Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sarımsaklı zeytınyagını bende denemek ıstıyorum ama kokusu evdekılerı cok rahatsız eder, bırde dedıgınız gıbı terledıkce fonlerken falan cok kokuyor. bu yuzden tedırgınım yapamıyorum. sarımsagı sutte bıraz kaynatınca falan koku kalmıyor gıbı bır sey okumustum burada bır yerde deneyen var mı bunu?
bende kucuk bı sampuana rendeleyıp eklıyım once onunla yıkayayım sonra normal bır sampuanla yıkayayım en sonra elma sırkesı kullanayım dıye dusunuyorum bununda faydası olur mu dokulmeye
? cok soru sordum ama yarıdmcı olursanız cok sevınırım

Ayşe,

Ben denemedim ama forumda deneyenler var, karışımın içine biraz lavanta yağı ya da menekşe yağı katarsan sarımsak kokusu kalmıyormuş bir dene istersen.

Ayşe,

Ben denemedim ama forumda deneyenler var, karışımın içine biraz lavanta yağı ya da menekşe yağı katarsan sarımsak kokusu kalmıyormuş bir dene istersen.

ıcıne yag katarakta olabılır aslında, ama sutte kaynatma ısını deneyen yokmu?
ben sampuana rendeleyıp ekleyecegımde. yeşil sarımsak olur mu? evde yeşil sarımsak var. küçük bir şişe şampuana koysam diyorum
*

ben denedim bu karışımı bekleme süresi iğrenç kokuyor yıkayınca pek kalmıyor koku ama ıslanmaması lazım ıslanınca koku oluyor ben dayanamadım bıraktım

ben denedim bu karışımı bekleme süresi iğrenç kokuyor yıkayınca pek kalmıyor koku ama ıslanmaması lazım ıslanınca koku oluyor ben dayanamadım bıraktım
sarımsakları sütte bırazcık kaynatınca kokusu kalmıyor. ben sarımsakları cezvede süt iki kez köpürene kadar kaynattım sonra soğuyunca içinden alıp şampuana ekledim hiç ama hiç kokmadı. zeytinyağlıdada aynı şekilde yapacağım

bundan 4-5 ay oncesı saclarım roac. sıvılce ılcı cok fazla sac dokme ozllgıne sahıp bılenler bılr bu ılacı 60 mg dozda kullndım artı pcos hastayım kornık bı hastalık yan etkılerınde saç dokme var suan bıle bunun tedavısını qrmktym son ayım 3-4 ay once saclarım cok dokulurdu bonyo ypmadan once elımle toplayıp 30-50 arası atar bnyodan snra 300-600 arası tel attıqım olmustur sayısnı da tek tek bnyoda tolayıp otrup saatlerce sayıyordum suan aklıma gldı elımı scıma qotrdum 8 tel dokuldu .. ne mı yptım? tum tedavılerım bıttı suan sadece doqum kntrl hpı kullnıorum bıoblas saç dklmsı sampuanı kllnıorum.bı ara bı kackere karanfıılı su ypmıstım ıı gelmıstı.. en onmlı yaptıgım sey kafamdan bu sorunu cıkarmak oldu .bu zytnyaglı srmsqı en kısa zmnda yapacagım.yarn saf zeytın yagı alcgm saclrm duzlsede cok fazla azaldı bı ıhtımal ıns yerne hızlı sekılde sac cıkr bunun ıcın uygulayacgm.

inşallah kaybettiğin saçlarına geri kavuşursun canım. bioblas şampuanın faydasını gördün mü? ben bir haftadır kulllanıyorum daha bir etki görmedim yeni başladığım için snaırım.

dün gece karışımı hazırlayıp koydum bugün yapacaktım ama fırsatım olmadı, dolayısıyla yarına kaldı. Yarına kadar bekleyecek olması sorun yaratır mı? bir kavanoza hazırladım koydum.

inşallah kaybettiğin saçlarına geri kavuşursun canım. bioblas şampuanın faydasını gördün mü? ben bir haftadır kulllanıyorum daha bir etki görmedim yeni başladığım için snaırım.

ılk kullndım dedım bu cok dokuo fln dedım psıkolojık tabı suan 2-3 aydır kullnıorum dıer sampuanlra qore daha ıı bnce bna ıı geldı gıbı ama bılmıorum herkeste aynı olmaya bılır cevremdekılr de memnun ama surklı kllnman lazım bn 3 aydr fln kullnıorum.

arkadaşlar dün yakın bir dostumuzu gördüm ,en son gördüğümde saç dökülmesi sorunu yaşıyordu ama öyle böyle değil ,o azcık saçları olan insan 3 ayda sarımsakları dövüp içine 1 çay bardağı zeytinyağı koymuş bekletmiş saçına maske yapmış 3 ay haftada 1 sürkeli yapmış inanın saç dipleri gözükmüyordu.cesaret edemiyordum sarımsak sürmeye ama onu gördükten sonra herşeye değer bence.
sizinlede paylaşmak istedim.:teytey:

teşekkürler denicem yapmadım şey kalmadı kekik yağı badem yağı yumurta sarısı her şeyi yapmaya razıyım yeter ki dökülmesin

yaptığım zaman dökülme kesiliyor yeni saçlar da çıktı ama düzleştirici falan kullanınca bütün saçlar elimde yine.başka çare de yokki öyle hergün hergün de kullanmıyorum.bu ara fazla etkisini görmüyorum ama çok düzenli de yapamıyorum sanırım o yüzden,aksatmadan yapmak lazım

ayy ben yapmıstım bunu ama 2.kez yapamadım. felaket kokuyo yaa sampuanımın içinede atmıstım bikaç dis sarımsak. 3-4 kez yıkamama rağmen geçmemisti koku ve devam etti günlerce attım hemen. bi daha yapar mıyım? hayır.

düzenli yapmak lazım. ben yarın ıkıncı kez yapacagım. ve sampuanıma sarımsakta kattım neredeyse 1 aydır. sarımsakları once sutte bırazcık kaynatıp sogumasını bekleyıp sonra kullanıyorum nerede kullanacaksam ve hıc koku olmuyor. ben haftada bır uygulayacagım bunu etkılerı yazarım

arkadaşlar yağlı karışımlar bni korkutuyo saçlarım ztn yağlı ve ince telli ya dökerse dha fazla diye ve yıkasam bile vıcık vıcık görünürlerse diyede korkuyorum

kizlar bakin yabanci kaynaktan buldum ingilizcesi olanlar anlayacaktir sarimsak ile zeytinyaginin mucizesini anlatiyor:

Topical application of garlic oil brings about a lot of improvement in healthy growth of hair. This is because garlic oil consists of rich extracts of garlic which is good for both the scalp as well as the hair. Garlic oil improves blood circulation to the scalp, removes harmful toxins from the scalp surface, and makes the hair roots strong. In all these ways, it helps in hair loss prevention. Moreover, those who are suffering from dry hair problem or have an itchy scalp can also get rid of these annoying symptoms by using garlic oil.

You can prepare garlic oil for hair by soaking garlic cloves in olive oil for a week. After that, you can use the oil for the next one or two weeks. Gently massage garlic oil on the scalp before bedtime with special attention on the hair loss area. Cover it up with shower cap and go to bed. Next morning, wash your hair with mild shampoo. Repeat this process for a few weeks and you will observe that hair fall is under control and hair regrowth has started. You can also slice the garlic cloves and directly rub them into the thinning areas of the scalp. Wait for an hour and apply olive oil on the scalp. Keep it on the hair overnight and wash it off with shampoo in the next morning.

koku olmuyor ben yumurta sarımsak ve zeytinyağı üçlüsünü kullanıyordum düşünün artık nasıl bir koku çıkar. ancak iyice yıkayınca koku kalmıyor. ve kesinlikle çok yararlı.

kızlaaar acil cevap verin lütfen kavanozun içindeki sarımsaklarıdamı aç diplerine sürücez yoksa asadece zeytinyağınımı sarımsakları sürersek saç diplerimizde kalmazmı yaaa??:18::18::18:

yarım litrelik kavanoza saf zeytinyağı ve üç dört baş sarımsağı soyup cam önünde kırk gün beklettikten sonra saça uygulayın. Biraz kötü kokabilir ama yıkadıktan sonra hiç bir şeyiniz kalmayacak göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…