Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bir kere denemekle saç çıkıyomu ki:26:

demekki cıkıymus :)
ya sadece denememiştm bn bakalım olckmı diye evde oturrken
sadece sacımın önlerine sürmüştüm sonra orda sac arttı eski fotogrflra bkıyorumda epey fark var :)
kısa dogru bi kere daha denememştm şimdi gayet mutluyum :)

bi deneyin denemekten zarar gelmez dökmüyo yani sacı :):82::82:

e bir kerede saç çıkıyosa oh ne iyi ne kaynak saç ne bişey uğraşmaya hiç gerek yok

Gercekmi bu yarin deniyorum hemen... Deneyip iyi sonuc alanlar yazarmi bu zamana kadar lÜTFEN

şimdi ben 2,5 haftadır zeytinyağlı sarımsak kürünü uyguluyorum haftada 1, 3-4 saat bekletip en son saçımı tamamen yıkadıktan sonra da 1 kavonoz karanfilli suyu saçıma döküyorum ve havluya sarıyorum 5-10 dk sonra tarayıp kurumaya bırakıyorum. karanfilli su da saçı gürleştiriyormuş çok memnun kalan var hem sarımsak kokusunuda alıyor. Şimdi 2 haftadır saç dökülmem çok azaldı yani bunu ilk oluk oluk döküldüğü zamanlar yapsaydım çok daha iyi olcakmış ama yeni saç çıkarır mı onu bilemiorum daha haziran sonuna kadar yapmayı düşünüyrum.memnun kalırsam mutlaka yazacağım. Hepinize bol sağlıklı bol saçlı günler AMA DÖKÜLMESİ DEVAM EDENLER İÇİN MUTLAKA TAVSİYE EDERİM

memnun kaldın değilmi canım.valla beni de öyle şaşırttı ki.keşke ben de ilk dökülmeden itibaren yapsaymışım da saçlarım bu kadar azalmasaymış.meğer saç ne önemliymiş yaa.hazirana kadar durmak yok devammm yeni saçlar çıktımı çoğaldımı saçlarım bilemiyorum yaa şakaklarımda ince 4 5 cmlik saçlar var ama bilemiyorum sarımsağın marifetimi

hakikaten ya birden nasıl kestiakıl almıyor canım. hadi inşallah dökülmüyor gercekten resmen yüzde 70 azaldı yani yıkarken hele nasıl dökülürdü ağladım kaç kez . çok şaşırtıcı zaten ...
korkuyorum sürerken bazı yerlerde zararlı yazıyor ama yapıcam dökmediği yara yapmadığı sürece sorun yoktur sanırım. sen karanfil suyunu da yapıyor musun? o da çok iyiymiş ya baya fayda gören var. onu 2güne bir yapıyorum .

arkdasım seni rahatsız ediyorum sarımsak zeytinyağı karısımı kullanıyorum yaklasık 20 gundur ilk başta saç dökulmesı arttı mı sende de bende artma oldu ve su anda kafamda kasıntı olustu saçların dökülmesi normal mi bilgi verirsen sevinirim

hanne arkdasım ılk basta sende dokulmeler oldumu sacların da ben 20 gundur kullanıyorum baya dokuldu ama sarı sarı tuylerde var çok kucuk

hayır bende dökülme olmadı hemen kesti dökülmeyi belki herkesin saç derisi yapısı farklıdır belki yağlıdır vs. dokunmuştur bilmiyorumki nedne oldu acaba bir de ben saçalırmı önce yıkıyorum sonra nemli saça sürüyorum

karanfil suyunu yapayım diye düşündüm sonra bir de kaş yaparken göz çıkarmayalım dedim belki ters etki yapar diye korktum açıkçası aslında saçlarımın yaza kadar uzaması lazım bilmiyorumki bir zararı olurmu fazla gelmesin saça sonra

hanne ben açıkçası zeytinyağlı sarımsakdan çok korkuyorum zararı olcak diye sürdüğüm yerler kaskatı oluyor filan . ama karanfilli suyun zararı olcagını hiç sanmıyorum . ne zararı olabilir ki onun sonucta karanfilin suyu yani.. ki çok faydasını gören insanlar var bu forumda da okudum

karanfil suyundan korkmuyorum hem sarımsaklı bakım hem karanfil suyuyla yapılan bakım fazla gelmesin saç dplerine zarar vermesin diyorum.sarımsaklı zeytinyağının saçları sert yapması normal çünkü yağlar saçta bekleyince kaskatı oluyolar

hepsi saç için faydalı yani bende kullandığım için zararı olucağını sanmıyorum, ilk başlarda dökülme olması normal sonrasında düzene giriyor ve şikayetler azalıyor hatta olumlu etkileride farkedilmeye başlanıyor..bakımları düzenli olarak haftanın belli günlerine yaymak gerekiyor

aktardan kaliteli zeytinyağlı defne sabunu al ben 2 aydır kullunıyorum hataydan köylülerden getiriyorlar kilosu 35 tl ama çok güzel birtek ıslakken biraz zor taranıyor kuruyuncu şampuanlı gibi dökülme de durdu

bende sarımsaklı karışımı denedim 3 ay kadar hemen etgisini göstermedi,fakat 4 ay sonra kadar baktım tepemdeki açık yerleri göremedim fazla dökülmemeye başladı.faydasını gördüm fakat kokusu iğrenç bu dönemde evdekiler yanıma yaklaşamadılar aylardır.evi havalandırmalar resmen evdekiler sarımsaktan tiksindiler,yıkadıktan sonra ne kadarda yıkasanız bile kokusu deriden çıkmıyor,güneşe felan çıkınca etrafım sarımsak kokuyordu,terledikce terim,giysilerime kadar sarımsak koktu fakat yılmadım....

menekşe yağı kat içine çok güzel kokuyor o zaman ben menekşe yağı ile sarımsak işkencemi zevke dönüştürdüm banyodan sonra bile mis gibi kokuyorum hem o da saç dökülmesini önleyici bir yağ

o menekşe yağları filan hep sahteymiş içine esans koyuyolarmış bence sürme onu. aktar onlar asla organik olamaz demişti ki, ben geçen gün trt de, ısparta gül fabrikasında program yapıyorlardı. 2 litrelik gül yağı için adam 2,500 tl dedi düşünebiliyor musun aldıkların kesinlikle organik değil o çiçek yağları tamamen fasa fiso adam 1 litre için tonlarca yaprak harcıyoruz dedi. bence kullanma amann koksun ne var saçına bez bağla bişe bağla dayan 3-4 saat cok mu zor yani. içinde ne oldugunu bilmediğin seyleri sürme

walla şuan saçımda zeytinyağı sarımsak karışımı bekliyorum ilk denemem, kokarsada kokar napıyım kozmatikçilere dünyanın parasını kaptırmaktan daha katlanılası bi durum bence. hemde öle bi sürdümki uçlarına kadar:)) sonucu yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…