Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya arkdsLar bnm su sac dökülMesiyLe başım beLada sarımsaklı zeytin yağını uygulamayı dusunuorm ama bazı arkdsLar kıL fLn cıkartıo dıo bu korku yuzunden karasızLık içnde kaLdım bana yardım ederseniz sevnrm:S

benim sorunum kalmadıya uğramaz oldum buralara :))))))))))
kızlar benim artık (maşallah) dökülme diye bir derdim yok !
çook uzun zaman oldu hala devam ediyorum.
ya saçlarım zaten gürdü ama alnımdan resmen fışkırdılar minik minik saçlar çıktı sinirimi bozuyo saçlarımı topluyorum onlar anlımda kalıyor :) (şımarıklık benimkide şükret diyorsunuz demi)
neyse ben size devam edin demeye geldim canlı kanıt benim...
elacım hep dualarımdasın tatlım :)))))

ay kıyamam çok saol tatlım ,ama bende de iyi haberler var
bende pek uğramıyorum saç dökülmesi başlığına çünkü benim sorunum kansızlıktı herelde değerlerim düzeliyor ki saç dökülmem eskiye nazaran azaldı şekerim.
birde sinemaki bemiks ve badem yağlı maske yapıyorum hem gürleştiriyormuş hemde çabuk uzatıyormuş saç uzatma başlığında arkadaşlar var oraya takılıyorum.sarımsağı baktım zeytinyağı yaramıyor bana bende şampuanıma rendeledim dün ilk defa yıkadım bakalım kullanan arkadaşlar var çok çok memnunlarmış.yani anlıcağın böyle devam inş daha da iyi olur tamamen durur dökülmeler ama eskiye nazaran mutluyum şükürler olsun birde kafama takmamayı öğrendim artık.

şahanesin elacım, en iyisi kafaya takmamak, gerisi zaten kendiliğinden halloluyor bir şekildeopuyorumnanaktan
ben de arada başka şeyler denesemde dökülme konusunda en çok faydayı zeytinyağlı sarımsaktan gördüm... artık kararlıyım istikrarlı şekilde bu maskeyi uyguluyorumkaydirigubbakcemile2

uygula tatlım sürekli yaptığında çok güzel etkilerini alacağına inanıyorum.

hmm benimde esimin saclari cok dökülüyor, daha 23 yasinda, bu gidisle 30a varmadan kel kalicak bitanem :) bu sarimsakli maskeyi onda deniyecem bakalim ne olacak :)

Kızlar 1 çay bardaği zeytinyağını kaç kerede kullaniyoruz? 1 kerede kullanmak çok geliyor düşününce, ama 2-3 kere falan olsa, o zaman da zeytinyağı öyle bekleyecek sarmısaklarla 2-3 hafta:uhm:....

Kızlar 1 çay bardaği zeytinyağını kaç kerede kullaniyoruz? 1 kerede kullanmak çok geliyor düşününce, ama 2-3 kere falan olsa, o zaman da zeytinyağı öyle bekleyecek sarmısaklarla 2-3 hafta:uhm:....

beklesin canım daha iyi sarımsaklarla özdeşleşsin z.yağı...

hem zaten 24 saat bekletmeden sürmüyorsunuz....

ela sen yaptınmı canım faydasını gördünmü peki?

kızlar ya bişey sorcam haftada 1 kez yapmak yetiyor mu???

aslında yağlı saçlar için uygun deil ama şampuana katılan güzel olabilirde o da çok kötü kokar be midem bulanır banyoda yemek gibi hangi şampuana katıcaksın

aslında yağlı saçlar için uygun deil ama şampuana katılan güzel olabilirde o da çok kötü kokar be midem bulanır banyoda yemek gibi hangi şampuana katıcaksın

ee gülü sevşyorsan dikenine katlanıcaksın...
önce sarımsaklı olanla yıka sonra normal şampuanla yıka çık koku kalmıyor....

Selam arkadaslar..uzun zamanlar oncesinde bende "sac kiran" olusuyordu yani yer yer saclarim dokuluyordu ve bir arkadas o dokulen bosluklari cok hafif kanatip sarmisak surmustu cabuk cikmasini saglar diye. Ve arastirmam sonucu yuz yillardan bu yana sarmisagin yeri asla mutfak olmadigini anladim.
Ama saclarim ne kadar donem donem dokulsede ince ve cansiz olsada tembellikten ugrasmadim..
Artik ele alma zamani geldi dedim bir ay oncesine kadar.. Ve neti altini ustune getirip arastirdim
usengec bir yapim oldugu icin en kolayini sectim.. sarmisagi sampuana rendeleyip yikamak.. Iki hafta yaptim fakat hic bir yan etkisi olmadi sadece kokusu biraz vardi ikinci sampuandan sonra kalmiyordu koku.. ve arasira elma sirkesiyle duruluyordum.. Neyse esim bayaga bir makaraya sardi beni kocakari gibi nelerle ugrasiyorsun diye (nalakaysa?) bende dedimki senin alnin biraz acildimi ne? kaynanam dedi evet seyreldi sanki.. bakislarini korku sarmisti artik sessizce sarmisak-zeytinyag karisiminin faydalarini dinledikten sonra kalkti ve kürÜ hazirladi (mutfagi batirarak) ve basina surup yanima oturdu.. siritarak bana bakiyor bu sefer gun bugundur diyerek esimle sarmisak gunu uyguladik.. sac icin yapilan zeytinyagina 6 dis sarmisak rendesi kavanozumuzu hazirladik. ve surdum kafama evet igrenc kokuyor plastik torbayla sarip kafami uc saat beklettim.. iki sampuanla yikadim saclarimi ve ertesi gun bir hosluk vardi saclarimda yumusacikti saclarim ve parliyordu.. haftada uc kere yikamaya karar verdim saclarimi dokulmeye karsi VISHY sampuaniyla ve dun ikinci sefer tekrar sarmisakli zeytinyag karisimini yaptik.. Ama kavanozda bir hafta kaldigi icin igrencccccccccccccccc kokuyordu midemiz alt ust oldu.. yaptik yinede ve syki syki sardik basimizi bu sefer (havalardan dolayi sanirim) kokusuna cok rahatsiz oldum.. iki saat beklettim saclarim cok saglikli gorunuyor iki haftadir.. bunu haftada bir kere yapacagim sart oldu artik.. ayrica ben bir halt yedim dun iyimi yaptim kotumu yaptim esime bile gostermedim kizar diye.. kahkullerimi kaldirinca sac bitimi cok acikti ve tek tuk saclar var ayrik otlar gibi duruyorlar uzamiyorlar hic onlari jiletle aldim ve iyice sarmisagi yedirdim. Kahkulum oldugundan belli olmaz umarim daha fazla cikar oralardan.. Sonuc memnunum tavsiye ederim ama zeytinyaginizi iyi secin ben benimkinden cok emin degilim saf zeytinyagi degil.. Burda arap aktarlarinda satilan ozel sac icin zeytinyagi.. uzun oldu kusura bakmayin haftaya gelismelerden haber verecegim

bir_kadin yazını okudum baştan gelişmelerini beklicem bende ilaç tedavsi uyguluyorum bakalım sende gelişme vs. olursa bende ciddi anlamda sarımsakla barış sağlamaya çalışcam :)

Jasmine 16 evet ucuncu uygulamamida yaptim..
degisiklik: cevremin farketmesi sonucu daha emin oldum saclarim canli ve parlak gozukuyorlar
ne kadar uzadilar bilmiyorum gozle gorulur bir degisiklik yok benim icin sadece havali ve parlaklar
buda benim icin guzel bir sey.. ayrica ben yikadigimin ertesi gunu yikamasam disari cikalamayacak kadar sonuk supurge sapi gibiydiler simdi iki gun yikamasam idare edebiliyorum uc gunde bir yikamaya karar verdim artik.. haftada bir kere cuma aksami zeytinyag sarmisak kurunu yapip ve 3 saat beklettikten sonra shampuanla durulayacagim.; ve pazartesi carsamba sarmisakli sampuana devam edecegim..
sarmisakli sampuan rahatsiz etmiyor cunku saatlerce bekletmiyorsun iyice sac derine yedirip bir iki dakika bekletip durulayip normal bir sampuanla temizliyorsun sacini.. ama sarmisak ve zeytinyag kuru cidden dayanmak gerekiyor surdugun vakit.. cunku kokusu cok agir..

eger sarmisak zeytinyag kuru agir gelir diye dusunuyorsaniz sarmisakli sampuandan baslayin.. ve haftada iki sefer yada bir size kalmis zeytinyagini hafif isitarak ozellikle diplerine ve kiriklarina yedirin bekletin naylona sarip... bunlarin faydasi olur zarari olmaz..

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar

ben 4 dıs sarımsagı ezdım zeytnyagı ıcıne

balkona koydum butun gece beklesın bişey olurmu bu bırıncı sorum

ıkıncı sorum nası surcem ben bu yagı sac dıplerıme yaaa baya zor bı ıs

ucuncu sorum ne kadar beklesın kafamda???

dorduncu sorum nası cıkarcam bu yagı ben sampuanla yıkıcam demi zor cıkar amaaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bende senin gibi bekletmiştim sarımsak ve zeytinyağını ... çok kötü kokuyor .... sürememiştim saçıma ... ama zeytinyağı ve sarımsağı iyi birbirine yedirdim snr saçımın diplerine yedirdim masaj yaparak güzelce ... beklettım yıkadım :) bence bekletme onu bir gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…