kızlar ben yaptım bu kürü 2 hafta ( haftada 1 kez olarak ) yalnız benim zaten zayıf sönük ve cansız olan saçlarım zeyt.yağnıda sürünce iyice kafama yapıştı sizce bu normal mi kullanmaya devam etmelimiyim sizce?? çok kararsız kaldım !!
bu kürü yapdıkdan sonra direk saçı ıslatıp şampuanla arındırırsanız saçlar sönüyo evet şu şekilde yapmanızı tavsiye ederim ben denedim onayladım kimileri saçı ıslatmadan sampuan sürüp öyle arındırıyor ama ben ilk önce doğal zeytinyağlı sabunla ilk arındırıp daha sonra şampuan yapıyordum o şekilde saçlarım hiç sönmedi hacimlendi aksine sabunla arındırmak şart sönmesinin sebebi bence iyi arınmaması yağlı kalması dediğim gibi bi deneyin sonucu yazarsınız
zeytinyağına sarımsak dövme işlemini geceden yap sabaha kadar dursun, sabah da sür 1 saat tutman yeterli.
sarımsağı zeytinyağında istediğiniz kadar bekletebilirsiniz hiç bişey olmuyo.hatta sarımsağın özleri,kendi yağı filan iyice zeytinyağına geçiyo diye düşünüyorum bi müddet sonra..ben cam kavanoza koydum ağzı kapalı serin,karanlık bi yerde bekletiyorum ve ara ara kullanıyorum..kapağı açınca çok fena sarımsak kokuyo ama saça sürünce veya sonrasında hiç koku olmuyo..bu arada 1 diş sarımsak az.daha fazla sarımsak kullanın zeytinyağını da az miktarda katın bulamaçvari bi kıvamda olsun yağ içinde yüzmesin yani sarımsaklar..ben bazen de 4-5 diş büyükçe sarımsağı ortalarından ikiye bıçakla kesip,kesik yerlerinden saç diplerime sürüyorum..bu şekilde de saç çıkarttığını gördüm ve yine koku filan olmuyo yıkanınca..arada da ısırgan suyu döküyorum saçlarıma son durulama suyu olarak..bunlar benim saçlarıma çok iyi geliyo..tavsiye ederim..hihoyyyt
zigavus sarımsaklı şampuan kullanmıştım
ben arkadaşlar ve yine alıp kullanmayı düşünüyorum 1 ay kullandım ama saçlarım kendine geldi tepem açılıyordu önlemini erken aldım diyebilirim
kızlar ben daha öncede dedim yaptım ve işe yaradı diye..
sözümün arkasındayım ilk denemede hafifledi dökülmem çok mutluyum.
haftada 1 yapmaya karar verdim.
ilk kez geçen hafta yapmıştım şimdi bu hafta tekrar yapacağım.
merak eden arkadaşlar için yazıyorum.
bir çay bardağı saf zeytinyağına (saf olması gerek bana eşim buldu şehirdışından bir arkadaşından getirtti balıkesirden)4 diş sarımsak rendeledim (minik rendeler oluyorya hani buzdolabı süsüdür hatta minik rende) minik bir kavonoza zeytinyağını ve sarımsak rendelerini koydum bir gece beklettim .
ertesi gün bunu saçlarıma sürdüm naylon streç ile sardım kafamı üzerinede bir havlu örttüm.
2 saat böyle bekledim ve gidip şampuanla yıkadım.
hiç koku falan olmadı açıkçası eşim çok hassastır koku konusunda o bile hiç kokmadığını söyledi.
başımdan çıkmasıda öyle zor zahmet olmadı gayette güzel çıktı.
ama sonra saçlarım kuruyunca yumuşacık olmuştu inanamadım.
ve o andan itibaren gerçekten dökülmem hafifledi düşünün o kadar dökülüyorduki taramaya korkuyordum.
şimdi bu hafta tekrar yapacağım inşallah ...
ben kesinlikle tavsiye ederim...
yapın kızlar zeytinyağ ve sarımsak başlıbaşına bir şifa kaynağı....
ben mutluyum sizde mutlu olun inşallah...
canım iki aydır yapıosun sonuç ne?
haftada 2 kez yapıyorum salı ve cuma:)haftada kaç kez yapıyorsun peki??
denicem ben de muhakkak.
bu arada ara verme konusuna gelince bi hafta filan dinlendirebilirsin saçlarını arkadaşım. ben yağlı bakımlarda öyle yapıyorum. misal iki günde bir sürekli yapıp sonra bir süre hiç yapmıyorum. cevapların için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?