Kiz kardesine de dokunuyomus falan simdi ona dokunmuyor kardesim diyor seviyor kardes gibi davraniyor ama eskiden ona da dokunmaya calisiyirmusCinsel dürtüsü fazla dediniz.allah muhafaza olur olur ya. Kendi çocuğuna bir zarar verirse ilerde.o derece bir engeli var mı. İlerde ayırt edemezse
Bide beraber mi yasiosunuz?????? Oyyy sistim qyirin evinizi kocanda desn bize guvenp bisi yapmayn biz bakamayz kendi ailrmizle ilgilenmek zorundayz diye. Oglu kari istioms baslicam smdi oglunada sana da!!!!Eşim kesinlikle karsi ama bizi dinlemiyorlar gunde 10 ilac kullaniyor ama hala dokunuyor anneme bile dokundu ben utandim annem beni uyardi sakin odani kitlemeden uyuma diye yani ne yapsakda bu durtu gecmiyo evlensede gecmez diyorum annesine yapma evlendirme o zamam daha da kotu olur diyorum benim cocugumda kadin istiyo diyo yani ben bole bi insana ne anlatabilirim kendim uzulüp duruyorum
Siz beraber mi yaşıyorsunuz kuzum? Oğlu kadın istiyormuş ha? Utanmaza bak.Eşim kesinlikle karsi ama bizi dinlemiyorlar gunde 10 ilac kullaniyor ama hala dokunuyor anneme bile dokundu ben utandim annem beni uyardi sakin odani kitlemeden uyuma diye yani ne yapsakda bu durtu gecmiyo evlensede gecmez diyorum annesine yapma evlendirme o zamam daha da kotu olur diyorum benim cocugumda kadin istiyo diyo yani ben bole bi insana ne anlatabilirim kendim uzulüp duruyorum
Bizimki de oy kullaniyor oda ayri tuaf bi konu ,hemen hemen sizinkiyle ayni benim kaynansmda menenjit dedi havale sonrasi oldu dedi ama kocasi dogumda oldu dedi ya kadin cok bilincsiz ben hamileyim sezeryan istiyorum vajinismus gecmisim var kadin illa normal diyo doktor ona normal dogurma cocuk zarar gorür demis ama kendi ovunerek doktoru dinkemedim normal dogurdum 4 kiloydu diyor sanirim cocuk dogumda hasar almus söylemiyoreşimin kardeşi de benzer bi durumda kayınvalideme göre menenjit geçirmiş de öle olmuş. etraftakiler başka şey diyor. ben kimlik kartı gibi bi kartını gördüm celebral palsi yazıyordu. beyin felci anlamındaymış sanırım. kızım doğmadan önce biraz araştırma yapmıştım genetik geçişlimidir diye düşünüp. bizimkinin de cinsel konularda aşırılıkları vardı. ben rahatsız oluyordum artık o derece. tabi benden başka herkesin gözünde küçük olduğu için onlara çok masum geliyodu ki küçük değil benden büyük. bi keresinde öpcem diye dudağımdan öpmüştüneyse bikaç yıl önce bi doktor sakinleştirici bi ilaç vermiş adını bilmiyorum ama çok uyku yapıyor ve sanırım dürtüleri de azaldı. kayınvalidem bu ilacı kurtarıcı gibi görüp başı ağrıdı mı veriyo hemen. bu tarz bi ilaç kullanılabilir dürtüleri azalsın diye. evlilik bence olmamalı ama bunun hukuken bi dayanağı var mı yani bu durumda olanlar evlenir mi evlenmez mi bilmiyorum. örneğin kaynım seçimlerde oy kullanabiliyor. gerçekten zor bi durum...
Kadn istemeyi bilio gönlünü yapmak için kurban ariolar da tedavi icin bi adm atmak zormuu???!?!!!Siz beraber mi yaşıyorsunuz kuzum? Oğlu kadın istiyormuş ha? Utanmaza bak.
Yok ayri yaşiyoruz canım,ama hamileyim son iki ay yanlarinda kalcam esim oyle istedi,bauramda seyranda gidiyoruz simdilikSiz beraber mi yaşıyorsunuz kuzum? Oğlu kadın istiyormuş ha? Utanmaza bak.
Zihinsel engelli birisini evlendirmek?Arkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı
Bebegine sahp cik nolur bak az kalmis...Yok ayri yaşiyoruz canım,ama hamileyim son iki ay yanlarinda kalcam esim oyle istedi,bauramda seyranda gidiyoruz simdilik
Mantik mi ariosun???? YokkiZihinsel engelli birisini evlendirmek?
Hayatımda ne gördün nede duydum nasıl bir mantığa sahip bu insanlar yaa
Soyledim canim esimde hak verdi bana ve ailesine bunun uygun olmadigini soyledi ikna edemedik kimseyiAh be canım. Bilmem ki uygun olur mu, eşinle arandaki iletişim nasıl ama acaba açık açık eşine istemediğini, çok büyük bir yanlış olduğunu düşündüğünü söylesen? Sonuçta abisi, annesine benim rızam yok, yanlış yapıyorsunuz dese bir hükmü olmaz mı?
Ozaman diyinki ole bisi yaparsanz aileyede solerz sikayet de ederiz siziSoyledim canim esimde hak verdi bana ve ailesine bunun uygun olmadigini soyledi ikna edemedik kimseyi
Zor tabi canım. Bir sürü masraf, git gel. Halbuki bul bir kız, ver ailesine parayı bir kerede kurtul. Üstüne torun, tombalak sahibi ol. Gelin akşamları oğluna, sabahları sana hizmet etsin.Kadn istemeyi bilio gönlünü yapmak için kurban ariolar da tedavi icin bi adm atmak zormuu???!?!!!
Daha evlenecegi kızin kim oldugunu ögrenemedim 2 ay sonra isyeme olcakmis o zaman konuscam kizla ,ailesi durumu biliyordur ki annesi oglumu gordüler dedi bakan anlar yani yurumesi konusmasi vb durumlardan ama riza var anladigim kadariylaOzaman diyinki ole bisi yaparsanz aileyede solerz sikayet de ederiz sizi
Aynen oyle ama bi konuda haklarini yemis olmayayim cocuk icin tip seferber oldu tabiri caizse gitmedik doktor birakmadilar para doktuler resmen son care kadin olunca duzelir belkiymis ki ben soyledim o kadar tedavi dizeltmedi beyin bu kadin nasil duzeltsin yapmayin dedim ne tip ne haci hoca her yolu gercekten denedilerZor tabi canım. Bir sürü masraf, git gel. Halbuki bul bir kız, ver ailesine parayı bir kerede kurtul. Üstüne torun, tombalak sahibi ol. Gelin akşamları oğluna, sabahları sana hizmet etsin.
Ha oğluna veya sana birşey olursa korkma, abisi yengesi var bakmak ZORUNDA.
Allah bildiği gibi yapsın. Sen ben anlayamayız bu mantığı.
Ya bak kiza da yazik sana da yazik kocana da baksana smdiden dems size kalcak diye.Daha evlenecegi kızin kim oldugunu ögrenemedim 2 ay sonra isyeme olcakmis o zaman konuscam kizla ,ailesi durumu biliyordur ki annesi oglumu gordüler dedi bakan anlar yani yurumesi konusmasi vb durumlardan ama riza var anladigim kadariyla
Ya o senin cocugun bakmak zorundasn elin kizi zorunda degl amaAynen oyle ama bi konuda haklarini yemis olmayayim cocuk icin tip seferber oldu tabiri caizse gitmedik doktor birakmadilar para doktuler resmen son care kadin olunca duzelir belkiymis ki ben soyledim o kadar tedavi dizeltmedi beyin bu kadin nasil duzeltsin yapmayin dedim ne tip ne haci hoca her yolu gercekten denediler
Evet öyle dediYa bak kiza da yazik sana da yazik kocana da baksana smdiden dems size kalcak diye.
Allah bilir ama para vardr isin icinde... Tabi Allah en dogrusunu bilir...Zor tabi canım. Bir sürü masraf, git gel. Halbuki bul bir kız, ver ailesine parayı bir kerede kurtul. Üstüne torun, tombalak sahibi ol. Gelin akşamları oğluna, sabahları sana hizmet etsin.
Ha oğluna veya sana birşey olursa korkma, abisi yengesi var bakmak ZORUNDA.
Allah bildiği gibi yapsın. Sen ben anlayamayız bu mantığı.
Aileye duskunse once seni ve cocugunu dusunmk zorunda cnku artik ailesi sensn!!!Evet öyle dedibenim eşde ailesine cok duskün yani normal degil cok cok düskün bilmiyorum sastim kaldim
Para var zaten o kesin kv agzindan kacirdi parali gitcez diyordu kocasina bende duydumAllah bilir ama para vardr isin icinde... Tabi Allah en dogrusunu bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?