Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayirlisi. insallah. evet bizde yeni evliylik. daha 1 yıllik evliydik. bakalim zaman ne gostericek

canım döllenme bence 3 günde olur çarşamba geç olmuş olur bence salı günü yapılır transferin kesinlikle testi bayramdan önce yaptırmalısın. ve eğer bebek varsa herşeyi bir kenara bırakıp bebeğine konsantre olmalısın. kan değerin düzenli yükseliyorsa zaten sorun yok 10 gün sonra çağırıyolar ultrason a kendini yormadan gezebilirsin elbet ama denize girmek hareketli olmak enfeksiyon kapmana sebep olabilir.
ben de çok istiyorum biyerlere gitmeyi ama hep bebek buna engel oluyor. sonra feda olsun diyorum tek hayalim bebek çünkü eylülde de gidememeye razıyım yani. aslında bebeksiz hiç tatile gidesim de yok artık bundan sonraki ilk tatilim kucağımda bebeğimle olsun istiyorum.

6. günün sonunda kasıklarımda şişkinlik oldu ara sıra da ağrıyor biliyorum daha çok erken ama bikaç gündür akıntım da bitmişti iyice, şimdi yeniden sarı kıvamında başladı. bunlar ya adet belirtileri. yada bebek belirtileri. ama ben sakinim. alıştığım bir manzara.

bu arada hepimiz peşpeşe gebelik testleri yapıcaz :)topiğimizin dönüm noktası..

benim hep akintim oldu transferden sonra ya su gibi. 3 gundur batmalarim oluyo. bakalim ne olucak. kendimi cok dinlemek istemiyrm aslinda.

benim hep akintim oldu transferden sonra ya su gibi. 3 gundur batmalarim oluyo. bakalim ne olucak. kendimi cok dinlemek istemiyrm aslinda.

işte benim de su gibiye döndü şuanda habire ıslakmış hissim oluyor sinir oluyorum abdestde durmuyor haliyle. anacım senin transferden sonra olması normal sana bebe koydular benim de bebe rahme düştü belki de

işte benim de su gibiye döndü şuanda habire ıslakmış hissim oluyor sinir oluyorum abdestde durmuyor haliyle. anacım senin transferden sonra olması normal sana bebe koydular benim de bebe rahme düştü belki de

ay insallah canim ya. ne kadar guzel olur. tup derdinden kurtulursun hem. insallah benim bebisimde benimledir

olabilir cuma toplansa cmtesi pazar pazartesi dediğin gibi salıda olabilir transfer. Benim verdiğim tarihler zaten tahminiydi. Ama cmtesi pazara kalması acaba kötümü oldu yumurtalrımı öylece kendi halinemi bıracaklar. Hiç sanmıyorumki takip eden bir embriyolog olsun((

elbette canım vardır birileri merak etme bence orayı hiç boş bırakmıyorlardır.

elbette canım vardır birileri merak etme bence orayı hiç boş bırakmıyorlardır.

hiç olmadı kenan bakar dimi. Adam pazar günleri bile gidiyormuş. Hatta söylim kenan efendi yumurtalarıma h. Sonu iyi bak diyim :d yada ben gidim h.sonu bakayım birileri varmı diye. Uamrım takibib sıkı yapıyolardır.

kızlar neferalem diye bir arkadaşımız vardı hatırlıyomusunuz o da tüp bebek için evraklara falan başlamıştı hatta üroloji doktoru dopler istemişti eşim doğru düzgün anlatamamış diyordu ne oldu acaba vaz mı geçti z.k dan ?

evet hatırlıyorum çok panikti of napcam ne etcem ben diye sürekli panık yapıyordu. Bende kızmıiştım kendisine yazdığımız bilgileri iyi oku oflamakan bakşa bişey yapmıyosun. Bu kadar panık olma demiştimde alınmıştı ama napim ben bildiğim tüm bilgileri yırtınarak analtıyordum oda buna rağmen of pof deyince kızmıştım bende:)

benimde gecen gün aklıma geldi. artik girmiyo heralde topiğe

Kızçeler günaydın hepinize gittim geldim gene hastaneye. ilaç olayı bitti bu akşam çatlatma iğnem vurulacak ve cuma toplama olcak. kenan vardı ve bi çok yumurta ebadı söyledi. e2 kanı gene verdim. iyi yapmışsın hemşire dedi. bakalım fena oldum valla cuma günü çok korkuyorum dua edin bana atlatayım rahatlıkla. umarım sonrasındada sorun olmaz

bu e2 kanı ne sürekli ona baktırıyorsun ?

bu e2 kanı ne sürekli ona baktırıyorsun ?

çok detayını bilmiyor kan ver. ultarasona gel diyorlar bende gidiyorum (e2 yani estradiol hormonu) . bu aşamadan sonra çok soru sormuyorum onlara. bildiğim tek şey ilaçlarla o değeri yükseltiyolar. normalde olması gerekenin çok ço küstüne çıkartıyolar.

canım hoşgeldin ben de duygu bugün geç kaldı diyordum ben girdiğimde çoktaaan yazmış oluyordun da ben de 15 dk. erken kalktım da bugün uyu uyu şiştim valla. dün akşam 11 den beri uyuyorum öğlen de uyumuştum saat 5-6 arası neden bu kadar çok uyuyorum ki ben yaaa hem dolabım yok yemek derdi yok sıkıntıdan hem de insanın içi uyurmu ya şuanda darıca da yağmur yağıyor ortalık serinlemiş durumda hatta benim ayaklarım üşüdü çorap bile giydim baya bardaktan boşanır gibi yağıyor :)
ben de bugün 1 haftayı devirdim kaldı 1 hafta ama ben onu 2 hafta gibi düşünmek istiyorum çünkü hala bekleme taraftarıyım.ama sanki hiçbişeyim kalmadı ne kasık ağrısı ne şişkinlik içim boşaldı gibi ilk defa bugün ümitsizliğe kapıldım. yok galiba bişey. yine olmadı. o kadar istiyorum ki tüp bebeğe geçmeden gelsin meleğim bana ama olmicak galiba.

canım senin de iğne telaşın bitmiş çok şükür çatlatmayı saat kaç da yapmanı söylediler? en büyük boyutlu hangisi acaba? anladığım kadarıyla çok büyütmüyolar bu yumurtaları 17-18-19 arasıyken topluyolar. bana da faruk 17-18 yeterli bizim için demişti. toplamada zaten uyuyacaksın hafif bir narkozla artık rahat ol canım inşallah herşey gönlünce olur güzeldir yumurtaların. senin tayfun bey yokken olucak toplaman kenan ve belgin girer muhtemelen ama ben de kenanın işini titizlikle yaptığına inanıyorum muayne esnasında ciddi hep tayfun hiç endometriumu söylemez mesela ama o hep söyler.ama haftaya geliyor tayfun ben transferinde o da olur bence.

ya aslında erken bitti işim en geç 9,30 ofiste olurdum ama bi bayanla tanıştım yine çay içip sohbet ettik. sonra yolumun üstüydü onu kadıköye bırakıp öyle geldim işe. aşılama yaptırıken asistanlar bile endimetriumu söylüyordu. tayfun beyin söylememesi ilginç. bugün ise ona 9 mm dedi pazartesi 11 mm dün 12 mm bugün 9 dedi. çatlatma iğnesi bu akşam saat 22:00 saatini ve gününü kesinlikle kaçırma dedi. yarın ise bebe aspirini ve folik asit dışında başak hiçbir ilaç içmiyorsun dedi. cuma sabah 8 de orda olcaz. tabisi ben daha erken giderim hani çok meraklıyım toplatmaya ( genelde 15-16 mm ama benim sağım dr. solunda 17-18 ve 16-16-16 vardı. yani epeyce görünüyor. birde yımırtası çok olanda sanrıım daha çok ağrı oluyor. kızın biri pazartesi toplatmış yarın transfer bugün gelmişti ağrım var yarın trasn olcak diye.hemşirede senin çok yumurtan vardı normal dedi şu şu şikayetin varmı diye sordu. ve hazır gelmişken şu yazdığım kanları ver dedi. yani toplamadan sonra karnında ödem oluşan bi bayan olmuş tabisi bebek tutmamış ama ödemle alakalımı bilmiyorum. yani herkeste aynı sorunlar olcak diye birşey yok ama insan yinede acaba diye korkuyor.

burdada epey yağdı sanırım hast. çıktım eczaneye gidicektim şakır şakır yağıyordu. 3 ilaç verdi biri jel ama ben almadım aşılamada almıştım ve kullanmamıştım onu almadım onun dışında 2 adet hap verdiler toplama günü giderken götürücem kullanıp şeklini anlatcaklar. kısaca sağlı solu ilacı dayıyolar

bahaer nerde sesi soluğu çıkmıyor.işlerini yoğun acep?

canım normalde endometrium un her yanı bir olmaz yani bir tarafu 12 ike öbür tarafı daha ince olabilir ama 3 günde ayrı değer söylemeleri garip gerçekten. canım hiçbişeyin fazlası iyi değildir boşuna demezler çok yumurta çok şişkinlik benim de z.k daki ilk aşılamamda öyle olmuştu 2 gğn bomba gibi gezmiştim. sakıncalı bir durumdur tabiki karın içi işiyor sıvı birikmesi bilmemne olur. ama sen kötü şeyler getirme aklına canım herşey iyi olucak inşallah. hem herşey olacağına varır. aslında sonuç bile belli biliyosun dimi rabbim yazmış. sen yaşatarak öğreniyorsun.

aynen canım öyle sonuç belli ama biz bilmiyoruz. evet şişlik oldu dün akşamdan itibaren hatta gaz oluştu. karnımı indirmek için sürekli çıkarmaya çalışıyorum. yumurtalıkların ordaki şişkinlik işe ayrı tabi. sonuç iyi olsunda gerisi geçer. bu defada başka şeyler için koşsturmaya başlarız heralde. hakkımızda hayırlısı olur inşallah. sağ sağlim tas tamam olsunda varsın geç olsun.

evet canım inşallah sen bol bol incir kuru kayısı ye hatta ananas derler hep özellikle transferden sonra. ama şişkinliğini de azaltır tuvalete çıkabilmek kabız olma sakın. kayısı hoşafı iç :)

artık sözün bittiği yerdeyiz bence ben dicek kelime bulamıyorum. canım sıkılıyor zaten öyle umut a eurofertil e gidenlerin topiklerine bakıyorum kimisi tutmuş kimisi tutmamış. merkez bir vesile bence mühim olan rabbimin yazıp yazmadığı.eğer bu aşılamam da tutmazsa yine bir yıkım bekliyor beni. son aşılamam. tüp bebeğe geçecek olmak içimi acıtıyor. hele de 1 kez kendiliğinden hamile kalmış birisi olarak. inanamıyorum biliyomusun. rüya gibiydi. hemen kalmıştım. düşük yapınca doktorum üzülme hemen kaldın yine kalırsın demişti. nerde... heralde ilk ve son du. birdaha tadamayacağım o mutluluğu. artık son ümidim tüp bebek. buraya kadar geldiğimize de inanamıyorum. yaş önemli değil elbet ama ben 27 yaşımda umutları tükenmiş bir tüp bebek hastasıyım. buna da şükür çünkü 30 u geçip hala yol katedememiş insanlar da var. en azından biz raporumuzu almaya hak kazandık. ne diyim bugün çok ümitsizlik kapladı içimi. sanki tüp bebeklerim de tutmayacak gibi geliyor şimdiden. umutlarım bitecek. sanki ben tam bir kısır döngüdeyim şuanda. rahmim tüpüm yumurtalığım herşeyim durmuş durumda sanki. herneyse nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz işte.sırasıyla......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…