E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
saçımda şuan zeytinyağlı bol sarımsaklı yemek kokusu var sanırım ikisnden de nefret edicem bu gidişle mafoldumben bekliyorum bakalım yıkicam birazdan.. :gitme: ödüm kopuyor kokusundan yaamafoldumben
Canım yıKadıktan sonra koku fiLan kaLmıyor vaLLa :lepi:
Sadece sürüp bekLettiğin anDa koku geLiyor ama sonRa şampuanLa iyice 2-3 keRe yıKadığında kokusu gidiyor :içelim:
Bende mecitefendinin bi kaRışımını aLmıştım iğRenç kokuyoR diye süRmeDim ama zeytinyağLı saRımsağın kokuSu daha hafif :sinifsinif:
dökülmene etkisi oldu mu?
doğumdan 3 ay sonra inanılmaz saçım dökülmeye başladı..
öyle böyle değil kel kalacağım yakında..evi heryeri 1 günde saç oluyor..
hemen yapmaya bAŞLIYORUM YARIN..OF YAA berbat oldu saçlarım çok cansızlaştı:::
valla defne şampuanıyla yıkadım sonra da yine defnenin yoğun maskesini kullandım ki ikisinin de kokuları çok ağır yine de çıktığımda kokuyordu. sonra daha kurumasını beklemeden aktardan aldığım yağ karışımını boca ettim kafama o da inanılmaz ağır kokulu bi karışım yıkadığımda bile geçmez, sabah yıkadım aynı şampuanla ve pantenle bol krem sürdüm bu sefer hem yağ hem sarımsak kokusu geliyor :sinifsinif: bana mı ağır geliyor bilmiyorum ama midem bulandı yaa oofff mafoldumben
Bence biraz da psikoLojik oLabilir tatLım o kadar taKma kafana saçını da rahat bırak opuyorumnanaktan
Kokusu en fazla 2. yıKamada geçiyoR :teytey:
arkadslar bısarımsaklı karsım dökülen yerlere sürysunuz ya işte o dökülmüş seyrlen yerlerde sac ckırtıyomu ya sacı cıkan varmı lütfen yardmcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?