- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi ela
-
sarımsaklı zeytınyagını bende denemek ıstıyorum ama kokusu evdekılerı cok rahatsız eder, bırde dedıgınız gıbı terledıkce fonlerken falan cok kokuyor. bu yuzden tedırgınım yapamıyorum. sarımsagı sutte bıraz kaynatınca falan koku kalmıyor gıbı bır sey okumustum burada bır yerde deneyen var mı bunu?
bende kucuk bı sampuana rendeleyıp eklıyım once onunla yıkayayım sonra normal bır sampuanla yıkayayım en sonra elma sırkesı kullanayım dıye dusunuyorum bununda faydası olur mu dokulmeye
? cok soru sordum ama yarıdmcı olursanız cok sevınırım
Ayşe,
Ben denemedim ama forumda deneyenler var, karışımın içine biraz lavanta yağı ya da menekşe yağı katarsan sarımsak kokusu kalmıyormuş bir dene istersen.
sarımsakları sütte bırazcık kaynatınca kokusu kalmıyor. ben sarımsakları cezvede süt iki kez köpürene kadar kaynattım sonra soğuyunca içinden alıp şampuana ekledim hiç ama hiç kokmadı. zeytinyağlıdada aynı şekilde yapacağımben denedim bu karışımı bekleme süresi iğrenç kokuyor yıkayınca pek kalmıyor koku ama ıslanmaması lazım ıslanınca koku oluyor ben dayanamadım bıraktım
inşallah kaybettiğin saçlarına geri kavuşursun canım. bioblas şampuanın faydasını gördün mü? ben bir haftadır kulllanıyorum daha bir etki görmedim yeni başladığım için snaırım.bundan 4-5 ay oncesı saclarım roac. sıvılce ılcı cok fazla sac dokme ozllgıne sahıp bılenler bılr bu ılacı 60 mg dozda kullndım artı pcos hastayım kornık bı hastalık yan etkılerınde saç dokme var suan bıle bunun tedavısını qrmktym son ayım 3-4 ay once saclarım cok dokulurdu bonyo ypmadan once elımle toplayıp 30-50 arası atar bnyodan snra 300-600 arası tel attıqım olmustur sayısnı da tek tek bnyoda tolayıp otrup saatlerce sayıyordumsuan aklıma gldı elımı scıma qotrdum 8 tel dokuldu .. ne mı yptım? tum tedavılerım bıttı suan sadece doqum kntrl hpı kullnıorum bıoblas saç dklmsı sampuanı kllnıorum.bı ara bı kackere karanfıılı su ypmıstım ıı gelmıstı.. en onmlı yaptıgım sey kafamdan bu sorunu cıkarmak oldu .bu zytnyaglı srmsqı en kısa zmnda yapacagım.yarn saf zeytın yagı alcgm saclrm duzlsede cok fazla azaldı bı ıhtımal ıns yerne hızlı sekılde sac cıkr bunun ıcın uygulayacgm.
inşallah kaybettiğin saçlarına geri kavuşursun canım. bioblas şampuanın faydasını gördün mü? ben bir haftadır kulllanıyorum daha bir etki görmedim yeni başladığım için snaırım.
arkadaşlar dün yakın bir dostumuzu gördüm ,en son gördüğümde saç dökülmesi sorunu yaşıyordu ama öyle böyle değil ,o azcık saçları olan insan 3 ayda sarımsakları dövüp içine 1 çay bardağı zeytinyağı koymuş bekletmiş saçına maske yapmış 3 ay haftada 1 sürkeli yapmış inanın saç dipleri gözükmüyordu.cesaret edemiyordum sarımsak sürmeye ama onu gördükten sonra herşeye değer bence.
sizinlede paylaşmak istedim.:teytey:
teşekkürler denicem yapmadım şey kalmadı kekik yağı badem yağı yumurta sarısı her şeyi yapmaya razıyım yeter ki dökülmesin
Yağın illa saf zeytinyağı mı olması gerekiyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?