ya kızlar bişey sorcam ben bikaç gün önce gece sarımsakları ezdim zeytinyağını da ekledim plastik bi şişenin içine koydum. ertesi gün yaparım diyodum ama kaç gündür fırsat olmadı. şimdi de baktım sarımsakların rengi biraz koyulaşmış ve kokusu şişeye sinmiş plastik ya..:sinifsinif: sizce onu döküp yenisini mi yapmam gerek kaldığında bişey olur mu ne dersiniz? fisfisfis
ya bişi dicem ne kadar bekletçez bunu kafamızda bide yıkadıktan sona kokusu çıkıyo mu bununn ?
okudukca içim acıldı vaLLa:) bende yapcam canlar bu karsımı yappda eski saclarına kavusan varmı seyrelen yerlerde acılan yerlerde kapanma oldumu lütfen yardımcı olun bilğilendirin beni ve diğer merakla bekleyen arkadslarıeski saclarm qelsin istiyrm ya buqün yine 200 yakın saçm döküldü cinko surupda fayda edmiyor şampuan desen dütdürüdüt daha aksama kadar ne kadar cok sacm dökülcek bıkTım
ah cnm ah aynı dertten muzdaribiz artık kuscam 1.5 yıldır ne bu yaa neyse ki ilk zamanlar ki gibi değil ama yine dökülmesi artık sıkıldım valla 3 dermatolog çarem olamadı kansızlık var dedi ilaç verdi içtim yok yok yok of
son çarem kaldı bu iksir inşallah iyi gelir rabbim.
cnm ben bişey olucağını zannetmiyorum zaten kaç kullanımlık yaptın.kullan bir daha cam kavonoza yaparsın.
iki kullanımlık filan oldu..korkumdan başlayamıyorum bi kokarsam beni evden atacak bizimkiler sırf kokusundan korkuyorum yaa offf:sinifsinif:
eşimin saçları inanılmaz dökülmeye başladı burdan okuduklarımla zorda olsa ikna ettim sarımsak ve zeytinyağı kürüne.ilk defa dün yaptık masaj yaparak güzelce sürdüm kafasına sonra streçledim iki saat bekledi.banyodan sonrada çıkarkende maydonoz suyu döktük en son.koku falan kalmadı saçında.bende deneyeceğim yarın.bu arada onda denedim ki kokuyu alırsam hem kendim yapmayacaktım hemde ona yaptırmayacaktım:) maydonoz suyunuda deneyin saçlara parlaklık verir hemde kokusunu alır.hepimize dökülmeyen gür saçlar diliyorum.
bacılarım ben de size saf zeytinyağı sabununu önereyim o zaman.. benim öyle anormal bi durumum yoktu, ancak şu bebeklerin konakları olur ya, onun aşmış hali vardı kafamda. kafa derim bembeyaz kabuk gibi bişeyle kaplıydı. 2 doktora gittim özel şampuanlar losyonlar kullandım banamısın demedi. stresten olurmuş falan fişman. burdan öğrenip de denediklerim oldu ama işime tek yarayan saf zeytinyağı sabunu oldu. hayret ettim ya bildim bileli çektiğim çileydi. bunun yüzünden saçlarım da çok cansızlaşmıştı ki benim kafam eskiden çokluktan taranmazdı, bu illet geldiğinden beri de oluk oluk saç döküyordum. bu sabun hem kafaderimi rahatlattı hem saçlarımı gürleştirdi ve parlattı.. edremitte tesadüfen uğradığımız "vakıflar"ın fabrika satış mağazası kılıklı ufacık yerinden almıştık bu sabunu. hatıra niyetiyle aldık şifa oldu.. bulursanız şiddetle tavsiye ediyorum. sabun saçı kurutur derlerdi bu o kdr kurutmuyor..
Ben ne çöRek otu katıyorum ne de karanfiL saDece zeytinyağ ve sarımsak sengözlerimebaksanab
Bi kere yapmama rağmen faydasını gördüm siz bi de çöRek otu filan atmaDan deneyin benCe :lepi:
kokuyu naptın peki:sinifsinif: Ahnina'nın mesajını geç gördüm ve şuan sarımsak kokusunu bastırmak için saçıma aktardan aldığım ağır kokulu yağ karışımı var.. sırf bu kokusu yüzünden yapmicam bidaha yaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?