Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bu kürü yapdıkdan sonra direk saçı ıslatıp şampuanla arındırırsanız saçlar sönüyo evet şu şekilde yapmanızı tavsiye ederim ben denedim onayladım kimileri saçı ıslatmadan sampuan sürüp öyle arındırıyor ama ben ilk önce doğal zeytinyağlı sabunla ilk arındırıp daha sonra şampuan yapıyordum o şekilde saçlarım hiç sönmedi hacimlendi aksine sabunla arındırmak şart sönmesinin sebebi bence iyi arınmaması yağlı kalması dediğim gibi bi deneyin sonucu yazarsınız

sarımsağın mucizevi bir bitki olduğuna inanıyorum ve burda okumadan önce yani yaklaşık 1 saat önce bu karışımı hazırlayıp bilgisayarın başına oturdum ve kadınlar kulübünde de bu formülü görünce iyi yapmışım dedim. saçlarım zaten inanılmaz gür fakat şu an yıprandıkları için protein maskesi uyguluyorum ki kendilerine gelsinler tekrar boyadıktan sonra da bu zeytinyağlı maskeyi yapıcam

bugun bende basladim.. bakalim.. cok fena kokuyor ama napalim mecburen

tşk edrm yalnız ben ilk olarak şu bıttım sabunu var ya onunla arındırıp sonra şampuanla yıkıyorum şuan alıştı sanırım iyi gidiyor devam ediyorum ..tavsiye ederim süper işe yarıyor gibi şuan ..

harika dogal yoldan sac cıkarma daha ne isterim ki :)

ben ilac kullandım olmadı denemediğim sampuan kalmadı bunuda deniycem hemen :) tşk

1 aydır yapıyorum saç dökülmemde azalma var.yeni saçlarda var çıkan ama dökülen saçın yerine çıkanmı yoksa sarımsakmı çıkardı anlamadım onu..saçında artma yok henüz,haftada 2 kez yapıyorm..prozing şampuanda kullanıyorum içine bemiks evigen ve bepanyhen karıştırdım..saç kremimin içinede bal kattım bakalım ne olaçak..sabırla denemeye devam...

eşim lokal dökülmesine uygulamıştı saç çıkmıştı bu ara benim çok dökülüyor mutlaka yapmalı ama kokuya dayanabilirmiyim bilmiyorum birde uçlardaki kırıklar için ne önerirsiniz:18:

ben 2 aydır yapıyorum bu bakımı haftada 2 kez..acaba ara vermek gerekirmi?bilen biri bana cevap verirse sevinirim..

iyi geleceğini duymuştum ama ne kadar zaman yapılıyor,ne kadar ara veriliyor bilmiyorum.yapıp iyi gelenler yazsında bizde yapalım...

konu acılalı 3 sene olmuş deneyenler bize sonuç yazsın lütfen
ben saç yağı karışımı alıyorum aktarlardan mutlaka bi faydası oluyodur ama bide bunu denemek istiyorum

canım iki aydır yapıosun sonuç ne?

iki aydır bu sarımsak zeytin yağ karışımını yapıyorum...saçlarım çıktı acılan yerlerden baya bi tutam tutam böyle sanki ordaki sacı tutup kesmisim. yapacaksan tavsiye ederim..yarım lt kavanoza 2 baş sarımsağı soyup taneleri ikiye bölüp koyuyorum içinede sarımsak.1 gece bekletiyorum ilkinde,sonra bitene kadar kalıyor sarımsaklar içinde.sürfüğümdede 1-2 saat bekletiyorum streç folya ile sararak ,kavanoz bitene kadar kullanıyorum.ve işe yaradı.

Son düzenleme:
denicem ben de muhakkak.

bu arada ara verme konusuna gelince bi hafta filan dinlendirebilirsin saçlarını arkadaşım. ben yağlı bakımlarda öyle yapıyorum. misal iki günde bir sürekli yapıp sonra bir süre hiç yapmıyorum. cevapların için teşekkür ederim.

Be de dinlendireyin en iyiyisimi,olmayalim saclardan sonra zaten com kotu durumdalar

bide bu sarımsaklı zzeytinyağını her kulanmada bi miktar alıp ısıtsak sonra saçımıza sürsek daha etkili olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…