ZeyNepp'inn Diyet listesi ve günlüğü:)

zeyneppko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
176
0
26
Ankara
MERHABA ARKADAŞLAR,
25 yaşındayım ve yıllardır yani kendimi bildim bileli 57-62 kilo aralığındayım ..balık et kıvamı yani ama artık çok sıkıldım bacak ve basenlerimde kilom ağır basıyor ... hedef 52 umarım yaz bitene kadar bu kiloya ulaşırım...cuma günü başladım diyete bugun 4.gun 60dan 59a düştüm hadi gerıye kaldı 7kilo:)))
yardımlarınızı bekliyorum:))))

diyet listem şudur:
sabah: iki dilim uno light ekmek, salatalık domates vb. yeşillikler, bir parça peynir, yumurta,4-5 zeytin
ara öğün: galete ve tarçınlı süt ya da nesfit
öğle: bir dilim uno ekmek 3kaşık susuz sebze yemegi, bir bardak yogurt, bir tabak salata(nar ekşili)
ara öğün: galete veya nesfit
akşam: nesfit veya yagsız tavuk ya da et ekmek yok corba varsa corba da ıcılebılır..
ara öğün süt ya da yeşil çay yanına meyve ya da galete..
günde 2-2bucuk litre su tüketmeye çalısşıyorum

şuan nadiren araya baska yiyecekler de girse de bunları da hayatımdan cıkartmam lazım:))

akşam nesfit- ara ogun olark da süt , bır tane galete yedim.. bır de yesıl cay ıctım ıcıne tarcın ve karanfıl de kattım guzel oldu:)

sanırım:)
bugun kızlar sabah gec kalktım 2dilim uno ekmek bir parca peynır ve yesıllık,salatalık,domates yedim..
ardından dısarı cıkmam gerekıyordu cıkmadan bır bardak sut ıctım.. dısarıda kıtır tavuklu salata yedım ama yarısını bıle yıyemedım mide kuculmeye basladı sanırım
akşam ise bir parca kızaarmıs tavuk, 2dilim ekmek(bu bıraz fazla oldu bugun) salata yedim
gece ara öğün olarak tarcınlı süt icmeyi planlıyorum sabah kalktıgımda 58.5tım ama sımdı tartıldım yıne 59um cok yedım sanırım bugun.(

yeşil çayı çok sevmeme rağmen içmeye başladım değişik bir tarifim var tadı güzel oldu..
4 çay kaşığı lipton yeşil çay, yarım kayısı, yarım cubuk tarçın... afiyet ola ıkı bardaklık demlesenız yetıyor 5-8 dakıka...

canım selam
listeni beğendim
benim de son 7 kilom =)

umarım bir an önce kavuşursun istediğim forma..

diyeti bırakma!
vazgeçmeee!

canım selam
listeni beğendim
benim de son 7 kilom =)

umarım bir an önce kavuşursun istediğim forma..

diyeti bırakma!
vazgeçmeee!

hep zayıf incecik bacaklı kızlara imrenmişimdir..55 kilo da güzel amaa boyuna baglı..hep birlikte daha da güzelleşelim.bu liste ablamın verdıgı dıyet lıstesının zeynep versiyonu yavas yavas azaltıcam ekmeği

Bugün
4halka sucuk, bir parça peynir. 1bucuk dilim uno kepeklı ekmek, 1salatalık yarım domates yedim yanında yeşil çay ıctım. şimdiden bır lıtre su bıle ıctım:)))) gec kahvaltı yaptıgım ıcın ara ogun yapmayacagım...

öğlen icin sadece nesfit kırmızı meyve yedım ara ogun olarak yeşil çay ve bir tane galete yemeyi dusunuyorum aksam da kabak yemegı yapıcam onu yerım yogurtla herhalde gece de tarcınlı lıght sütümü içerim herhalde ...

dün aksam dışarı cıktıgım ıcın bır tane baklava ve vır tane ekler yedım menu dısında
bu sabah nesfit karısık meyvelı yedım oglen közlenmıs kırmızı bıberle yogurt yedım bır dılım uno kepeklı ekmek ara ogunlerde yesil çay şimdilik böyle umarım bu kilolar gider yavass yavas ben dıyetı bırakmadan:)

saBAh kalktım nesfit yedim bugun kahvaltı yapmak isterdim ama misafir gelecek börek patates salatası falan yapıcam biraz yerim diye yapmadım...bugün tartıldım 58 olmuşum çok mutluyum...

sabah nesfit
öğlen maalesef 2dilim kıymalı börek ve yagsız-tuzsuz patates salatası
akşam nesfit.. arada 2bardak yeşil çay ictim su ıcıyorum 2lıtre ıctım su ana kadar gece belkı bır tane seftalı yerim o kadar:) bugun fazla kactı ama bı daha börek yemek yok

dün çok kaçırdıgım için bugun cok da bi şey yemedım zaten gec kalkmıstım:)
1dilim uno kepek ekmek
bir salatalalık,yarım domates,kibrit kutusu peynir ve iki parça kaşar peyniri...biraz nane ve dere otu da yedim... şimdi yeşil çay da sıra:)

sabah 1litre suyumu ıctım yeşil çayımı içtim.. 2dilim lıght uno ekmegımı de yedim yumurta ve yeşillikle birlikte ama sonra felaket oldu magnum double bogurtlenlı dondurma aldım ve yedim 1300 kalorıymıs cok mutsuzum aldım hemen kılo bugun ne yapsam da versem o kiloyu bilemiyorum

öğlen nesfit akşam da cacık ve 3biber dolması yarım uno light ekmek... gece ogunumde sadece tarcınlı lıght sütümü içtim yoksa gece aclıktan uyuyamıyorum:)

boyun kaç? ben de 52 olmak istiyorum ya

bugun erken uyandım nesfitle açılış yaptım ustune 2fincan yeşil çay 2bardak su içtim sanırım oglene kdr bır sey yemem ac degılım..

Dün diyetim iyiydi ama bugun ramazana girmeden arkdslarla bir şeyler yedik pide yedim bu geceden ıtıbaren devam diyete sahurda neler yemelıyız emın degılım ama sabah paylasırım yedıklerımı dıyetısyenlere uymaya calısacagım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…