Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkidişlerrrrrrrrrrrr ben bi yaglık aldım özel olarak yanı bi şişe..içine yarısını doldurdum mutfaktakı zeytınyagının....vee 6-7 diş sarımsagı dövdum..içine addım...

bi gun beklettim...ve dun yaptım 1 saat beklettim
bugun de yaptım..cunku guclu gorunuyor

benım diplerde bazı yerlerde saç yok...

cildiye doktoru bile sarımsak sur demişti gerisini siz dusunun
bu karişim super kesinlikle yapınn

daaha 2.gunum

yazarım yınee

ya bi dakka ben anlamadım canım kaç gün içersinde çıkmaya başladı saçlar? kaçıncı uygulamadan sonra? bu kadar kısa sürede mi çıkıyor???

İki kez yaptım bende çok şaşırdım ama inanın diplerde elime geliyor zaten kafamda çok kaşınıyor çıkarken kaşınırmış ya aslında şaşmamak lazım ben bol kaşlıyımdır ve kaşımı alırım iki gün sonra pırtlarlar bunlarda öyle öyle pırtladı çok şükür dökülmem sıfır değil ama bayapı azaldı artı saçlarada canılılık geliyor yarın yüne yapıcam 3 olacak bunu ben uzu süre yaparım sanırım

valla bende de kaş gırla var ama saçlar azaldı yahu..umarım işe yarar ben de denicem

kızlar saclarım sankı canlandı gibi geliyor bana biraz 2. kez yapacağım ama kokusu deli ediyor beni. kuaföre gttı sacımı kestrmeye adam yıkarken aldı kokuyu her yıkadıgımda tekrar kokuyor. elma sirkesi aldım durulama suyuna koycam bakalım alcakmı kokusunu ..

Arkadaşlar 1.5 aylık hamileyim ve saçlarım çoookk dökülüyo kestirdim ve bakım ne yapsam diye düşünüyodumm bu konuyu buldumm.Teşekkürler umarım işe yarar ve buraya yazarımm

bende deniycem bunu ne bulsam sürüyorum nasilsa insallahh tekrar dökülen saclarim yerine gelir mafoldumben

bende dün yaptım. ama beklediğim gibi kokmadııı çokşükür. ama canlandı saçlarım her hafta yapacağım bakalım ne sonuç olacak

kızlar bu karısımı hala yapan varmı bende yapmak istiyorum ama sarımsak kokusu kalıcak diye korkuyorum ve yağlı kalcak diye birde evde kırlangıç riviera zytinyağı var onunla yapsam olurmu bacaklarıma sürüyorum bazen sekerle çok güzel yapıyo yumusacık yapıyo sacımada bu yağdanda kullansam olurmu

O da bir şey mi ben rendeleyip seyrek yerlere sürüyorum...ertesi gün tatil olmalı biir gün durunca kokusu geçiyor.ben bir de parfüm sıkıyorum..kokmuyor...

Kızlar Bu Dr. Ender Saraç'ın söylediğine göre sütle sarımsağı kaynatınca kokusu kalmıomuş..Kaynattıktan sonra zeytinyağının içine atılsa yine faydalı olur mu ki?

bende bügün denedim..1gece zeytin yagi ve sarimsagi beklettim..ertesi gun saat 18-19 arasi surdum ertesi sabah 9da yikadim gece oyunca beklettim yani..insallah ise yarar ama koku cok kotuydu ev ahalisi acayip rahatsiz oldu

herhangi bir zeytin yağı mı? yoksa özel bir zeytinyağımı bende denicem,saçımın tepesi gittikçe açılıyor,benim saçım hormonel saç dökülmesi.doktorlar hap felan vermiyorlar kanser yapar diye.cildiye hiç bir şey yapamadı denicem denicem:2:

Son düzenleme:
saf zeytinyağı olucak tatlım.benim ev arkadaşım da yaptı 1 çay bardağı zeytinyağına 5 diş sarmısak ezip 1 gün bekletti.ve ilk denemeden itibaren dökülme durdu vallahi.kirpiklerime de sürücem diyo

slm arkadaşlar... banada bu karışımı şöyle dendi...1 haftaya yakın bir süre beklettikten sonra kullan dedi sarımsak özütü iyice zeytinyağına nüfuz etsin diye..... bende zeytinyağı içine attım sarımsakları bu 3. günü... acaba sonbahardan mıdır nedir bu saç dökülmeleri.... bende parlak ve dükülmeyen saç istiyorum..... bakalım.. yarın deneyeyim buradan yazayım deneyimlerimi.... ve ek olarak normal sarımsağı gece yatmadan yutuyorum. hem içten hem dıştan.. ey sarımsak.. bizede göster mucizeniiii:)

dün denedim bu maskeyi... ertesi gün yani şu an.. saçlarım sanki böyle yağsı yağsı sönük gibi..:) neyse denemeye devam:) ilk uygulamada etkili olacak değil ya şu küçük saçlarımı bir uzatsaaaaa :)

kızlar korkmayın sarımsağı ilk yapışta normalki gibi döküldü benm saçlarım.2 hafta önce başlamıştım..ama şimdi banyoda yaptığımda 4-5 tel dökülüyorr..ilk yaptığımda çok korkmuştum ama devam ettirmek gerekiyor.heralde ilk yapışta sağlam olmayanlar bi gidiyor sonra yerine yenileri geliyor..bide şimdi havucu kaynatıyorum sonra soğuduktan sonra yumurtayla zeytinyağıyla karıştırıyorum.bi onu yaıyorum bi sarımsak kürünü..kızlar acaba değişik kürler uygulamak saçı yorarmı? sadece birinimi yapmam lazım?

2 yıl önce saf zeytinyağı aldım saçlarım canlansın diye
ogünden beri saçlarım okada dökülüyorki baş edemiyorum artık
kızlar dikkatli olun her kür her saça gelmiyor
ben dr gidicem artık tek çarem o kaldı
yada şanpuanları bırakıcam sabunla yıkıycak
çünkü yakında saç kalmıycak kafamda

meraba kızlar.bugün ilk defa bende denedim.1saat kadar beklettim saçımda.Biraz kaşıntı oldu beklerken?Sizde de oldu mu normal bir durum mu yoksa anormal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…