Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada şu sağ sol olayını bende anlayamadım hala. doktor sağdan bakıyor soldaki yumurtaları sayıyor. soldan bakıncada sağdakileri. her seferinde dikkat ediyorum ve kafam karışıyor:))

dr. la karşılıklı olduğumuz için onun sağı benim solum. onun solu ise benim sağım oluyor . yan yana olsak sağ ve sollarımız aynı olacak haliyle o şekilde ultrasonlada bakılmadığına göre:) sağda 10mm 11 mm diyor içimden ne sağı ya orası sol diyorum :))

merhaba kizlar:)
duygucum hassasiyet ve akinti bende de vardi. bende acaba catladimi diye dusunuyodum ama zamansiz catlamasin diye igne verdiler ya catlamasi imkansiz. insallah en kisa surede yumoslarin kocsman olurda toplanir sağlikla:)
baharcim senin adinada sevindim bayram seyran karistirmadiklari icin. senin adetinde zamansiz gelmez umarim:)

sağol canım. adetim için de ayrı endişeleniyorum. iğne ya da ilaç kullanmadığım aylar gecikir genelde ama 8-10 u gibi adet olmayı bekliyorum.

doğru valla. ben bunu akıl edememişim:))

size ters gelmis heralde kizlar benim kistim
sagda ve genelde solda oluyo yumurtalarim. sagda daha az oluyo ve kistide alenen goruyorum. yani karistirmiyolar benim sagi solu:)

cetrodite zamansız çatlamasın diye mi verildi acaba. valla içeriğini okusamda artık kafama almıyor. onlarda sorduğumda cevap alamıyorum .eğere dediğinizi gibiyse içim rahat olsun. bi yandan seviniyorumda akıntı olmasına normal hiç akıntım olmaz. demekki yumurtalar oluşuyor diyorum içimden. ama ilaçlarla bebek sahibi olmakta hala zoruma gitmiyor değil(

bildiğim kadarıyla yumurtaların erken çatlamasını önleyici bir iğne veriyorlar. ama hangisi olduğunu bilmiyordum. koldan ya da bacaktan vuruluyor sanıyorum bahsettiğim iğne.

duygucum tedavin iyi gidiyor maşallah kurtul artık şu psikolojiden. ilaçlarla ya da normal yolla. hepsi allahın mucizesi. ben şu aşamada her türlüsüne razıyım valla:)) yeterki sağlıklı olsun canım.

inş. bakalım elifcim. gidip geliyorum sonumuz iyi ola. sanırım cetrotide zamansız çatlamasın diye verilen iğne olabilir. olmadı kan sonucum çıkınca telde sorarım hemşireye.
valla bu işler özelle olmaz biliri o tipleri özele gidipte burnu kaf dağında olanları. aslında para verirken canları gider bir yanda da akılları devlettedir ama zamanları olmadığından gidemezler. valla eşimde bende çalışıyoruz çok şükür kazanıyoruz gitsek bi merkezde ço krahat yaptırırdık. ama eşimde bende devlet konusunda emindik çünkü insanları maddi olraka yolma kaygıları yok. arada depresyona girmem hijyen olayı. eski bi hast. ultrason odasında tavana bakıyorum badana dökülüyor renk atmış.
eğer piyango falan çıkarsa tüp bebek bölümünü tadilat yaptırcam. ve şu kişi tarafından yaptırılmıştır diye adımı yazdırcam. kızılaylarda olduğu gibi:) belki dua alırız valla.

elifcim senin bu ozel merkezlere olan antipatini anlayamiyorum. oralara para dokunce rahat mi ediceksin diyosun ama sunu unutma sadece zk dakiler tip okumadi. sadece onlar bu isin erbabi degiller. oranin avantaji tam tesekkullu bir hadtane olmasi. yoksa cogu ozel merkezdeki doktorlar yenilikleri yakindan takip edip, bu isi yurt disindada ogrenmek icin egitimlere gidiyilar. tabiki bunlar soyledigim ozel merkezler. bence bu kadar antipati duyma. bunlari sana icim rahat birsekilde soyluyorum cunku zk dada birsuru onemli operasyon yaptirdim. bi tup bebek merkezindede. seni elestirmedim, kalbinide kirmak istemem ama soyledigin seyin beni rahatsiz ettigini soylemek istedim. tabiki sonucu rabbim bilir... opuyorum seni

tatlım daha iyi işte hastane tarih kokuyor :) eski ve köklü kimbilir kaç hasta geçti o muayne masasından ben şuan pişman değilim oraya gittiğim için daha kötü devlet hastaneleri var orası yine iyi. ama ben smear sonucumu almaya gittiğimde patoloji ve morg kısmını gördüm hiç beğenmemiştim gerçekten vahimdi.

canım benim bir antipatim yok hatta biliyosun belki de özelde denerim tüp bebeği ben arkadaşımın özel hastane takıntısına sinir oluyorum sadece. yoksa kesinlikle özel merkezler de iyi başarı oranları belli yeniliklerin takipçisi ve kim ne derse desin kendini özel hissediyorsun. ama ben arkadaşımın bu işin özele para vererek de olmayacağını bilmemesine şaşırıyorum. yani özele gitsem rahat edicem ya sorun ortadan kalkıcak sanıyor. o bakımdan.

valla hiçkimse insanın kendi canı gibi olmuyor canım. görümcem iyidir hoştur evlendiğimden beri her konuda yardımcıdır çevreye alışmama misafir ağırlamama herşeyime yardım etmiştir beraber tatillere bile gittik ilk 2 sene.sonra değiştir herşey. belki de çok muhabbet tez ayrılık getirdi. bir ev yaptırmaya başladılar villa tarzında havuzlu falan 10 ortaklı 5 ikiz villa şeklinde bir site. kaptırdılar kendilerini. sanki hayatımızdaki tek öncelik onların içini döşemeye çalıştıkları villaları. hamileydim ve alerjik nezlem vardı geceleri uyuyamıyordum ve progestan içiyordum resmen sarhoş gibi geziyordum bi gün aradı gel evi görmüyosun ne zamandan beri dedi hiç mi merak etmiyosun falan. neyse kalktım gittim halsiz halsiz. demez mi bana sen nerdesin 2 ay oldu gelmiyosun eltilerim bile merak edip geldi gördü falan. ki normalde eltilerinin kıskançlıktan 2 yıl boyunca hiç gelmediklerini kocasının üzüldüğünü falan söylerdi. dedim 1 kere gelince kıymetli mi oldular biz ki mobilya bakarlarken fayans yer karosu beğenirken hep yanlarındaydık eşimle. dedim ben hamileyim biliyosun durumumu " e dur bakalım canım senin hamileliğin yeni" demez mi!! kan beynime sıçradı. onun önceliği evi. kimse kimseyi anlamıyor yani anlayacağın. sen kötümüsün düşük tehliken mi var hastamısın hiç umrunda olmadı. evini görmeye gelmedim diye azarladı beni. ben de birdaha hiçbişeye elimi sürmedim. temizliği bile üstten üstten yaptım o da 1 kez falan. kendi yaptı herşeyi. kürtajımda falan üzüldü tabiki de yine de ondan beklediğim bu değildi. artık mesafeliyiz eşimle.kimseye güvenmiceksin. sevincini üzüntünü paylaşacaklarına inanmayacaksın. ben şimdi hamile olsam görümceme güle oynaya söylemem yani .hatta sormazsa sölemicem bile. belki de tutmadı derim. kimseye bişey anlatmak istemiyorum artık. ben sadece bebeğim benimle olsun istiyorum dünya umrumda değil o zaman .[/QUOTE]

ne diyim canım haklısın tabii. bende bir daha olursa söylemeyi düşünmüyorum kimseye. hele beni tebrik etmeyenlere kesinlikle düşünmüyorum söylemeyi:)

neyse canım bunlar gelip geçici şeyler insanlar zamanla değişiyor gerçek yüzlerini görüyorsun kimi huylarını kabul ediyorsun kimilerini hazmedemiyorsun ama birşekilde onlarla geçinmeye devam ediyorsun. herşey olması gerektiği gibi işte okadar. ben eşimle mutluyum o beni anlıyor. hatta kayınvalidem bile kızının bazı huylarını hoşgörmemi istiyor. ben de mesafe koyarak buldum çözümü.

bugün daha 5. günüm nasıl geçecek bu 10 gün bahar? sorarım sana :)hava da çok sıcak evi süpürecek halim bile yok terlemek istemiyorum zaten haftasonu süpürmüştüm kirlenmemiş bile yok yere kendimi yormicam bu sıcakta.akşam da kayınvalidem de iftar yapıcaz. bütün gün boşum ramazan olmasa bişeyler yaparsın ama böyle de çok zor gündüzleri zaman geçmiyor.

canım boşver yorma kendini. ne güzel iftara da davetliymişsin. yemekle de uğraşmıcaksın. işyerinde vakit geçiyor ama evde olmak daha zordur tahmin edebiliyorum. hiçbi şey yapma boşver. uzat ayaklarını aç tv yi akşama kadar vakit geçer. umarım zaman su gibi akar senin için bu 10 günde çabucak geçer.

ben iizn konusunda şanlsıyım ark. mesaileri 9,30 da başlıyor. bende o saate hastanede işlerimi bitirmiş ve dönmüş oluyorum. bi ara bi ark. patorna sormuşta neyi var sürekli hast. gidiyo diye. patornda geçiştirmiş rutin kontrol sanrıım bişey söylemedi bana demiş sağolsun:) gerçi çakıyolardır hast. gittiğimi ama nedenini bilmiyolardır zaten toplamda 5 kişiyiz.
baharcım bende 1 elti var evlendi daha evine gitmedik bi hasettir sorma kardeşleri bile ayrı düşürdüki sende 2 tane var yeminle 2 elti dedin vücudum titredi:) o derece negatifim. arkadaşlarının sormamasına kırılma belkide üzülmeyesin diye sormuyolardır. hani bişey olsa illaki söyler diye düşünüyor olabilirler. ama eltinlerde şüphelen çünkü kıskanmışlardır. benim eltide hamile olunca ben aramadım çünkü normaldede iritbatımız yok. kayanan a ben i arayıp ara tebrik et büyüklük sende kalsın bilemem ne dedi. bende kızdım neden hep bende kalıyor. kocamın hatırı için kaç kez adım attım ama yeter oda kocasını düşünüyorsa birazda o bana adım atsın. ama yok kaynanada ondan taraf çünkü ben dobrayım ve haliyle kırıcıyım. ama o gülerek laf sokar. hamli oldu aramadım dediğim gibi kıskançlıktan değil tamamen normaldede görüşmediğimizden. neyse doğurmuş bunlar hast. akın etmiş. kyanan bi yandan arıyor eşimi görümce bi yandan karın gelmeyebilir ama sen kızı neden arayıp tebrik etmiyon abim için yapmıyon. insanmısın sen dediler eşime. eşimde mıymıy. elifin dediği gibi s..ç..p sıvamadı dedim ya. kıramaz anasını bacısını. neyse bebek 15-20 günlük oldu eşimin boynu bükük kalmasın dedim altınımı tatllımı alıp gittim. ama kötü olan yine ben. attığım adımlar hep eşim içindi. ama artık oda farkında bir çok şeyin benden kaynaklanmadığının. eltim hem benden yaşça küçük hem de evlilik yılı olarak küçük. birde görücü usulü yani bi aracı tanıştırmış bizim gibi aşk evliliği yapmadığı için kıskançlıığıda olabilir. kocasıylada 10 yaş fark var. bi konuşmada bunuda çaktım. bu durum zoruna gidiyor. yani hasetlik diz boyu. hatta boyunu aşmış. sana 2 elti çok fazla baharcım allah kolaylık versn. ve hiç kimseye söylemeyin.

kızlar bu çağrım hepinize bebişler tutsun söylemeyin kimseye. söyle bi 3 ayını doldursun sıkı sıkı tutunsun sonra yayarsınız. aşılamada tutsaydı ben eşime bile bi süre söylemiycektim ama tüpte şansım yok çünkü ciddi bir operasyon. gizleme şansın sıfır:)

benim kendi ailemden tarafa hic sorun yok. fesat dusuncek kimse yok cok sukur. esimin aileside bu kadar detayli bilmiyo. 4 gorumcem var kizlar ama asla karismazlar cok saf iyi niyetli gorumceler. hatta bi tanesinin bebegi olmuyo. oda tup denedi ama tutmadi 1 tane eltim var arada soruyo ama sorun oldugunu bilmeden bende gecistiriyorum. asla ustelemiyor. biraz cahil bi insan ama kirmaz asla bu konuda beni.
ama gecen gun bisey oldu anlatiyim
size. eski bi komsumuzu aradim. esi kanser malesef. kucuklugumu bilirler kendi kizlarindan ayirmazlar ama garip sorulari vardir:) dedim tup bebek yaptik yatiyrm. diyoki senin simdi sadece 1 tanemi cocugun olucak baska olamixakmi:) dedim ne alaka:) bu biran once olsun diye tup yaptirdik. belki kendi olur belki yine tup yaptiririm orasini Allah bilir:) kapatinca bu nasil bi soruydu ya dedim
kendi kendime:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…