- Konu Sahibi ela
-
benim sorunum kalmadıya uğramaz oldum buralara :))))))))))
kızlar benim artık (maşallah) dökülme diye bir derdim yok !
çook uzun zaman oldu hala devam ediyorum.
ya saçlarım zaten gürdü ama alnımdan resmen fışkırdılar minik minik saçlar çıktı sinirimi bozuyo saçlarımı topluyorum onlar anlımda kalıyor :) (şımarıklık benimkide şükret diyorsunuz demi)
neyse ben size devam edin demeye geldim canlı kanıt benim...
elacım hep dualarımdasın tatlım :)))))
ay kıyamam çok saol tatlım ,ama bende de iyi haberler var
bende pek uğramıyorum saç dökülmesi başlığına çünkü benim sorunum kansızlıktı herelde değerlerim düzeliyor ki saç dökülmem eskiye nazaran azaldı şekerim.
birde sinemaki bemiks ve badem yağlı maske yapıyorum hem gürleştiriyormuş hemde çabuk uzatıyormuş saç uzatma başlığında arkadaşlar var oraya takılıyorum.sarımsağı baktım zeytinyağı yaramıyor bana bende şampuanıma rendeledim dün ilk defa yıkadım bakalım kullanan arkadaşlar var çok çok memnunlarmış.yani anlıcağın böyle devam inş daha da iyi olur tamamen durur dökülmeler ama eskiye nazaran mutluyum şükürler olsun birde kafama takmamayı öğrendim artık.
Kızlar 1 çay bardaği zeytinyağını kaç kerede kullaniyoruz? 1 kerede kullanmak çok geliyor düşününce, ama 2-3 kere falan olsa, o zaman da zeytinyağı öyle bekleyecek sarmısaklarla 2-3 hafta:uhm:....
ela sen yaptınmı canım faydasını gördünmü peki?
aslında yağlı saçlar için uygun deil ama şampuana katılan güzel olabilirde o da çok kötü kokar be midem bulanır banyoda yemek gibi hangi şampuana katıcaksın
kızlaaaaaaar
ben 4 dıs sarımsagı ezdım zeytnyagı ıcıne
balkona koydum butun gece beklesın bişey olurmu bu bırıncı sorum
ıkıncı sorum nası surcem ben bu yagı sac dıplerıme yaaa baya zor bı ıs
ucuncu sorum ne kadar beklesın kafamda???
dorduncu sorum nası cıkarcam bu yagı ben sampuanla yıkıcam demi zor cıkar amaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?