- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
kizlar mrrhaba bisey sormak istiyorum zeynepkamilde ilkkez muayene olucamm 30yasindayim 6aydir korunmuyoruz ama olmuyor yumurtaliklarima bi baktiirmak istiiyorum .memnun oldugunuz bi bayan doktor varsa bana tavsiyede bulunurmusunuz acaba
6 ayda hiçbir dr. müdahale yapmıyor. yani aşılam veya tüp bebek gibi br işlem kesinlikle yapmazlar korunmama süresi en az 1 yıl olmalı ve devlette tedavi olabilmek için 3 yıllık evli olma kuralı var. Ha bunların hiçbirini düşünmüyorum zaten sadece bir baktırmak istiyorum dersen netten randevu alıp gidebilirsin ama nette bayan dr. adı görürsün fakat gittiğinde erkek dr. çıkabilir karşına bu tamamen bir şans. jinekoloji bölümünden randevu alabilirsin. ama dediğim gibi bayan dr. secersin erkek çıkar , erkek seçersn bayan çıkar. genelde nette yazan dr. isimleri uzman dr. fakat gittiğinde büyük çoğunlukla asistan dr.lar oluyor.
ama bence 6 ay çok kısa bir süre endişe etmene gerek yok. şöyle bir 8-10 ay olsun baktın gene olmuyor ozman gider dersinki 1 yıldır korunmuyorum olmadı diye. evlilik yılında 3 yılı doldurduysa gerekli şekilde yönlendirirler. diğer türlü hiçbir araştırmaya girmezler. ha girselerde kendi paranla işlem yaptırırsın sgk dan yararlanamazsın.