Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ya kızlar bişey sorcam ben bikaç gün önce gece sarımsakları ezdim zeytinyağını da ekledim plastik bi şişenin içine koydum. ertesi gün yaparım diyodum ama kaç gündür fırsat olmadı. şimdi de baktım sarımsakların rengi biraz koyulaşmış ve kokusu şişeye sinmiş plastik ya..:sinifsinif: sizce onu döküp yenisini mi yapmam gerek kaldığında bişey olur mu ne dersiniz? fisfisfis

ya bişi dicem ne kadar bekletçez bunu kafamızda bide yıkadıktan sona kokusu çıkıyo mu bununn ?

okudukca içim acıldı vaLLa:) bende yapcam canlar bu karsımı yappda eski saclarına kavusan varmı seyrelen yerlerde acılan yerlerde kapanma oldumu lütfen yardımcı olun bilğilendirin beni ve diğer merakla bekleyen arkadsları eski saclarm qelsin istiyrm ya buqün yine 200 yakın saçm döküldü cinko surupda fayda edmiyor şampuan desen dütdürüdüt daha aksama kadar ne kadar cok sacm dökülcek bıkTım

cnm ben bişey olucağını zannetmiyorum zaten kaç kullanımlık yaptın.kullan bir daha cam kavonoza yaparsın.

ya bişi dicem ne kadar bekletçez bunu kafamızda bide yıkadıktan sona kokusu çıkıyo mu bununn ?

cnm bu karışımı kafamızda 1 saat bekletmemiz yeterli,kokusuna gelince kullananlar koku kalmadığını söylüyor bende bu hafta başlıcam.

ah cnm ah aynı dertten muzdaribiz artık kuscam 1.5 yıldır ne bu yaa neyse ki ilk zamanlar ki gibi değil ama yine dökülmesi artık sıkıldım valla 3 dermatolog çarem olamadı kansızlık var dedi ilaç verdi içtim yok yok yok of
son çarem kaldı bu iksir inşallah iyi gelir rabbim.

arkadaşlarrr kahve fincanı kadar çoklukta zeytinyağına 3 diş sarımsak rendeledim ve beklemeye aldım cumaya kadar beklesin ondan sonra yapıcam.
ama benim saçıma yağ sürmek oldum olası iyi gelmez korkuyorum yağ sürmeye daha çok döküyor diye ama gözümü kapadım mutlaka denicem inşallah iyi gelir sonucu cuma akşamı yazarım iyi haberlerle inşallah.

doğumdan 3 ay sonra inanılmaz saçım dökülmeye başladı..
öyle böyle değil kel kalacağım yakında..evi heryeri 1 günde saç oluyor..
hemen yapmaya bAŞLIYORUM YARIN..OF YAA berbat oldu saçlarım çok cansızlaştı:::

inş qüLüm

cnm ben bişey olucağını zannetmiyorum zaten kaç kullanımlık yaptın.kullan bir daha cam kavonoza yaparsın.

iki kullanımlık filan oldu..korkumdan başlayamıyorum bi kokarsam beni evden atacak bizimkiler sırf kokusundan korkuyorum yaa offf:sinifsinif:

Ben 2 gün önce zeytinyağının içine sarımsak dövdüm. Kendim kafadan karanfil ve karabiber ezme makinesinde ezdiğim bir miktar çörekotunu da ekledim. Dün akşam sürdüm saçlarıma 1 saat dayanabildim, her yerimden aktığı için (miktarı ayarlayamamışım). Hiç ama hiç koku olmadı (sanırım karanfilden). Ama saçlarım acayip döküldü, zaten dökülüyor da. Ama gerçek sonucu görebilmek adına birkaç kez denemek istiyorum.

iki kullanımlık filan oldu..korkumdan başlayamıyorum bi kokarsam beni evden atacak bizimkiler sırf kokusundan korkuyorum yaa offf:sinifsinif:

Bence içine karanfil koyarsan koku kalmaz. Benimkisinde hiç ama hiç koku kalmadı yıkadıktan sonra, ama hiç.a.s

arkadslar bu karsımı uzn znm dan beri kulanıpta faydasını qören varsa lütfen yazsın dökülen yerlerden yani seyreeln yerlerden sac cıktımı seyrelmeler kapandımı lüften söleyin

bugün yaptım..tabi dökülmeyi önlemesi için düzenli yapmalıyım ama eşim saçların canlanmış dedi.
bide ahmet marankiden duymuştum..durulama suyuna elma sirkesi koyun..şampuanların bıraktığı kimyasallar gider parlaklık verir demişti..
onuda yaptım ve kokuyu önledi
zeytinyağı sarımsak sirke..
kafam salata sosuna döndü resmen

kız sen ne kadar zekisin kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi kocanı kobay olarak mı kullandın Allah iyiliğini versin bari bende benimkini ikna edeyimde önce onun üzerinde deneyeyim:teytey:

saçımda şuan zeytinyağlı bol sarımsaklı yemek kokusu var sanırım ikisnden de nefret edicem bu gidişle mafoldumben bekliyorum bakalım yıkicam birazdan.. :gitme: ödüm kopuyor kokusundan yaamafoldumben

bende 1 yıldır vakıflardan aldığım zeytinyağı sabununu kullanıyorum, dökülmeyi durdurmadı : (( ama daha gür duruo saçlarım.

Ben ne çöRek otu katıyorum ne de karanfiL saDece zeytinyağ ve sarımsak sengözlerimebaksanab
Bi kere yapmama rağmen faydasını gördüm siz bi de çöRek otu filan atmaDan deneyin benCe :lepi:

Ben ne çöRek otu katıyorum ne de karanfiL saDece zeytinyağ ve sarımsak sengözlerimebaksanab
Bi kere yapmama rağmen faydasını gördüm siz bi de çöRek otu filan atmaDan deneyin benCe :lepi:

kokuyu naptın peki:sinifsinif: Ahnina'nın mesajını geç gördüm ve şuan sarımsak kokusunu bastırmak için saçıma aktardan aldığım ağır kokulu yağ karışımı var.. sırf bu kokusu yüzünden yapmicam bidaha yaamafoldumben

Canım yıKadıktan sonra koku fiLan kaLmıyor vaLLa :lepi:
Sadece sürüp bekLettiğin anDa koku geLiyor ama sonRa şampuanLa iyice 2-3 keRe yıKadığında kokusu gidiyor :içelim:
Bende mecitefendinin bi kaRışımını aLmıştım iğRenç kokuyoR diye süRmeDim ama zeytinyağLı saRımsağın kokuSu daha hafif :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…