Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beklesın beklesiiin ıyıce gırsınler bırbırlerınekötükedihüso

bazılar 1 aydır duruyo onu suruyorum dıyo cnm bısey olmaz da gerı nası cıkarcam bılmıyorum..

işe yarıyomu pekı benım saçlarım ınanılmaz azaldı dokulenler yenıden cıksın ıstıyorumbilmiyorumkismile

eet bir çoğalma oluyor saçlarda canım :) tabii dökülenler saçlarının saç hücreleri hala yaşıyorsa :) sağlıklı saçların oluyor ....

eet bir çoğalma oluyor saçlarda canım :) tabii dökülenler saçlarının saç hücreleri hala yaşıyorsa :) sağlıklı saçların oluyor ....

ayy hadı ınsallah:çok üzgünüm:

benım saclarım ınannılmaz kalın tellı bazı yerlerı ınce tellı bazı yerlerı boyle bı tuhaf nası desem tırtık tırtık anlayamıyorum ama o kalın tellıler daha cok dokulenler hoş yeryerden dokuluyo ama en cokta su kulak arkası tarafındakı saclarım dokuluyobilmiyorumkismile

benımkının sebebı stress

Ben yapıorum bayadır saçlarım kalçamda ve çoktu zaten ama bunu yapınca
dökülmuo bırakınca geri başlıo ama saçı çok parlatıo 4 saat bekletıorum haftada 1 kez koku kalmıo iice 2 kez yıkayın saçlarınızı

merhaba arkadaşlar benim ikinci uygulamam
faydası var saçlarım aynaya baktığımda güçlü görünüyo
dökülenler çıktımı bilmem
ama bu ikinci uygulama daha
kokusuna gelince iğrenç evdekiler balkondan gelme diyo
ben karışımı 5-6 saat beklettim
kapağı açınca çıkan koku eve aynen yayılıyo
evde kimse yokken yapmak gerek
yıkayıp kurutunca azalıyo
ama sabaha bişey kalmıyo
biraz da ben kokuya karşı hassassım
devam etmeyi düşünüyorum
saçlarım çok dökülüyooooo

okuyunca öyle bi heveslendim kii
nedense bu aralar duşta elime avuç avuç saçlar gelmeye başladı, evde de bakıyorum yerler saçtan geçilmiyo acaba dönemsel mi, bir de bu aralar kafama taktığım çok şey var ondan olabilir mi?
bir çaybardağına 4-5 tane ezip spreyli bi kaba boşaltmayı düşünüyorum kızlar, durulama suyuna sirkenin faydası oluyor mu, çünkü malum sıcakta saç dipleri terleyince çok kötü kokuyorbilmiyorumkismile

eevet durulama suyuna elma sirkesi katıyorum faydasını gördüm koku kalmıyo
ama sarmısak kkoukusu terlyince hafiften geliyo saç diplerine
olsun dökülme yok dnecek kadar azldı
eşimde deneyecek bakalım

bende bu zeytinyağlı sarımsak kürünü denemeye karar verdim şimdi kalkıp yapıcam.inşallah işe yarar.ama şunu merak ediyorum.
acaba saçımıza bu karışımı sürerken zeytinyağının dibine çöken sarımsaklarıda alıp saçımıza sürecekmiyiz?yani durularken bu sarınsak taneleri saçımızın içinde kalırmı acaba cevaplarsanız sevinirim

evet bu karışım cok güzelmiş.Bence hiç tereddüt etmeden deneyin derim.1 cay bardağı zeytinyağının içine 3diş sarımsak dövdüm.Sabredemediğim için hemen saçıma sürdüm.2saat kadar beklettim.2 defa şampuanla yıkayıp son durulama suyuna 2 kaşık kadar elma sirkesi koydum.Durularken saçım biraz daha döküldü okadar.İlk denememde böyle olduysa 3 ay sonra dahada iyi olacak demekdir.Hiçbir kokuda yok saçımda.Dökülmede şimdilik yok.Haftaya bi daha yapıcam.Bence hiç beklemeden deneyin.

mutlaka denemem lazım kızlar.benimde saçlarım azıcık kaldı dökülmekten.zeytinyağ saf zeytinyağmı olacak_?

Burda okudum bende yaptım zeytinyağlı sarımsaktan.2 saat kadar kaldı başımda sonra yıkadım yıkadığımda yine döküldü saçım ama tabiki bir seferde sonuç alamayız inşallah işe yarar bu formül.

Dün saçıma zeytinyağlı sarımsak yaptım bugünde maya sürdüm 45 dk bekleyip yıkadım.Sonuç çok iyi maşallah banyoda şampuanlıyken yıkarım ben saçımı dökülmem azdı mutlu ve ümitli oldum çok şükür.sarımsak kokuyor ama ben devam edeceğim inşallah uzun bir süre birde yumuşacık oldu saçlarım.Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler

Gerçekten iyi geliyor bugün ikinci kez yaptım ve devam edeceğim

diplerden fırça gibi saçlarım çıkmaya başladıçok şükür

diplerden fırça gibi saçlarım çıkmaya başladıçok şükür

bukadar cabukmuu kacıncı yapsınn :))

bende yaptım 4 gujn önce annemiçine bide yumurtanın byazını koy dedı. neyse yaptım işte cok memnun kaldın daha ilk yapısımda azaldı dökülmem amaaaa gece kokusu gelıo burnuma. yıkanırken dahada cok kokuoo. o nolcak yaa.:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kızlarrrr ya benimde saç dökülme problemim var ama öyle böyle değil yani mafoldumben denemediğim kalmadı saçıma direk olarak sarımsakta sürmüştüm ama bi faydasını görmedim..birde bunu deneyim bakalım inş faydasını görürüm mafoldumbenmafoldumben Allah hepimize acilen fırça gibi saçlar versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…