekreter yoğun olsa bile ordaki başka çalışan güvenliğe sorarak yine gitmem gereken yeri buluyordum. nitekim bizlerde zk.ya sistemin işleyiş biçimini bilmeden gittik ve her işimizi sora sora yaptık. sormaktan çekinme eksik bi iş yapacağına sürekli sor önüne gelene sor. hatta hastalara bile sor birşeyler öğrenmeye çalış. memurlar kızsada yinede sor. git gel yapmaktansa çok sormak en iyisi.
endımetrium 11 mm dedi kenan. dün belgin hn.12 demişti. onların sağı (yani benim solunda) yanılmıyosam 3 tane saydı. onların solu (benim sağımda) 4-5 tane saydı. 15mm - 15,5- 14,6 - 16 - 13 genelde bu aralıktaydı. yani hiç 8-9mm dediği olmadı varsa en küçüğü 12 dir. bu büyüklükler iyi mi hiç bilmiyorum ve onlara soru bile sormuyorum. kızlar ya dua edinde çok yumurta olsun ve kaliteli olsunki dondurabileyim. ve bir daha bunları yaşamak yerine direkt transfer ettiririm. bi bayan vardı 2. tüp denemesi ilki tutmamış başka bir bayanda dondursaydın ya niye ilaç kullanıyosn gene dedi. o da toplamda 3 tan toplamışlar 1 tanesi döllenmiş diğer 2 si çöp. mecburen ilaç işine devam dedi. inş. bol bol koca koca ve kalitesi süper olurda 3-5 tane dondururlar
elifcim ben 2 aşılamamdada hiç test yaptırmadım adet olmayı bekledim ve şaşmadan oldum zamanında bence sende sabret ve eğer varsa değerin yükselmesini bekle. erkenden yaptırsaydım acaba gebeyimde değer düşük ondanmı çıkmadı diye pimpirik olurum diye hiç teste gerek görmedim. hatta tüp işi sonunda kadar yolunda gider transferde olursa test gününde 2-3 gün sonra giderim hani varsa iyice oluşsun değer iyi çıksın diye beklerim. yeminle hiçbirzaman test gününü heyecan yapmamıştım kuzenim ark. yaptınmı merak ettik diye defalarca arayıp psikolojik baskı yaptılar ve onlar aramasa test yapcağım aklıma bile gelmiyordu.
benimde tahminim cuma toplanırsa en geç haftaya çarşamba transfer yapılır. bir aksilik çıkmazsa. diyorum sürekli çünkü yumartaların iyi olmama ve döllenmeme ihtimali de var. bol bol olursa illakiki içinden 1-2 tane iyi çıakr diyorum bu yüzden çoook olsun istiyorumçok ve iyi olursa dondurma kesin yapıcam. çünkü birdaha ilaç parası vermemiş olurum. paradan ziyade vücudumada yazık. ilaç ilaç nereye kadar. inş. o aşama gelelimde 5 tande dondruduk desinler.
dediğin bilgileri sorarım ama eminmiki hemşire hönk diye suratıma bakar. emriyo izlemekmiş falan diye içinden güler:)
kızlar ya bu sağlık kurulu için hani şu iç hastalıkları psikiyatri ve genel cerrahiye bi kağıt imzalatıyorsunuz ya kimsenin bişey bildiği yok dün gittim dahiliye ekg ve akciğer filmin nerde dedi dedim bana kimse bişey demediki dedim doğru dürüst bilgi vermiyorlarki dedi zaten senin bi suçun yok ama yarın getir imzalayayım dedi bu sabah gittim testlerimi de götürdüm neyse imzaladı etti şimdi bunu sağlık kuruluna vereceksin dedi sonra gittim bu tüp bebekteki sekretere sordum sağlık kurulunun yerini dedi 3 fotoğrafla birlikte heyeete gönderceksin dedi ama bu fotoğraf işinden kimse bahsetmemişti sadece dosya açtırırken verdikleri kağıtta yazıyordu 4 fotoğraf bayan için o kadar değil mi şimdi anlamadığım heyete o dosyanın tamamı gitmiyormu hazırladığımız onca evrak testler vs offf birisi açıklarsa sevinirim yaa her sabah mesaiyi zk de yapıyorum
bende dün akşam evde 4 tane foto buldum diye sevinmiştim desene yetmeyecek onlar
neyse yarın yine gideyim bare alıştım zaten kolay geliyo evime yakın gerçi hastane ama ordan çıkıpta işe gelmek biraz işkence eşim sırf bu işlerde koştururken yorulmayayım diye araba aldı bana ama benim çok cesaretim yok henüz yalnız çıkmaya hep eşim yanımdayken çıkıyorum iş yerim ta mezidiyeköyde köprü trafiği berbat Allah yardımcımız olsun peki hani bu rapor çıkçak ya hangi rapor o dosya açıldıktan sonra mı yapılacak bişi acaaba yoksa bana verdikleri o bi kağıt parçasımı rapor heyete girecek olan şu 3 fotoğraflı istedikleri:26:
canım şu sağ sol olayı bende hiç olmadı onlar senin sağ ve sol overine göre hareket ediyorlar ben aletin içerdeki yönünden de anlıyorum bunu. yani sağ diyosalar sağdır.boyutları da çok iyi bence yarına 17 yi geçecekler. çok olması da iyi değil içleri boş olabilirmiş canım inşallah en az 3 tane olur.
sana verdikleri kağıt yani iç hat. genl cer. ve psikiyatrıye imzalattığın kağıt 2-3 kez daha heyete girecek. ilaç raporunun çıkmasına yaklaşk 2-3 hafta var. aşamalrını anlatıyolar sana. sekreter yönlendiriyor zaten. kurula ver . şugün ara sor çıktımı raporum falan diye sor diyorlar. yani 3 hafta üst üste kurula gidiyor ve sen her hafta verdikleri günde arıyorsun çıktımı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?