Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım şimdi bende özelde yaptırsam senin gibi 1250 tl ilaçlara vericem 2000 tl de merkeze. al sana muayne parasıyla falan 3500 tl. e rana özel yaptırdı o fiyata. çok saçma olucak yani. aradaki fark o uygun ilaçlar kullandı biz ise en pahalılarından. ama bünyeye neyin yarayacağı da belli olmaz ki. eşimle de konuştuk yani o da sana z.k özel bir hasta gibi davranacak mı senin için planları ne olacak önce onu öğrenmek lazım diyor durumunu güzelce anlatıp konuşmak lazım diyor. olmazsa özele gidicez el mahkum. ama hem devlette rapor alıp hem de 3500 tl vermek zoruma gider açıkçası. hemde daha ilk denemede.yani o yüzden ilk hakkımı devlete güvenerek devletten yana kullanıcam sanırım. gerekirse her muaynemde ben yarım rahimliyim haaaaa ona göre dirim :)
 

en yakın yer neresi olabilirki 1 günlüğüne gelebileceğin. Gökçeada, bozcaada, assos olabilir ama yine ist. Mesafesi var. Istersende tatilini yap. Geldikten sonraki adetinde başla tedaviye. Zaten 15 gün tatilde olucan bir sonraki adetini beklemek için çok zamanın olmayacak. Zaman çabucak geçecek.
 

duygucum inşallah gerek kalmicak o ilaçlara bebeğin sana tutunacak Allah içine can vericem dedikten sonra sen merak etme ama tutmazsa da üzülmek yok zaten yarısı kadar ilacın var kalanlarını da yazdırırsın 2 ay sonra özel bir yerde denersin tatlım.ama inşallah tutar da hayrına verirsin birilerine.


sorma valla folikül kisti nedir nasıl olur hangisi sağlam yumurta artık anlıyorum yani göz kararı mm sini bile söylerim yani o derece. canım işte bekle bakalım pazara kadar.senin için kalpten dua ediyorum bu ay klomeni son kez deneyebilmen için. inşallah beraber yaptırırız tüp bebeklerimizi.
 

konuşmakta fayda var olmadı kenanla görüşme yaparsınız. Birde özelde yaptırsan belki sanada rana gibi uygun ilaç kulanıcak. Ucuzla pahalıyla alakalı değil. Vücudun verdiği tepki ve birazda kader kısmet.
 

beklemek düşüncesi bile korkutuyo beni. artık bir adet dönemi daha beklemek istemiyorum duygucum. kistlerim geçtiyse başlamak istiyorum hemen. o yüzden planımı bile değiştirebilirim. şu an için tek önceliğim tedavi. kalbim egede kalıcak ama avşaya gidebilirim mesela.
 
Kızlar gebelik testi beta hcg mi oluyor? Negatif olunca o değer "0" mı çıkıyor ? Acaba en az çıkması gerekn değer nedir?
 
Kızlar gebelik testi beta hcg mi oluyor? Negatif olunca o değer "0" mı çıkıyor ? Acaba en az çıkması gerekn değer nedir?

evet canım beta hcg. 5 in üstü pozitif oluyor. ama kimyasal gebelik dış gebelik ihtimalini bertaraf etmek için 50 nin üstünü kesin kabul ediyorlar.
 

kenan has adam ya seviyorum hatta " kenan sofuoğlu can'dır" diyorum anadolu erkeği ık pık bilmiyor açık sözlü hatta mümkünse onunla görüşme yapayım yani. ama her ultrasonda farklı bir doktor görürsem hepsine durumumu söylicem tayfun ve kenan biliyor zaten de bir tek belgin var ona da söylicem. evet ucuz kullanırsın olmaz acaba pahalı mı kullansaydım dersin kenan ın dediği gibi biraz kader kısmet ama ben puregon u 3 sefer kullandım ya sanki tüp bebekte etki etmicek gibi geliyor. acaba bana kaç doz başlicaklar bakalım :)


canım bence sen şu aşılamayı da bir atlat da sonra gidip istanbul tüp bebek miydi onunla da bir görüş. bu arada sen gebe olmayasın sakın ha gülüm ben de bu ay serbest takılırız diyordum ama o folikül kistleri döllenip de sağlıksız bişeyler olmasın.

Kızlar gebelik testi beta hcg mi oluyor? Negatif olunca o değer "0" mı çıkıyor ? Acaba en az çıkması gerekn değer nedir?

benim genelde hep 0.1 çıkar gebelik yoksa. 5 üzeri pozitif kabul ediliyor ama sağlıklı bir gebelikte 50 üzeri değer bekleniyor. benim ilk gebeliğimde adetim 3 gün geciktiğinde 1281 di değerim keseyi o gün görmüştük :)
 

çok yüksekmiş valla niye tutunamadıki(( bırak şu belgini ya mıy mıy ruh gibi dolanıyor ortada bitkisel hayatta gibi. haliyle birilerini dişli olması gerek. eşimde kenanı seviyor adam öyle olmak zorunda diyor. ters olamyınca bende seviyorum:) aksi olunca çekilmiyor.
 
tamam canım sağol. aklımda olsunda.

duygucum bişi sorucam. akıntı durumun nedir? bide ben kan tahlilini yaptırmadan önceki akşam bişi denedim:) burda bi topikte okumuştum onu denedim. sanada söyliyim ssende yap. ama tabi gerçekliği ne bilmiyorum. karbonat ile gebelik test. belki sende duymuşsundur?
 

valla canım şuan akıntı yok iğne kullanırken çok vardı sular seller gibi. ama şuan yokda jelden sebep arada geliyor. yani jel kalıp şekl,nde çıkıyor ilk 2 gün pembemsi olarak geldi jel şuan normal geliyor. ama ara ara içimde kaşıntı oluyor. vajinada kızarıklık var jel tahriş etti diye düşünüyorum.birde ister istemez jel akınca o bölgegi çok siliyorumki temiz kalsın belki o da kızartmış olabilir ama arada sızlıyor dış yüzeyi. nefret ediyorum jelden(( karbonat testi nedir nasıl oluyor. deneyim bende ama ne zman yapmak gerek?
 

evet canım jel kaşıntı yapabilir.
ben test yaptırmadn bi gün önce yaptım canım
bi kaba idrarını yapıyosun üstüne karbonat ekliyosun. hamilelerde köpürüp kabarma oluyomuş. ben daha önceki aylarda yapıyodum hiiiiç tınlamamıştı. ama bu ay köpürme oldu. ama kabartma tozu değil karbonat olmalı.
sende bi kaç gün geçsin dene istersen canım. ama köpürmersede sakın kafana takma olurmu. belki benimki öyle denk gelmiştir.
 

o idrarın asidiyle alakalıdır belkide:) misal benimki çok keskin oluyormuş köpürüp taşıyormuş ama yinede bebik olmuyormuş. Bugün alayım o halde ara ara yaparım :ddd aslında karbonat her şekilde köpüren bişey. Misal kuru fas yada nohut çabuk pişsin diye atıyordum arada foşşş diye bir köpürme yapıyordu. Ki idrarda hayli hayli kabarır. Ama normalde kabarmıyordu şimdi oldu diyorsan demekte fayda var.
 
canım bence sen şu aşılamayı da bir atlat da sonra gidip istanbul tüp bebek miydi onunla da bir görüş. bu arada sen gebe olmayasın sakın ha gülüm ben de bu ay serbest takılırız diyordum ama o folikül kistleri döllenip de sağlıksız bişeyler olmasın.

valla şu aşılamayı bi atlatsam nasıl rahatlıycam bilemezsin elifcim. hiç umudum yok haliyle bu ay ama yine de rahatlamak için yarın bi test yaptırırım belki.
 

:))) benim eşimde kenanı seviyo niye acaba kocalar seviyo bu adamı. benimle iyi geçiniyor her gidişimde uzakta da olsa selam verir konuşur ama ben nette araştırdım biraz hakkında hiç iyi şeyler okumadım ondan sanırım sevemiyorum bi türlü.
 

bende aynı şekilde düşünmüştüm çünkü benim karbonatı kullanmadığım yer yok. temizlikte falan çook kuulanırım canım. ama köpürmüyünce şaşırmıştım. bilmiyrm bende tuttu ama doğru ama yanlış bilmem:)
karbonat unutma kabartma tozu değil
 

nette derken zk nın sitesinde hakkın kötü şeyler yazmazlar heralde. Bende bakmıştım ama pek bişey bulamadım hakkında :)
 

süpermiş valla:)) denemek lazım. çıkmasa da zararı yok nasılsa.
 

aynen bende araştırmıştım ve duyduklarım hoşuma gitmedi.
tavırlarının nedenı laz olması:))) benim eşimde trabzonlu olduğu için gördüğünde lazya ondan ters dedi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…