Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçımda şuan zeytinyağlı bol sarımsaklı yemek kokusu var sanırım ikisnden de nefret edicem bu gidişle mafoldumben bekliyorum bakalım yıkicam birazdan.. :gitme: ödüm kopuyor kokusundan yaamafoldumben

dökülmene etkisi oldu mu?

evet dökülmeye etki ediyo bende kuaförümden duymuştum limon zeytinyağı ve sarımsağı karıştırıp saç diplerine masaj yap dedi baya bi etkisi var ama hep yapmak gerekiyo galiba ben bıraktım saçlarım eski haline döndü gene başlıycam ilk yaptığımda baya bi döküldü ama sonrasında yenileri çıktı

ay inşallah daha çok dökmez birazdan denimeye koyulcam ama korkuyorum daha çok dökmesinden:1ninca:

ilk yaptığımda benim çok dökülmüştü bende çok korkmuştum kel kalıcam diye ama merak etme canım yenileri çıkıyo zaten ilk yaptığından itibaren farkını görebiliyosun

evet sonunda yaptım saçımın diplerine pamuk yardımıyla sürdüm 1 saatin dolmasını bekliyorummm

ah arkadaşlar ah yaptım daha çok döktü napcam ben ya şaşırdım kaldım artık bıktım yemin ediyorum.

canım diğer kullanan arkadaşların bazılarında da dökülme olmuş ilk yapmada.

hemen ilk yapışta pes etme dicem ama ben de tırstım pazar günü yapmayı düşünüodum

bırakmıcam canım denicem ilk yaptığım için oldu büyük ihtimal.

bendede olmuştu yaa korkmayın bu kadar haftada 1 yap etkisini göreceksin şahsen ben gördüm

valla defne şampuanıyla yıkadım sonra da yine defnenin yoğun maskesini kullandım ki ikisinin de kokuları çok ağır yine de çıktığımda kokuyordu. sonra daha kurumasını beklemeden aktardan aldığım yağ karışımını boca ettim kafama o da inanılmaz ağır kokulu bi karışım yıkadığımda bile geçmez, sabah yıkadım aynı şampuanla ve pantenle bol krem sürdüm bu sefer hem yağ hem sarımsak kokusu geliyor :sinifsinif: bana mı ağır geliyor bilmiyorum ama midem bulandı yaa oofff mafoldumben

dökülmene etkisi oldu mu?

yıkadığımda yine döküldü biraz.. anlayacağın kokusundan başka bi etkisini görmedim şimdilik... :çok üzgünüm:

arkadslar bısarımsaklı karsım dökülen yerlere sürysunuz ya işte o dökülmüş seyrlen yerlerde sac ckırtıyomu ya sacı cıkan varmı lütfen yardmcı olun

Aynen canım ya benimde doğumdan sonra başladı evde saç toplamaktanda bıktım kel kalma korkusundan da denemediğimde kalmadı birde bunu deneyeceğim bakalım nolucak :uhm:

arkadaşlar saçlarım çok mattı bu iksiri yaptıktan sonra canlandı sanki fön çekilmiş gibi yıkandığımda döktü ama ilk yapışım diyedir ben haftada 1 yapıcam sabır herşeyin ilacımış zamanla göricez.
kullanan herkesi yoruma bekliyorum.

arkadslar bısarımsaklı karsım dökülen yerlere sürysunuz ya işte o dökülmüş seyrlen yerlerde sac ckırtıyomu ya sacı cıkan varmı lütfen yardmcı olun

canım ilk yazımı oku ben bizzat gördüm kullan derim.

bnmde nedendir bilinmez ağustos sonuna doğru avuç avuç dökülmeler başladı.normalde sadece banyodan çıktıktan snra taradığımda dökülürdü sonra bidahaki yıkayışa kdr gram tek bir telin bile döküldüğünü göremezdm şimdi fenalardayım yani mafoldumben bişi sorucam sizlere şimdi bu karışımı uyguluosunuz yaa ben kullandığınız şampuanları mrk ediorum bide kaç kez yıkıosunuz saçınızı onuda sölerseniz sevinirim opuyorumnanaktan

cnm bitkisel şampuan kullanmanı tavsiye ederim ben 1 kere yıkıyorum.

bende bu akşam yapacam merak ediom nası olcak sonuçları kesin yazarım kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…