Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bu karışımı kuförüm önermişti haftada bir kez yap demişti kpss geçtikten sonra denemeye başlayacam umarım işe yarar

Son düzenleme:
benim zeytinyağı çok yağlandırmıştı saçımı sarımsak falanda koku sorunu var. ben şimdi çörek otu yağını deniyorum 5-6 kere sürdüm sanki dökülmeyi azalttı gibime geldi. sadece tek olarak çörekotu yağını kullanacam bakalım etkisi nasıl olacak uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum.

kullanan arkadaşlara hayret ettim...bir kez kullanmıştım yıllar önce bir ay kokusu gitmedi..hemde öyle böyle birkoku degil..terledikçe ,banyo da, kalabalık ve kapalı yerlerde her an kokusu burcu burcu geliyor...bilmiyorum mecbur kalınca kullanılır mı gerçekten çok kötü bir kokuu...

selamlar!
ben bu kürü 1ay önce okumuştum ama uygulama fırsatım olmadı bir türlü. nihayet dün kürü hazırlayacak fırsatım oldu. 5diş sarımsağı bir güzel dövdükten sonra 1çay bardağı zeytinyağına ekledim ve bardağı çay tabağını ters çevirerek kapadım. saat 19:00'dı. bugünde 17:00da saçlarıma sürdüm. bir çok arkadaş inanılmaz kötü koktuğunu, kokunun evin her yanını kapladığını yazmış. evet sarımsak kokuyordu ama evin heryerini kaplamadı bende. birde komik ama koku bir süre sonra bana karnıyarık gibi gelmeye başladı:)))) neden bilmiyorum ama ben rahatsız olmadım. yıkadıktan sonra yine yazıcam. haftada 1kez yapmayı düşünüyorum.

bende yaptım aynısını sarımsağı dövdüm zeytinayğının içine koydum bir kaç gun beklettim
saçıma sürdüm ama o kadar iğrenç bir kokusu oluyor ki saçımdan kokuyu zor çıkardım
yemin ederim
evet sarımsağın saç çıkarma gibi bir özelliği var
daha doğrusu kıl çıkarma gibi bir özelliği var
bu yönetimi bir daha uygulayamayacagımı anladım ve gittim sarımsaklı şampuan aldım sadece bir ay kullandım ve saçlarım kendine geldi
yalnız benım saçlarımda çok dökülme yoktu yavaş yavaş seyrekleşiyordu önlemini almasaydım baya saç kaybım olucaktı
sarımsak saça çok iyi geliyor arkadaşlar
[/QUOTE]

arkadaşım ne yaptın da saçından bu illet sarımsak kokusunu çıkardın ve ne kadar sürede geçti aynı sorun bende de var geçmiyor bir türlü

saçlarım yine basladı bu aralar dökülmeye birde bunu deniyim bakalım insallah işe yarar

Arkadaşlar ben de yapmaya başladım haftada 1 veya 2 defa yapcam evdekiler şikayetçi ama neapalım en cok evde sürerken kötü kokuyor.Ben diş fırçasıyla sürüyorum hem daha kolay oluor hem daha güzel yediriyordur. Ben de saç kıran yok ama saçım dökülüyor nedeni bir türlü belli değil demir eksikliğim varmıs ilaç kullandım ama bu aralar cok fazla döküldü psikolojim bozuldu eskiden ne güzel saçlarım vardı ( sürekli kendimi suçluorum rejim yaptım vitaminsiz kaldım bilgisayarda çok kaldım diye( ama olcagı varmış ne yapayım bu kerastasenin aminexil ampulunu kullanmıstım 42lik paketti sanırım. o bana iyi gelmişti 1, kullanısımda ama 2, kullanısımda hic bi faydasını goremedim 7 aydır hic kullanmadım suan cok daha fazladokuldu ve onden döküldü perçemin araları boş boş canım cok sıkkın hem bu sarımsak kürünü hafta da 1 hem de kerastesi kullanmayı düşünüorum diğer günlerde. bir de saçım cok yağlı yazın cok fena olucaödüm kopuyor daha dökülecek diye bırakın fönü taramıyorum bile
:2:

aslında baya araştırdım sarımsaklı zeytinyağı 3-4 saat kaldıktan sonra karanfilli ve lavantalı suyla yıkansa demekki daha iyi sonuc vercek ve sarımsağın kokusunu da azaltcak gibi geldi bana hem koku azalcak hem sacımız cogalcak inşallah . sarımsakdan biraz koruyorum ama gidişata göre sürcem artık

bana aktar defne yağı ısırgan tohumu yağı çörekotu yağı ve badem yağını karıştırıp bi ampülde bepanten kırıp vermişti bir aydır onu yapıyorum ilk 3-4 defada müthiş döküldü ama kesmedim şimdi dökülme çok azaldı, şimdi bu sarımsak yağı da kafama yattı onu yaptım 1 gün bekletip onu da ekleyecem diğer karışımın içine beraber kullanmayı düşünüyorum

zeytinyağı sarımsak bi mucize ya.benim kurtarıcım oldu.saçlarım o kadar dökülmüştü ki sarımsağın etkili olduğunu duyuyordum ama uygulamak zor geliyodu.baktım saç falan kalmayacak başımda :) aktardan saf zeytinyağı alıp 4 5 büyük diş sarımsağı kesip beklettim içinde yumurta bedemyağıyla birlikte saç köklerine uyguladım 3 saat beklettim dökülme ilk seferde durdu.bikaç aydır haftada bir devam ediyorum aksattığım zaman dökülme devam ediyo.kokusu kötü evt kapı pencere açmadan duramıyorum evde bu kış gününde :) saçlarım çoğaldımı yeni saçlar çıktımı bilmiyorum ama tepe bölgesi açılmaya başlamıştı eskisi gibi değil sanki..kesinlikle tavsiye ediyorum.

Henne kaç ay boyunca yaptın da farketti peki? benim de perçemin oldugu kısım ve ayrımımda aralarda çok bosluk olusuyor yağlı bir d ke sacım hemen yağlanıyor terliyor parlıyor bir de ışıkta. gün aşırı yıkamaktan bıktım saçım kuru olsa bu kadar belli olmaz ve en cokta dökülen yer yağlanıyor ne hikmetse inadına.. çok üzülüyorum. Bu sarımsak kürünü uyguluyorum haftada 1 diğer günlerde karanfil suyuyla saçımı yıkıyorum. Şuana kadar 2 defa yaptım sarımsak kürünü ve karanfil suyunu sacımı yıkarken baya azaldı dökülmem ama tararken yine gidiyor biraz. Saçımı da zeytinyağlı sabunla yıkıyorum keçe gibi yapıyor dökülmesinde aman keçe olsun . insan her seyin kıymetini kaybedince anlıyor ((((((2:

evt canım malesef kaybedince anlıyoruz kıymetini.ben sarımsağın iyi geldiğini o kadar duyardım ama üşenirdim yapmaya baktım kel kalıyorum şimdi öyle bi şansım kalmadıı zamanında alsaydım keşke önlemii.2 buçuk aydır yapıyorum illaki yeni saç çıkmıştır annem de diyor saçların kendine geldi sanki belki telleri kalınlaştı belki yeni saçlar çıktı ama illaki faydasını gördüm dökülme durdu.defne sabunu kullanıyordum ben de ama onun bi faydasını görmedim aynen keçe gibi yapıyor bir de kısa saçlar schauma şampuan aldım iyi geldi saçlarıma ama şampuan kullanma taraftarı hiç değilim aslında

evet ben de kullanmıcam şampuan özel zamanlar haricinde gerek yok keçe gibi olsun da dökülmesin razıyım. Bakalım ben de kullanıcam 3 ay filan en azından yaza kadar. Sonuçları ben de yazarım.

kesinlikle sarımsak bu konuda çok başarılı.. ben sarımsak özlü doğal bi şampuan kullanıyorum aktardan aldım .. ondan önce bemiks bepanthane ve evigen ile saç diplerime masaj ypıp sarımsak özlü şampuanımla yıkıyorum 10 gün içinde faydasını gösterdi..

üstelik saçlarımı geçen yaz oreal ile açtırıp boyatmıştım , ve üstüne 4 kez boya sürdüm 1 ay aralıkla sık sık.. o kadar çok yıprandı ki anlatamam.. o gür mükemmel saçlarım banyo harici hergün elime dolu dolu geliyordu hatta görünce ağladığım bile oldu... ve bu uygulamadan sonra o kadar memnun kaldım ki i saçlarım olması gereken gibi dökülüyor. hatta günde ortalama 100 tel demişler , benimki 6 , 7 tel :)) deneyin faydasını görüceksiniz kesinlikle önerirm..

Benim de öyle günde elime 4 tel saç geliyosa içim gidiyo :) daha öncesinde su gibi akıp düşüyodu elime

kızlar sarımsagı bnde denedim gercektn sonuç veriyr. bnm saclarım cok kalabalıktı. hayatıma düzleştiriciler maşalar girdikten sonra ciddi oranda gözle görülür biçimde saclarım döküldü. cok fazla moralım bozuluyodu dökülen saclarımı gördükçe. burda sarımsagı gördüm gectgmz yaz denedim..
ve sarımsagı direk sürdüm hiç bi işlem yapmadan. gercekten sac cıkıyr. üstelik ben sadece bir kere denedim :)

bir kere denemekle saç çıkıyomu ki:26:

eskiden çok gür ve uzun saçlarim vardii, herkes bayilirdi..
ama maalesef sinir stres ve ask acisi yüzünden seyreldi
uzun zamandir okuyorum yorumlari ve en sonunda denemeye karar verdim..
Allah'mmm ben neden bu kadar üsengeç bii insanim kii :/
neyse arkadaslar bende deneyimlerimi yazicam buraya..
ayrica guhl badem özlü sampuan kullaniyorum ama kepek yapti bende
organik zeytin yagli sampuan almaya karar verdim bakalim nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…