Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nette derken zk nın sitesinde hakkın kötü şeyler yazmazlar heralde. Bende bakmıştım ama pek bişey bulamadım hakkında :)

yanında staj yapanların yazdığı yorumları okumuştum ben. adamın hiç seveni yok sanki. bi de tansel bey vardı o ayrıldı zk dan onunla birlikte geçmiş yıllarda hastaları birlikte işlettikleri tüp merkezine yönlendirip faturalarını zk ya kesiyorlarmış. faturaların büyük kısmında kenanın imzası varmış. sonra haklarında soruşturma başlatılmış falan.

aynen bende araştırmıştım ve duyduklarım hoşuma gitmedi.
tavırlarının nedenı laz olması:))) benim eşimde trabzonlu olduğu için gördüğünde lazya ondan ters dedi:)

evet canım karadenizli olduğu için agresif biraz. ordaki hastalara da söylüyorum gülüyorlar. ama bence de öyle. bu arada benim eşimde karadenizli belki ondan kanı kaynamıştır. ama kenan bey gibi değil çok şükür:))

aynen benim eşiminde hiiiç alakası yok. ani sinirlenir iş yerinde ama bana karşı sinirlerini aldırmış gibidir. hiç sesini yükseltmez. terslemez.çok iyi bi eştir. çook şasnlıyım eş konusunda çok şükür.

evet tanselin bağdat cad. muayenehanesi varmış. baya vukuatları varmış ama zk da olduğuna göre aklanmışlar:) benim eşim karadenizli değil ama yinede ılımlı kenana karşı.

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere. şimdiden iyi hafta sonları.

Kızlar anladığım kadarıyla zk hakkında bilgiye sahipsiniz... orada rahim filmi çektirebilir miyim...

sana yapman gerekenlerin listesini verecekler .testler tahliller hazır oldugun. dr. bakacak ve sorun yok (smear ve kültürün temiz çıkarsa) dediğinde rahim filmi isteyecek. rahim filmi için ise adetinin ilk günü arayıp randevu alacaksın. benim adetin 2.günüydü bir sonrak adetinin ilk günü ara randevular dolu dediler. yani ısrarrla adetin ilk günü demişlerdi. bende 1 - 1,5 ay beklememek için özelde yaptırdım. sordum kabul ediyoruz demişlerdi. birde çok sancılı acılı falan diye korkkutmuşlardı 1 - 1,5 ay bekleyip dokuz doğurmak yerine özelde yaptırayım dedim.

Amin hepimizin hakkında hayırlı olsun ınsallah.gıttım zaten bugun ıse bıraz dıkkat ettım sorun yok cok sukur:)

saol canım :):)

merhaba kizlar.
hamilelikteki duygusalligi simdi anladim. haberlerde olimpiyatlarsa 1. ve 2. olan atletlerin haberini gordum. ve habere agladim ya hele spikerler oluyo ya hani yarisi sunan onun anlatimindaki heyecan beni cok duygulandirdi garip bisey iste

kıyamam canım yaa...kolay değil anne oluyosun. .

Son düzenleme:

:)))) cidden çok ilginçmiş. ilginç olansa sunucu adamın heyecanına ağlaman :)) hani bebekli anneli bişeyler olsa yada hayvanlar alemi falan anlarımda. ama derlerdi zaten ota b.ka ağlanıyor diye böyle bişey olsa gerek:) bu arada ağlama olayının şimdiden başlaması erken değlimi? yosa zamanı mı?

kızlar bu sabah nokta şeklinde minicik bi kan geldi. ama devamı gelmedi hala. neyin nesiydi anlamadım

inş. pazartesiye kadar sökülür ve buun dr. a gitmene gerek kalmaz. sıcak su torbası falan yapsan sökermi acaba? gerçi havalarda çok sıcak ama belki faydası olur.

ranacım sana bi sorum olacak sende transferden sonra hiç gaz oldumu? bende ilaçları kullanmaya başladım şişkinlik başladı toplamadan sonra feci kabız oldum ve gaz doluydum. daha sonra kabızolayını çözdüm ama ful gaz devam ediyor. balon gibiyim şişip şişp duruyorum neysei öncekiler gibi çıkmamazlık durumu olmuyor ama yine şiş olunca insan rahtsız oluyor. su içsem bile midem davul gibi oluyor. bu arada gayet relaks hareket ediyorum hiç yatıp dinlenmiyorum. ağır kaldırmıyorum ama yine de ufak tefek işler yapıyorum. mutfağı toplamak, lavaboları balkonu yıkama, toz almak mak. çamaşır atmak gibi işler. harekt edin diyorlarya hani sürekli yatınca kabız olurmuşuz.gerçi gaz olayı çalışsamda var neyseki kabız yok. yani sürekli yatamında ir anlamı yok değilmi? ne bilim tutarsa bu şekildede tutar diyorum. sonuçta sırtımda taş taşımıyorum diyorum aa doğrumu yapıyorum bilmiyorum. yatarkende rahataım robot gibi uzanmıyorum. umarım bunlara rağmen tutar.

ay oldu canim hatirlamiyomusun kivrandim
durdum. hatta sizede cozum
onerileri sormustum:)yedigin yemeklere kimyonu bol koyabilirsin gaz icin canim. ya bende aslinda o kadar is yapardim ama esim evde oldugu icin bisey yaptirmadi. su and
a sadece yemek yapoyrm
desem yeri. ama o kadar isten bisey olmaz. yeterki supurge yapip zorlanma esya itme cekme. sabir cok az kaldi. bi de yukarilara uzanma. gun icinde dinlenmek icin uzan arada.

merhaba arkadaşlar bende zeyneep kamilde aşılama yaptırıcam..
bi sorum olacak..
evrakları tamamlayıp teslim ettikten ssonra ne kadar bekliyoruz..

kızlar bu sabah nokta şeklinde minicik bi kan geldi. ama devamı gelmedi hala. neyin nesiydi anlamadım

canım kistlerden dolayı öyle başlıyor devamı yarın gelicek söküleceksin ve başlayacaksın inşallah tedaviye haftaya.sıcak duş da söker derler :) bu havada yapabilirmisin bilmem ama.öptüm çok.

canım hadi rana hamile ağladı ben neden ağladım ki acaba az önce izledim hem spikerin heyecanı hem de arkalardan koşan 2. kızımızın azmi mükemmel di. aslı abla koş arkandayım demiş hatta :) ne güzel hem gümüş hem altın madalya. adam da ağladı ben de onu izlerken baktım 2 damla yaş aktı gözlerimden. ama ben bu süreçlere girdiğimden beri hep duygusalım bişey izlememe gerek bile yok bazen aklıma bişey geliyor kendi kendime ağlıyorum.

merhaba arkadaşlar bende zeyneep kamilde aşılama yaptırıcam..
bi sorum olacak..
evrakları tamamlayıp teslim ettikten ssonra ne kadar bekliyoruz..

dosyanı teslim ettikten sonra heyete giriyor canım. salı ve perşembe günleri heyet oluyor. salı günü girerse mesela haftaya salı çıkmış oluyor. perşembe girerse de perşembe yani tam 1 haftada canım.

bu arada git gide çoğalıyoruz :)

valla ister istemez yukarılara uzanıyorum ama karnımı çok kasmadan. eşim allahtan işteydi yoksa o da kızardı. ağırları na kaldırıyorum. ama gündüz biraz iş yaptım öğlen gibi karnım hafifti . akşam üstü yine şişti yemeklerde soğan çok yiyorum:)) oda gaz yapıyor olabilirmi. yoksa alakası yokmu? yani öncedende çok yerdim hiç bir yan etkisi olmazdı soğanın. yani gazın kabahatini ona buna atmaya başladım. ne zman gececek acaba( valla artık test günü gelsede kurtulsam. belki bizman sonra düzene girer ama bence ilaçların etkisi hal devam ediyordiye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…