Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar içinizden saç bakım yağı debur amlayı duyanlar var mı içeriği bektaşi üzümü yağıymış. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

eger saç dökülme sorunu ırsi degilse stresten yada başka hastalıklardan ötürü dökülen saçlar yerine geliyor benim saçlarım 4-5 sene öncesi şimdikinde çok daha gürdü son yıllarda acayip saçlarım dökülüyor özellikle saçlarımı yıkarken ve yıkadıktan sonra elimi saçıma attıgımda en az 15-20 tel saç geliyor şimdiye kadar doktora felan gitmedim herhangi bir rahatsızlıktan ötürü mü böyle diye ama millete sorarsanız herkesin saçı dökülüyor birde bizim buradaki sular çok kireçli onunda saç dökülmesinde katkısı büyük yengem ankaradan burada geldi orada saçım hiç dökülmezdi diyor ama burada acayip dökülüyor hatta onunda saçında eskiye göre azalma var aslında saç dökülmesi sadece herhangi bir hastalıktan yada stresten dolayı dökülmüyor bulundugun şehrin havası suyuda buna etken benim kardeşimin saçlarının bazı bölgelerinde bozuk para büyüklügünde saçkıran olmuştu bizimkiler jiletle kanatıp sarımsak esansı ve sarımsak sürdüler şimdi o bölgelerde gür bir şekilde saç çıktı bende geçen dedim madem sarımsak herşeye faydalı saçlarımın o daha seyrek olan yerlerine kızartana kadar sarımsak sürdüm 4 gün felan oldu bunu yapalı ve baktım inanın ince ince saç çıkmaya başlamış benimde stresten dökülen saçlarım vardı bu şekilde stresten dökülen saçların oldugu gözenekleri uyarıp oralardan saç çıkmasını sağlıyorum gerçekten işe yarıyor ama ben yinede doktora gidip bir test yaptırmayı düşünüyorum ne olur olmaz belki kansızlık olabilir yada başka sebeplerden ötürü ama yinede şunu söyleyeyim benim saçlarım çok uzun belime kadar yinede öyle insanlar görüyorum saçları acayip az onlara göre çok gür hatta annem zaten kafan ufacık bürsürü saçın var dökülmese ne yapacaksın okadar saçı der ama mazallah bir hastalık felan olabilir ondan korkuyorum o yüzden doktora gidecek alımda kalmasın yanlız çok uzun olan saçlar az bile dökülse sanki çok dökülüyormuş gibi gelir geçen özellikle saydım kaç tel saçım döküldü diye günde 60-70 tel felan dökülüyordur buna aslında normal diyorlar

arkadaşlar ben sarımsak yağı ile zeytinyağını karıştırıcam. birde onu dövmekle uğraşmıyım. ne kadar dövülsede parca parca kalıyo kafada. en iyisi ikisini karıştırmak.

kışa bu kürü kesinlikle yapıcam ama şimdi yapamam düğünler olıyo oraya buraya gidiyoruz oyüzden kokar diya yapamam ama kışın pek dışarı çıkılmıyo o zaman yapılabilir çok seyrekleşti saçım özellikle ön kısımlar boşluk oluşucak diye korkuyorum sıklaşmasını saç çıkmasını istiyorum allahım nolur saçlarım çıksın dökülmesin(((((((((

bende sarımsağı önlerimde açılan yerlere sürücem kokusuna rağmen...
ama önce hafif bi iğne ucuyla deriyi uyaralım diye yazıyordu bi yer okumuştum..
öyle yapıcam hafif iğne ucuyla derimde ön kısmımda yani ufak ufak değdirmeler yapıp öle sürücemm
sarımsak önceden kullandığım bişidi saçımda gerçekden etkili tekrar başlama zamanı..

bu kürü bende uyguladım gerçekten faydalı oluyor, yalnız tavsiyem saçınızı boyadıktan sonra denemeyin çünkü boyayı akıtıyor

zeytinyağlı sarımsak gerçekden çok faydalı zamanla dökülen seyrelen saçlardan eser bırakmıyor ama önce sabır bi saç oluşumu öyle kolay kolay olmuyor unutmayalımen az 6 aya ihtiyaç var bunu devamlı uygulayın derim kokusu içinde gene bi saç tarifi var karanfil suyunu biliyosunuzdur işde bunuda yapın koku filan kalmıyor şampuanlarınızın içine doğum kontrol hapını kırıpda atın saçlarınızıda bunla yıkayın bu arada unutmadan bu sarımsak kürünü uyguladığınızda 2 3 saat bekletip yıkarken ilk önce mutlaka saf zeytinyağlı sabunla yıkayıp arındırın sonra şampuanlayın böle daha çok etkili

ben bu sabah yeytinyağını ılıttım içinede 4 diş sarımsağı rendeledim saç diplerime sürdüm beklettim 1 saaat sonra iki kere yıkadım saçlarımı ayrıca şampuanımın içinede sarımsak koydum 5 diş bide çam terebenti koydum bakalım bi 5 altı ay kullanıyım sonuç ne olucak haber veririm inaşşalh.haftada bir kere yapıcam bu kürü.bıkmadan usanmadan

bende bir forumda okumuştum denemeyi düşündüm ama her seferinde sonra yaparım şimdi kim uğraşacak bununla diye diye yapmadım koku olur mu bilmiyorum sürünce fakat ;
sütte sarımsağı kaynatıp sürerseniz kokusunu tamamen alıyormuş.
Bu gün saçlarımı kestirdim kısacık çok pişman oldum bende gür ve uzun çıkması için formül arıyorum hepinize iyi geceler

şuanda bende uyguladım ama üç saat bekletemiyeceğim galiba yağlar resmen akıyor kafamdan elimde selpakla bir yandan akan yağlrı siliyorum sonuçu çok merak ediyorum

bende denemek istiyorum inşallah iyi gelir

bende saçlarım yaglı oldugu için zeytinyaglısını süremiyorum,sarmısaklı şampuanlarada bu kandırıcı insanlar yüzünden güvenemiyorum, bende sarmısagı şampuanıma attım öyle yıkanıyorum..bakalım fayda edecekmi çok merak ediyorum

Kesinlikle muhteşem bir şey.Ben de haftada bir yapıyorum ve saçlarım canlandı.

koku hakkında kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum ve sacta ne kadar bekletiyorsunuz

koku hakkında kullanan arkadaslardan cevap bekliyorum ve sacta ne kadar bekletiyorsunuz

ben de kullanmıştım bu karışımı bir süre. hem de doktorun tavsiyesiyle kullanmıştım. düşünüldüğü gibi koku yapmıyor ama, doktorum bana geceden sür , saçlarını sar sabaha kadar beklesin demişti. ben kokuyu kesmek için elma sirkesi kullanmıştım ama gerek yok onu kullanmaya, şampuanladıktan sonra koku kalmıyor zaten. kokuyu gidermek isterken saç köklerimizi tıkayacağız sonra.

dört beş saat beklemesi yeterli bence canım. bir de kullandıktan sonra saçlarımızdan iyice arındırmak gerekir. kalıntı kalırsa saç köklerimiz tıkanabilir. daha büyük zarar verir bu

ben bikeresinde aktardan sarımsak yağı alıp saçlarıma sürmüştüm ve o kadar ağır kokuyorduki saçıma da sindi bir güzel :) annem kokusu çıksın diye saçımı sütle yıkadı limonladı tuzladı sürmediği şey kalmadı ama bana mısın demedi 2 ay boyunca saçım biraz ıslansın buram buram sarımsak kokuyordu öğğğğğğ aklıma geldikçe midem bulanıyor hala :)) ama şu şampuana rendeleyip saçımı yıkamayı deniyebilirim cesaret edersemm :):):):)

kızlar bunu eşimede denesem olurmu sadece sarımsağı sürsem derisine erkeklerdede işe yararmı ki...birde gerçekten saç çıkarıyomu ve ne kadar sürede çıkarırdır ne kadar süre yapıcaz acaba

bayanlar doğallıkdan bahsederken ne yapıyosunuz doğal olan bir tarifi kimyasal şampuanla karışdırıp bütün etkilerini yokediyosunuz bu sarımsağı şampuana katmayın mümkünse hiçbişey katmayın mantıken bi düşünün saçınızı temizlemek için kullanılan şampuanın içinde yağlar sarımsaklar ampullerin ilaçların işi ne ??? bu yöntemleri saçınıza uygulayın çok faydalı olduklarına sahidim ama sade ve doğal kullanın şampuanla güzelim iksiri bozarak değil bakımı yapın tertemiz yıkayın şampuanlama süreci 2 dk bile sürmüyor saçınızın bu şekilde anında etki yapacağınımı düşünüyorsunuz üstelik anında durulanıyor saçlar bence şampuana bişey katılması mantıklı bişey değildir..

kızlar ben yaptım bu kürü 2 hafta ( haftada 1 kez olarak ) yalnız benim zaten zayıf sönük ve cansız olan saçlarım zeyt.yağnıda sürünce iyice kafama yapıştı sizce bu normal mi kullanmaya devam etmelimiyim sizce?? çok kararsız kaldım !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…