Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar zeytinyağlı sarımsak!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

maşallah naptın sen canım ya :)) ben okurken yoruldum.o kadar şeyi birdenbire saça sürmek çok yanlış.sadece zeytinyağı ve sarımsak sürüp yıkasaydın emin ol hiç koku kalmazdı.hatta benmki mis gibi kokuyo :) yıkandıktan sonra o yağı niye sürdün ki kafana.bi kaç gün bekle bari.bi kaç gün bile az.bunlar yağ.farkında değiliz ama çok sık yapılınca durulaması zor olduğu için kalıyo onlar kafamızda.o yzden haftada bir yapılması gerekiyomuş.sonra saçların çok canszlaşır benden söylemesi..

kızlar ben geldim.....
daha önce yazmıştım 1 kere denedim etkisini gösterdi diye..
evet bu hafta tekrar yaptım...

sonuç :

saç dökülmemede % 70 azalma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yemin ediyorum size bu maske benim saçlarımı kurtardı.
eşimde çok şaşırdı iyiki saf zeytinyağı bulmuşum sana diyor...

kızlar dikkat edilmesi gereken bir şey söyleyeceğim...
sakın olaki pet şişe plastik şişe kullanmayın cam kavonoz kullanın (pet şişenin zararını anlatmıycam hepimiz biliyoruz)
yaptığınız karışımı sadece 1 gün bekletin....
şöyle..
ben geceden minik cam kavonozuma 1 çay bardağı saf zeytinyağını koyuyorum.
üzerine 4 diş sarımsak rendeliyorum...
yatıyorum.
ertesi gün hemen uyguluyorum.
çok bekletmiyorum yani sadece zeytinyağ ve sarımsağın birbiriyle özdeşleşmesini bekliyorum o kadar...
bu hafta denememde 3 saat tuttum başımda sonra gidip yıkadım.
haftaya tekrar yapacağım..
ıPEKııııM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN TATLIM BU YÖNTEMı ÖNERDıĞıN ıÇıN.....
Rabbim sanada yardım etsin şifa versin seninde dökülmen dursun inşallah...
deneyin kızlar inanın ben ağlıyordum oturup o kadar çoktu dökülmem..
% 70 sizin için ne ifade ediyor...
elimi saçıma attığımda normalde avuç avuç saç gelirken şimdi an fazla 3 tel geliyor..
hatta şimdi yazarken elimi saçıma götürdüm hiç saç gelmedi...
bundan 2 hafta önce taramaya bile korkuyodum...
deneyin derim...
bu arada yineliyorum saf zeytinyağ olacak netten bulabilirsiniz bir çok firma var...
ben şimdi zeytinyağlı sabun araştırmasına gircem....
uzun oldu kızlar kısaca ben mutluyum :)

Son düzenleme:
kokuyor diyenlere söylüyorum..
eşim acayip hassastır koku konusunda..
yıkayıp çıktıktan sonra koku namına hiç bir şey kalmıyor kendiside söyledi bunu...

Arkadaşlar deneyenler lütfen sonuçları paylaşsınlar

ayyy canım ya ne kadar sevindim anlatamam
vesile oluysam ne mutlu yaa darısı benim başıma ben ilk yaptım cnm 3 gün önce biras daha döktü sanki ama ilk yaptığım için öyle olmuştur dedim sende olmuşmuydu ama ben bıkamadn ısrarla yapıcam hele seni de gördükten sonra opuyorumnanaktan

saçlarınız gür ise dökülmenizde yok ise saç uzatma bölümünden turplu suyu yapın.

ipek ilk yaptığımda birazcık döküldü ama sonradan müthiş etkisini gördüm.
ilk yaptığımda öncekine oranla çok çok az dökülmüştü canım..
bence devam et zeytinyağda sarımsakta başlı başıma bir şifa kaynağıdır zaten..
sevgiler canım

yorumları bekliyoruz arkadaşlarrr
benim bu 2.yapışım ve kafamda zeytinyağlı sarımsak var allahım ne olur bu sefer dökülmesi azalsınnn :Saruboceq:

sonucunu bekliyoruz seninde canım

canım yaptım o akşam ben ilk deneme olduğu için bişi söleyemem ama zeytinyağla sarımsak hala duruo cam bardakta yarın akşam gene yapcam,koku demiş bi arkadaş zerre koku kalmıomuş hakketen:lepi:
sarımsak zeytinyağı bardakta 1hafta kalabilir demi ben geçen sefer bardağın yarısnı yapmıştım,diğer yarısınıda yarın yapcam haa bu arada ekliyimben zeytinyağına birde susam yağını ekledim göz kararı ekstra fayda olsun die çok mu aç gözlüyüm neee-tatlicadiarzu-

benimde suanda kafamda sarmisakli zeytinyagi var,bu ikinci yapisim.bakalim faydasi olacak mi?
benim önlerim cok seyreldi,neredeyse kel denebilecek sekilde,faydasi olursa cok sevinecegim.basortuluyum ama yine de bir kadini guzel yapan saçi.
ben bide sacimi iki hafta oldu kazidim.bi surede olsa dokulmesi durar ve bisey uygulamak kolay olur diye.gercekten bisey surmesi,yikamasi kolay oluyo.

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum saçıyla kafayı yiyenlerdenim bende felaket açıldı dipler görünüyo ,yaşamak bile istemiyorum çok mutsuzum yorumlar bana sanki biraz can verdi hemen deniycem inşallah faydasını görürürm (

ağzın bal yesin emi ne olumlu yorumlar allahım ne zormuş saç döküllemesi kellik korkusu bi kadın için öl daha iyi inşallah senin gibi ben de o eli sallarım arkadaşım yeni üye pegi

lila cım senin sözlerinde bana ilaç gibi geldi şu an ağlıyorum omuzlarımda gözlerim kaç tane gitti diye tepelerim açıldı inanamıyorum geçen yıl oldu geçti derken bu yıl aldı götürdü hayattan koptum bir hafta içinde inşallah düzelir sizin yorumlarınız bana sanki can suyu gibi geldi :gitme: umarım bir gün bende yorum yaparım arkadaşlar düzeldi diye

ah canlarım ah bende yaradı dökülmeme kesildi demeyi o kadar çok isterdim ki
benim sorunum ya saçımın dibindekiler kafam mısır tarlası gibi çünkü ampullerden ya da kansızlığım hala düzelmedi dışardan ne sürsem yaramıyor

Merhaba,
Benim saçımda 2 kere uyguLamama rağmen döküLme çok azaLdı
Artık her hafta yapıyorum gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…