Zeytinyağı alsaydın ya yanina

Yok zaten yarım saat anca durduk. Onda da bir on dk denize soktum sonra hep golgedeydi. Gelince de tabi banyo yaptı.

Yalniz bebege yüksek faktörlü gunes kremide zararlı ne kullanıyorsunuz bilmem ama iceregi temiz cocuklar icin trukid gunes kremi var.
Zeytinyağı icinde kremi var simdi olmazsa onu denerim deyin kapatin laftan anlamıyorsa
Ben niveanin bebekler için olanını aldım. Dediğinizi de araştıracagim. Tesekkurler

Yok zaten yarım saat anca durduk. Onda da bir on dk denize soktum sonra hep golgedeydi. Gelince de tabi banyo yaptı.
Siz nasil dogru buluyorsaniz öyle yapin :) hisleriniz sizi yaniltmaz. Ha bide evet sinir bozucu bende sevmiyorum baskalarinin fikrini bana zorla yaptirmak istemelerini ammmma bosverin iste he he diyip gecin :) kendinize yazik :))

Allah geçim kolaylığı ve bir şekilde bu durumu sona erdirecek çözüm versin. İnşallah dolup dolup da görüşmeme boyutuna kadar gitmez.

Siz nasil dogru buluyorsaniz öyle yapin :) hisleriniz sizi yaniltmaz. Ha bide evet sinir bozucu bende sevmiyorum baskalarinin fikrini bana zorla yaptirmak istemelerini ammmma bosverin iste he he diyip gecin :) kendinize yazik :))
Canım o kadarla durmuyor işte. Mesela ben bebeğimin nasıl rahat uyuduğunu biliyorum. Ona göre bir sıcaklık ayarlıyorum. Üstünü ortmuyorum. Ortersem terliyor çünkü. Bunu her gördüğünde oğlanın üstüne ince birşey ört diyor. Bak abartmiyorum belki beş kere olmuştur bu. Gerek yok rahat şu an diyorum. Gidiyor kendisi birşey getirip örtüyor. Şimdi ben o örtüyü alıp kavga mı edeyim bu kadınla. Eşim söylemese durmuyor yani. Beni kaale almıyor kadın. Ben cevap vermiyim dedikçe kafasına eseni yapıyor.

Hahahay vallahi cok iyi anliyorum seni ama cidden yapcak birsey yok ha baska biri olsa cemkir derimde kv sonucta. Sen yinede he he de o örtsün sen cek o örtsün sen cek

Hahahay vallahi cok iyi anliyorum seni ama cidden yapcak birsey yok ha baska biri olsa cemkir derimde kv sonucta. Sen yinede he he de o örtsün sen cek o örtsün sen cek
Oğlum zaten bunalıp açıyor bana gerek kalmıyor :) ama işte böyle dikkate alınmamak sinir bozucu.

Niye kendinizi bu kadar hirpaladiniz ki esiniz tekrar ariyor falan hicngerek yok bence buntarznseylere. En guzeli ona he hee deyip gecistirmek ve bildiginzii okumak.

Ne diyor diye sorunca anlattım. Yani eşimi doldurmadim ben. Sonra kendisi arayınca yine ısrarla söyleyince eşim konuyu kapatsin diye öyle söyledi.
önemli bişey değil diye geçiştirebilirdiniz ama siz anlatmayı tercih etmişsiniz. annesine kızsın istemişsiniz,bu konunun ilk olmadığını daha önce çok sorun yaşadığınız için artık patlama noktasında olduğunuzu düşünüyorum

Canan Karatay söylemiş güya
Kayınvalideniz zeytinyağını duymuş ama yanlış duymuş maalesef :) güneşlenirken zeytinyağı sürülürse kızarmış tavuk etkisi yapar ciltte, bazı bornzlaştırıcı güneş yağlarının içinde kakao yağı, havuç yağı, zeytinyağı gibi yağlar kullanılır.

Belki zeytinyağını şöyle duymuştur, güneşlenirken değil de güneşlendikten 1-2 gün sonra güneşin ciltteki olumsuz etkilerini onarmak için doğal E vitamini olarak kullanın demiştir Karatay, malum zeytinyağında yüksek derede E vitamini var.

Kızsın değil, öyle birşey olamayacağını söylemesini istedim evet. Ya annesine kızma gibi birşey yok ortada. Hesap sorarım falan ciddi söylenmiş birşey değil, sadece konu kapansın diye. Ne ben ne eşim sesimizi yükseltmedik bile. Daha önce bir cevapta yazmıştım. Kadın beni dikkate almıyor. Oğlu söyleyince susuyor sadece. Yarın bir gün birlikte denize gitmek zorunda kalirsak bunun için yine diretecek. Yine vazgecmeyecek yani. İlla kendi dediği doğru diye tutturuyor. Doktorun dediğini bile eleştirir, yaptırmamaya çalışır. Yan yana gelince sinirlerim zıplıyor artık.

Söyleme amacı güneş kremini sürmeyelim, onun yerine zeytinyağıyla güneşe çıkaralım bebeği. Yani aklım almıyor, bunu nasıl ısrarla ister. Bazı arkadaşlar günes kremi de zararlı demiş. Mutlaka öyledir ama gunes de zararlı.

Bebek cayır cayır yansın sonra, evet güneş koruyucularda sağlıklı olmayabilir ama zaten siz de bebeği öğlen güneşine çıkarmıyorsunuzdur, akşam 16:00 sonrası güneşleniyor bebekler, kayınvalideniz hep böyleyse birikmişlik de vardır, bu tip mantık dışı taleplerinde hemen sürüyorum deyip bildiğinizi yapın, zira ne kadar anlatırsanız anlatın, bir meseleyi isterseniz 1000 defa açıklayın anlamamakta ısrar eden aile bireyleri oluyor, en temizi geçiştirmek :)

Laf anlamiyorsa he de ugrasma.

aaaa aynı benim kv
Aman desin nolcak sanki. He hee diyorum geçiyorum. Herşeyi takmayın, içselleştirmeyin okadar. Eşine de anlatsan bile onun araması da gereksiz olmuş bence. Boş yere şikayet etmiş gibi olmuşsun. Önemsiz bir konu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…