Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar bende zeyneep kamilde aşılama yaptırıcam..
bi sorum olacak..
evrakları tamamlayıp teslim ettikten ssonra ne kadar bekliyoruz..

elifinde dediği gibi evrakları teslim ettikten sonra 1 hafta sonra ilaç raporun çıkıyor. ilaçlarını aldıktan sonra adet olmayı bekliyorsun ve adetin 2 yada 3. günü gidip başlıyorsun tedavine. gittiğinde ilaçlarınıda götürmen gerekiyor nasıl kullanmak gerektiğini anlatacaklar.

bende tekwandoda altın madalya alan çocuğa üzüldüm annesi yakın geçmişte ölmüş( aama daha ağlama moduna girmedim. sanırsam bende bebik falan yok :Ş((

iyi geceler kızlar uzuuun haftalar sonucunda bugün hava biraz serin olduğu için uyuyabildim ve uykumu aldım. şuan uykum yok bi sizlere bakayım dedim. sizlere bişey sorucam sanırım yine en iyi rana bilir. benim bi kaç gündür ara ara kısa süreli çok hafif adet sancısı gibi bi ağrım oluyor. normal mi acaba ? arada oluyor ve çok hafif bi şekilde gelip geçiyor. ranacım sende de olmuşmuydu. ne bilim he bünye farklıdır illa ama sende de olduysa normal diycem. gaz olayını sabitledim herkeste oluyormuş. hani desemki tutmadı adet olucam. adette a sonunda oluyoru. tabi eğer tutmadıysa adetimde gecikebilir operasyondan dolayı. inş adetim 9 ay 10 gün kadar geçikirde bu düşüncelerim yersiz olmuş olur :))

canim rahim agrisi gibimi? bende de olmustu ve herkes yerlesiyo ondan agri duyuyosun demisti. benimde 7 8 hun sonra olmistu hemdeee:) hatta baharda demisti yerlestigi icin rahmin buyuyo ve o agri yapar diye:) ayy insallah ya insalaah bebegin seninledir:)

bende tekwandoda altın madalya alan çocuğa üzüldüm annesi yakın geçmişte ölmüş( aama daha ağlama moduna girmedim. sanırsam bende bebik falan yok :Ş((

belki yoldadır ve olduktan sonra başlar senin duygusal hallerinde. ama sanırım yapı olarak da sen pek duygusal değilsin onun da etkisi olabilir.

canım rahmine iğne gibi batan tarzda ağrı girmesi iyiye işarettir. gerçekten yerleşiyor olabilir umarım öyledir senden de iyi haberler duymayı çok istiyorum. benim kararım değişmeyecek heralde ilk denemeyi zeynep kamil de yaptıracağım. ama kenan beyin ve tansel in geçmişte yaptıklarını duyunca da içime kurt düştü. gerçi herkesin özel muaynehanesi oluyordu olmuyormuydu sankiiii herkes 100 tl muayne ücretini alıp ssk ya yönleidiriyordu hastasını tüm testleri ordan isteyip yaptırıyolardı bu da ona benzer bişey bence.adamlar para kazanmak istiyolar haliyle. o yüzden biraz masumane buldum.şuanda da işlerini yapıyolar. aklım umut tüp bebekde ama yine de ilk şansı z.k ya vericem sanırım. maddi olarak da daha ilk denemede külfete girmek istemiyorum. en azından devlete sigorta ödüyor olmamızın bir faydasını görelim zaten öyle bile 2000 tl yi bulacak. eğer tutmazsa 2. si kesin özelde olur.

kızlar bu arada dinlenme sürecine girmiş olmamın da verdiği etkiyle ben diyet mi yapsam acaba diye düşünüyorum nasılsa birkaç ay ilaçlardan arınmış olacağım. şu kk. daki karatay diyetine fakam takıldı yapanınız var mı? eşimin işyerinden bir arkadaşı da kalori diyeti yapıyomuş oturarak çalıştığı halde sırf az kalorili şeyler yiyerek zayıflamış. ben bayramdan sonra sauna şortumu giyip yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum. şuan 58-59 arası gidip geliyorum. evlendiğimde 52 kiloydum en azından 55 e düşsem çok rahatlayacağım.yazın hareket sıfır sıcaklardan yürüyüş de yapamıyorum uyku da sağlam bende. bayramdan sonra eşim işe gidince yatmadan kahvaltımı edip dışarı çıkıp yürüyüşümü yapıcam böylelikle uyumamış olurum bir denemekte yarar var bakalım verebilecekmiyim kilo :)

valla rahim ağrısımı bilmiyorum ama hani rahim filminde eğer hissettiyseniz sıvının geçtiği bir yer vardı ve sanırım o yer tüplerdi. ağrı orada oluyor. ve bugünde orada pıt pıt atan bir ağrı var. ama bugün eşime kızdım ve kova kaldırdım yaklaşık 2 saatte mutfakta ayakta kaldım hırsımı alamadım. pıt pıt atan ağrı ondan olabilir. off artık zaman geçsede sonucu görsek ne olacaksa olsun artık. yaptığım jel hareket edince eriyp akıyor ya. wc ye gidince bakmaya korkuyorum ya jel değilde kanamaysa diye ödüm kopuyor. sürekli çamaşırıma bakıyorum. temiz görüncede şükrediyorum..

evet canım yapı olarak duygusal değilim her insanda duygusallık illaki vardır ama bende had safhada değil. oluncada içime ataraım dışa vurmam. zaten öyle b ir anımı görenlerde sen ve duygusallık diye şaşırırlar:))) sanki insan değilmişim gibi:) ama asbiyet olayını hiç içime atmam direkt dağıtırım ortalığı bazen erkek hormonlarım dahamı ağır basıyor diye şüphe ediyorum :))))

kilo konusuna gelince benim ölmem gerek bu durumda. bekarken 58-60 arasıydım sonradan 60-62 oldum ve bi kaç ay önce diyetisyene gittiğimde baskül 72 çıkardı( gerçi adetim yakındı ozman ama hadi 2 kilo eklensin) ve 70 diyelim acil spora yazıldık eşim patır patır kilo verdi evdeki tartı beni zayıflamış gösterdi salondaki 69-70 gösteriyordu. hangisi doğru çözemedim yani. ve temmuz ağustos ayında spor işini dondurduk hem tatil hem tüp olayı derken. bakalım eğer tutmazsa eylülde devam edicez ve bu defa çok sıkı giriş yapıcam haftada en az 3 gidicem. planım öyle. test sonucndan sonra spora devam. evdekine göre şuan 66 yım ki basen bölgem var. gerçi ben hayatımda 55 kilo olduğum zmanları hiç hatırlamam:) kemikliyim tahta gibide olsam hiç zayıf görünmüyorum. zaten görünme gibi çabamde yok ama 66 da fazla yani. sonbahara da giriyoruz havalarda kapatır bende salonda takılırım. birde tutmayınca bildiğim kadarıyla 2 ay ara veriliyor. ister istemez yapacak iş olmayınca hem pilatese hem kardiyoya devam derim sıkı bir şekilde.

kızlar nerelerdesiniz. kimseler uğramamış bende eşim uyudukça giriyorum evde çok nete girmeme kızıyor bağımlı muamelesi yapıyor. bende mümkün olduğunca o yatınca giriyorum. bugün burada çok feci yağmur yağdı. hava kapandı ve sıkı bir yağmur geleceği belliydi ve nihayet gök boşaltdı ve etraf biraz ferahladı. neler yaptınız kimse girmediğine göre dolu dolu bir hafta sonu geçiriyorsunuz demektir. yarın görüşmek üzere.

stresten bunyeler iyice sasirdi canim. gelir ins. gelmezsede gidersin bi doktora bakarsin yerlesme kanamasidir:)

ahhh canım ne çok isterdim yerleşme kanaması olmasını:) benim gebeliğinde olmuştu. birkaç günlük adet gecikmesinden sonra (geç döllenme olduğu için) minicik bir nokta şeklinde gelmişti. tamam adet oluyorum dedim. ama devamı gelmedi. bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrenmiştim:)

canım benimde şu aralar en muzdarip olduğum konu:)) yıllar yılı 48 kilo olup, tedaviyle birlikte 70 kiloya çıkan biri olarak:)) gerçi şu an 65 kiloyum. ramazandan sonra bende düşünüyorum diyete başlamayı. kk daki diyet gruplarına katılmayı düşünüyorum hatta. insan motive oluyor. tatilde nasıl bikini giyip denize gireceğim şimdeden onu düşünüyorum kara kara. 50 kilonun üstünde hiç bikini giymedim. son 1,5 senedir beni her gören şok giriyor zaten aldığım kilolar yüzünden. hatta eşim sağolsun facebook a sürekli yeni fotolarımı yüklüyor. görüşmediğim insanlar çok kilo almışsın bebek mi var diye mesaj atıyolar hatta son aşılamamda hemşire jel sürmek için karnımı açtığıda şok oldu. baya kilo mu aldınız diye sordu:) bende anlattım. gerçi idrara sıkışık olmamında etkisi vardır ama tedaviye başladığımda zayıftım sonuçta bariz farkediliyor tüp bebeğe geçmeden kilo vermeyi düşünüyorum bende. nasılsa en az 2-2,5 ayım var gerçi çok zayıf olmak ohss riskini artırıyormuş. o yüzden eski kiloma inmeyi düşünmüyorum. ama şöyle 55-56 olsam hiç de fena olmaz hani.

duygucum günaydın, nasılsın? gaz sorunun ve ağrıların geçmiştir umarım. ağrıların olması iyiye işaret. bebik rahme yerleşirken rahim büyüyor ve ağrı yapabiliyor. hemen hemen tüp gebeliklerde olur inş bebeğin yerleştiği içindir ağrıların. gaz sorunun içinde rana nın söylediği gibi yemeklerine kimyon katabilirsin. baya faydası oluyor. hatta emziren anneler yemeklerine bol kimyon katar. bebeklerinde fazla gaz olmasın diye. hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı. bugün 8. günün sanırım. dört gün sonra güzel haberlerini alacağız inşallah .

günaydın baharcım. demek adetin hala gelmedi kaç gün geçti duruma göre bir test yaptır bence testte birşey çıkmazsa dr. git.
kilo olarak 48 de çok azmış ya tahta kurusu gibi bişey olursun:) boyun nasıl bilmiyorum ama ben 48 olsam iskelet gibi dolanırım. hem bir dirhem et bin ayıp örtermiş:)) ben dukan diyetinni kitabını aldım aylaaar öncesinde ama bir bismillah deyipte başlayamadım. zaten ben öyle sıkıyada gelemem hayatımda yasaklar olmamalı. aşırı yemek yiyen biri değilim yemek seçmem yerim ama uzun sürede aç kalabilirim. bisküvi kek olayım çok vardı. birde malum masa başaı hareket sıfır diyebilrim. kek olayını kesmiştim bir ara ufaktan gene başladım gibi. ben yine 60 olsam bana yeter öyle 50-55 olmayı hiç düşünmedim zaten yakışacağınıda sanmam. birde yüüzm kilo almıyor. aylardca ayna baktığımda şişko birini görmediğim için fark etmedim oysaki altım o biçim olmuş:) sağlık olsun napalım. benimki hep sıkıntıdan yemekten oldu biliyorum. yine buna şükür diyorum demekki çok almıyorum diye teselli ediyorum kendimi.

günaydın canım. gaz olayı devam ama neyseki çıkıyor çıkmasa çok feci kesin hastanelik olurdum. tuvalet sorunumda yok. birde çok sık idrara çıkıyorum artık jel mi yapıyor bilmiyorum ama jel gaz yapıyormuş. önceden gece 3 kez kalkıyorum idrara bu ara 1-2 oldu ama gündüz çok fazla çıkıyorum hani aşıır suda içmiyorum. eşim bile düne evdeydi şaşırdı wc deyken yanıma geldi niye bu kadar çok çıkıyosun ağrınmı var dedi. inşallah dediğiniz gibidir bebik yerleşiyodur ben hiç ama hiç ümitli değilim eğer tutmuş olursa benim için büyük bir sürpriz olur. ağrım çok olmuyor arada adet ağrısı gibi geliyor haha adet olcak diyorum ama.. birde tüplerimin orda pıt pıt atan bir ağrı oluyor öyle çok şiddetli değil. birde sizin dediğiniz gibi yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olmayabilir belkide. bu arada rananın dediği testi yaptım ama anlamadım karbonat olayını çözemedim yani ben çözene kadar test günüde gelir. valla hiç hesaplamamıştım transfer günü dahil bugün 8. günmüş. hayırlısı olsun. ne bilim içimdeki ses olmıycak diyor sanki daha zamanı var ve daha çok bedel ödiycez gibi ((

bugün 35. günüm tam. beş gün gecikti şimdilik. aslında bugün gidecektim doktora ama biraz daha beklemek istedim.
evet çok zayıftım şimdiye kadar. gerçi boyum da 1.60. sürekli topuklu giydiğim için uzun gösteriyorum biraz. senin boyun daha uzun sanırım. hatta evlendiğimde stresten biraz daha kilo verip 46 ya düşmüştüm:) o yüzden alışamadım bu halime. gerçi bana kalsa memnunum halimden ama çevremdekiler alışamadı bi türlü:)) masa başı çalışınca hele işe de arabayla gidip gelince hareket sıfır oluyor dediğin gibi. aynen bende senin gibi en son yüzümden kilo alıyorum. belki yüzümüz önce kilo alsa hemen diyete gireceğiz:)) ben biskivü-kek olayını kolesterol yüzünden bıraktım. sekiz aydır ağzıma sürmüyorum. sadece dondurmaya izin var. çayı-kahveyi zaten tedaviye başlamadan yaklaşık 1,5 yıl önce bıraktım. şimdi sadece yeşilçay içiyorum. tavsiye ederim. metobolizmayı hızlandırıyor. bebek fikrimiz olmasa aslında piyasada satılan pek çok karışık bitki çayı var kilo vermeyi kolaylaştırıcı. ama çoğu düşük etkisi yapıyor hamilelikte. o yüzden bizim için riskli. bi ara diyete başlamıştım. sonra bıraktım. şimdi midem bulanana kadar gece yatana kadar yiyorum stresten. allaha şükür dediğin gibi yediğimiz için kilo alıyoruz. fazla yemediği halde sırf sağlık sorunları ya da hormonal problemler yüzünden kilo alan insanlar da var. çok şükür halimize. birazcık motive olmamız yetiyor kilo vermek için.

bu arada dün akşam bi hamile haberi daha aldık. eşime dedim kardeşini bi ara ne yapıyormuş diye zorla arattırdım. çünkü gün içinde iş yerinde konuşmalarını istemiyorum ne olurn e olmaz olaki tüp yaptığımız söyler. söylemem kimseye demişti ama yinede güvenemiyorum eşime azı gevşektir eskiden öyleydi şimdi belki düzelmiştir ama yinede güvenmiyorum neyse aradı hal hatır ettikten sonra bacısı dedikodu yapmaya başladı bunla yok şu (kuzenleri) şu kadar paralık araba almış falan filan diyypr. neyse eşimde az dedğil meraklı bacısıyla dedikoduya ee başka köyden kentten havadis varmı diyor o da mırın kırın ediyor söylesene ne geveliyon dedi. ee şeyy şu kişi hamileymiş 1,5 aylık ondada sorun varmıi çikolaya kisti varmışta tadavi olmuşta akıl veriyor. eşimde biz artık zaman bıraktık dedi kasmıyoruz bak şıu arkadaşımzı biliyon olmuyordu zaman bıraktı kendiliğinden oldu falandedi . tabi bende bır bırlandım kapat artık teli ve bu konulara girme dedim. ki ankaradan teyzesinni kızı gelmişti onlarda şuan onun yanındamı bunları konuşuyor diyede sinirlendim. sonra gece eşimle tartıştık ve ayrı yatmak istedim. ben aramak istemiyorum neden bana aratıyosun diyor. çünkü işyerinde ararsan neler konuçcağınızı bilmiyorum dedim. artık kimseyler bişey konuşmuyorum diyor. ama ben yinede güvenmem. hamile olanda dayısının gelini yüksek model araba araln kuzenin karısı bizden 9 ay sonra evlenmişlerdi. yani ya biizmle aynı zmanda evlenen yada bizden 9 ay 1 yıl sonra evlenen herkes doğurdu yada hamile şimdi gözler akıllar iyice bize döner ki allahtan girmiyorum içlerine yoksa biri bişey derse laf sokar oturturum milletle kötü olduğumla kalırım. zaten yeterince kötüyüm:))) bi duruşum var fazla can ciğer ve samimi değilim ondan kötüyüm yani yalandan canım ciicm yapamadığım için. sonra eşime dedim bacın maymunluğundan mırın kırın yapıyor şimdi onun hamile olduğunu söylemesi çok mu gerekli durumumuzu bildiği halde aman boşver söylemeyim diyebilir. ayrıca sen bi erkeksin erkekler konuşulacak konular var konuşulmayacak konular var. hal hatır ettinmi iyimi kapatın daha ne uzatıyonuz o araba lamış bu hamile kalmış bu düşük yapmış bu kürtaj olmuş size ne dedim. sabah moral dip bir şekilde kalktı. otobüs durağına bıraktım onu ben işe devam ettim hiç konuşmadı. zaten evdede nerde yanlış yaptım diyordu. yani herkesin çocuğu oldu benim olmadı gibilerinden. böyle işte epey içimi döktüm:) neyseki sizler varsınız artık tanıdık arkadaşalrıma bunları anlatıpta bıktırmak istemiyorum. eşimin hiç arkadaşı yok onun durum daha vahim(( bu ara pepe yi izliyorum oda benle izliyor pepenin bile arkadaşo var benim yok dedi. çok güldüm:)))) bi yandanda üzüldüm((

canım karamsar olma bu kadar. şu an hiçbi şey hissetmemen normal. ben tutacağını hissediyorum. yerleşme kanaması herkeste olmuyor. ben çok az kişiden duydum. rananın söylediği karbonat testini bende yaptım:) ama beceremedim sanırım:) ne olduğunu anlamadım.

yavv bırak milleti sen memnunda o yeter . sadece sağlık açısından vermek istiyorum. sende 60 olsan idealdir diye düşünüyorum. sanırım ben 100 kilo olsam yüzüm anca o zman kilo alır hep o yanılttı beni aslında sen bi çok şeyden mahrum bırakmışsın kendini istesen çok çabuk verirsin gibi. benim metabolizma tembel ağır çalışıyor. gerçi bende çay nescafe falan içmem ama yeşil çayda sevmem. dondurma nadir yerim çok aramam. kola falanda arada içerim bağımlı değilim. ayran çok içerim ondada kalori çok yüksek tabi. light içmek gerek. bir ara full light alıyordum ürünleri pahalıydı ama iyi oluyordu olmadı gene başlayım.

canım boşuna endişeleniyorsun bence. eşin söz verdiği gibi anlatmıyordur belki. bu arada pepe olayına bende güldüm:)) insanlar böyle ne yazık ki. bizim üzülüp dert ettiğimiz şey onlar için eğlencelik nispet yapılası bi konu malesef az kaldı inşallah siz de güzel haberi vereceksiniz herkese. ben şimdiden iple çekiyorum. hamile kaldığımda eşimin söylemesine fırsat vermeden kendim söylemek istiyorum özellikle eltilerime:) yüzlerindeki ifadeyi görmek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…