Haklisin ama anakuzucuğu biraz yüzunede söylüyorum ses çikarmiyo önceki konularimda anlatmistim dert yanmistimAileye duskunse once seni ve cocugunu dusunmk zorunda cnku artik ailesi sensn!!!
Baska km verir kurban?!?! Anca para Allah o aileyide islah etsnPara var zaten o kesin kv agzindan kacirdi parali gitcez diyordu kocasina bende duydum
İlginçSadece durtu icin degil ki bu evlilik istegi cocugu olursa duzelir seklinde tuaf bir inanislari var
AminnnnBaska km verir kurban?!?! Anca para Allah o aileyide islah etsn
Osaman sen ona baba olacagini hatrlat kendi ailen var bak bi kisi daha eklencek diye didikle beynini biz kadiniz yaparızHaklisin ama anakuzucuğu biraz yüzunede söylüyoum ses çikarmiyo önceki konularimda anlatmistim dert yanmistim
Cok ilginc ama kendilerini cok hakli buluyorlar asla geri adim atmiyorlarİlginç
Acaba cocuk kavramini biliomu :)))) dertleri uckur cozdurmekİlginç
Mucize filmini sakin izletmeyin kayinvalidenize
Olacagi o zaten gozu acilcak akli başına gelckOradaki adam zihinsel engelli değil fiziksel engelliydi...
Mektup bırakmıştı giderken siz beni düzgün hareket edemiyorum konuşamıyorum diye deli sandınız diye..
Evlendirdikleri kişi zulmederse ne olacak, paraya gelecek bu kişi sonuçta...mal mülk de veriler kadın alıp gider ortada bırakır.
Aynen oyle ama bi konuda haklarini yemis olmayayim cocuk icin tip seferber oldu tabiri caizse gitmedik doktor birakmadilar para doktuler resmen son care kadin olunca duzelir belkiymis ki ben soyledim o kadar tedavi dizeltmedi beyin bu kadin nasil duzeltsin yapmayin dedim ne tip ne haci hoca her yolu gercekten denediler
Vebal alıyorlar başka bişey değil. Hadi diyelim sağlıklı bir çocukları oldu ilerde o çocuk kime baba dicek karşısında babalık yapabilecek sağlıklı bir birey olmicak. O çocuğun psikolojisini düşünmüyorlar ve anneninde tabi. Kendi nefislerini tatmin etmelerinin peşindeler yazık.Cok ilginc ama kendilerini cok hakli buluyorlar asla geri adim atmiyorlar
Tedavisi varsa yaptırsınlar sıkıntıdan başka bişey aramıyorlar. Allah ın takdiri deyip kabullenmek lazım bi noktada, evlendirip çocuk yaptırmakta neymiş töbe ya neyin kafası bu.Acaba cocuk kavramini biliomu :)))) dertleri uckur cozdurmek
Aile hekimi var kaydida var biliyo engelli oldugunu da bu ne ise yarıcak kibişiy aklıma geldi aile hekiminiz yokmu bilmesi lazım ben 2010 yılında hastaneye yattım sağlık ocağından arayıp bilgi istediler
:) Ben de size değil de aileye yönelik yazmıştım, biraz size gibi olmuş haklısınız :), bence mutlaka kv.nizin dr.lardan bilgi almasını sağlayın, iyice bir öğrensin çocuğunun engeli nedir, tedavi seçenekleri (vasektomi mi, kimyasal kastrasyon mu) nedir, neler yapılabilir, şu an paralı cahil galiba kendisi yani en kötü kombinasyon, sizin ona değil de onun size uyması gerekiyor, belli ki doğru karar veremiyor, zengin olması yanlış şeyler yapabileceği anlamına gelmez . Siz kararlı olun geri adım atmayın. Dr.larla, bu insanlara bakan sosyal hizmet görevlileriyle konuşturabilirsiniz, onların tecrübelerini dinlerlerse belki bir faydası olabilir.İşiniz zor, kolay gelsin.Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deil
Saol canım ya hersey laf oluyo kadına deger vermiyorlar kv anlatiyo iste cocuklarima hic isim koymadim hep kayinbabam koydu bende istemedim bizde erkek ne dese o senin cocugunun adini da kayinbaban koyacak falan filan beni hamile halimle aglattilar en son dayanamadm esimle tartistim bu yuzdensenin bebeğinle ilgili konulara sen karar verirsin canım, istediğin yöntemle al bebeğini kucağına. kimseyi de karıştırma. doktorun zaten en uygun yöntemi konuşur seninle. Allah kolaylık versin bu kaynanayla
Hani sağlık raporu istiyorlar ya evlenmeden onu söylüyor arkadaş herhalde. Yani saklayamazlar karşı taraftan, aile hekimi "zihinsel engelli" olduğunu beyan etmek durumunda.Aile hekimi var kaydida var biliyo engelli oldugunu da bu ne ise yarıcak ki
Tesekkur ederim ,isim gercekten zor..:) Ben de size değil de aileye yönelik yazmıştım, biraz size gibi olmuş haklısınız :), bence mutlaka kv.nizin dr.lardan bilgi almasını sağlayın, iyice bir öğrensin çocuğunun engeli nedir, tedavi seçenekleri (vasektomi mi, kimyasal kastrasyon mu) nedir, neler yapılabilir, şu an paralı cahil galiba kendisi yani en kötü kombinasyon, sizin ona değil de onun size uyması gerekiyor, belli ki doğru karar veremiyor, zengin olması yanlış şeyler yapabileceği anlamına gelmez . Siz kararlı olun geri adım atmayın. Dr.larla, bu insanlara bakan sosyal hizmet görevlileriyle konuşturabilirsiniz, onların tecrübelerini dinlerlerse belki bir faydası olabilir.İşiniz zor, kolay gelsin.
Evet dogru da zaten saklamamislar ki engelli haliyle kabul etmis kiz tarafiHani sağlık raporu istiyorlar ya evlenmeden onu söylüyor arkadaş herhalde. Yani saklayamazlar karşı taraftan, aile hekimi "zihinsel engelli" olduğunu beyan etmek durumunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?