- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Vücut yandığı zaman mesela Allah göstermesin kaynar su döküldü birsey döküldü o esnada yapilcak ilk sey zeytinyağı surmekmisEsinin aramasi sacma bi kere.. amac nedir? Zeytinyagi bi cok seye deva dogru ama gunes kremi yerine gecmez daha cok yakar hatta..he he de gec tekrar aramak cok mantiksiz
Arkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
Bence eşinize soylemeniz bile garip,o yaşlı sizi torununu dusunuyor kendince dogru olanı soyluyor. Tamam anne tesekkur ederim der kapatırdım konuyu. Hem onun, hem kendinizin hem de esinizin gerilmesine hic gerek yok boyle birseyden...Arkadaşlar yine KV ile ilgili bir konu açıyorum. İnanın artık cevap yetiştirmekten çok yoruldum kadına. Bugün tatile geldik, eşim, oğlum ve ben. Oğlum henüz 11 aylık. Tam sahildeyiz KV aradı. Eşim denizde olduğu için de ben açtım. Naber, ne yaptınız falan filan derken, hemen "oglana zeytinyağı sur, bak bugün doktorlar da söyledi, yemediginiz hiçbir şeyi vücudunuza surmeyin diyorlar, alsaydin yanına biraz. " Diye başladı yine."ben ona yüksek korumalı güneş kremi aldım." Dedim. Ya küçücük bebeği güneşten zeytinyağıyla nasıl koruyabilirim. Eşime anlattım, o da aradı söyledi. Bu çocuk yanarsa ben hesabını senden mi soracağım diye. Ama hala ısrar ediyor. İnsan her duyduğu şeye böyle koru korune inanır mı? Size soruyorum, siz böyle birşey yapar mısınız bebeğinize? Güneş kremi olmadan ben bu çocuğu hiç denize götürür muyum? Taaa ordan bile müdahale edecek birşeyler bulabiliyor, vallahi pes ediyorum artık. Zaten laf anlatmak imkansız, her şeyin en doğrusunu o bildiği için.
Ama illa denize girerken güneşe maruz kalıyor. Yılda üç gün çok etki edeceğini sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?