Evet dogru da zaten saklamamislar ki engelli haliyle kabul etmis kiz tarafi
Kiz kardesine de dokunuyomus falan simdi ona dokunmuyor kardesim diyor seviyor kardes gibi davraniyor ama eskiden ona da dokunmaya calisiyirmus
Cok mantikli bunu yapicam kesinlikle esime de anlatcam bugun boyle yapalim diye avukat evlilik olmicagini soyler zaten ama adaletli bi din alimi de bulmamiz lazim ki dini nikah olmicagini anlatabilsin bu durumda evlendirmezler sonuctaBurada arkadaşlar çeşitli örnekler vermişler Şirofzen,bipolar bozukluk hastası vs. ancak bu örnektekiler rapor varsa evlenebilir
Konu sahibi sizin durumunuz çok ağır bu durumda nikah yapılsa bile yok sayılır Bunun hiçbir surette oluru yok
Çocuk evlilik dışı çocuk olur Kimliğinde babası bile olamaz
Kv boşuna hayal kuruyor
Bence aklı başında birini bulun desin ki ben nikah dairesinde çalışyorum ya da işte bir avukata danışın bunların evliliği olmaz
ondan sonra da bir hoca bulun ona da dedirtin ki dini nikah olmaz
Belki kv bunları duyarsa saçma fikrinden vazgecer
HaklısınızUmarım evlendiremezler, başta evleneceği kişilere ve doğacak çocuklara sonrasında ise sizlere yazık. Cinsel dürtüleri için doktor destekli bir şey yapabilirler evlendirmek yerine. Torun ise diğer iocuklarından olsa daha iyi olur. Bence onlar oğullarına bakacak birilerini arıyorlar. Babaannemin 3 kardeşi vardı zeka özürlü, üçünün de çocuklarının yarısı normal yarısı sorunlu. Risk almamak gerekir..
Aile hekimi var kaydida var biliyo engelli oldugunu da bu ne ise yarıcak ki
eee kaynananın durumu iyimis o zaman neden abiside bakar sende bakarsın diyoki dubleks bi ev alırlar bide günlük bakıcı alırlar adamın banyosu altını yemek yedirmek icin falan eside is yapmamıs olur maden durumu iyi zaten hem kaynın icin hemde bakana devlet maas baglı 900 den 1800 maas yani 1000 tl ye birini tutabilirlerHaklisin ama veren olmus bunlar daha yasi kücuk die almamislar iki yıl once,insanlar cok tuhaf esimin ailesi aşirı zengin evler arabalar arsalar ona güveniyorlar heralde
Cok mantikli bunu yapicam kesinlikle esime de anlatcam bugun boyle yapalim diye avukat evlilik olmicagini soyler zaten ama adaletli bi din alimi de bulmamiz lazim ki dini nikah olmicagini anlatabilsin bu durumda evlendirmezler sonucta
kız bedavaya gelin gelmez bence heleki imam nikahı yapıcaksa benim burdan ne cıkarım var der nikahte yok bisey taleğ edemez kendi vücudumu ogluna bosamı kullandırcam yada ogluna bosamı hizmetcilik edicem der ask yok mesk yok normal biri olsa tamam ama isler baskaev yakip ortada donunu açan biri gedek geecsini bilemez herhalde, o kadarina ahli yetmez de anca karisini taciz eder durur herkesin onunde
gelecek olan kizda parasini yiyim bakicilik yapayim diye dusunur herhalde, yada ailesi sormadan evlendirir
keske resmi niakh yapsalar, bakciiligini yapan kanun onunde de hak sahibi olsa mdem kv bakmak istemiyor
ayyy evet bende bunu merak ettim berabermi yasıyolar acaba yasıyolarsa nasıl duruyor o evde allah korusun ben korkarım hani deli gücü derler ya erkegin gücü kadından farklıdır ya evd eyokken bisey olsa saldırsa falan amann bence birlikte oturuyosanız hemen cıkın arkanıza bakmadanBide beraber mi yasiosunuz?????? Oyyy sistim qyirin evinizi kocanda desn bize guvenp bisi yapmayn biz bakamayz kendi ailrmizle ilgilenmek zorundayz diye. Oglu kari istioms baslicam smdi oglunada sana da!!!!
kız bedavaya gelin gelmez bence heleki imam nikahı yapıcaksa benim burdan ne cıkarım var der nikahte yok bisey taleğ edemez kendi vücudumu ogluna bosamı kullandırcam yada ogluna bosamı hizmetcilik edicem der ask yok mesk yok normal biri olsa tamam ama isler baska
neden kalıyosun canım ki nasıl korkmuyosun odanı kitlesen nolcak bi gün kaynana markete gider sende onla yanlız kalırsın o adan bi sapıtsa deli gücü diye bisey var yani ya karsı koyamasan seni ellese falan naparsın hemde hamileisn nasıl duruyosun o evde pess bence kesinlikle durmamalısın hatta hamileyim etkileniyorum diye annende bile durabilrisinYok ayri yaşiyoruz canım,ama hamileyim son iki ay yanlarinda kalcam esim oyle istedi,bauramda seyranda gidiyoruz simdilik
El kızına yazık cinsel dürtüsünü azaltacak ilaçlar verilmesi gerekiyor.Bence bir doktorla konuşunArkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?