- Konu Sahibi ela
-
bir kere denemekle saç çıkıyomu ki:26:
memnun kaldın değilmi canım.valla beni de öyle şaşırttı ki.keşke ben de ilk dökülmeden itibaren yapsaymışım da saçlarım bu kadar azalmasaymış.meğer saç ne önemliymiş yaa.hazirana kadar durmak yok devammmyeni saçlar çıktımı çoğaldımı saçlarım bilemiyorum yaa şakaklarımda ince 4 5 cmlik saçlar var ama bilemiyorum sarımsağın marifetimi
hakikaten ya birden nasıl kestiakıl almıyor canım. hadi inşallah dökülmüyor gercekten resmen yüzde 70 azaldı yani yıkarken hele nasıl dökülürdü ağladım kaç kez . çok şaşırtıcı zaten ...
korkuyorum sürerken bazı yerlerde zararlı yazıyor ama yapıcam dökmediği yara yapmadığı sürece sorun yoktur sanırım. sen karanfil suyunu da yapıyor musun? o da çok iyiymiş ya baya fayda gören var. onu 2güne bir yapıyorum .
aktardan kaliteli zeytinyağlı defne sabunu al ben 2 aydır kullunıyorum hataydan köylülerden getiriyorlar kilosu 35 tl ama çok güzel birtek ıslakken biraz zor taranıyor kuruyuncu şampuanlı gibi dökülme de durduHenne kaç ay boyunca yaptın da farketti peki? benim de perçemin oldugu kısım ve ayrımımda aralarda çok bosluk olusuyor yağlı bir d ke sacım hemen yağlanıyor terliyor parlıyor bir de ışıkta. gün aşırı yıkamaktan bıktım saçım kuru olsa bu kadar belli olmaz ve en cokta dökülen yer yağlanıyor ne hikmetse inadına.. çok üzülüyorum. Bu sarımsak kürünü uyguluyorum haftada 1 diğer günlerde karanfil suyuyla saçımı yıkıyorum. Şuana kadar 2 defa yaptım sarımsak kürünü ve karanfil suyunu sacımı yıkarken baya azaldı dökülmem ama tararken yine gidiyor biraz. Saçımı da zeytinyağlı sabunla yıkıyorum keçe gibi yapıyor dökülmesinde aman keçe olsun .insan her seyin kıymetini kaybedince anlıyor (((((( 2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?