Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Şu zeytinyağını herkes ağzına dolamış ya en sinir olduğum sey cidden
Yipranan saclar icin de oneriyorlar ya
Yaaaauv hee he
Mesela boyalı saçta zeytinyağı nötr etki yapar ve asla tavsiye edilmez onarim icin.
Dogal saç için ise okey.
Cok cahil cahil konusmus canim kaynanan herseyi en iyi o bilmiyor herkes kendi cocuguyla ilgilenir müdahele etmesin dis kapının dış mandalı olduğunu hissetirmek lazım böyle durumlarda
Neyse ki eşin onun sacma fikirlerine uymuyor
Benim ki olsa mesela,o konu hakkında hicbir fikri yokken,annesi fikir verdi diye sanki dogruymus gibi gelip bana söylerdi. Neden? Çünkü fikirsiz ve ikiyüzlü oldugu icin.
Bizde tatilden yeni döndük. Iyi tatiller keyfine bak takma o kadını hic. Bende gunes koruyucuyla gecirdim tatili zararli falan da degil zararliysa da öldürecek degil herhalde yanmaktan kizarmaktan iyidir.esim kapkara oldu zaten karaydi dahada karardi bir de savunuyor bronzlasmak guzeldir diye deri yenilenirmis hahahahahahahhaah deri soyulurmus hahahahahahhaha iste senin kaynanin farkli versiyonu benim eşim .eve geldik sinir bastı beni de neden geldiysek.keske hep tatil olsa

Esinin aramasi sacma bi kere.. amac nedir? Zeytinyagi bi cok seye deva dogru ama gunes kremi yerine gecmez daha cok yakar hatta..he he de gec tekrar aramak cok mantiksiz

Esinin aramasi sacma bi kere.. amac nedir? Zeytinyagi bi cok seye deva dogru ama gunes kremi yerine gecmez daha cok yakar hatta..he he de gec tekrar aramak cok mantiksiz
Vücut yandığı zaman mesela Allah göstermesin kaynar su döküldü birsey döküldü o esnada yapilcak ilk sey zeytinyağı surmekmis
Bilginize hanımlar.. birinin basina gelmiş gerçekten cocugun bacagi iyilesmis doktora tabiki gitmisler de gidene kadar acısını hafifletmis sanırım
Evet eminim böyle bir sey.

abartmışsın tamam hee he deyip kapatabikirdin konuyu..sende alttan alan taraf degilsin..o yüzden çok zoruna gidiyor..büyüklerin çoğu boyle kendi bildiklerini en doğru sayarlar sende gecistirseydin.

Canan Karatay söyledi, bende dinledim.. O kadının her dediğini yapıyor mu kv? Canan hanım ekmekte yeme diyor anne, neden yiyorsun ya da o kadın meyvelere de karşı.. Bunları sorabilirsin

Otorite istiyorsanız bu konulardan olmaz. Ancak iyi haberim çocuğunuza bişey sürmeseniz bile türkiye şartlarında çocuğunuza bişey olmaz. Kafasına şapkasını geçirip kuma oturtun.

Onlar her zaman karışır, siz başından o mesafeyi vermemişseniz. Ha hazırsanız ona şöyle diyebilirsiniz “hadi ya, harbi mi annecim, ya profesor arkadaşım böyle demişti ama, iyi madem”.

Bunlar çok basit. Ağzınızn tadı bol olsun

Yahu he deyip geçin sürerim de kapat tatile gitmişsin uğraştığınız seye bakın

Bence eşinize soylemeniz bile garip,o yaşlı sizi torununu dusunuyor kendince dogru olanı soyluyor. Tamam anne tesekkur ederim der kapatırdım konuyu. Hem onun, hem kendinizin hem de esinizin gerilmesine hic gerek yok boyle birseyden...

Sen de onun hayatına karış ama herşeyine. Karatay diyor ki ekmek yeme anne sen yiyorsun olmaz aaa diyeceksin. Bıktır kadını geri geldiğinde ki senin herşeyine karışmasın artık.

Üstüne kekik de serpelim mi deseydin Allah akıl fikir versin ne diyelim...

ben kremlere karşıyım genelde. vücuduma hiçbir şey sürmem.
oğluma da sürmem. ancak tedavi amaçlı kullanırım.
ve oğluma hiç güneş kremi sürmedim. yanmadı bir sorun yaşamadık.
kv de de iyi niyetinden demiştir bence ama uzatması saçma tabi

Cocugun anne babasi cocukla ilgili bir konuda hem fikirken esiniz neden tekrar annesini ariyor? Ona hesap verme ve onu da ikna etme geregi duymasi cok enteresan.

Bu her seye mudahale etme hakkini ona siz daha dogrusu esiniz taniyor. Kadina yok yere catmayin.

Zeytinyagi fikri cok sacma o ayri mesele.

Hayır kullanmam demişsin bitmiş gitmiş.
Ayol ne var sanki sinir olacak dert edinecek.. tee tatillerden konu açıyorsunuz.
Biraz rahat olun ya.. tamam anne yada hayır anne süremeyiz dersin geçer gider...
Bu kadar gözünüze almayın şu kayın valideleri...

Siz tamam da deseniz hayir da deseniz o bildigini okuyacak maalesef.
Az bir sey cahil olsaydiniz hmm kremden iyidir deseydiniz, cocugunuzun cani yanacakti belki de.

Eger siz yokken surmeye, gizli gizli istedigini yapmaya calismiyorsa "hıı ok." diyeceksiniz mecburen.
Benim kayinvalidem mesela neye taktiysa gizli sakli yapmaya calisir.
Bu daha kotu bence.
Madem esinizi dinliyor siz hic muhatap olmayin, esiniz gerekeni yapsin.

Ama illa denize girerken güneşe maruz kalıyor. Yılda üç gün çok etki edeceğini sanmıyorum.

çalışmayı yapan kişiler de bir grup çocuğa Allahın her günü krem sürüp gözlem yapmamıştır emin ol. herkes yılın belli dönemi maruz kalıyor. kayınvalidenle aynı ölçüde kapalı fikirlisin, o hiç değilse tvden de olsa bi kaynağa dayanarak torununun iyiliğini düşünmüş kendince. senin gibi gelinim olsun istemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…