Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

Cinsel dürtüsü fazla dediniz.allah muhafaza olur olur ya. Kendi çocuğuna bir zarar verirse ilerde.o derece bir engeli var mı. İlerde ayırt edemezse
Kiz kardesine de dokunuyomus falan simdi ona dokunmuyor kardesim diyor seviyor kardes gibi davraniyor ama eskiden ona da dokunmaya calisiyirmus

Bide beraber mi yasiosunuz?????? Oyyy sistim qyirin evinizi kocanda desn bize guvenp bisi yapmayn biz bakamayz kendi ailrmizle ilgilenmek zorundayz diye. Oglu kari istioms baslicam smdi oglunada sana da!!!!

Siz beraber mi yaşıyorsunuz kuzum? Oğlu kadın istiyormuş ha? Utanmaza bak.

Bizimki de oy kullaniyor oda ayri tuaf bi konu ,hemen hemen sizinkiyle ayni benim kaynansmda menenjit dedi havale sonrasi oldu dedi ama kocasi dogumda oldu dedi ya kadin cok bilincsiz ben hamileyim sezeryan istiyorum vajinismus gecmisim var kadin illa normal diyo doktor ona normal dogurma cocuk zarar gorür demis ama kendi ovunerek doktoru dinkemedim normal dogurdum 4 kiloydu diyor sanirim cocuk dogumda hasar almus söylemiyor

Zihinsel engelli birisini evlendirmek?
Hayatımda ne gördün nede duydum nasıl bir mantığa sahip bu insanlar yaa

Soyledim canim esimde hak verdi bana ve ailesine bunun uygun olmadigini soyledi ikna edemedik kimseyi

Kadn istemeyi bilio gönlünü yapmak için kurban ariolar da tedavi icin bi adm atmak zormuu???!?!!!
Zor tabi canım. Bir sürü masraf, git gel. Halbuki bul bir kız, ver ailesine parayı bir kerede kurtul. Üstüne torun, tombalak sahibi ol. Gelin akşamları oğluna, sabahları sana hizmet etsin.
Ha oğluna veya sana birşey olursa korkma, abisi yengesi var bakmak ZORUNDA.
Allah bildiği gibi yapsın. Sen ben anlayamayız bu mantığı.

Ozaman diyinki ole bisi yaparsanz aileyede solerz sikayet de ederiz sizi
Daha evlenecegi kızin kim oldugunu ögrenemedim 2 ay sonra isyeme olcakmis o zaman konuscam kizla ,ailesi durumu biliyordur ki annesi oglumu gordüler dedi bakan anlar yani yurumesi konusmasi vb durumlardan ama riza var anladigim kadariyla

Aynen oyle ama bi konuda haklarini yemis olmayayim cocuk icin tip seferber oldu tabiri caizse gitmedik doktor birakmadilar para doktuler resmen son care kadin olunca duzelir belkiymis ki ben soyledim o kadar tedavi dizeltmedi beyin bu kadin nasil duzeltsin yapmayin dedim ne tip ne haci hoca her yolu gercekten denediler

Daha evlenecegi kızin kim oldugunu ögrenemedim 2 ay sonra isyeme olcakmis o zaman konuscam kizla ,ailesi durumu biliyordur ki annesi oglumu gordüler dedi bakan anlar yani yurumesi konusmasi vb durumlardan ama riza var anladigim kadariyla
Ya bak kiza da yazik sana da yazik kocana da baksana smdiden dems size kalcak diye.

Ya o senin cocugun bakmak zorundasn elin kizi zorunda degl ama

Allah bilir ama para vardr isin icinde... Tabi Allah en dogrusunu bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…